Media ja koulun hallinto yritti salata raiskaajatransun touhut tyttöjen wc:ssä

Videot ma 18.10.2021 22:25

Neljän kuukauden ajan CNN ja muut valemediat pyörittivät videota isästä, joka raivosi koulun hallitukselle ja poliisit painivat miehen kanssa ja kaikille uskoteltiin, että juuri tällaisia nämä koulujen vastuuhenkilöille raivoavat isomahaiset konservatiivi-isät ovat. 

Yksikään valemedioista ei vaivautunut kertomaan mistä oli kysymys! Vaikka niillä oli käytössään kaikki tieto joka nyt on tullut ilmi vaihtoehtomedioiden kautta.

Koulun tyttöjen vessoissa oli vaaninut hameeseen pukeutunut transu (toisin sanoen mieleltään sairas mies), joka oli vuosia ahdistellut tyttöjä ja jopa raiskannut useita. Opettajat, rehtori ja koulun hallinto salasivat kaikki nämä tapahtumat vaikka niistä oli raportoitu heille toistuvasti. He suojelivat pikkutyttöjä ahdistelevaa transua ja pelkäsivät olevansa poliittisesti epäkorrekteja jos puuttuisivat tilanteeseen.

Kyseinen isä oli tullut koulun hallinnon istuntoon, koska hänen oma tyttärensä oli tämän transu-sekopään raiskaama. Ja hän ymmärrettävästi raivostui kun kuuli koulun viranomaisten väittävän kokouksessa vakavalla naamalla kaikille, että mitään ongelmia sukupuolineutraaleista vessoista ei ole koskaan ollut. 

Ja nämä kaikki viranomaiset ja CNN:n (USA:n Yle) kaltaiset valemediat näyttivät kuukausikaupalla vain videokuvaa raivoavasta konservatiivi-isästä, jolla halusivat näyttää millaisia ne vanhemmat ovat, jotka ovat nyt huolissaan mitä aivopesua heidän lapsilleen kouluissa tuputetaan.

Punavihreät ovat oikeasti pahoja ihmisiä. Valehtelevia pahoja ihmisiä. Kuinka paljon vastaavia valheita jää jatkuvasti paljastumatta? 

 

 

Jukka Rahkonen ma 18.10. 22:25

blogit

Olli Pusa

Pieniä virheitä???

to 02.02. 15:30

Heikki Porkka

Trump otsikoissa - Yle uutisoi ristiriitaisesti ja pimittää jälleen olennaista tietoa

to 26.01. 11:14

Tapio Puolimatka

Translain uudistusesitys ajaa miesten etuoikeuksia

ke 18.01. 15:42

Mikko Paunio

Helsingin kaupunki priorisoi kielitaidottomien ja somalinkielisten hammashoitoja kantaväestön maksaessa pitkälti tarvitsemansa hammashoitonsa itse

ti 17.01. 13:32

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01. 14:49