Blogi: Mikko Paunio, su 21.01.2024 15:04

Oula Silvennoinen EI ole Helsingin yliopiston penaalin terävin kynä

Oula Silvennoinen uskoi hiljattain twiitissään löytäneensä todisteet, että olen liskoihmisten salaliittoihin uskova hörhö, kun julkaisin twiitin, jossa kerroin Maailman Talousfoorumin (WEF) johtajan Klaus Schwabin halusta mikrosiruttaa meidän tavisten aivot, jotta WEF:n liskoihmiset ja hörhöt voisivat valvoa ja ohjailla mielialojamme.

Oula Silvennoinen oli minulle kertoman mukaan siinä uskomuksessa, että viittaamieni Tik Tokilla julkaistujen videoiden sisältö ei voi lähtökohtaisesti olla totta alustan lapsellisuuden vuoksi.  Oula Silvennoinen elää omassa antifasistisessa skientisessä kuplassa, joka ei salli asianmukaista keskustelua ja näkemysten avointa vaihtoa.

Tässä blogissani annan esimerkkejä skientistisen kuplan vaarallisuudesta yhteiskunnalliselle kehitykselle.

Mikäli valtamedia kertoisi avoimesti Klaus Schwabin esimerkiksi Sveitsin TV:lle vuonna 2016 antaman tavisten aivojen mikrosirutushaastattelun sisällön, kukaan suomalainen poliitikko ei uskaltaisi osallistua vuotuiseen taas viime maanantaina alkaneeseen WEF:n Davosin kokoukseen.

Vähän yli viikko sitten valtamedian usein asiantuntijana käyttämä historijoitsija ja jyrkillä fasismin vastaisilla mielipiteillä varustettu vihreä poliitikko Oula Silvennoinen sai ns. sainpas sut kiinni ilmestyksen, kun hän huomasi, että olin twiitannut Maailman Talousfoorumin (WEF) johtajan Klaus Schwabin kahjoistakin kahjommista ajatuksista. Näissä ajatuksissaan hän ennakoi vuonna 2016 Sveitsin televisiossa, että jo vuonna 2026 meidän tavisten aivoihin aletaan asentamaan mikrosiruja. Näillä mikrosiruilla meidät tavikset yhdistetään internetiin ja näin WEF:n liskoihmiset voivat meidän ajatuksia ja mielialoja valvoa ja ohjata niitä oikeaan suuntaan.

Viittasin twiitissä siis Sveitsin TV:ssä vuonna 2016 esitettyyn Maailman Talousfoorumin johtajan Klaus Schwabin haastatteluun, jonka löytää mm. Tik Tokista ja monesta muusta lähteestä googlaamalla helposti. Lisäksi nämä kahjoakin kahjommat ajatukset löytää WEF:n Suuren Nollauksen (The Great Reset) toimeenpano-oppaasta eli WEF:n Suuri Kertomus nimisestä kirjasta (The Great Narrative, 2021 joulukuu). Tosin - ilmeisesti tietäen, että tavisten aivojen mikrosiruttelu ei nauti laajaa kannatusta, vaan perusteltua päivittelyä ja hämmästelyä - hän ja Suuren Kertomuksen toinen kirjoittaja ranskalainen Thierry Malleret kertovat Suuren Kertomuksen loppupuolella, että siruteknologia on karannut kymmenien vuosien päähän ja he palasivat ilmeisesti tarkoituksella asiaan vain yhdellä lauseella.  

Joku on ilmeisesti vinkannut Klasulle, että ei ole viisasta möläytellä tavisten aivojen mikrosiruttamisesta.

Oula Silvennoinen otaksui, että kaikki Tik Tokissa julkaistu tieto on epätotta

Kysyessäni viime tiistaina Oula Silvennoiselta ennen Helsingin SOTEPE-lautakunnan kokousta, miksi hän twiittasi ja antoi sekalaisen ja levottoman seurakuntansa uskoa, että olen liskoihmisten salaliittoihin uskova hörhö. Hän vastasi, että "etkö Mikko tiedemiehenä ymmärrä, että mikään, mikä julkaistaan Tik Tokissa ei voi olla totta ja että on mahdotonta ja järjetöntä uskoa, että kukaan tuollaista tavisten mikrosiruttamisesta julkisesti ennakoisi". Totesin myöhemmin hänelle toisessa yhteydessä Twitterissä, että hänen jälkimmäisestä toteamuksestaan olemme harvinaisen samaa mieltä.

