Sateenkaarisaastaa lapsille Lontoon kirjastossa

Videot ti 13.07.2021 11:54

Järkensä menettäneet vanhemmat vievät englannissa lapsiaan pedofiilihomojen ja -transujen lukutuokioille kirjastoihin. Viimeisin tapaus ylitti uutiskynnyksen kun edes muutamat terveet aikuiset päättivät puuttua asiaan ja nostaa kysymyksiä tällaisen törkeyden mielekkyydestä ja luvallisuudesta.

Tämä on sateenkaariliputuksen ja "Priden" todellinen ja varsinainen viesti ja tavoite: Yhä nuoremmat lapset halutaan altistaa sukupuolisekoilulle ja perversioille - pedofiileille hyödyllisten idioottivanhempien myötävaikutuksella. 

Kirjastoon oli palkattu dildoa lapsille jalkojen välissä heilutteleva sateenkaaren värinen ihmisoikeusaktivisti ja rasismin vastustaja. Kuka vastuullinen aikuinen oikeasti kehtaa ottaa sateenkaarilipun käteensä? Suomessa valitettavasti jopa muutamat ministerit kannattavat tätä sairasta ja oksettavaa dekadenssia. Valitettava tosiasia on, että juuri feministinaiset ovat innokkaimmin altistamassa pieniä lapsiaan tällaiselle järkyttävälle hyväksikäytölle.

Juuri pari päivää aikaisemmin San Fransiscon homopedofiilikuoro lauloi: "we are coming for your children". Nämä sateenkaari-ideologian kannattajat ja liputtajat eivät enää edes vaivaudu peittelemään pedofiilisia tavoitteitaan ja sairaita unelmiaan vaan avoimesti ja röyhkeästi ylpeilevät niillä ja hierovat saastaansa normaalien ihmisten kasvoille.

 

Jukka Rahkonen ti 13.07. 11:54

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41