Blogi: Mikko Paunio, la 27.02.2021 17:50

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

Vanhoihin ideologioihin pohjaava puoluejärjestelmä on Suomessa tullut tiensä päähän ja maahamme on kaikessa hiljaisuudessa syntynyt kaksipuoluejärjestelmä

1) hallitsijat eli Suomen Identiteettipuolue (SIP) ja

2) hallittavat eli persut.

Keskeisenä erottavana tekijänä on suhde lopaaliakentaan (ilmasto-oppi, avoimet rajat ja identiteetti-ideologian periaatteet), joita ohjataan ja ohjeistetaan pähkähullujen ajatusten avulla kunnioittamatta kansallisia suvereeneja valtioita vuotuisista Davosin kokouksista, YK:sta ja Vatikaanista.

SIP-puolueen Petteri Orpo valittiin 2018 syksyllä lopaalin valtionvarainministereiden lopulta 50 maata käsittävän ilmastokoalition johtoon, joka linjaa vuoteen 2030 mennessä rahoittavansa 26 triljoonalla dollarilla ilmastotalkoita, joista syntyy 65 miljoonaa työpaikkaa.

Nyt kunnallisvaalien alla Petteri Orpo tuomitsee jyrkästi liikennepolttoaineiden mittavat hinnan korotukset, jotka johtuvat aiemmin johtamansa lopaalin ilmastokoalition kannattamasta tarpeesta lisätä biopolttoaineiden osuutta liikenteessä. Ilmastokoalition jäsenmaa Indonesia on tuhonnut 120 000 neliökilometriä sademetsää eurooppalaisten peltilehmien biopolttoainetarpeita varten. 

SIP-puolueen synty ja sen ohjelma

Tämä on kolmas lupaamani kirjoitus siitä, miksi luovuin SDP:n jäsenkirjastani ja otin persujen jäsenkirjan. En tässä vähän kieli poskella tyylisesssä kirjoituksessani lähde kuitenkaan enää erityisesti SDP:tä osoittelemaan, koska se olisi mautonta. Kerron kolmannet perusteluni laajemmasta lopaalinäkökulmasta. Samalla, kun luovuin SDP:n jäsenkirjasta erosin myös Suomen Identiteettipuolueesta eli SIP:stä. SIP on Suomen nykyisen hallitsevan yksipuoluejärjestelmän perusta. SIP on lopaaliakentaan (Davos, Vatikaani, YK, EU) ja identiteetti-ideologiaan sitoutunut puolue, jonka jäseniä ovat SIP:n alayhdistyksiin (Vas, Vihr, SDP, RKP, KEPU ja Kok) kuuluvat henkilöt. Alayhdistykset ovat nykyisin lähes identtisiä päämääriä ajavia työnvälitystoimistoja eikä entiseen tapaan kansanpuolueita.

SIP on sitoutunut pääministeri Alexander Stubbin (Kok) johdolla annetun yhdenvertaisuuslain muutoksen (2014) myötä myös Yhdysvalloista omaksuttuun kriittiseen rotuoppiin positiivisine syrjintäkäytäntöineen sekä lopaaliakentaan eli avoimiin rajoihin ja ilmasto-oppiin. Kriittinen rotuoppi on muuten hiljan laajentanut näkökulmaansa ja on julistanut nyt myös matematiikan heijastavan valkoista ylivaltaa (engl. white supremacy) (1). Tämän vuoksi esimerkiksi Oregonissa opetetaan nyt pehmeämpää ja yhdenvertaisuutta edistävää etnomatematiikkaa koululaisille. Lopaalikuru Bill Gates ja hänen vaimonsa Melinda ovat antaneet tukea etnomatemaattisen koulutusmateriaalin tuottamiseen.

Lopaaliakenta vailla järjen hiventä

Elämme nyt todella merkillisiä aikoja. Heti alkuun totean, että en ole impivaaralainen EU-vastustaja vaan pitkän kokemuksen kansainvälisestä yhteistyöstä omaava asiantuntija, joka on asunut kuusi (USA) ja puoli (Belgia) vuotta ulkomailla. Syy, miksi  kirjoituksessani sanon suorat sanat lopaaliakentasta johtuu siitä, että siinä ei ole enää ollut pitkään aikaan järjen hiventäkään superrikkaiden aureliopecceiden, mauricestrongien ja klausschwabien määrätessä akentan sekapäisine ja kansallisvaltioille vaarallisine ajatuksineen.