Voi sitä riemua ja päivittelyä Oulan seuraajien joukossa, kun vihdoin Mikko Paunio saatiin kiinni itse teoin hörhöilystä. Tosin ilakointi ja päivittely loppui siihen, kun laitoin Klasun suurajatukset ilakoiville tiedoksi toisella alustalla.

Helsingin yliopiston penaalin ehkä tylsin kynä Oula Silvennoinen lienee nyt huomannut, että nuo Tik Tokissa julkaistut Schwabin haastattelut löytyvät lukuisilta eri alustoilta internetistä, mutta hän ei saa erhettään vedettyä takaisin ja internetin kaudella tätä erhettä ei saa edes kumittamalla pois, vaikka on ilmeisesti poistanut twiittinsä. On hämmästyttävän hölmöä lähtökohtaisesti pitää mitään informaatiota epätotena sen perusteella, missä se on julkaistu.  Tällainen perusolettama toisen hölmöydestä ilman, että ottaa asiasta selvää, lähenee arumenttipyramidin pohjaa.

Yksi keskustelun twiiteistä. Oula Silvennoinen:

"Näiden pitäisi olla aivan perusasioita kaltaisellesi tieteellisen koulutuksen saaneelle ihmiselle, mutta jostain syystä ne ovat sinulla näkyvästi hukassa."

Mullistava tieto helikobakteerista USA:ssa julkaistiin ufojulkaisussa ensimmäisenä, mikä esti uusien mullistavien hoitolinjojen omaksumista siellä

Nyt on pakko muistella  1990-luvun puoliväliä ja Yrjö Jahnssonin säätiön symposiumia, jonka päätähtenä oli australialainen maha- ja suolistotauteihin erikoistunut sisätautilääkäri Barry Marshall, joka toisena tutkijana palkittiin fysiologian Nobel-palkinnolla vuonna 2005. Tohtori Marshall aloitti esitelmänsä näyttämällä ylpeänä hirviömäistä elektronimikroskoopilla helikobakteerista otettua kuvaa, joka oli löydetty erään mahavaivaisen potilaan vatsalaukusta. Aiemmin bakterologiassa oli uskottu, että mahaneste on niin hapokas, että siinä ei voi elää bakteereita.

Hirviömäinen kuva ja tieto uudesta sensaatiobakteerista oli julkaistu ensimmäiseksi USA:ssa sellaisella tabloidilla, jossa säännönmukaisesti julkaistaan uutisia ufojen olemassa olosta ja mm. siitä, kuinka 1990-luvun alussa Hillary Clinton oli saamassa ufovauvan ym. tai kuinka USA:n liittohallituksessa istuu ufo. Tabloidia myydään ruokamarkettien kassojen vieressä. Tämä johti Marshallin mukaan siihen onnettomaan kehitykseen, että USA:ssa jatkettiin pohjukaissuolen kirurgisia hoitoja pidempään kuin muualla maailmassa. Esimerkiksi Suomessa pohjukaissuolen kirurgisista hoidoista luovuttiin nopeasti ja pohjukaissuolen haavaumia ryhdyttiin hoitamaan menestyksellä antibiootein.

Oula Silvennoisen ja punavihreiden tiedeskientistisellä kuplalla ei ole mitään tekemistä oikean tieteen kanssa

Oula Silvennoisen tiedeskientistisessä viherkuplassa vain hienoissa tiedelehdissä, Helsingin Sanomissa, Yleisradiossa tai Maikkarilla julkaistu informaatio voi olla totta ja kaikki vaihtoehtojulkaisut ovat natsien käsissä kuten tämä Oikea Media. Asiat ovat muuten nyt tämän tarkoituksella promotun antifasistisen skientismin myötä kääntyneet päälaelleen ja nyt maailman toiseksi arvostetuin lääketieteellinen Englannissa julkaistava Lancet esimerkiksi suoltaa silkkaa vihreää ilmastopropagandaa, jolla ei ole mitään tieteen kanssa tekemistä. Toisaalta koronapandemian aikana vain tietynlaiset pääasiassa rokotuksia puoltavat tutkimukset julkaistiin tähtilehdissä heti ja esimerkiksi D-vitamiinin käänteen tekevät tutkimustulokset lähetettiin takaisin ilman, että niitä edes vertaisarvioitiin. Aivan pandemian alussa WHO tukeutui Yhdysvaltain Lääkärilehdessä julkaistuun virheelliseen koronapandemian kuolleisuutta jyrkästi yliarvioivaan tutkimukseen.

