Wisconsinissa löytyi 221 000 postiääntä, jotka lain mukaan täytyy hylätä

Videot ti 01.12.2020 23:28

Hienoja uutisia jälleen! Michiganissa on juuri meneillään kuulemiset, joissa käsitellään mm. Waynen vaalipiirin outoja äänestyslipukkeita, joista noin 75% oli sellaisia, joille ei löytynyt mitään merkintää äänestysluetteloista. Michiganin ja Arizonan kuulemisista uutisia myöhemmin.

Wisconsinissa Trumpin kampanja on nyt pudottanut varsinaisen pommin! Uudelleenlaskennassa virkailijat löysivät yli 221 000 sellaista postiäänestyslipuketta joille ei löydy mitään merkintää niiden kirjallisesta tilauksesta. Wisconsinin lain mukaan kaikki sellaiset postiäänilipukkeet, joille ei kyetä osoittamaan järjestelmästä kirjallista tilausta, täytyy automaattisesti hylätä. Tämä on laki, jonka republikaanit saivat läpi ennen vaaleja ja jonka tarkoitus on ratkaista postiäänestykseen liittyviä ilmeisiä riskejä. 

Wisconsinin uudelleenlaskenta kesti kymmenen päivää sen takia, että se ei ollut samanlainen uudelleenlaskentateatteri kuin esim. Georgiassa, jossa laittomat äänet vain laskettiin samalla tavalla uudelleen. Wisconsinissa laki määrää, että uudelleenlaskenta on tehtävä siten, että se on täysi tarkastus (full audit). Jokainen postiäänestyslipuke tarkastettiin vähintään kolmen henkilön läsnäollessa täydellisesti ja jos sille ei löytynyt merkintää kirjallisesta tilauksesta, niin se laitettiin hylättävien pinoon. Ja kokoa tuolle pinolle kertyi yli 221 000 lipuketta! 

Demokraattipuolue yritti muuttaa uudellenlaskentaan liityvää ohjeistusta aivan viime hetkille saakka paniikissa, koska he tiesivät häviävänsä varmasti, mikäli lipukkeet tarkistetaan oikeasti. Vasemmistolle laki ja säännöt eivät merkitse mitään, he muuttavat niitä miten haluavat lennossa jos se vain auttaa heitä pääsemään valtaan. Tällä kertaa he eivät siinä onnistuneet.

Samalla nähtiin vasemmistomedian valeuutisoinnista havainnollinen esimerkki. Vasemmiston valemedioiden otsikot huusivat: "Biden sai 87 ääntä lisää Trumpin 3 miljoonaa dollaria maksaneessa uudelleenlaskennassa. Presidentti harkitsee oikeusjuttua."

CNN otsikoi: "Wisconsinin uudelleenlaskenta päättyi ja vahvisti Bidenin voiton Trumpista"

Vasemmiston valemediat eivät kertoneet, että koko uudelleenlaskennan ajatus ei ollut missään vaiheessa kyseenalaistaa laskettujen lipukkeiden lukumäärää vaan niiden aitous. Yksikään  vasemmiston valemedioista ei kertonut, että koko laskennan tarkoitus oli tarkistaa löytyykö postiäänestyslipukkeille kirjallinen merkintä tilauksesta. Ja Trumpin kampanjan tarkan työn ansiosta, hylättäväksi päätyviä lipukkeita löytyi yli 221 000. Valemediat eivät tätä uutista kertoneet.

Valeuutinen on tyypillisesti vasemmistomedian uutisjuttu, jossa kerrotaan jotain täysin epäolennaista itse tapahtumasta ja jätetään olennaisin kertomatta, ja sen tarkoitus on johtaa lukija harhaan, vaikka voidaan samalla väittää, ettei suoranaista valehtelua kirjaimellisesti ottaen tapahtunut. 

Wisconsinin vasemmistoaktivistikuvernööri sertifioi osavaltion tuloksen vaikka siihen ei ollut mitään laillista oikeutta, ennenkuin uudelleenlaskenta on päättynyt ja sen päättymisestä on kulunut viisi päivää. Mutta sertifioinnin laittomuuskaan ei kiinnostanut vasemmiston valemedioita vaan ne julistivat siitä isoin otsikoin. 

Tilanne on nyt kuitenkin se, että 221 000 postiäänestyslipuketta on todettu tarkistuksessa laittomiksi ja niiden hylkäämisestä on nyt Trumpin kampanja jättänyt oikeuteen vaatimuksen.

Kun lipukkeet hylätään, Trump voittaa Wisconsinin yli 180 000 äänellä, jota voi jo hyvin kuvata sanalla "landslide".

Tässä vaiheessa ei ole enää mitään epäselvyyttä siitä, etteikö näissä vaaleissa olisi todettu massiivista vaalipetosvyyhtiä useissa osavaltioissa ja jonka tarkoitus on ollut yrittää varastaa vaalivoitto Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trumpilta.

 

Lähde: Dr. Steve Turley

 

Vasemmiston valemediat (Yle, HS, Mtv3, CNN, ...) eivät tätä uutista kerro. Jos haluat pysyä ajan tasalla Yhdysvaltojen vaalien tilanteesta, seuraa vaihtoehtoisia lähteitä kuten Oikeaa Mediaa.

 

 

 

Jukka Rahkonen ti 01.12. 23:28

blogit

Petteri Hiienkoski

Poliittisesti epäkorrekti kansanpresidentti

to 21.01. 16:11

Timo Vihavainen

Mikä on kunnioituksen asema arvopohjassamme?

ti 19.01. 11:08

Professorin Ajatuksia

Peruuko tositalvi ilmastonmuutoksen?

ti 19.01. 11:04

Olli Pusa

Kuka varasti hiilidioksidin?

su 17.01. 23:44

Juha Ahvio

Presidentti Trump toistamiseen virkarikossyytteeseen

la 16.01. 11:50