Blogi: Juha Ahvio, su 03.09.2017 10:57

Euroopan on palattava kristillisille juurilleen ja pysäytettävä islamisoituminen

Viime päivien uutisista ilmenee, että Suomessakin on harkittu sosiaali- ja terapiapainotteisten menetelmien soveltamista Suomeen palaavien lukuisten islamistitaistelijoiden ”rehabilitoimiseksi” yhteiskuntakelpoisiksi, kuten ilmenee Ilta-Sanomien artikkelista ”Suomeen palaaville Isis-taistelijoille esitetty ’ohituskaistaa’ sosiaalipalveluihin – ministeriö pitää ongelmallisena” 30.8.2017 .

Kyseessä on tanskalaisten kehittämä niin sanottu pehmeiden keinojen Århusin malli, jota esiteltiin The Guardian -julkaisun artikkelissa 23.2.2015 ja joka nojaa oletukseen, että islamistis-jihadistisen terroritoiminnan perustavia selittäviä tekijöitä ovat sosiaaliset ongelmat ja syrjäytyminen.

Tosiasia on kuitenkin se, että islamilaiseen mahanmuuttoon elimellisesti kytkeytyvää islamistiterrorismin rajua kasvua Euroopassa ei pysäytetä millään sosiaalisilla ”ohituskaistoilla” eikä pehmeillä terapioilla.

EU-Euroopassa sovelletun Merkelin avointen rajojen immigraatiopolitiikan – josta Merkel sanoo edelleen, että vuoden 2015 maahanmuutto- ja turvapaikanhakupäätökset olivat oikeita, kuten on todettavissa Uuden Suomen Angela Merkel pitää kiinni maahanmuuttopolitiikastaan”  -artikkelista 27.8.2017 – seurauksena maahanmuuttoinvaasio Eurooppaan siis jatkuu, nyt Merkelin-Macronin linjalla.

Islamilaista maahanmuuttoa erityisesti suosivan Merkel-henkisen ja ”Meillä on unelma”-, ”Tämä on uusi normaali”-, ”Näin nyt vaan tapahtuu”-, ”Emmehän me voi tälle mitään”- ja ”Yhteiset eurooppalaiset humaanit arvot edellyttävät tätä” -asenteellisen politiikan seuraukset ovat myös selkeästi nähtävissä.  

Iltalehden artikkeli ”EU-viranomaisen vakava varoitus: Euroopassa jopa 50 000 jihadistia, joista tuhannet valmiit tekemään terrori-iskuja” 1.9.2017 on sisällöltään melko inhorealistinen. Artikkelin ingressin mukaan:

”Terroristien pelätään ottavan seuraaviksi kohteikseen ydinvoimalat ja lentokentät”.

Eurooppa tuhoaa itsensä, jos islamilaisilta alueilta Eurooppaan kohdistuvaa massamaahanmuuttoa ei pysäytetä ja mikäli eurooppalaiset viranomaiset eivät ryhdy kovin ja tehokkain ottein tukahduttamaan Eurooppaan jo pesiytynyttä islamismia. 

Eurooppa tuhoaa itsensä, jos eurooppalaiset eivät kerta kaikkiaan sanoudu irti Euroopassa viimeisten vuosikymmenien aikana hallinneesta perverssin itsetuhoisesta nihilismistä ja harhaisesta altruismista sekä sadomasokistisesta syyllisyydentunnosta.

Kirjailija, lehtimies, politiikan kommentaattori ja Spectator-julkaisun toimittaja Douglas Murray analysoi terävästi tuoreessa kirjassaan The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam (Bloomsbury, 2017) Euroopan itsetuhoista nykytilaa ja eurooppalaisten poliittisten johtajien haluttomuutta ja kyvyttömyyttä kääntää kurssi terveemmille ja elämänhaluisemmille urille.

Eurooppalaista toisen maailmansodan jälkeisten vuosikymmenien maahanmuuttohistoriaa selostaessaan Murray toteaa senkin, että kantaeurooppalainen väestö ei ole missään Euroopan maassa koskaan – silloin kuin tämän aihepiirin mielipidekyselyjä on tehty – ilmoittanut kannattavansa eliitin harjoittamaa laajamittaiseen, pysyvään ja ratkaisevia väestöllisiä muutoksia aikaan saavaan maahanmuuttoon johtavaa politiikkaa.

Tästä huolimatta Euroopan poliittiset johtajat ovat ajaneet tuhoisaa politiikkaansa vuosikymmenestä toiseen, jolloin on päädytty siihen, että Euroopassa on nyt 50 000 taistelunhaluista ja päämäärätietoista jihadistia valmiina eri luonteisiin taistelutoimiin eurooppalaista kantaväestöä ja sen historiallisia instituutioita vastaan.

