Veronika Honkasalo puhui uusnatsien tilaisuudessa

Videot ke 01.11.2023 11:32

Jarkko Tontti Israelista on Puopolon haastateltavana ja kiteyttää erinomaisen hyvin kokonaistilanteen. Sen ymmärtäminen on olennaisen tärkeää, jotta voi arvioida mitä täällä kotisuomessakin "palestiinan" lippuja heiluttavat huutelevat.

"Palestiina" on 60-luvulla Jasser Arafatin luoma poliittinen käsite. Koskaan ei ole ollut olemassa Palestiina nimistä valtiota, historia ei tunne yhtäkään Palestiinan pääkaupunkia tai hallitsijaa, palestiinan kieltä ei ole koskaan ollut olemassa - eli ei ole olemassa kansaa, jolla olisi historia ja joka olisi tunnettu nimellä palestiinalaiset. Se on täysin poliittisin perustein luotu käsite, joka on ollut olemassa vain muutamia vuosikymmeniä.

Veronika Honkasalo on osallistunut kannattajana tilaisuuteen, jossa huudettiin Israelin pysyvää tuhoamista tarkoittavia iskulauseita. Tilaisuuden luonne ja tavoitteet eivät eronneet millään olennaisella tavalla minkä tahansa uusnatsien pitämän tilaisuuden luonteesta tai tavoitteista. 

Tämän päivän todelliset uusnatsit ovat palestiinalaislippuja heiluttelevat muslimit ja heitä komppava vasemmisto. 

Missä ovat nyt ne vihapuhetta vastaan lakeja laatineet? Missä ovat ne jotka ovat vuosikaudet käyttäneet aikansa vihapuhejahtiin sosiaalisessa mediassa? Miksi valtakunnan syyttäjä ei puutu tähän juutalaisvastaiseen vihapuheeseen, jota varten koko laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan alunperin laadittiin ja jolla verukkeella se eduskunnalle ja Suomen kansalle myytiin? Mihin kyseistä lakia enää tarvitaan kun sitä ei ollenkaan käytetä siihen ainoaan tarkoitukseen johon sen alunperin piti toimia? (No, mehän tiedämme kyllä, että koko lain todellinen tarkoitus oli alunperinkin toinen: oikeistokonservatiivien mielipidevainojen laillistaminen. Nyt olisi oiva tilaisuus todistaa toisin, mutta en pidättäisi hengitystäni asiaa odotellessa)

 

Kannattaa katsoa koko tämä Puopolon video alusta loppuun.

 

 

Jukka Rahkonen ke 01.11. 11:32

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57