Roe is Dead, Hallelujah - Matt Walsh

Videot la 25.06.2022 17:24

Eilen tapahtui vuosisadan suurin ja merkittävin päätös ja voitto ihmisoikeuksien hyväksi: melkein puoli vuosisataa Yhdysvaltojen aborttipolitiikkaa ja -keskustelua hallinnut virheellinen ja läpensä poliittinen "Roe vs. Wade" nimellä tunnettu korkeimman oikeuden ratkaisu kumottiin. 

Pienten lasten murhaaminen ja silpominen äitiensä kohtuihin on nyt mahdollista kieltää tai asettaa sille ainakin jotain rajoja osavaltioiden omalla lainsäädännöllä. 

Tämä on erittäin merkittävä voitto pienten lasten ihmisoikeuksien puolesta. Kiitos kuuluu kuudelle korkeimman oikeuden tuomarille ja Presidentti Donald Trumpille ja kaikille lasten oikeuksien puolesta taistelleille kristityille aktivisteille, jotka eivät ehkä enää edes uskaltaneet toivoa tämän päivän joskus koittavan.

Erikoisen lisän tilanteeseen tuo se, että pienten lasten murhaamista kannattava vasemmisto ei enää pysty edes valehtelemaan ajavansa naisten asiaa, koska he ovat osoittaneet kyvyttömyytensä määritellä sanan "nainen" merkitys. 

Suuri juhlapäivä.

 

(Suomessa ollaan valitettavasti vielä valovuosia jäljessä tästä pienten lasten elämää kunnioittavasta ja suojelevasta kulttuurista ja kehityksestä)

 

Jukka Rahkonen la 25.06. 17:24

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01