Blogi: Mikko Paunio, su 15.05.2022 12:58

WEF:n johtaja Klaus Schwab on maailman ehkä kuuluisimman huijarin Madame Meedio Blavatskyn seuraaja

Julkaistu aiemmin Extrauutiissa 26.3.2022

Maailman Talousfoorumin 1971 perustanut ja sen nykyinen pääjohtaja Klaus Schwab esiintyi Sveitsin ranskankielisen yleisradion RTS Suisse haastattelussa tammikuussa 2016, jossa hän paljastaa esoteriaan ja okkultismiin perehtyneelle asiantuntijalle avoimesti pähkähullun uskonnollisen maailmankuvansa. https://www.youtube.com/watch?v=GmmPVipAAio

Klaus Schwab kommentoi Maailman Talousfoorumin (WEF:n) 2022 kokouksessa Davosissa Euroopan unionin komission puheenjohtajalle Ursula von der Leyenille komission mikrosirualoitetta ja painotti, että on tärkeää luoda yhteys fyysisten aivojen ja digitaalimaailman välille. https://www.youtube.com/watch?v=DWaxDh9SfuU&t=21s

Olen perehtynyt näihin okkultisteihin voisiko sanoa rakkaana harrastuksena tuhkarokkoon liittyvän tieteellisen työni vuoksi yli 30 vuoden ajan.

Alunperin ukrainalaisen Madame ”Meedio” Blavatskyn (1831-1891) seuraaja Rudolf Steiner (1861-1925) vuonna 1910 Hampurissa pitämässään luennossa kertoi nähneensä sellaisen näyn, että lapsena sairastettu tuhkarokko auttaa henkilön myöhempää sielunvaellusta.

Tuhkarokko on ajan saatossa tappanut satoja miljoonia lapsia ja se on edelleen eräs keskeinen syy mm. sokeudelle maailmassa.

Esoterialla ja okkultismilla on ollut vahva vaikutus vihreässä liikkeessä ja sitä ennen natsi-ideologiassa

Rudolf Steiner perusti 1900-luvun alussa oman okkultistisen uskontokunnan rasististen ja teologisten vaikuttimiensa vuoksi biodynaamisine viljelyineen, homeopatioineen ynnä muine mm. kristalliterapioineen. Esoterialla ja okkultismilla on ollut vahva vaikutus Länsi-Euroopassa vihreässä liikkeessä ja sitä ennen natsi-ideologiassa. Steinerkouluissa ympäri maailmaa lapset ovat usein rokottamattomia.

Suomessa vihreiden Pyhän Perheen jäsenet Pekka Haavisto (Steiner-kultti) ja Heidi Hautala (Blavatsky-kultti) ovat esimerkkejä okkultistisesta harrastuneisuudesta vihreiden keskuudessa. Se siitä vihreiden tiedemyönteisyydestä.

Kymmenessä vuodessa aloitetaan ihmiskunnan mikrosiruttaminen

Kuka tahansa voi katsoa tuon Klaus Schwabin haastattelun, koska se on julkaistu satojen toimijoiden toimesta YouTubessa. Siinä Klaus Schwab kertoo, kuinka kymmenessä vuodessa aloitetaan ihmiskunnan mikrosiruttaminen. Haastattelun alussa Schwab kertoo, että niitä sijoitetaan ensin ihmisten vaatteisiin, sitten ihon alle ja aivoihin ja lopulta saadaan aivoihin istutettujen mikrosirujen avulla ihmiset yhdistettyä digitaaliseen maailmaan eli internettiin.

Fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman fuusio

Tämän myötä syntyy Schwabin mukaan fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman fuusio. Haastattelija kysyy ymmärtääkseen Schwabin ajatuksia, että ”olemme ilman tuntemuksia luonnollisesti yhdistettynä näin digitaaliseen maailmaan?” Schwab vastaa: ”Kyllä, sinä puhut ja sanot: Minä haluan olla kaikkiin yhteydessä nyt.

Schwab jatkoi: ”Ensiksi meillä on personoidut botit ja näin herra Zuckerbergin ennakoivan, että meillä on jo tämän vuoden lopussa tällainen robotti, joka palvelee häntä hovimestarina.” Haastattelija: ”Niinkuin ’Downtown Abbeyssä’ meillä on tulevaisuudessa henkilökohtaiset hovimestarit ja palvelijat tai orjat?” Schwab: ”Kyllä, mutta siinä on ero. Tämä tekoälyllä varustettu palvelija oppii ja on siten intellektuaalinen partnerisi fyysisen avunannon lisäksi.

Kaikki mitä Schwab tuossa puhuu on puhdasta potaskaa ja surkeaa tiedefiktiota. Mitään tuollaista ei ole olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan. Se on vain tärähtäneen vanhan miehen tärähtänyttä ajattelua.

