Keep calm - Trump will expose massive voter fraud

Videot la 14.11.2020 13:59

LifeSiteNewsin John-Henry Westen haastattelee Steven W. Mosheria. Tämä 30 minuutin haastattelu ja keskustelu tuo selkeyttä tämän informaatiosodankäynnin keskelle. 

Kyseessä ei ole pelkästään vaalivilpit ja -petos, vaan koko vaalien varastaminen ja vasemmiston vallankaappausyritys - joka jatkuu edelleen. Vallankaappauksen pyrkimys on muuttaa Yhdysvallat pysyvästi sosialismia kohti romahtavaksi entiseksi supervallaksi, josta se ei kykene enää koskaan nousemaan maailman johtavaksi menestystarinaksi ja vapauden lippulaivaksi.

Todistusaineisto massiivisesta ja koko maanlaajuisesta systemaattisesta vaalipetoksesta perustuu kahteen kategoriaan:

1. perinteiset menetelmät, joita demokraatit ovat käyttäneet jo vuosikymmenet ja joita ei ole kyetty kitkemään demokraattivetoisissa osavaltioissa (miksi muuttaa järjestelmää joka takaa vaalivoitot jatkuvasti tulevaisuudessa): 

  • "ballot harvesting" - lipukkeita käydään kokoamassa äänestysalueelta ja ihmisiä "neuvotaan" kädestä pitäen miten äänestetään oikein, toisten ihmisten lipukkeita varastetaan ja täytetään heidän puolestaan, kuolleille ja alaikäisille lähetetään lipukkeet ja muut täyttävät ne heidän lipukkeensa. Näitä kerättyjä ja Bidenille täytettyjä lipukkeita tuotiin sitten nipuittain laskentapaikoille. Näistä on todisteita.
  • Vastustajan lipukkeiden tuhoaminen. Trumpille annettuja ääniä on hävitetty laskentapaikoilla suuria määriä. Näistä on todisteita. 
  • Lipukkeiden korjailu demokraattien kampanjahenkilökunnan toimesta, eli "väärin" täytettyjen ja hylkyyn menevien lipukkeiden lähettäneille on soitettu ja niitä on korjailtu vaali-illan aikana tai sen jälkeen. Näistä on todisteita.
  • Lipukkeiden tehtailu Bidenille kun tietokannasta on tarkistettu ketkä eivät vielä ole äänestäneet. Näistä on todisteita.

2. 2000-luvun modernit menetelmät, joissa tietojärjestelmiin jätettyjen takaporttien tai niihin tehtyjen murtojen kautta numeroita muutetaan laskentakoneen muistissa tai siinä vaiheessa kun lukuja siirretään keskuskoneelle. Tästä on olemassa massiivinen todistusaineisto avoimena datana, jonka New York Times ja Edison-yhtiö julkaisivat vaali-iltana. Kaikista viidestä kymmenestä osavaltiosta tuli koko illan ja seuraavan yön minuuttikohtaista dataa rekisteröidyistä äänistä. Tilastollisesti mahdottomat pomppaukset on helppoa ohjelmallisesti tunnistaa avoimesta datajoukosta normaalilla tieteellisellä analyysilla.  Tämä todistusaineisto ja todistelu ovat menossa oikeuteen useissa osavaltioissa. 

Tietojärjestelmissä olevien takaporttien ei ollut tarkoitus tulla ilmi ja äänien eräsiirtoja Bideniltä Trumpille piti tehdä niin pienissä erin, että sen havaitseminen olisi ollut hyvin vaikeaa.

Vaali-illan yllätys vaalipetosta valmistelleille demokraateille kuitenkin oli Trumpin valtava ylivoima ja etumatka vaali-illan lopussa. He joutuivat paniikkin ja pysäyttivät ääntenlaskennan erityisesti petokseen erikoistuneissa ja demokraattijohtoisissa pääkaupungeissa, joissa väärennetyt äänet voitaisiin helpommin piilottaa datamassaan. Tämä ei kuitenkaan onnistunut Trumpin suuresta etumatkasta johtuen ja demokraatit joutuivat viimeisenä keinonaan ottamaan riskin ja tekemään eräsiirtoja niin paljon, että ne näkyvät selvästi datajoukossa. 

Kaikki tulee esiin avoimessa oikeuskäsittelyssä parin seuraavan viikon aikana, sanoo Steven Mosher haastattelussa. 

 

Jukka Rahkonen la 14.11. 13:59

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30