YK:ta johtaa pieni vaikeasta syömishäiriöstä kärsinyt saparopäinen tyttö Ruotsista tekno-olikarkkitakapiruineen "kuinka te kehtaatte" ilmastoakentallaan. Tätä ei yxinkertaisesti enää kestä, koska joku vetää tästä kaikesta välistä ja se on riihikuivaa tulonsiirtoa tavallisilta kehittyneiden maiden ihmisiltä tekno-oligarkeille, kaverikapitalisteille ja lopaaliakentalta tulonsiirtoja nauttiville (ympäristö-/kehitysjärjestöt ja kehitysmaiden eliitti).

Lopaalisfääreistä takaisin kotoisiin vaalitunnelmiin

Tässä kirjoituksessani vien lukijan ensin lopaalisfääreihin SIP:n Petteri Orpon, bulgarialaisen Kansainvälisen Valuuttarahaston (IMF) pääjohtajan Kristalina Georgievan ja eko-/identiteettipaavi Francisin, Davosin perustajan saksalaisen Klaus Schwabin ja itseni kera. Käymme New Hampshiressä (USA), Balilla (Indonesia), Vatikaanissa ja lopulta Sveitsin Davosissa ja sitten laskeudun sfääreistä kotoisiin kunnallisvaalitunnelmiin, jossa keskustelu liikenteen polttoaineiden hinnan korotuksista käy kuumana.

Kohti lopaalisfäärejä

Aloitetaan Portsmouthista (New Hampshire), jossa pidin esitelmän riippumattoman (engl. non-partisan) kansalaisjärjestön järjestämässä globaalin ilmastopolitiikan vaikutuksia pohtineessa seminaarissa (2). Muina puhujina oli mm. presidenttin Barack Obaman varaenergiaministeri Charles McConnell, tunnettu viherkriitikko Björn Lomborg, IPCC:n Puolentoista-asteen raportin yksi pääeditoijista Joyashee Roy, saksalainen luonnon suojelun veteraani Fritz Vahrenholt ja Bill Clintonin hallinnon puolesta Montrealin lopaaliprotokollan neuvottelut vetänyt Kevin Fay. Itse pidin kestävän kehityksen ja ilmastoagendan energian- ja vedenkulutuksen vastaisten linjausten tuhoisuudesta köyhien maiden kansanterveydelle. Esitelmäni on edelleen kuunneltavissa ja katsottavisa seminaarin kotisivujen YouTube kanavalta.

[caption id="" align="alignnone" width="1280"]Mikko Paunio Presentation - YouTube Takanani Portsmouthissa New Hampshiressä istuu eko-/identiteettipaavin edustaja monsignor Hilary Franco, joka lobbasi isäntänsä ekoensyklikaa Laudato Si'tä sekä ilmoitti uudesta tulevasta Paavin kapitalismin vastaisesta tai kapitalismin "ihmiskasvoiseksi" muuttavasta ekotyöryhmästä. Kysyin monsignorilta, onko Paavin ensyklikat erehtymättömiä (engl. infallible)? Kuulemma eivät ole, ovat vain keskustelualoitteita.[/caption]

SIP:n Petteri Orpolle suuret saappaat lopaalissa ilmastokoalitiossa

Suurin piirtein samaan aikaan kun Paavin edustaja monsignor Hilary Franco promosi Portsmouthin seminaarissa isäntänsä Laudato Si ensyklikaa ja tulevaa kapitalismin vastaista tai sen ihmiskasvoiseksi tekemää ekotyöryhmää, kokoontuivat Petteri Orpo ja maailman valtionvarainministerit Balilla. Mukana kokouksessa oli silloinen Maailmanpankin virkaatekevä toimitusjohtaja bulgarialainen Karl Marx talousinstituutissa (Sofia) 1980-luvulla työskennellyt ja ympäristötaloudesta väitellyt nykyinen kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n pääjohtaja Kristallina Georgieva. Petteri Orpo valittiin Balilla Chilen valtionvarainministeri Felipe Larraín Bascuñán ohella lopaalin Balilla perustetun valtionvarainministereiden ilmastokoalition toiseksi puheenjohtajaksi (3). Koalitioon on liittynyt 50 maata ja se on luvannut irroittaa jostain 26 triljoonaa dollaria ja luoda 65 miljoonaa työpaikkaa ilmastotalkoilla!

Syksyllä 2019 Petteri Orpon kunniaksi koalitio hyväksyy Helsingin kuusi periaatetta, Orpon jo siirryttyä oppositioon ja Matti Vanhasen ottaessa puheenjohtajan nuijan.

Petterin toimisto 1818 H-Streetillä

Kristallina Georgieva lupasi Balin kokouksessa Maailmanpankin ottavan hoitaakseen ilmastokoalition sihteeristön tehtävät. Kaikki tuntuu olevan lässähtänyt, eikä koalitiolla ole suunnitelmissa pitää aktiviteetteja yllä. Vain aniharva ihminen on ladannut eri maiden ministereiden koalition kotisivulta ladattavia puheenvuoroja.