Okkultististen toimijoiden edesottamuksia ei puutu komiikkaa

Olen kaikissa kirjoissani Vihreä Valhe (Weilin et Göös 1991), Vihreä Valhe – Valheen sysimustat juuret, sen salakavalat lonkerot (Auditorium 2015) ja Hourulan Väen Ilmastovallankumous (Omakustanne 2019) käynyt läpi okkultistien historiallista merkitystä 20. vuosisadan ympäristö-/maailmanpolitiikassa sekä kommentoinut kansainvälisten okkultististen toimijoiden kuin vastaavien kotimaistenkin toimijoiden edesottamuksia, joista ei puutu komiikkaakaan, koska okkultistiset ajatukset ovat niin kajahtaneita.

Rooman Klubin perustaja italialainen upporikas industrialisti Aurelio Peccei (1908-1984) ja mm. entinen WEF:n 1990-luvun pääjohtaja ja YK:n merkittävin ympäristöpoliitikko kanadalainen kiertokoulun käynyt Baca Granden taikuri Maurice Strong (1929-2015) olivat okkultisteja. Suomalaisia Rooman Klubin asiantuntijoita yhdistää niin ikään okkultismi. Heistä kenties tunnetuin 1990-luvun vaikuttaja oli raivokas ydinvoiman vastustaja Turun Kauppakorkeakoulun tulevaisuuden tutkimuksen professori Pentti Malaska (1934-2012). Pentti Malaskalla oli lähes rajaton pääsy julkisuuteen, kun hän vastusti ydinvoimaa. Annetaan Pentti Malaskan antaa kasvot Klaus Schwabin transhumanismille eli koneihmisen ajalle, joka on vain uusi verhottu versio Madame ”Meedion” Blavatskyn seuraajien yrittäessä hämärtää varsinaisia pähkähulluja poliittisia tarkoitusperiään tavallisilta ihmisiltä. Seuraavassa suora sitaatti kymmenen kuukautta ennen Schwabin haastattelua julkaistusta kirjastani:

”Vuonna 1996 Australian Brisbanessa Pentti Malaska esitelmöi puheenjohtajan omainaisuudessa Maailman tulevaisuuden tutkimuksen seuran kokouksessa transhumanismin ja myös tulevaisuudentutkimuksen keskiössä olevasta kysymyksestä eli singulariteetista. Singulariteetti tarkoittaa transhumanisteille eli okkultisteille ilmiötä, jossa teknologisen kehityksen myötä äly kehittyy yhä enemmän ei-biologiseksi ja triljoonia kertoja nykyistä tehokkaammaksi.”

Biologisten rajoitusten murtuminen moninkertaistaa luovuuden

”Tämä johtaa (engl. trascend) biologisten rajoitusten murtumiseen ja se moninkertaistaa luovuuden. Ihmisen evoluutio muokkaantuu ja Malaskan mukaan alkaa syntyä uusia ihmisiä tai ihmiskoneita. Hiilipohjaisten ja proteiinikoodattujen bio-orgien lisäksi syntyy muunneltuja ihmisiä eli cyborgeja (= Schwabin kuvaama aivoihin mikrosirutettu ihminen, joka on yhteydessä internettiin). Kokonaan uusi ihmislaji syntyy korkean teknologian piipohjaiset ei-proteiinikoodatut silorgit ja cyborgit. Ainoastaan bio-orgit ovat nykyihmisen tapaisia, muiden orgien ollessa enemmän tai vähemmän tietokonepohjaisia tieteisolijoita. Symborgit ovat itseohjautuvia, symbolisia ja itsereflektiossa syntyviä sekä tietoverkoissa monistuvia ihmisen kaltaisia ja ilmeisiä hologrammin tapaisia olioita.”

Uusi globaali tietoisuus

”Malaskan mukaan muut kuin bio-orgit ovat tällä hetkellä raskauden aikaisessa kohtutilassa ja vain odottavat tulemistaan. Lopulta syntyy Malaskan mukaan uusi globaali tietoisuus sekä viisaus internetin muuttuessa ylivertaisiksi globaaleiksi kvanttiaivoiksi.”

Tämä oli vain pieni otos kirjoissani erittelemästäni transhumanistisesta hulluudesta, joka on nyt ottanut tukevan otteen nuorista läntisistä globalismiin sitoutuneista poliitikoista.

Edellä siteeratut Schwabin ajatukset ovat tavallisille luonnontieteitä tai tekniikkaa huonosti tunteville eliitin runnomille ihmisille hyvin pelottavia etenkin koronapandemian jälkeen. Tämän vuoksi jo kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat peloissaan ryhtyneet uskomaan mikrosirutuspelkojen synnyttämiin salaliittoteorioihin, eikä ihme, kun kuuntelee Schwabin höpinöitä.

