Bidenin hallinto valehtelee jatkuvasti Meksikon rajalla vellovasta kriisistä

Videot la 25.09.2021 13:21

Bidenin hallinto avasi välittömästi valtaan päästyään Yhdysvaltojen etelärajan - ja toitotti sitä ympäri maailmaa - jonka seurauksena tänä vuonna on rajan yli tullut yli miljoona siirtolaista laittomasti. Siirtolaisten joukossa on valtavat määrät rikollisia, huume- ja ihmiskauppiaita sekä ihmiskaupan uhreja. 

Vaikka Kamala Harris kävi väliamerikassa sanomassa "älkää tulko. älkää tulko." niin kyseessä oli vain poliittinen stuntti. Bideinin hallinto on tehnyt käytännön toimillaan kaikille ympäri maailmaa selväksi että eteläraja on nyt auki ja kaikki voivat tulla. 

Samaan aikaan kun monet (vasemmistoenemmistön johtamat) osavaltiot tiukentavat koronarajoituksiaan amerikan omille kansalaisille, niin etelärajan yli laittomasti maahan tulevilta ei kysellä rokotetodistuksia tai mitään muitakaan papereita ja heidät päästetään hyvin lyhyen ajan jälkeen vapaasti liikkumaan Yhdysvaltojen sisällä.

Yhdysvaltojen valemediat (eli vasemmiston hallitsema mediakusteri) ei ole julkaissut lähestulkoon mitään uutiskuvia viimesimmästä kriisistä rajasillan alla olevista noin 20 000 Haitilta ja Afrikasta tulleista maahan laittomasti pyrkijöistä. Vasta kun rajavartijat hevosineen yrittivät suorittaa lainmukaista tehtäväänsä valvoa rajanylityskohtaa - normaalein ottein - vasta silloin vasemmistomedia kiinnostui näyttämään provosoivia propagandakuviaan rajalta.

 

Jukka Rahkonen la 25.09. 13:21

blogit

Mikko Paunio

Tuppurainen haluaa kivihiililauhdevoimaa ja WOKE Helsinki haluaa pistää kiinni tehokasta kivihiilellä tuotettua sähkön ja lämmön yhteistuotantoa

Klo 07:48.

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23