7 osavaltiota on lähettänyt kilpailevat valitsijat Trumpille

Videot pe 18.12.2020 01:34

Arizona, New Mexico, Nevada, Georgia, Pennsylvania, Michigan ja Wisconsin ovat kaikki lähettäneet toisen kilpailevan (dueling) listan valitsijoita, jotka ovat valitsemassa presidentiksi Donald J. Trumpin. 

Tämä on Yhdysvaltojen perustuslaissa oleva mahdollisuus haastaa sertifioidut valitsijat ja tämä menettely avaa mahdollisuuden selvittää kyseisissä osavaltioissa epäiltyjä vaalipetoksia aina 20.1.2021 saakka. Kun todisteet vaalipetoksista on osoitettu todeksi, nämä kilpailevat listat tulevat voimaan ja vaalit kääntyvät Trumpin voitoksi. 

Samaa menettelyä on käytetty vuonna 1960, jolloin Hawaji sertifioi valitsijat Nixonille, mutta lähetti myös kilpailevan listan valitsijoita Kennedylle. Hawajin äänten laskennassa tapahtuneet epäselvyydet selvitettiin ja tilanne kääntyi kilpailevan listan eli John F. Kennedyn eduksi.

Ensimmäistä kertaa historiassa tätä perustuslain kohtaa käytetään yhteensä seitsemän osavaltion toimesta samoissa vaaleissa.

Tämä on yksi muutamista eri poluista Trumpin voittoon näissä vaaleissa. 

Senaatin puheenjohtajana toimiva Mike Pence laskee valitsijoiden äänet ja voi todeta näiden 14 listan kanssa, että kumpikaan ehdokas ei ole saanut 270 valitsijaa ja että presidentin valitsee Kongressi. Edustajanhuoneen äänestyksessä jokaisella osavaltiolla on yksi ääni käytössään ja mikäli republikaanien selkäranka silloin löytyy, osavaltioiden äänet ovat todennäköisesti Trumpille 30-20.

 

Tuoreen mielipidemittauksen mukaan 52% Yhdysvaltojen kansalaisista haluaa Trumpin jatkavan taistelua ja "kuivaavan Washingtonin suon" - eli putsaavan DC:ssä rehottavan korruption.  

46% Yhdysvaltalaisista uskoo, että vaalitulos varastettiin petoksella, 45% uskoo että kaikki meni hienosti ja oikein, loput 9% ei tiedä mitä mieltä asiasta olisi. Tämä on erittäin merkittävä tulos: enemmistö uskoo, että vaalit varastettiin ja että kyseessä on törkeä systemaattinen vaalipetos, siitäkin huolimatta, että koko vasemmistomediaklusteri on yhdessä sopinut vaikenevansa täysin kaikista esitetyistä todisteista ja ei ole uutisoinut mitään yhdestäkään kuulemisesta, missä valaehtoiset silminnäkijät ovat kertoneet ja esittäneet raskauttavia todisteita.

Mielipidemittauksista kertoo Dr. Steve Turley videollaan.

 

 

 

 

Jukka Rahkonen pe 18.12. 01:34

blogit

Heikki Porkka

Sukupuolittunutta ja harhaanjohtavaa viestintää Marinin hallituksen tapaan

Klo 13:30.

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54