Indonesia, palmuöljy, Petterin lopaalikoalitio ja orankien karu kohtalo

Mainittakoon kiintoisana yksityiskohtana Indonesian innokkuus ja poliittinen sitoutuneisuus koalition tavoitteisiin. Indonesia on raivannut 12 miljoonaa hehtaaria eli 120 000 neliökilometria (Suomen pinta-ala 340 000 neliökilometriä) sademetsää palmuöljyplantaaseille kansainvälisen valtionvarainministereiden ilmastokoalition linjausten mukaisesti. Nyt Indonesia uhkaa jättää Pariisin sopimuksen, jos EU kieltää kymmenien miljoonien tonnien palmuöljytuonnin Indonesiasta. Ymmärrän erinomaisen hyvin indonesialaisten suuttumuksen. Ensin virheät aktivistit, kriinpiissit ja veeveeäffät ajavat Europarlamentissa ja neuvostossa läpi EU-direktiivin, jolla vaaditaan sekoittamaan tietty määrä biopolttoaineita liikennepolttoaineisiin tai suosimaan biopolttoaineita ja sitten samat voimat RED-II-direktiivillä vetävät maton alta Indonesian tuhottua jo sademetsänsä ja orankinsa.

Ekopaavi kutsui Petterin lopaalikoalition kylään

Siirrytäänpä sitten Vatikaaniin. Petteri Orpo on onnesta soikeana ja kansainvälisen ilmastouransa huipulla, kun Paavi kutsuu hänet ja ilmastokoalition Vatikaaniin alkukesästä 2019 (4). Puhetta kokouksessa johti punavihreän maailman pääekonomisti Jeffrey Sachs, jonka huhutaan kirjoittaneen ekopaavin vihreän Laudato Si ensyklikan. Petteri Orpo pääsi paistattelemaan kotimaisen lehdistömme valokeilassa merkittävänä lopaalina ilmastohyviksenä (5,6). On hyvin todennäköistä, että ekopaavi kutsui ilmastokoalition kylään valmistellakseen omaa kapitalismia ihmiskasvoistavaa tulevaa työryhmäänsä.

Eko-/identiteettipaavin ihmiskasvoinen kapitalismin työryhmä perustettiin joulukuussa 2020

Paavin kapitalismin ihmiskasvoistava työryhmä perustettiin lopulta 2020 joulukuun alussa. Punavihreä lehdistö on ympäri maailmaa tohkeissaan. Kukin voi käydä kurkkaamassa tätä "hyvisgalleriaa" (7) ja voi itse tykönään päätellä, ovatko näiden suuryhtiöiden (VISA, Bank of America, Rockefeller Foundation, Fordfoundation, British Petroleum, Johnson & Johnson, Merck...) pomojen vaikuttimet vilpittömiä tai ovatko politiikat, joita nämä suuryhtiöt virheyden nimissä edistävät lopulta sittenkään eettisiä, vai onko sittenkin kyse viime kädessä vain meidän tavisten verenimennästä? Oli miten oli,  meidän valevasemmistomme hurraa eko-/identiteettipaaville kv-ilmastokokouksissa näiden "uushyvisten" kera "kuinka kehtaatte" huutojen saattelemana.

Davosiin ja kapitalismin uuteen alustukseen

Käväistäänpä vielä nopeasti Davosin kokouksessa ennen kuin laskeudumme sfääreistä Suomen vaalien alustunnelmiin. Davosin kokous järjestettiin virtuaalisena koronapandemian vuoksi. Kokouksen pääteema oli Davosin perustajan Karl Schwabin The Great Reset eli kapitalismin uusi alustaminen paljolti em. ekopaavin työryhmän hengessä. Tämä on jälleen pitkää jatkumoa sarjassa superrikkaiden vaarallisia hurahduksia: Friedrich Engels (kommunistinen manifesti), Hermann Weill (Frankfurtin koulukunta), Aurelio Peccei (Rooman Klubi), Maurice Strong (YK:n kestävän kehityksen agenda) ja nyt Klaus Schwab (The Great Reset).

The Great Reset julkaistiin kesäkuussa 2020. Se on yhtä hölmöä - tosin hyvin vaarallista -  tekstiä kuin edeltäjien usein esoteeriset kotkotukset, joita olen kirjoissani ruotinut. En mene yksityiskohtaisesti ruotimaan kapitalismin uutta alustamista, mutta ajatuksena on, että olikarkkieliitin lopaaliajatukset ajetaan YK:n akentalla läpi ilman, että juurikaan kunnioitetaan kansallisten hallitusten toimivaltaa. Kapitalismin uutelleen asentamisen akenta  on ihmis-/hyvinvoinninvastainen, kansalaisoikeuksia rajoittava ja sitä perustellaan ilmastonmuutoksella sekä koronapandemialla. En pidä suotavana, että suomalaiset kärkipoliitikot enää kävisivät näissä olikarkkien vuotuisissa davossitseissä. Siksi vastemielistä tämä eliitin touhu on. Asiaan kuuluu, että näihin kokouksiin saavutaan omilla yksityisjeteillä ja kilpaillaan hyvesignaalein.

