Mike Pompeo: Iran rahoitti Hamasin iskut

Videot ti 10.10.2023 16:57

Trumpin hallinnon ulkoministeri Mike Pompeo on suora sanoissaan: Iran on tämän terrorismin takana. Vaikka suora syyllinen on Hamas ja muut palestiinalaisterroristit, koko eläimellisen terrorismin mahdollistaja ja rahoittaja on aina ollut ja on edelleen Iran. 

Bidenin hallinnon heikkous Afganistanin vetäytymiskatastrofista saakka on vahvistanut maailman terroristeja. Ukrainan sota alkoi kaksi päivää sen jälkeen kun Biden puheessaan änkytti Putinille, että tämä voi "hyökätä kyllä vähän". Hamasin hyökkäyksen valmistelut alkoivat sen jälkeen kun Bidenin hallinto lopetti 6 miljardin dollarin varojen jäädytyksen Iranilta ja varat ovat edelleen Qatarilaisessa pankissa Iranin käytettävissä. Bidenin hallinto antoi jo Heinäkuussa 10 miljardin tukierän Iranille "humanitaariseen" tarpeeseen. Iranin hallinto itse virne naamalla totesi, ettei kukaan voi määrätä mihin rahat käytetään. 

Mike Pompeo tuomitsi myös Bidenin hallinnon ulkoministeri Blinkenin ensimmäiset reaktiot Hamasin hyökkäyksen jälkeen, jossa tämä vetosi "molempiin osapuoliin" ja vaati "väkivaltaisuuksista pidättäytymistä ja tulitaukoa". 

Pompeo sanoo suoraan, että Israelin on nyt armotta pyyhittävä joka ikinen Hamasin jäsen pois maailman kartalta. Ja Netanjahu on selvästi niin päättänyt tehdä. Onneksi on vielä länsimaissa joitakin Netanjahun ja Pompeon kaltaisia suoraselkäisiä miehiä, jotka eivät ole menettäneet toimintakykyään ja järkeään. 

Viesti on selvä: Lännen on yhteistuumin heikennettävä Iranin hallintoa välittömästi ja Öljyn ostaminen Iranista on lopetettava heti ja koko maa saatettava uudelleen kestävään taloussaartoon. Rahallinen tuki kaikille palestiinalaisjärjestöille on lopetettava täysin.  

 

Jukka Rahkonen ti 10.10. 16:57

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57