Se, että tällaiseen tilanteeseen on nyt päädytty, ei kuitenkaan ole mikään ihme ottaen lukuun sen, millaisen itsetuhoisan ideologian vallassa eurooppalaiset poliitikot pääosin ovat olleet ja edelleen ovat. Kirjansa sivuilla 250–251 Douglas Murray ottaa edustavaksi esimerkiksi Ruotsin pääministerinä toimineen ja ”konservatiivista” Moderata samlingspartiet -puoluetta edustavan Fredrik Reinfeldtin kaksi julkista lausuntoa vuosilta 2006 ja 2015.

Vuonna 2006 Ruotsin pääministerinä Reinfeldt totesi, että ”Aidosti ruotsalaista on vain barbarismi. Kaikki muu kehitys on tuotu meille ulkopuolelta”. Maahanmuuttoinvaasiovyöryvuoden 2015 joulupäivänä samainen Reinfeldt, nyt entisenä pääministerinä, totesi tv-haastattelussa, että kantaruotsalaiset ihmiset eivät ole mielenkiintoisia ja että valtioiden rajat ovat fiktionaalisia rakennelmia ja että Ruotsi kuuluu niille ihmisille, jotka ovat tulleet Ruotsiin paremman elämän toivossa eikä Ruotsissa sukupolvien ajan asuneille kantaruotsalaisille.  

Tällainen omien kulttuurillisten juurien ja oman erityisen kansallisen olemassaolon halveksinta ja herjaaminen barbaariseksi ja kaikenlaisen ulkopuolisen toiseuden pelkistetty julistaminen ongelmattoman onnelliseksi hyväksi, joka pelastaa meidät omalta itseltämme, on paitsi perverssin patologista omaan itseen kohdistuvaa fobiaa myös historiallista epätotuutta.

Reinfeldtin lausuntojen ja viime päivien islamismi- ja terrorismiuutisten sisältöä pohtiessa on jälleen pakko toistaa, että brittiläinen konservatiivipoliitikko Enoch Powell (1912–1998) oli aikanaan 1960-luvulla oikeassa Britannian ja Euroopan maahanmuuttopolitiikan seurauksia ennakoidessaan, kuten totean kirjani Eurooppa ja Suomi islamisoituvat (Kuva ja Sana, 2015) sivuilla 75–79.

Etenkin brittiläisen mutta muunkin Euroopan maahanmuuttopolitikan seuraaminen vaikutti Powellin mukaan siltä kuin olisi katsellut kansakuntaa, joka innokkaan iloisesti kasaa kokoon omaa hautajaisroviotaan.   

Todettava on sekin, että valitettavan oikeassa oli 1970-luvun alussa myös ranskalainen konservatiivinen roomalaiskatolinen tutkimusmatkailija ja kirjailija Jean Raspail Le Camp des Saints (Editions Robert Laffont, 1973) -romaanissaan, joka kertoo Ranskaan kohdistuvasta miljoonamääräisestä ja Välimeren kautta laivoilla Ranskan etelärannikolle saapuneesta kolmannesta maailmasta peräisin olevasta maahantunkeutujavyörystä ja sen seurauksena tapahtuvasta historiallisen Euroopan tuhoutumisesta.

Ranskasta käännetty Raspailin esipuhe vuonna 1985 julkaistun romaaninsa kolmanteen laitokseen kannattaa lukea ajatuksella: Jean Raspail, ”The Camp of the Saints”, The Social Contract (Winter 1994–95), 99–101.

Raspail oli oikeassa myös vuonna 1985 ilmestyneessä artikkelissa. Douglas Murray selostaa kirjansa sivuilla 115–120, miten Raspailin ja arvostetun väestötieteilijä Gerard Francois Dumontin kirjoittama Le Camp des Saints -romaanin sisältöä käsitellyt ja Le Figaro -lehdessä ilmestynyt artikkeli herätti laajaa keskustelua Ranskassa. Kyseisessä artikkelissa vuodelta 1985 Raspail ja Dumont muun muassa ennakoivat, että silloiset maahanmuuttotrendit lukuun ottaen Ranska tulee tuskin olemaan enää ranskalainen vuonna 2015.

Artikkeliin liittyneessä kansikuvassa oli kuvattuna Marianne, Ranskan kansallissymboli, musliminaisen tyyliin peiteltynä. Artikkelin mukaan Ranskan ei-ranskalainen väestöaines tulee kasvamaan niin suureksi, että ranskalaisen kulttuurin ja sen edustamien arvojen selviäminen kyseenalaistuu. Artikkelin ennakoinnin mukaan vuonna 2015 islam tulee olemaan Ranskan merkittävin yksittäinen uskonto.