Myös omat tähtilehdissä julkaistut tutkimukseni ovat menettäneet silmissäni hohdon, koska emme kyenneet julkaisemaan tutkijaurani tärkeintä havaintoa tähtilehdissä, vaan vasta vuosia myöhemmin pienessä tosin ihan kelpo tiedelehdessä. Tämä löydöksemme lopulta kyseenalaisti maailman lasten tärkeimmän rokotusohjelman eli tuhkarokkorokotusohjelman peruslähtökohdan eli sen, että yksi onnistunut tuhkarokkorokotus antaa elinikäisen suojan tuhkarokkoa vastaan. Big Pharma eli lääketeollisuus, USA:n tartunnan torjunnan keskus (CDC) ja Maailman Terveysjärjestö (WHO) yrittivät estää peruslöydöksemme julkaisemisen vuosien ajan ja yrittivät lopulta kaikin keinoin estää niiden globaalin merkityksen arvioinnin, koska arviointi kyseenalaisti lääkeviranomaisten (FDA ja EMEA) hyväksymät tuhkarokkorokotteiden pakkausmerkinnät (label) ja toisaalta toisen pistoksen organisointi kehitysmaihin oli valtava urakka.

Valtamedian toimittajat ja maailman vanhimman ammatin harjoittajat

Lopuksi haluan muistella Ilta-Sanomien legendaarisen vain 57-vuotiaana vuonna 2007 kuolleen päätoimittajan Hannu Savolan itseironista toteamusta, jossa hän rinnasti maailman vanhimman ammatin harjoittajat ja toimittajat, koska molempien ammattien harjoittajia käytetään armottomasti hyväksi. Maailman Talousfoorumi globaalisti käyttää nyt valtamedian toimittajia armotta hyväkseen ajaessaan pahoja dystooppisia suunnitelmiaan toimittajien avulla.

Mikäli Helsingin Sanomat, Yleisradion TV-uutiset tai MTV:n uutiset uutisoisivat Klaus Schwabin vuonna 2016 ja monista sen jälkeen antamista pähkähulluista haastatteluista tai Suuren Kertomuksen jälkisanoista ja tämän jälkeen aihetta pohdittaisiin esimerkiksi TV:n ajankohtaisohjelmissa päivälehdissä kommentein parin viikon ajan, en usko, että yksikään suomalainen poliitikko uskaltaisi vierailla Davosin kokouksessa. Valtamedian toimittajien ammatin arvostus yleisön silmissä vajonnee alle maailman vanhimman ammatin arvostuksen, koska valtamedian toimittajat ovat hiljaa WEF:n liskoihmisen tolkuttomuuksista. 

Viitteet

Yksi lukuisista Klaus Schwabin 2016 Sveitsin TV:lle antamastaan YouTubessa uudelleen julkaistusta haastattelusta. https://www.youtube.com/watch?v=3zw_j1ggryE 

Argumenttipyradmidi https://themindcollection.com/revisiting-grahams-hierarchy-of-disagreement/ 

Tietoa helibakteerista ja sen löytämisen johdosta annetusta fysiologian Nobel-palkinnosta https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2661189/

Duodecim lehden pääkirjoitus lähes 20 vuotta kestäneestä tuhkarokkosaagastamme. https://www.duodecimlehti.fi/duo13540

Lancet lehti julkaisee skientististä viherpropagandaa https://paunio1.rssing.com/chan-77495011/latest-article5.php

WHO:n koronariskiarvio, joka julkaistiin Yhdysvaltain Lääkärilehdessä oli täysin virheellinen ja liioitteleva. https://paunio1.rssing.com/chan-77495011/latest-article2.php

Tässä viitattu massiivinen israelilainen tutkimus julkaistiin vasta kaksi vuotta käsikirjoituksen MedRxiv-julkistuksesta. https://paunio1.rssing.com/chan-77495011/latest-article3.php

Vertaisarvioidut tieteelliset julkaisuni. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Paunio+M

Klaus Schwabin ja Thierry Malleretin Suuri Kertomus kirja, joka julkaistiin Ukrainan sodan aattona joulukuussa 2021. https://www.amazon.com/Great-Narrative-Reset/dp/2940631301

 

Mikko Paunio su 21.01. 15:04

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän oli SDP:n jäsen vuodesta 1977, kunnes liittyi Perussuomalaisiin 2021. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Maailman johtavan suurvallan rajasota syvenee - