Heikkous lähettää väärän viestin palestiinalaisnatseille

Videot ti 10.10.2023 13:23

Natsilippu on nykyään palestiinan lippu ja sirppi ja vasara ovat vaihtuneet sateenkaarilippuun. Australiassa todelliset tämän päivän uusnatsit - muslimit yhdessä paikallisen vasemmistosiipensä kanssa - huutavat "Gas the Jews", "Death to Jews", "Shame on Israel", "Shame on Australia" ... 

Paikallinen imaami huutaa "aloha snackbar" huutojen säestyksellä kuinka hän iloitsee tästä rohkeuden ja voiton päivästä tarkoittaen Hamasin eläimellisiä terroritekoja Israelissa. 

Toimittaja kuvailee kuinka hän voi fyysisesti pahoin nähdessään ja kuullessaan näiden nykypäivän uusnatsien - palestiinalippujensa kanssa - riehuvan ja huutavan Sydneyn ja Melbournen kaduilla.

On hienoa heijastaa Israelin värit ja lippu paikallisten maamerkkien kuten Sydneyn oopperatalon pinnalle, mutta on vielä tärkeämpää osoittaa rohkeutta ja lujuutta siinä vaiheessa kun paikalliset nykypäivän uusnatsit palestiinalaislippuineen vyöryvät kaduille. Nyt poliisit ja viranomaiset käskivät juutalaisten pysyä kodeissaan ja poissa kaduilta. Israelin lippujen kanssa paikalle tulleet häädettiin paikallisen poliisin toimesta. Poliisi ja viranomaiset sen sijaan suojelivat paikalla olleita tuhansia nykypäivän uusnatseja. Kyllä Australian on syytä hävetä, mutta päinvastaisesta syystä kuin mellakoijat kadulla sitä huutavat.

 

Jukka Rahkonen ti 10.10. 13:23

blogit

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Mikko Paunio

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Heikki Porkka

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01. 18:08