Vuonna 1985 poliittisesti korrekti Ranska paheksui vahvasti tällaisia ennakointeja. Mutta nyt, kaksi vuotta vuoden 2015 jälkeen, jokainen voi itse todeta Raspailin romaanin ja sitä käsitelleen artikkelin ennakointien todenperäisyyden ja vakavasti otettavuuden.      

Jos Merkel-henkinen maahanmuuttopolitiikka jatkuu eikä Euroopan kurssia ratkaisevasti käännetä toiseen suuntaan, tulee oikeassa olemaan myös ranskalaiskirjailija Michel Houellebecq ja hänen romaaninsa Soumission (Editions Flammarion, 2015), Lotta Toivasen ja Alice Martinin suomennoksena Alistuminen (WSOY, 2015).

Houellebecq kuvaa teoksessaan osuvasti nykyisin vallitsevaa eurooppalaista nihilistis-päämäärätöntä, kyynisen väsynyttä ja pessimististä eetosta, jonka pohjalta Ranska ja Eurooppa tulevat helpostikin alistumaan islamin valtaan islamilaisten puolueiden saavutettua riittävän vahvan poliittisen aseman yhteiskunnissamme.    

Eurooppa islamisoituu, islamilaisen maahanmuuton myötä. Tämäkin dokumentti kannattaa katsoa, jos ei sitä vielä ole nähnyt ja jos on jo nähnyt, kannattaa katsoa se uudelleen: Ulkolinja, ”Sharialakia Tanskassa”, 9.2.2017.

Eurooppa islamisoituu, jos nykymeno ei nopeasti, tehokkaasti ja ratkaisevalla tavalla muutu.

Nykymenon on muututtava. Niiden peruslinjojen mukaisesti, joita nostan esiin Eurooppa ja Suomi islamisoituvat -kirjani luvussa 10., ”Euroopan ja Suomen islamisaatio on pysäytettävä”, sivuilla 175–192.

Kristityillä ei ole lupaa eikä velvollisuuta edistää Euroopan islamisaatiota eikä Euroopan tuhoutumista.

On omaksuttava Puolan, Unkarin ja muiden Visegrad-maiden asenne, kaikkialla Euroopassa.

Vastarinta ei ole turhaa, päinvastoin.

Eurooppalaisen kristikunnan ja Euroopan kansallisvaltioiden on puolustettava olemassaoloaan ja kansalaistensa turvallisuutta. 

Katso ajatuksella tämä innostava video maahanmuuttoinvaasiovuoden 2015 Puolasta:

Poland to Muslims: ”Here, Jesus in our KING, so get out! Poles denounce Global Leftist propaganda Media.

Juha Ahvio su 03.09. 10:57

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

tuoreimmat

YK:n GCM-sopimus uhkaa sekä kansallisia rajoja että sananvapautta

to 15.11. 23:38

Trump ja republikaanit saivat strategisen torjuntavoiton USA:n välivaaleissa

to 08.11. 23:18

Dosentti Markku Ruotsilan pätevän kattava analyysi USA:n sydänmaiden konservatiivien kapinasta

pe 02.11. 22:45

USA:n kirjepommilähetykset, synagogaisku ja marraskuun välivaalit

su 28.10. 21:31

Kansanedustaja Laura Huhtasaari Turun Mikaelinkirkossa

la 20.10. 22:43

Ruben Stillerin "Maailmanloppua odotellessa"

pe 19.10. 23:22

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10. 20:50

Venäjä valmistautuu Airistolla

pe 28.09. 23:23

Trumpin nimittämä tuomari Brett Kavanaugh Soros-vehkeilyn kohteena

pe 21.09. 22:46

Kansalliskonservatiiviset Ruotsidemokraatit nousevat Ruotsissa

la 01.09. 10:25

blogit

Vieraskynä

Kirja-arvio: Kiinalainen juttu

su 18.11.2018 00:00

Juha Ahvio

YK:n GCM-sopimus uhkaa sekä kansallisia rajoja että sananvapautta

to 15.11.2018 23:38

Professorin Ajatuksia

Metsien haravoimisesta Suomessa

ma 19.11.2018 21:30

Jukka Hankamäki

Kulttuuriministeriö kouluttaa lapsista kavaltaja-agentteja

ma 19.11.2018 21:33

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Synnytyssairaalassa näet Suomen tulevaisuuden

ti 13.11.2018 23:33

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

GCM maan myynti vai maanpetos?

ma 19.11.2018 21:34

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Maahanmuutto ratkaisee ongelmat?

ti 20.11.2018 11:44

Olli Pusa

Vertailu Obama Trump

ma 19.11.2018 17:40

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Siperia opettaa myös HS-Pravdaa

ti 20.11.2018 16:39

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Miestenpäivä

ma 19.11.2018 21:31

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40