Trump oli taas oikeassa: Arizonan audit todisti vaalien olleen vilpilliset

Videot ke 29.09.2021 21:42

Puolueeton tutkijaryhmä on saanut valmiiksi tarkastuksensa Arizonan vaaleihin liittyvien epäselvyyksien tutkimuksessa. Yli 50 000 ääntä olisi pitänyt varmasti hylätä Arizonan vaaleissa. Biden voitti ääntenlaskennan noin 10 000 äänellä, joten näin merkittävä lukumäärä hylättäväksi kuuluvissa äänissä tarkoittaa, että Arizonan vaalitulos tulee hylätä. 

Joka tapauksessa tulos ainakin varmistaa sen, että Trump oli jälleen kerran täysin oikeassa väittäessään vaalien olleen vilpilliset. 

Brittimedia The Sunday Times uutisoi isoin otsikoin: "Trump olikin oikeassa: vaalit olivat vilpilliset. Ja niin ovat myös meidän seuraavat vaalimme".

 Britit ovat aidosti huolissaan siitä, että näin törkeällä tavalla valtamedia ja teknologiajätit voivat yhdessä tiettyjen puolueiden kanssa päättää vääntää vaalituloksia missä tahansa maassa. Jos siihen lisätään vielä puolueellisten toimihenkilöiden vilpillisyys etä-äänien ja ennakkoäänien laskennassa, niin yhdenkään länsimaan vaalitulokset eivät ole enää luotettavia.

Koronaan tai vastaavaan tekosyyhyn vedoten vaaleja todennäköisesti pyritään muuttamaan elektroniseksi useimmissa maissa lähitulevaisuudessa ja se antaa yhä laajempia mahdollisuuksia vaalitulosten ja itse äänestystapahtumien manipuloinnille.

 

 

Jukka Rahkonen ke 29.09. 21:42

blogit

Heikki Porkka

Äärioikeistolainen, laitaoikeistolainen

Klo 16:53.

Henna Kajava

Pakkoruotsi vahvistuu ja karkottaa erityisosaajia

la 24.09. 13:42

Juha Ahvio

Ruotsin vaalit uranaukaisijana

pe 16.09. 19:52

Olli Pusa

Ruotsin hallitusneuvottelut

to 15.09. 11:34

Tapio Puolimatka

Abortin laillistaminen murentaa ihmisoikeusjärjestelmän

ti 13.09. 13:49