Eric Metaxasin vieraana Dinesh D Souza

Videot su 15.11.2020 14:17

Valemedian narratiivi on nyt "ei ole mitään todisteita missään - ja jos olisikin niin ei niillä ole mitään merkitystä tulokseen". 

Todellisuus on tämän narratiivin vastakohta. Todisteita on levällään massiiviset määrät ja niistä on lukuisia viety oikeuteen ja niiden käsittelyt ovat alkamassa, tapaus kerrallaan.

Vaalipetos on niin systemaattista ja kooltaan merkittävää, ettei mitään vastaavaa olla Yhdysvaltojen vaaleissa aiemmin nähty.

Vilppi on ollut maanlaajuista, mutta kaikkein räikeintä vilppi on ollut Pennsylvanian osavaltiossa ja sen suurimmassa kaupungissa Philadelphiassa.

Kun tarkkalijoita ei päästetä paikalle valvomaan laskentaa ja laskenta tehdään peitettyjen verhojen takana, niin siihen ei ole mitään muuta syytä olemassa kuin massiivinen vaalivilppi.

 

Eric Metaxas is an American author, speaker, and conservative radio host. He is known for three biographies, Amazing Grace: William Wilberforce and the Heroic Campaign to End Slavery about William Wilberforce, Bonhoeffer: Pastor, Martyr, Prophet, Spy about Dietrich Bonhoeffer, and Martin Luther: The Man Who Rediscovered God and Changed the World about Martin Luther.

Dinesh D'Souza on dokumenttifilmien tekijä, jota Obaman hallinto vainosi. Eräs erittäin vaikuttava D'Souzan dokumenteista on Oikean Median videoissakin julkaistu: Death of a Nation

 

Jukka Rahkonen su 15.11. 14:17

blogit

Laura Huhtasaari

EU-Suomi ei välitä kansan mielipiteestä

Klo 13:41.

Henna Kajava

Ollaanko me Ruotsin tiellä? Todistusaineistoa

la 28.11. 20:33

Juha Ahvio

Pitääkö Trumpin kannattajat tutkia, tuomita ja uudelleenkouluttaa?

pe 27.11. 18:34

Timo Vihavainen

Kohti konfliktia?

ke 25.11. 23:32

Professorin Ajatuksia

MTK:n puheenjohtaja: Ylen journalismi on ideologisesti värittynyttä

ke 25.11. 23:28