Media ja koulun hallinto yritti salata raiskaajatransun touhut tyttöjen wc:ssä

Videot ma 18.10.2021 22:25

Neljän kuukauden ajan CNN ja muut valemediat pyörittivät videota isästä, joka raivosi koulun hallitukselle ja poliisit painivat miehen kanssa ja kaikille uskoteltiin, että juuri tällaisia nämä koulujen vastuuhenkilöille raivoavat isomahaiset konservatiivi-isät ovat. 

Yksikään valemedioista ei vaivautunut kertomaan mistä oli kysymys! Vaikka niillä oli käytössään kaikki tieto joka nyt on tullut ilmi vaihtoehtomedioiden kautta.

Koulun tyttöjen vessoissa oli vaaninut hameeseen pukeutunut transu (toisin sanoen mieleltään sairas mies), joka oli vuosia ahdistellut tyttöjä ja jopa raiskannut useita. Opettajat, rehtori ja koulun hallinto salasivat kaikki nämä tapahtumat vaikka niistä oli raportoitu heille toistuvasti. He suojelivat pikkutyttöjä ahdistelevaa transua ja pelkäsivät olevansa poliittisesti epäkorrekteja jos puuttuisivat tilanteeseen.

Kyseinen isä oli tullut koulun hallinnon istuntoon, koska hänen oma tyttärensä oli tämän transu-sekopään raiskaama. Ja hän ymmärrettävästi raivostui kun kuuli koulun viranomaisten väittävän kokouksessa vakavalla naamalla kaikille, että mitään ongelmia sukupuolineutraaleista vessoista ei ole koskaan ollut. 

Ja nämä kaikki viranomaiset ja CNN:n (USA:n Yle) kaltaiset valemediat näyttivät kuukausikaupalla vain videokuvaa raivoavasta konservatiivi-isästä, jolla halusivat näyttää millaisia ne vanhemmat ovat, jotka ovat nyt huolissaan mitä aivopesua heidän lapsilleen kouluissa tuputetaan.

Punavihreät ovat oikeasti pahoja ihmisiä. Valehtelevia pahoja ihmisiä. Kuinka paljon vastaavia valheita jää jatkuvasti paljastumatta? 

 

 

Jukka Rahkonen ma 18.10. 22:25

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30