Eric Metaxasin vieraana Dinesh D Souza

Videot su 15.11.2020 14:17

Valemedian narratiivi on nyt "ei ole mitään todisteita missään - ja jos olisikin niin ei niillä ole mitään merkitystä tulokseen". 

Todellisuus on tämän narratiivin vastakohta. Todisteita on levällään massiiviset määrät ja niistä on lukuisia viety oikeuteen ja niiden käsittelyt ovat alkamassa, tapaus kerrallaan.

Vaalipetos on niin systemaattista ja kooltaan merkittävää, ettei mitään vastaavaa olla Yhdysvaltojen vaaleissa aiemmin nähty.

Vilppi on ollut maanlaajuista, mutta kaikkein räikeintä vilppi on ollut Pennsylvanian osavaltiossa ja sen suurimmassa kaupungissa Philadelphiassa.

Kun tarkkalijoita ei päästetä paikalle valvomaan laskentaa ja laskenta tehdään peitettyjen verhojen takana, niin siihen ei ole mitään muuta syytä olemassa kuin massiivinen vaalivilppi.

 

Eric Metaxas is an American author, speaker, and conservative radio host. He is known for three biographies, Amazing Grace: William Wilberforce and the Heroic Campaign to End Slavery about William Wilberforce, Bonhoeffer: Pastor, Martyr, Prophet, Spy about Dietrich Bonhoeffer, and Martin Luther: The Man Who Rediscovered God and Changed the World about Martin Luther.

Dinesh D'Souza on dokumenttifilmien tekijä, jota Obaman hallinto vainosi. Eräs erittäin vaikuttava D'Souzan dokumenteista on Oikean Median videoissakin julkaistu: Death of a Nation

 

Jukka Rahkonen su 15.11. 14:17

blogit

Mikko Paunio

Taas meni sensuuriin Usarissa - V-media jakaa CNN:n valenarratiivia suomalaisille

ti 20.07. 17:30

Olli Pusa

Uusinta vuodelta 2015?

ke 14.07. 12:26

Heikki Porkka

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) antaa väärän todistuksen lähimmäisestään

ke 14.07. 12:01

Juha Ahvio

Bidenin USA radikaalin kumouksen kourissa

la 19.06. 09:03

Laura Huhtasaari

Jonkinlainen huimaus meitä vaivaa, kun emme itsenäisyyttä puolusta

ke 16.06. 18:19