Yhdysvaltojen armeija valmistautuu sotatilalain käyttöönottoon

Videot ke 30.12.2020 00:13

Newsweekin artikkeli kuvaa avoimesti, kuinka jotkut upseerit ovat nyt suunnittelemassa vastatoimia mahdolliselle sotatilalaille, jonka Trump saattaa julistaa. Vasemmisto
on innoissaan siitä, että armeijassakin on nyt samanlaisia vasemmistoaktivisteja kuin 
mediataloissa ja isoissa yrityksissä.

Yhdysvaltojen armeijan arvioidaan olevan pääosin Trumpille uskollista väkeä, mutta erityisesti upseerien riveissä on myös paljon korruptoituneelle eliitille eli niin sanotulle Washingtonin suolle uskollisia yksilöitä.

Pentagonin ja Washingtonin alueen sotilasjohto on tällä hetkellä hälyytystilassa, koska useat Trumpille lojaalit entiset kenraalit ovat pyytäneet Trumpia julistamaan rajoitetun poikkeustilan käyttöön heti, perustuslain turvaamiseksi. Näkyvin näistä on ollut entinen kansallisen turvallisuuden tiedustelukenraali Michael Flynn. 

Eräs anonyymi upseeri on kertonut Newsweekille, että heillä on nyt kehitteillä suunnitelma siitä, kuinka he aikoisivat toimia tilanteessa jossa armeija kutsuttaisiin palauttamaan järjestystä kaduille tammikuun virkaanastujaisten aikaan. Nämä Newsweekin lähteet ovat 
korruptoituneelle eliitille uskollisia sotilaita, jotka ovat huolissaan Trumpin erittäin suuresta kannatuksesta sotilaiden keskuudessa.

Newsweekin artikkelissa kerrotaan myös, että Trumpilla on jo nyt ilman erillistä sotatilalain julistustakin poikkeuksellisen laajat toimivaltuudet käytössään ccp-viruksen takia. 

Toimittajat kysyivät kommentteja Pentagonista ja Washingtonista siihen, miten he reagoisivat jos Trump julistaisi sotatilalain. Kumpikaan ei kommentoinut kysymykseen millään tavalla.

Trumpia tilapäisen sotatilalain julistamiseen pyytänyt kenraali Flynn ei ole yksin. Useat entiset kenraalit ovat ehdottaneet samaa ja he ovat vakuuttuneet siitä, että nämä 2020 vaalit on varastettu ja että käynnissä on vallankaappausyritys.

Trump on jo käyttänyt osaa ccp-viruksen antamista poikkeuksellisen laajoista toimivaltuuksista. Trump määräsi kesällä liittovaltion yksiköt turvaamaan Portlandin katuja Oregonissa, koska osavaltion johto oli aivan ilmeisesti menettänyt tilanteen hallinnan. 

 

Lähde: Dr. Steve Turley
 

Jukka Rahkonen ke 30.12. 00:13

blogit

Mikko Paunio

Suomeen suuntautuva vammaisturismi uhkaa viedä suomalaisten vammaisten oikeudet - Väestönvaihto hyvin nopeaa Helsingissä

to 30.11. 14:08

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Olli Pusa

Totuus murtautuu esiin

la 25.11. 20:22

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24