Bidenien mafiasuvun rikoksista tutkinta

Videot pe 11.12.2020 02:35

Joe Bidenin poika Hunter Biden tunnustaa olevansa rikostutkinnan alaisena. Hunteria tutkitaan veropetoksista, epäilyttävistä poliittisista operaatioista ja rahanpesusta.

Tämä on kenties suurin mediaskandaali koko Yhdysvaltojen historiassa. Vasemmistomedia ei ennen vaaleja julkaissut asiasta yhtään mitään ja tukahdutti kaikki keskustelut väittämällä kaikkia syytteitä valeuutisiksi ja venäjävaikuttamiseksi - disinformaatioksi. 

Hunter Bidenin tietokoneen levyn sisältö tuli julkisuuteen jo lokakuun alussa. FBI ja Oikeusministeriö oli tiennyt sisällöstä jo vuoden. Vasemmistomedia vaikeni asiasta ensin täysin. Kun asia tuli esille vaihtoehtomedioiden ja Trumpin vaaliväittelyn kautta, niin vasemmistomedia väitti päivittäin, että kaikki väitteet Bidenien rikoksista ovat pelkkää 
valhetta ja venäläisten levittämää disinformaatiota. 

Vasemmistomedia valehteli ja tiesi valehtelevansa. Mitään uutta merkittävää ei ole tullut esille ja silti nyt 10.12.2020 - vaalien jälkeen - nämä samat mediat tunnustavat, että Hunter Biden on tutkinnan alla ja että häntä epäillään veropetoksista, rahanpesusta ja lahjusten vastaanottamisesta ulkomaisilta tahoilta.

James Biden, dementoituneen Joe Bidenin veli, sai itselleen Irakissa valtavat sairaalaprojektit Joe Bidenin ollessa varapresidenttinä.

Liittovaltion syyttäjät ovat nyt tutkimassa Hunter Bidenin toimia. Tutkinnan alla on jättikö hän ilmoittamatta tuloja Kiinaan kytkeytyvistä rahakkaista liikesopimuksista. 

Vasemmistomedialla on nyt myös röyhkeyttä ilmoittaa, että tähän liittyy hyvin ilmeisiä poliittisia riskejä mikäli Joe Biden astuisi virkaan.  

Sama vasemmistomedia, joka on suojellut Bidenien rikollissukua jo kohta 50 vuoden ajan, on nyt vaalien jälkeen 10.12.2020 kertomassa sen, mikä on ollut jo kuukausia yleistä tietoa vaihtoehtomedioissa: Bidenien tiiviit kytkökset ja miljardien dollarien liikesuhteet Kiinaan, Moskovaan ja Ukrainaan ovat uhka Yhdysvaltojen turvallisuudelle. Bidenit ovat palveluksia velkaa miljardisopimuksistaan Kiinalle. 

Joe Biden lennätti poikansa Hunter Bidenin Airforce 2:lla Kiinaan neuvottelemaan miljardisopimuksia, samaan aikaan kun Joen piti neuvotella Etelä-Kiinan meren kärjistyneestä tilanteesta. Sotilaallispoliittisista neuvotteluista Obaman hallinnon aikana Joe Biden palasi tyhjin käsin ja Kiina sai jatkaa sotilaallista varusteluaan uhaten Etelä-Koreaa, Australiaa ja Japania - ja Hunter Biden sai saman matkan aikana miljardien arvoisen liikesopimuksen Kiinan kanssa. Ostettiinko USA jo silloin ulos Kiinan sotilaallisen varustautumisen tieltä? Myikö Biden kiinalle luvan jatkaa varusteluaan ja kelluvien sotilastukikohtien rakentamista? 

Rahaliikenne Bidenien rikolliselle mafiasuvulle on kulkenut bulvaanien kautta ja sopimuksia ovat tehneet Hunter poika ja James veli. Joe on varapresidenttinä vain vetänyt prosentteja
välistä näistä sopimuksista ja mahdollistanut niiden syntymisen poliittisella asemallaan. 

Yhtä suuri skandaali on kuitenkin valehteleva vasemmistomedia, joka on tahallaan salannut kaiken tähän korruptioon ja Bidenien rikollissukuun liittyvän ja kieltäytynyt raportoimasta siitä - ja sen jälkeen väittänyt kaikkea asiaan liittynyttä valeuutisiksi ja venäjävaikuttamiseksi. 

Nyt kaikki vaihtoehtomedioiden esiin tuomat asiat ovat osoittautuneet tosiksi ja vasemmistomedia raportoi näistä asioista kuin ne olisivat jokin uusi uutinen. 

Demokratian suurin vaara on propagandaa levittävä vasemmistomedia, korruptoituneet poliitikot ja eliitti, jotka kaikki toimivat yhdessä tavallisia kansalaisia vastaan. 

Bidenien mafiasuvun rikokset ja koko Yhdysvaltojen vaaleihin liittyvä vasemmistomedian valeuutisointi on kenties historian selkein ja röyhkein esimerkki täysin korruptoituneesta mediasta. Mediatutkijoilla riittää materiaalia kymmeniksi vuosiksi vuoden 2020 uutisista.

 

Lähteet: The Epoch Times, Tim Pool, Dr. Steve Turley, Steve Bannon / War room.


 

Jukka Rahkonen pe 11.12. 02:35

blogit

Olli Pusa

Väkivallasta uskalletaan vihdoinkin keskustella?

ke 19.06. 21:28

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57