Alex Jones niminen yhdysvaltalainen ”journalisti” ja hänen ohjelmansa on heidän johtotähtensä. Merkillistä on, että osa Alex Jonesin paljastuksista on myöhemmin osoittautuneet oikeaan osuneiksi. Salaliittoihin uskovia ihmisiä on viime aikoina valtamedioissa näyttävästi saatettu naurunalaisiksi, marginaalistettu tai osoitettu heidän tarvitsevan psykiatrista hoitoa.

Okkultismista on tullut perinteiset uskonnot alleen jyräävä ilmiö

Toinen ryhmä, joka on perinteisesti ollut paremmin kuin edelliset salaliittoteoreetikot oikeilla jäljillä okkultistien puuhista jo vuosikymmeniä, ovat fundamentaalistikristityt. En voi kuin ihmetellä Suomenkin valtion kirkon (arkki)piispojen naiiviutta, täydellistä ymmärtämättömyyttä ja täydellistä typeryyttä tässä asiassa. He eivät ymmärrä, että vihreän ideologian ja identiteetti-ideologian myötä okkultismista on tullut panteistinen perinteiset uskonnot alleen jyräävä ilmiö kuten 2015 julkaistussa kirjassani osoitan. Katolisen kirkon sisällä käydään tällä hetkellä tästä kiivasta keskustelua.

Jo vuonna 1913 John Maskelyne (1839-1917) niminen englantilainen taikuri paljasti teosofisen okkultismin perustajan Madame ”Meedio” Blavatskyn intialaisen köysitempun salat ja kirjoitti kirjan, jossa hän paljasti Madamen kaikin puolin huijariksi. Kirjan löytää internetistä. Hänen poikansa ja pojanpoikansa jatkoivat traditiota, jossa silmänkääntötemppujen mestarit ovat paljastaneet esoteerikkojen huijaukset.

Näistä illusionisteista kuuluisin oli 1920- ja 1930-luvuilla vaikuttanut yhdysvaltalainen Harry Houdini. Houdini oli valmis uskomaan tuonpuoleiseen yhteydessä oleviin meedioihin, jos hän kykenisi yhden aidon sellaisen löytämään. Suomen Skepsis ry. on ammentanut tästä traditiosta, mutta olen ollut havaitsevinani, että aidot epäilijät ovat sieltä jo kauan sitten poistuneet.

Globaalivaikuttajien arvostelukyky??

Ihmettelen Alexander StubbinJyrki KataisenSanna Marinin, Annika SaarikonSanni Grahn-LaasosenRuotsin pääministeri Annika Strandhällin, lukuisten Kanadan hallituksen ministereiden ehkä näyttävimmin valtiovarainministerin ja WEF:n johtajan Chrystia Freelandin, Hollannin pääministeri Mark Rutten ym. eurooppalaisten globaalivaikuttajien arvostelukykyä sekä Euroopan unionin komissiota, kun he intoa täynnä ovat mukana näissä Klaus Schwabin Suuren Resetin kuvioissa ja edistävät täysin pähkähulluja asioita (erit. EU:n ilmastopaketti) mm. ympäristön- ja luonnonsuojelun nimissä. Helsingin uusi pormestari Juhana Vartiainen ja lukuisat suomalaiset asiantuntijat ovat myös WEF:n touhuihin sotkeutuneet.

Klaus Schwab on niin luotaan työntävä ja karmean oloinen ukko, että näin eräällä amerikkalaisella keskustelupalstalla, että hänestä tulee seuraavan James Bond -leffan globaalipahis. Paljon pitää kuitenkin tapahtua poliittisesti, että näin kävisi.

Mikko Paunio

Mikko Paunio su 15.05. 12:58

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän oli SDP:n jäsen vuodesta 1977, kunnes liittyi Perussuomalaisiin 2021. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Maailman johtavan suurvallan rajasota syvenee - Texasilla on oma armeija, joka nyt rekrytoi sotilaita ympäri USA:ta rajavalvontaan

su 28.01. 09:46

USA:han kohdistettu tarkoituksellinen ihmisinvaasio pidetty suomalaisilta piilossa - FBI:n entiset korkeat vastavakoiluviranomaiset nyt kauhuissaan

la 27.01. 13:59

The ghost gang of Davos envisions eternal world power

ti 23.01. 07:36

Oula Silvennoinen EI ole Helsingin yliopiston penaalin terävin kynä

su 21.01. 15:04

Davosin haamujengi tähtää ikuiseen maailmanvaltaan

la 20.01. 10:31

Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset

to 11.01. 16:52

YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella - USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi

to 04.01. 18:32

Somalien sisällissota Ruotsissa - Helsingin Sanomat vaikeni kirja-arvostelussaan sodan etnisestä taustasta

la 30.12. 14:42

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Vaihtoehdot moninapaisessa maailmassa

ti 06.06.2023 16:58

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02.2024 11:36

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44