Australiassa armeija on kuljettanut covid-epäiltyjä keskitysleirille

Videot ti 23.11.2021 00:21

Uskomattomalta kuulostava juttu, mutta Australian omat virkamiehet kertovat ylpeänä tapahtuneesta suorassa lähetyksessä ja kiittävät sotilaita, jotka olivat mukana pidättämässä ja muiluttamassa covid-tartunnasta epäiltyjä henkilöitä keskitysleirille. Kyllä, keskitysleirille, joita hygieniasyistä kutsutaan karanteenileireiksi. 

Aivan käsittämätöntä tilanteiden kehittymistä suuntaan, jota kaikki pitivät "salaliittoteoriana" vielä hetki sitten. Yllävän monet "salaliittoteoriat" ja "foliohattu"-jutut alkavat yksi toisensa jälkeen toteutumaan ja niistä uutisoidaan ihan normaaleina tapahtumina ja jopa ylpeillään miten hienosti suunnitelma etenee ja kuinka loistavasti tilannetta hallitaan. 

Huolestuttavinta on se, että niin monet ihmiset eivät tunnu välittävän mitään siitä, että kansalaisten perusoikeudet ja vapaudet katoavat nopeammin kuin 30-luvun natsisaksassa. Tätä tehdään jälleen kerran "kaikkien parhaaksi", niinkuin aina historiassa. Se, että sinut lukitaan covid-viruksen kaltaisen syyn takia keskitysleirille "sinun ja läheisten parhaaksi" on kuin jostakin dystopia-elokuvasta viime vuosilta, mutta valitettavasti se ei ole elokuvaa vaan nykytilannetta Australiasta, joka kerran oli yksi lännen vapaista maista. Totaalista hulluutta.

Ja Itävallalla näyttää olevan kiire kuroa etumatka kiinni - pelkäävät kai että eivät tällä kertaa ehdi olla se maa mistä kaikki taas alkoi.

Terveiset kaikille niille (hyödyllisille idiooteille), joita tämä suunta ei häiritse tai jotka sitä jopa kannattavat: "Se ihminen joka vaihtaa vapauden hänelle tarjottuun turvallisuuteen, ei ole ansainnut kumpaakaan ja tulee menettämään ne molemmat". 

 

Onneksi australialaiset eivät ole alistumassa, vaan tavalliset ihmiset ovat saaneet tarpeekseen tästä tyrannian noususta. Sadat tuhannet ihmiset ovat kaduilla rauhallisesti osoittamassa mieltään eivätkä missään tapauksessa ole alistumassa valtion määräyksiin. Voi olla, että Australian nykyinen fasistihallinto ei pysty satoja tuhansia kansalaisia mihinkään sulkemaan. Siksi on äärettömän tärkeää, että tyranniaa noustaan vastustamaan isoin joukoin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

 

Jukka Rahkonen ti 23.11. 00:21

blogit

Heikki Porkka

Li Andersson ja Petteri Orpo - notkeaselkärankaiset

ma 16.05. 19:32

Mikko Paunio

WEF:n Klaus Schwabin ja Yuval Hararin humpuukiajattelu esti terveysviranomaisia saavuttamasta korkeaa koronarokotuskattavuutta ympäri maailmaa

su 15.05. 13:00

Laura Huhtasaari

Riittävän ajoissa pois EU:sta

pe 13.05. 12:27

Olli Pusa

Putin Hitlerin saappaissa

ti 10.05. 11:12

Tapio Puolimatka

Michael Rectenwald: Mitä on Suuri uudelleenkäynnistys (the Great Reset)?

ma 09.05. 09:05