Petterin karu paluu maanpinnalle

Palatkaamme takaisin maan pinnalle ja ilmastohallitsemisen sietämättömään arkeen. Liikenne- ja viestintäministeriön virkamiehet ovat nyt noudattamassa Petteri Orpon valtionvarainministereiden ilmastokoalition 0-hiilitavoitteita ja esittävät 40 sentin hinnankorotuksia liikennepolttoaineisiin, koska hallituohjelma linjaa biopolttoaineita lisättävän liikenteessä 0-päästöstrategiaan vedoten. Suomen Identiteetti Puolueen Petteri Orpo nyt:

”Polttoaineiden hinnat ovat nyt tapissa. Jos ilmastonmuutoksen torjumisen vuoksi nostettaisiin 40 senttiä polttonesteiden hintaa, se olisi suoraan pois ihmisten kukkarosta, se olisi lisää hintaa tavaroiden kuljetukseen, jotka tulevat lopulta tuotteiden hintoihin. Ihmiset tarvitsevat autoa Suomessa, niin se ei johda niin tehokkaasti päästöjen vähennyksiin.” 

Lopuksi muutama sana Kristallina Georgievasta

Bulgarian kommunistihallinnon eliittiin kuulunut Kristallina Georgieva on ehkä parhaiten kuvaamassa nykyisen ideologioihin pohjaavan yli 100 vuotta vanhan puoluejärjestelmän romahtamista. Olemme tulleet yksinkertaisesti tilanteeseen, jossa on meillä on enää kaksi puoluetta: hallitsijoiden ja hallittavien puolueet. Kristallina Georgieva oli Euroopan hallitsijoiden ehdokas keskeisen kapitalismia suojelevan Bretton Woods instituution Kansainvälisen Valuuttahaston IMF:n pääjohtajaksi, vaikka hän on väitellyt Karl Marx talousinstituutista ja opettanut aikoinaan marxilaista taloustiedettä Bulgariassa. Hänen rakettimaisen uraansa on avittanut identiteettipolitiikka ja se, että hän on ollut ympäristöasioihin perehtynyt. Hän pääsi osaksi Euroopan hallitsijaklubia hyvin nopeasti kommunismin kaaduttua 1990-luvun alussa.

  1. https://nypost.com/2021/02/12/adding-wokeness-oregon-promotes-teacher-program-to-subtract-racism-in-mathematics/
  2. https://theportsmouthconference.org/
  3. https://www.financeministersforclimate.org/about-us
  4. https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2019-05/pope-francis-on-climate-change-time-is-of-the-essence.html
  5. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/suomi-sai-rahaministerit-ilmastotyohon-huippuprofessori-tasta-planeetan-pelastamisessa-on-kyse/90e3f405-013d-39f7-900c-d103d476cb46
  6. https://www.is.fi/politiikka/art-2000006137716.html
  7. https://www.inclusivecapitalism.com/member/deanna-m-mulligan/
  8. https://spectator.us/topic/great-reset-davos-klaus-schwab/

 

Mikko Paunio la 27.02. 17:50

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän oli SDP:n jäsen vuodesta 1977, kunnes liittyi Perussuomalaisiin 2021. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Maailman johtavan suurvallan rajasota syvenee - Texasilla on oma armeija, joka nyt rekrytoi sotilaita ympäri USA:ta rajavalvontaan

su 28.01. 09:46

USA:han kohdistettu tarkoituksellinen ihmisinvaasio pidetty suomalaisilta piilossa - FBI:n entiset korkeat vastavakoiluviranomaiset nyt kauhuissaan

la 27.01. 13:59

The ghost gang of Davos envisions eternal world power

ti 23.01. 07:36

Oula Silvennoinen EI ole Helsingin yliopiston penaalin terävin kynä

su 21.01. 15:04

Davosin haamujengi tähtää ikuiseen maailmanvaltaan

la 20.01. 10:31

Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset

to 11.01. 16:52

YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella - USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi

to 04.01. 18:32

Somalien sisällissota Ruotsissa - Helsingin Sanomat vaikeni kirja-arvostelussaan sodan etnisestä taustasta

la 30.12. 14:42

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04.2024 00:17

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03.2024 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03.2024 08:51

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04.2024 13:56

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44