Bill Barr eroaa ja Arizona valmis hylkäämään oman vaalituloksensa

Videot ke 16.12.2020 00:04

Oikeusministeri Bill Barr eroaa virastaan. Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump vapautti hänet viettämään joulua perheensä kanssa. 

Bill Barr on ollut erittäin tehoton toimissaan ja istui Bideneiden skadaalikannettavan päällä salaten Bidenien mafiaperheeseen liittyvät tutkimukset julkisuudelta juuri ennen vaaleja.

Oikeusministeri Barr ei puuttunut millään tavalla tilanteeseen vaikka Josif Biden valehteli koko kansalle suorassa tv-lähetyksessä vaalidebatissa, että koko jupakka kannettavan ympärillä olisi pelkkää valhetta. Bill Barr vaikeni täysin. 

Barr olisi pitänyt erottaa jo kauan sitten, sanovat useat politiikan kommentaattorit jotka pitävät Barria deep staten kasvattina ja osasyyllisenä vaalien sabotointiin olennaisten tietojen salailulla.

 

Arizona on valmiina hylkäämään oman vaalituloksensa. Osavaltion senaatti haastaa Maricopan piirin tekemään täyden tarkistuksen vaalitulokselleen. Maricopa on valtavan kokoinen piiri ja käytännössä edustaa melkein koko Arizonaa. Maricopan alueella on 4,5 miljoonaa asukasta ja Phoenix kuuluu alueeseen. Maricopan äänestyslaitteille tehdään täysi rikostekninen tutkinta.

Kun verrataan tilannetta Michiganin Antrim piirin tapaukseen, piirin 25 000 asukkaasta 16 000 äänesti ja eräässä vaiheessa iltaa tulos näytti 5000 äänen etumatkaa Bidenille, mutta tarkistusten jälkeen paljastuikin että Trump olikin oikasti 5000 ääntä edellä. Dominion Voting Systemsin havaittu virhe oli 68%. Mikäli Arizonan Maricopassa löydetään vastaavan kokoinen virhe, niin se tarkoittaa satojen tuhansien äänien kääntymistä Trumpille. Ja Trump tarvitsee Arizonassa vain 10 000 ääntä.

Maricopan tarkistusta pidetään jo nyt täydellisenä käänteenä ja johtavan vähintäänkin Arizonan vaalituloksen hylkäämiseen. 

Mutta jos vaalipetoksesta ja äänien kääntämisestä Trumpilta Bidenille löytyy riittävästi todisteita, niin osavaltion vaalitulos kääntyy Trumpille. Mutta vähintäänkin tulos tullaan tämän tarkastuksen tuloksena hylkäämään.

Republikaanit lähettävät omat valitsijansa Arizonasta. Samanlainen tilanne oli 1960 Nixon vs Kennedy vaaleissa, jolloin Hawaji lähetti kaksi valitsijalistaa kun ääniero oli vain noin 300 ääntä ja ääntenlaskussa oli epäselvyyksiä. Epäselvyydet selvitettiin ennen 6.1.1961 ja silloin vaihtoehtoinen lista ja valitsija voittivat ja heidän äänensä laskettiin.

 

Jopa seitsemän osavaltiota on lähettämässä omat valitsijansa Trumpille: Nevada, Arizona, New Mexico, Pennsylvania, Georgia, Wisconsin ja Michigan.

 

Georgiassa aloitetaan postiäänten allekirjoitusten tarkistus, jonka tulos hyvin todennäköisesti kääntää Georgian tuloksen Trumpille.

 

Jukka Rahkonen ke 16.12. 00:04

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30