Kyle Rittenhouse syytön kaikkiin häntä vastaan nostettuihin syytteisiin

Videot la 20.11.2021 01:46

Oikeus viimein toteutui kun jury totesi Kyle Rittenhousen olevan täysin syytön kaikkiin syytteisiin, joita häntä vastaan oli nostettu. 

Kyseessä oli yksi tämän vuosisadan merkittävimmistä oikeudenkäynneistä. Tapaus oli täysin selvä alusta lähtien jokaiselle, joka itse katsoi tapahtuman tallenteet sellaisenaan kuin ne olivat heti tapahtumaa seuraavana päivänä netissä saatavilla: kyseessä oli ehkä kaikkein puhtain itsepuolustustapaus, mitä videolle on tallentunut tällaisissa olosuhteissa keskellä vasemmiston aloittamia mellakoita. 

Kyle oli tapahtumahetkellä 17 vuotias nuorukainen, kaikin tavoin esimerkillinen Kenoshan asukas. Hän siivosi vasemmistovandaalien jälkiä vapaaehtoisena, sammutti mellakoissa vasemmiston tuhopolttajien sytyttämiä paloja vaahtosammuttimella, toimi paikalla ensiapujoukkojen jäsenenä auttaen kaikkia, jotka olivat meneillään olevissa BLM mellakoissa loukkaantuneet. 

Mutta hänellä oli lisäksi mukanaan AR-15 kivääri suojelutarkoituksessa, niinkuin monilla muillakin paikalla olleilla kenoshalaisilla paikallisilla, jotka yrittivät suojella yrityskiinteistöjään ja kotejaan keskellä mellakoita - koska poliisi oli raukkamaisesti vetäytynyt alueelta ja jättänyt Kenoshan asukkaat oman onnensa nojaan. 

Kylen kimppuun hyökkäsi aseistettuja vasemmistorikollisia ja tilanteessa Kyle puolustautui ampumalla hyökkääjiä. Kyse oli oikeutetusta itsepuolustuksesta, joka erittäin todennäköisesti säästi Kylen hengen tilanteessa, jossa erittäin väkivaltaiset vasemmistorikolliset hyökkäsivät hänen kimppuunsa tappamis- ja pahoinpitelytarkoituksessa.

Onneksi Yhdysvalloissa on oikeus puolustaa omaa henkeään ja terveyttään - ja että tuo oikeus tällä kertaa toteutui. 

 

Seuraavaksi odotettavissa on massiiviset vahingonkorvaussyytteet valemedioita kohtaan (esim. CNN, NBC, ...) jotka täysin häikäilemättä valehtelivat alusta lähtien ja maalasivat Kyle Rittenhousesta kuvaa äärioikeistolaisena radikaalina, joka olisi aseen kanssa psykoosissa jahdannut täysin rauhallisia ja kaikin tavoin mukavia BLM mielenosoittajia. 

 

Toivottavasti Kyle Rittenhouselle pystytetään sankaripatsas Kenoshaan. Suurin ongelma näillä BLM mellakoista kärsineillä esikaupunkialueilla on että niissä ei ole tarpeeksi monta Kyle Rittenhousea.

 

Jukka Rahkonen la 20.11. 01:46

blogit

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

Mikko Paunio

Klaus Schwabin ja Thierry Malleretin kyyninen "Suuri Kertomus" on kauhistuttavan "Suuren Resetin" toimeenpano-ohjelma

ti 19.09. 16:25

Olli Pusa

Presidenttipeliä?

la 09.09. 19:52

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08. 20:50

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08. 19:21