Fauci Mengele kaatumassa viimein - valehteli kongressille ja kiduttaa koiranpentuja

Videot la 30.10.2021 01:23

NIH (National Institute of Health) antoi lausunnon joka todistaa, että Fauci kiistatta valehteli kongressille väittäessään, että Wuhanissa ei harjoitettu gain of function tutkimusta Faucin myöntämällä rahoituksella. Kyse on siis viruksista, joita tarkoituksella manipuloidaan vaarallisemmiksi tartuttavuudeltaan tai taudinkuvaltaan. NIH myönsi nyt, että kyse todella oli gain of function tutkimuksesta ja Fauci on vastuussa sen rahoittamisesta.

Mikäli Fauci joutuu vastaamaan valehtelustaan kongressille, siitä voi seurata enimmillään jopa viisi vuotta vankeutta. Vasemmisto ei suostu ottamaan koskaan vastuuta mistään, joten edessä on pitkä taistelu siitä saadaanko Fauci vastuuseen rikoksistaan. Faucin rahoittamat tutkimukset voivat olla lopulta vastuussa jopa koko maailmanlaajuisen Covid pandemian syntymisestä. 

Nyt on lisäksi selvinnyt, että Fauci on myös rahoittanut erittäin julmia ja jopa täysin sairaita eläinkokeita, jossa mm. koiranpentuja on pidetty kiinnitettyinä terrarioon, jossa olevat hyönteiset ovat syöneet koiranpennulta vähitellen pään. Mitään varsinaisia uskottavia syitä tällaisille "kokeille" ei ole pystytty esittämään. Nämä täysin sadistiset ja turhat "kokeet" ovat saaneet ihmiset tyrmistymään ja vaatimaan Faucin vangitsemista heti. #ArrestFauci oli pitkään twitterin eniten jaettu tagi. 

Ihmiset ovat järkyttyneinä kyselleet millainen hirviö Fauci todellisuudessa on.

 

Jukka Rahkonen la 30.10. 01:23

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41