Jesse Binnall luettelee todisteita Nevadan vaalipetoksista Senaatin komitealle

Videot to 17.12.2020 00:00

"Todisteitamme ei ole vielä kertaakaan kumottu - ainoastaan jätetty huomioimatta", todisti Jesse Binnall avauspuheenvuorossaan Senaatin sisäisen turvallisuuden ja hallinnollisten asioiden komitean kuulemisessa.

"Tuhansien ja tuhansien nevadalaisten äänet pyyhittiin olemattomiin vaalipetoksin - ja näin se tapahtui", Jesse Binall alusti ennen kuin luetteli vaalipetosten pääkohdat.

3.8.2020 Nevadassa säädettiin erityinen muutos nimeltään AB4 vaalisääntöihin, joka antoi hyvin leväperäiset mahdollisuudet äänestää Nevadassa postitse. Mitään turvallisuusnäkökohtia ei otettu huomioon. Uuden säännön tarkoitus oli nimenomaan poistaa mahdollisuudet tarkastaa postiäänten laillisuus.

Postiääniä oli edellisessä vaalissa Nevadassa 70 000 ja nyt niiden lukumäärä kymmenkertaistui ja oli näissä  vaaleissa yli 690 000.

Data-analyytikot ja silminnäkijät ovat paljastaneet yhteensä yli 130 000 uniikkia identifioitavissa ja tarkistettavissa olevaa vaalipetosta Nevadassa.

Yli 42 000 äänestäjää äänesti kahdesti tai useammin.

Yli 1500 kuollutta äänesti.

Yli 19 000 sellaista henkilöä äänesti, jotka eivät asu Nevadassa ja eivät siten ole laillisesti oikeutettuja äänestämään. Mukaan ei laskettu sotilaita tai opiskelijoita.

Yli 8000:lla äänestäneellä ei ollut ollenkaan osoitetta.

Yli 15000 äänestäjää imoitti osoitteekseen jonkin kaupallisen osoitteen, eli ei omaa henkilökohtaista osoitettaan. 

Yli 4000 äänestäjää ei ollut edes Yhdysvaltojen kansalaisia.

"Todisteitamme ei ole vielä kertaakaan kumottu - ainoastaan jätetty huomioimatta".

 

Nämä Nevadan vaalipetokset ovat vain jäävuoren huippu. Samanlaisia petoksia on löydetty kaikissa vaa'ankieliosavaltioissa. 

Yhtäkään Trumpin lakitiimin oikeuteen viemästä haasteesta ei ole hylätty perustuen todistusaineistoon liittyviin seikkoihin. Hylkäykset (3 kpl tähän mennessä - ei 50) ovat tapahtuneet muotoseikkoihin vedoten: haaste tuli liian myöhään, haasteella ei ole oikeaa kantajaa (Texasin tapaus) jne. Tuomioistuimet pelkäävät eivätkä ole kertaakaan halunneet joutua oikeasti katsomaan todistusaineistoa, jota on kertynyt jo massiiviset pinot. Yhdelläkään tuomioistuimella ei enää olisi edes aikaa kuunnella kaikkia yli tuhatta valaehtoista todistajaa ja käydä läpi kaikkia todisteita. Todisteiden määrä on niin massiivinen, että tuomioistuimet eivät voi paeta loputtomiin vastuutaan. 

 

 

 

Jukka Rahkonen to 17.12. 00:00

blogit

Heikki Porkka

Sukupuolittunutta ja harhaanjohtavaa viestintää Marinin hallituksen tapaan

Klo 13:30.

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54