Kenraali Thomas McInerney: "Hammer" ja "Scorecard" ohjelmilla tehty hyökkäys

Videot pe 13.11.2020 16:34

Tiedustelusta ja cyber-sodankäynnistä yksityiskohtaista tietoa omaava eläkkeellä oleva kenraali Thomas McInerney kertoo kahdesta ohjelmistosta, joita on ilmeisesti käytetty hyökkäykseen näissä vaaleissa.

"Hammer" on vuonna 2003 aloitettu terrorisminvastainen projekti, jolla on vakoiltu USA:n omia kansalaisia laajasti. Edward Snowden paljasti projektin yksityiskohtia ja on ollut siitä lähtien NSA:n ja CIA:n jahtaamana maanpaossa.

"Scorecard" on ääntenlaskentajärjestelmiä vastaan suunniteltu hyökkäysohjelmisto, jolla pystytään yksittäisen lipukkeidenlaskentakoneiden laskureita tai lukemien siirtoa keskuskoneelle manipuloimaan siten, että siirtymät pysyvät 3%:n rajojen sisäpuolella, jotta havaitseminen olisi vaikeampaa. 

McInerneyn mukaan nyt on ilmeisesti käynyt niin, että Trumpin massiivinen johtoasema vaali-iltana on aiheuttanut "Scorecard" ohjelmiston laukeamisen yhtäaikaisesti lukuisissa laskureissa ja yhteisvaikutus näkyy tilastollisesti täysin mahdottomina Bidenin kannatuksen pomppauksina luvuissa.

Thomas McInerney sanoo, että asia on ehdottomasti vietävä rikostutkintaan ja selvitettävä nyt perusteellisesti tai Yhdysvalloissa ei tule olemaan enää yksiäkään luotettavia vaaleja.

Asiasta raportoiva Newsmax on uusi nouseva luotettava uutiskanava Yhdysvalloissa. Newsmaxin katsojaluvut ovat suorastaan räjähtäneet näiden vaalien jälkipyykin seurannan aikana, koska mm. FoxNews ei ole kyennyt raportoimaan rehellisesti ja riittävän nopeasti tilanteesta.

Trumpin twiittaaman raportin mukaan näitä "glitch" nimellä kulkevia eräsiirtoja äänissä Trumpilta Bideille olisi yhteensä havaittu jo peräti 2 700 000:n äänen edestä ja tutkinta on vasta alussa.

Tällä hetkellä on useita eri reittejä Trumpin vaalivoittoon:

1. Korkein oikeus todennäköisin äänin 5-4, mikäli vaalit ratkaistaan siellä

2. Vaalivilppien paljastumiset, laittomien äänten hylkäämiset ja äänten valvotut lailliset uudelleenlaskennat antavat Trumpille 270 sertifioitua valitsijamiestä 6.12. mennessä, jolloin ehtivät 14.12. pidettävään valitsijamiesten äänestykseen.

3. Valinnan siirtyminen tammikuussa edustajainhuoneelle, jossa Trump voittaa todennäköisesti äänin 31-19, koska jokaisella osavaltiolla on yksi ääni, josta kunkin osavaltion edustajat äänestävät keskenään. 

Näyttää siltä, että ainoa vaihtoehto Trumpin häviöön alkaa olla se, että hän luovuttaisi. Ja juuri tämän takia käynnissä on ollut vaalipetosten lisäksi ennennäkemättömän massiivinen vasemmistomedioiden ja globalistijulkkisten yhteinen painostuskampanja ja manipulointiyritys, jolla on pyritty saamaan Trumpin kannattajat ja Trump luopumaan kisasta. 

 

Jukka Rahkonen pe 13.11. 16:34

blogit

Heikki Porkka

Sukupuolittunutta ja harhaanjohtavaa viestintää Marinin hallituksen tapaan

Klo 13:30.

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54