Suunta on nyt kääntynyt! Bidenin vaalipetokset ovat paljastumassa

Videot la 28.11.2020 11:02

Ensimmäinen Trumpille voitoksi kääntyvä vaa'ankieliosavaltio saattaa olla Wisconsin ja käänne voi tapahtua jo tänä viikonloppuna. Trumpin lakitiimi on nyt vauhdissa ja puolustus on vaihtunut hyökkäykseen. 

Keskiviikkona Pennsylvanian Gettysburgissa kuultiin kymmeniä silminnäkijä- ja asiantuntijatodistuksia, jotka olivat murskaavia ja shokeeraavia. Kaikki paikallaolleet lainsäätäjät tulivat vakuuttuneiksi siitä, että kyseessä todellakin on laajamittainen vaalipetos.

Eräs todisteista oli se, että kautta Yhdysvaltojen vaalihistorian postiäänten hylkäämisprosentti on aina ollut 1-3% ja ensimmäisillä kerroilla postiäänestystä järjestettäessä se on aina ollut lähellä 3%. Nyt Pennsylvaniassa on ensimmäistä kertaa järjestetty näin massiivinen postiäänestys ja lipukkeiden hylkäämisprosentti on vain 0,3% ja Montgomeryn vaalipiirissä tasan 0%. Siellä ei ole hylätty ainoatakaan postiääntä. Se on varma todiste siitä, että postiäänille ei ole tehty lain vaatimaa tarkastusta ollenkaan ja tarkkailijat eivät ole päässeet vaatimaan hylkäämistä.

Yhdessä postiäänierässä oli 600 000 ääntä Bidenille ja vain noin 3000 ääntä Trumpille. Postiäänten rekisteröimisnopeus ylitti moninkertaisesti sen teoreettisen maksimin, jolla kyseisillä laskentapaikoilla olevat koneet pystyvät ääniä skannaamaan ja laskemaan. 

Dean Browning, eräs Pennsylvanian osavaltion lainsäätäjistä twiittasi: "Tämä Gettysburgin kuuleminen vaikuttaa aivan siltä kuin kyseessä olisivat vaalit jostakin kehitysmaasta!  En voi uskoa, että tämä tapahtuu Amerikassa!"

Trump on tänään pitämässä suuren massatapahtuman Georgiassa. Hän haluaa tavata niitä 80 miljoonaa äänestäjäänsä, joilta Biden on vaalipetoksella varastamassa äänet.

Nyt on kyseessä myös Republikaanipuolueen eloonjäämiskamppailu. Jos ne eivät nyt kykene tukemaan Trumpia, syntyy nopeasti uusi Trump-puolue, joka tarkoittaa täysin varmaa loppua vanhalle Republikaanipuoluelle. Republikaanipuolueesta tulisi hetkessä kuin eräs Sininen puolue täällä.

Wisconsin saattaa olla ensimmäinen dominonappula joka kaatuu ja se voi tapahtua jo tänä viikonloppuna tai heti alkuviikosta.

Wisconsinin Milwaukee ja Dane vaalipiireissä on löytynyt todella suuria eriä hylättäviä postiääniä. Niissä on edelleen käynnissä uudelleenlaskennat. 

Republikaanilainsäätäjät Wisconsinissa onnistuivat jokin aika sitten ennen vaaleja säätämään lain, jonka mukaan kaikki sellaiset postiäänet, joiden tilaamisesta äänestäjän kotiin ei löydy jälkeä järjestelmästä, tulee lain mukaan automaattisesti hylätä.  Nyt Milwaukeessa on löytynyt jo 60 000 ja Danessa 40 000 sellaista postiääntä. Viimeisten raporttien mukaan koko Wisconsinissa olisi löytynyt yhteensä yli 200 000 hylättävää postiääntä. Se tarkoittaa 180 000 äänen landslide voittoa Trumpille. 

Kun Wisconsin kääntyy Trumpille, se käynnistää tapahtumaketjun, jossa muutkin vaa'ankieliosavaltiot kääntyvät yksitellen Trumpille. Tarvitaan yksi joka kääntyy, niin se on mallina muille ja toimii todisteena massiivisesta petoksesta, joita näissä vaaleissa on ollut enemmän kuin koskaan Yhdysvaltojen historiassa.

 

Jukka Rahkonen la 28.11. 11:02

blogit

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

Mikko Paunio

Klaus Schwabin ja Thierry Malleretin kyyninen "Suuri Kertomus" on kauhistuttavan "Suuren Resetin" toimeenpano-ohjelma

ti 19.09. 16:25

Olli Pusa

Presidenttipeliä?

la 09.09. 19:52

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08. 20:50

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08. 19:21