Texas kieltää lailla kaikki rokotepassit ja rokotepakotteet

Videot ti 12.10.2021 23:56

Jälleen kerran esimerkkiä vapaudesta ja asioiden oikeanlaisesta hoitamisesta näyttävät Yhdysvaltojen konservatiivit. Texasin kuvernööri Greg Abbott asetti juuri kaikki rokotepakotteet laittomiksi Texasin rajojen sisäpuolella. Määräys koskee sekä yksityistä että julkista sektoria. 

Texas toisinsanoen kumoaa liittovaltion hallinnossa hääräävän dementoituneen rikollisen (Joe Bidenin) asettamat rokotepakotteet osavaltion omalla asetuksella. 

Yhdysvalloissa vasemmisto on joutumassa paniikkiin, kun yhä useammat oikeisto-osavaltiot sanoutuvat irti Bidenin hallinnon autoritaarisista ja kiristyvistä vapaudenrajoituksista ja tarjoavat vapaan turvasataman muuttokohteeksi kaikille yhdysvaltalaisille. Muuttoliike vasemmiston tuhoamista osavaltioista oikeiston hallinnoimiin onkin kiihtymässä koko ajan. 

Vasemmiston mädättämät keskukset esim. New Yorkissa, Kaliforniassa ja Washingtonissa ovat kaaoksessa: rikollisuus, mellakat, lockdownit, kiristyvä verotus, epäsiisteys, yleinen toimimattomuus ovat jatkuvasti lisääntyneet - ja ihmisten kärsivällisyys vasemmiston tuhoisille utopioille on loppumassa.

Yhdysvalloissa on edelleen ainutlaatuinen mahdollisuus elää vapaasti ja tarvittaessa äänestää jaloillaan - mahdollisuus joka lähes kaikista muista maista puuttuu. Suomessa kansalaiset eivät valitettavasti ainakaan toistaiseksi voi muuttaa parempaan osavaltioon Suomen sisällä - paikkaan jossa saa olla rauhassa vasemmiston lisääntyvältä hulluudelta ja nousevalta pakkovallalta. Sellainen mahdollisuus on vain maailman vapaimmassa kolkassa: Yhdysvalloissa.

 

Jukka Rahkonen ti 12.10. 23:56

blogit

Henna Kajava

Virolaisen päihderiippuvaisen tarina

la 22.01. 01:44

Heikki Porkka

Aluevaalit, rahoitus, maahanmuutto ja kehitysapu

pe 21.01. 12:50

Mikko Paunio

Paljon deltaa vaarattomampi omicron leviää nyt kulovalkean tavoin ilmateitse - Torjuntatoimilla ei voida enää vaikuttaa epidemian kulkuun

to 20.01. 17:36

Timo Vihavainen

Modernin maailman syntysijoilta

ti 18.01. 23:48

Olli Pusa

Ylen ilmastohätätila?

ma 17.01. 22:28