Bidenin hallinto valehtelee jatkuvasti Meksikon rajalla vellovasta kriisistä

Videot la 25.09.2021 13:21

Bidenin hallinto avasi välittömästi valtaan päästyään Yhdysvaltojen etelärajan - ja toitotti sitä ympäri maailmaa - jonka seurauksena tänä vuonna on rajan yli tullut yli miljoona siirtolaista laittomasti. Siirtolaisten joukossa on valtavat määrät rikollisia, huume- ja ihmiskauppiaita sekä ihmiskaupan uhreja. 

Vaikka Kamala Harris kävi väliamerikassa sanomassa "älkää tulko. älkää tulko." niin kyseessä oli vain poliittinen stuntti. Bideinin hallinto on tehnyt käytännön toimillaan kaikille ympäri maailmaa selväksi että eteläraja on nyt auki ja kaikki voivat tulla. 

Samaan aikaan kun monet (vasemmistoenemmistön johtamat) osavaltiot tiukentavat koronarajoituksiaan amerikan omille kansalaisille, niin etelärajan yli laittomasti maahan tulevilta ei kysellä rokotetodistuksia tai mitään muitakaan papereita ja heidät päästetään hyvin lyhyen ajan jälkeen vapaasti liikkumaan Yhdysvaltojen sisällä.

Yhdysvaltojen valemediat (eli vasemmiston hallitsema mediakusteri) ei ole julkaissut lähestulkoon mitään uutiskuvia viimesimmästä kriisistä rajasillan alla olevista noin 20 000 Haitilta ja Afrikasta tulleista maahan laittomasti pyrkijöistä. Vasta kun rajavartijat hevosineen yrittivät suorittaa lainmukaista tehtäväänsä valvoa rajanylityskohtaa - normaalein ottein - vasta silloin vasemmistomedia kiinnostui näyttämään provosoivia propagandakuviaan rajalta.

 

Jukka Rahkonen la 25.09. 13:21

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41