Entinen Israelin puolustusministeri: Turkin Erdogan on tarkoituksella islamisoimassa Eurooppaa

Ya alon sanoi Erdoganin strategiaan kuuluvan siirtolaisten työntämisen Lähi-idästä Eurooppaan tukemalla liikkumista Turkin kautta eteenpäin länteen.

Uutiset ke 07.06.2017 11:57
Breitbart artikkeli 6.6.2017

Times of Israelin haastattelussa entinen Israelin puolustusministeri Moshe Ya’alon syytti Turkin pääministeri Recep Tayyip Erdogania siitä, että tämä “on tarkoituksella islamisoimassa Eurooppaa” järjestäen muslimimaahanmuuttajien tulvaa Turkista ja muualta islamilaisesta maailmasta.

Ya’alon, joka on julistanut aikomuksensa pyrkiä pääministeriksi seuraavissa vaaleissa, kuvailee Erdogania Muslimiveljeskunnan johtajaksi, joka kilpailee shiia Iranin ja sunni Saudi Arabian kanssa globaalin vallan saavuttamisesta.

Hän sanoi Erdoganin strategiaan kuuluvan siirtolaisten työntämisen Lähi-idästä Eurooppaan tukemalla liikkumista Turkin kautta eteenpäin länteen. Hän muistutti kreikkalaisen viranomaisen kertoneen marokkolaisesta, joka jotenkin sai 50 dollarilla hankittua lentolipun Istanbuliin ja autettiin sitten sieltä kumiveneellä Kreikkaan.

“Se oli rahallisesti tuettu siirtyminen. Mistä tuki tuli? Heitä työnnetään Eurooppaan”, Ya’alon syytti.

“Erdogan käyttäytyy kuin Muslimiveljeskunnan johtaja ja hän haluaa islamisoida Euroopan kokonaan. Joten kun eurooppalaiset viimein vaativat häntä pysäyttämään tämän virran, niin mitä hän pyysi heiltä? Hän vaati lupaa turkkilaisille tulla Eurooppaan ilman viisumia. Ja mitä hän kertoi Euroopassa asuville turkkilaisille kolme viikkoa sitten? Kasvattamaan syntyvyyttään! Lisää muslimeja. Se on Euroopan islamisointia”, hän kertoi Times of Israelille.

Ya’alon lainasi Erdoganin sanoja tarkasti. Kampanjoidessaan lopulta voitokasta kansanäänestystään, joka lisäsi Erdoganin valtaa dramaattisesti, Erdogan kohdisti puheitaan turkkilaisille siirtolaisille Euroopassa. Hänen neuvonsa heille oli: “menkää asumaan paremmille alueille, ajakaa parhaita autoja. Asukaa parhaissa taloissa. Tehkää kolmen lapsen sijaan viisi. Koska te olette Euroopan tulevaisuus. Se on paras vastaus kaikelle epäoikeudenmukaisuudelle, jota olette joutuneet kohtaamaan.”

New York Times raportoidessaan Erdoganin puheista, huomautti, että hän ei ollut ainoa “vaikutusvaltainen muslimijohtaja, joka neuvoi syntyvyyttä kasvattamalla muuttamaan lännen demografiaa” ja kiistattomien laskelmien ja tietojen mukaan se on hyvin mahdollista.

Erdogan piti nämä puheet samaan aikaan kun hän myös syytti Euroopan johtajia natsismista, kun nämä eivät antaneet hänen ministeriensä järjestää hänen vaalikampanjaansa tukevia tapahtumia Euroopan kaupungeissa. Turkin johtajaa ei siis voida kuvailla assimiloinnin ja integraation puolestapuhujaksi. Päinvastoin, Ya’alon kertoi Turkin rahoittavan moskeijoita ja kulttuurikeskuksia, joiden tarkoitus on vieraannuttaa muslimit länsimaisesta kulttuurista ja vahvistaa myös Erdoganin omia intohimoja Euroopan suhteen.

Tammikuussa 2016, Ya’alon sanoi Isiksen “nauttineen turkkilaisesta rahoituksesta öljyynsä hyvin pitkän aikaa” ja syytti Turkkia jihadistien matkustelun tukemisesta Syyrian ja Euroopan välillä. Ya'alon sanoi myös, että Turkki pyörittää “ulkopuolista terrorismin välitystoimistoa” Hamasille.

 

Lue koko artikkeli Breitbartista

Jukka Rahkonen ke 07.06. 11:57

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

videot