Rudy Giuliani: Todisteet Bidenien mafiaperheen rikoksista

Videot ma 19.10.2020 00:10

Mikko Paunio kuvailee sisältöä:

"Sisältö on huikaisevan karmaisevaa. Yhdestä Hunterin viestistä tyttärelleen selviää, että Joe otti puolet Hunterin saamista tuloista. Tai, kun Kiinan diili oli selviämässä sovittiin, kuka saa mitäkin. Edunsaajina oli mm. John Kerryn poikapuoli Devin Archer (convicted federal felon!) ja joku USA:n tunnetun rikollisperheen vesa. Big Guy oli kuitenkin se, joka päätti sähköpostiviestin mukaan. Nyt on selvinnyt, että Big Guy on Joe Biden. Tämä on Foxnewsin etusivulla nyt."

"Rudy Giulianilla on hallussaan Hunter Bidenin allekirjoittama huoltosopimus ja eilen Hunterin lakimiehen lähettämä sähköposti, jossa pyydettiin huoltofirmaa palauttamaan kovalevy."

"Kuunnelkaa lontoon kieltä osaavat Giulianin uusin podcast. Kannattaa kuunnella seuraavien päivien aikana päivitykset, joista lopulta selviää koko karmeuden lopulliset ääriviivat. On jopa todennäköistä, että Bidenin kampanja keskeytetään. CBS – osa V-mediaa – kysyi eilen lentokentällä Bideniltä NY Post’n paljastuksesta. Hän kieltäytyi vastaamasta mitään."

 

Jukka Rahkonen ma 19.10. 00:10

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04