Oikeistokonservatiivien massiivinen voitto EU vaaleissa

Videot ma 10.06.2024 21:08

"Äärioikeisto", "natsit", "homofoobikot", "transfoobikot" ja "islamofoobikot" voittivat massiivisin äänivyöryin kaikissa Euroopan merkittävissä maissa, joihin Suomi ei millään mittarilla kuulu - ja ehkä hyvä ettei kuulukaan kun katsoo tämän häpeällisen maamme vaalitulosta.

Umpisosialistinen ja patologisesta testosteronikadosta kärsivä Euroopan puupäisin kansa suomalaiset olivat näiden vaalien häpeäpilkkuja yhdessä Tanskan kanssa. Kun Euroopassa kansakunta toisensa jälkeen herää unestaan niin Suomessa vajotaan yhä syvempään koomaan. Kommarit, feministit, epämiehet ja globalistit täällä pohjolan turhimmassa maassa nostavat vain kannatustaan! 

Suomen talouden tuhosi kymmeniksi vuosiksi eteenpäin Sanna Marinin johtama vasemmistofeministihallitus ja suomalaisten äänestäjien vastaus tähän on lisää sosialismia, osaamattomuutta ja feminismiä.

Luiska on todellakin valmis suomelle ja alamäki tästä eteenpäin tulee olemaan ilmeisen jyrkkää. Nyt on kyllä turha enää syyttää median aivopesua vaalivilpeistä puhumattakaan. Kyllä se syy löytyy tästä puupäisestä ja turhasta hölmöläiskansasta, joka on ihan itse kuoppansa kaivanut ja joka luuli jotain olevansa.

Onko suomella tästä oikeasti mitään tietä ylöspäin ilman totaalista konkurssia tai muuta katastrofia? Nuoret miehet? Prager University suomeksi, jossa tosiasioita väännetään puupäille rautalangasta? Trump? ... tuskin, murskaava enemmistö suomalaisista ei taida oppia kuin kantapään kautta ja laahustaa aina muiden suomalaisten perässä ja pelkää kuollakseen olevansa "väärää" mieltä.

 

Jukka Rahkonen ma 10.06. 21:08

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57