Biden hävisi Michiganin: valitsijat eivät sertifioi Detroitin alueen ääniä

Videot to 19.11.2020 23:17

Waynen piirikunta on Michiganin väkirikkain alue ja sen valitsijamiehet eivät tule sertifioimaan alueen ääniä, koska niissä on niiden laskennassa on ilmennyt niin valtavia epäselvyyksiä. 

Tämä on loistava uutinen, koska se tarkoittaa että Trump voittaa Michiganin. Demokraateilla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa: hyväksyä täydellinen tarkastus kaikille äänille, jolloin Trump voittaa, tai sitten hyväksyä, että Waynen piirikunnan äänet jäävät hyllylle, jolloin myös Trump voittaa Michiganin. 

Waynen piirikunnan äänten sertifiointiin liittyi monia käänteitä. Ensin valitsijamiehet äänestivät ja tilanne päätyi 2-2 pattitilanteeseen, kun republikaaniedustajat eivät hyväksyneet yöllä tyhjästä ilmestyneitä postiääniä ilman, että niille tehtäisiin täysi tarkastus. (Huom: demokraattiedustajille tämä olisi ollut ihan hyväksyttävää. He eivät halua rehellisiä avoimia vaaleja, vaan heille kelpaa törkeillä petoksilla saatu voitto.)

Tästä seurasi, että demokraattien vasemmistomafia hyökkäsi näiden kahden republikaaniedustajan päälle netissä ja julkaisi netissä heidän osoitteitaan ja jopa heidän lastensa koulujen osoitteet! Väkivallalla uhkailu, somepainostus ja doxaus (osoitteiden julkaisu uhkaamistarkoituksessa) johtivat siihen, että nämä edustajat taipuivat äänestyksessä ensin puoltamaan sertifiointia, kun heille lisäksi vakuutettiin, että täysi tarkastus kaikille äänille olisi tulossa. Kun tämä lupaus paljastui pelkäksi demokraattien valheeksi, niin edustajat vetivät äänensä takaisin ja ovat tehneet laittomista uhkauksista rikosilmoitukset.  

Tämä kaikki paljastaa vain vasemmiston rikollisen luonteen. Heille kaikki keinot - myös rikokset  - ovat sallittuja, jos ne vain takaavat pääsyn valtaan.

Nyt äänet ovat jälleen 2-2 pattitilanteessa ja Waynen piirikunnan äänet jäävät vahvistamatta. Trump voittaa Michiganin.

 

(Tästä eivät Yle, HS, Iltalehdet, Mtv3 ym. vasemmistomediat kerro ... kertovat vasta kun kaikki jo tietävät ettei Biden olekaan voittamassa)

 

 

Jukka Rahkonen to 19.11. 23:17

blogit

Heikki Porkka

Sukupuolittunutta ja harhaanjohtavaa viestintää Marinin hallituksen tapaan

Klo 13:30.

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54