Kommunisti Alexandria Ocasio-Cortez paljastaa fasistiset fantasiansa

Videot su 08.11.2020 16:54

Vasemmisto Yhdysvalloissa paljastaa välittömästi todelliset kasvonsa ja fasisminsa kun heidän liittolaisena toimiva marxilainen media julistaa ennenaikaisesti presidentin vaalien päättymistä. 

Vasemmisto on neljä vuotta huutanut Trumpin olevan fasisti ja totalitaristi - ja mitä tapahtuu välittömästi kun lehdistö ennenaikaisesti julistaa Bidenin tulleen valituksi - he paljastavat olevansa toisinajattelijoiden keskitysleireistä unelmoivia fasisteja ja totalitaristeja. 

Vihaa lietsovana kiihkokommunistina tunnettu Alexandria Ocasio-Cortez vaatii, että kaikista Trumpin kannattajista kerätään lista ja varmistetaan etteivät Trumpin kannattajat tule koskaan saamaan mitään virkoja yliopistoissa eikä missään julkisissa positioissa. 

Tämä ei tietenkään tule yllätyksenä kenellekään, joka on seurannut edes muutamaa muutakin tietolähdettä kuin marxilaista mediaa (Yle, HS, Mtv3, Iltapäivälehdet, CNN, ...). 

"Meillä on lista teistä ja te ette tule koskaan saamaan töitä jos olitte tukemassa Trumpia", kommunistit julistavat Twitterissä.

PJ Media: The Left Threatens GOP: 'We Have a List' and You'll Never Work Again if You Helped Trump
 

Mutta Yhdysvaltojen presidentinvaalit tulevat menemään korkeimpaan oikeuteen ja vaalipetokset tutkitaan ennenkuin todellista voittajaa voidaan julistaa. Trumpin kampanja on kerännyt todisteita ja rakentanut haastettaan. Seuraavaksi niiden käsittely alkaa oikeusistuimissa.

 

 

Jukka Rahkonen su 08.11. 16:54

blogit

Mikko Paunio

Maailman Talousfoorumi on vaarallinen uskonnollinen kultti

ti 04.10. 12:07

Olli Pusa

Hautajaiset Moskovassa

su 02.10. 13:29

Juha Ahvio

Giorgia Meloni sekä Jumala, isänmaa ja perhe voittivat Italian vaaleissa

pe 30.09. 21:52

Heikki Porkka

Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin - vallankumous käynnissä

ti 27.09. 12:24

Henna Kajava

Pakkoruotsi vahvistuu ja karkottaa erityisosaajia

la 24.09. 13:42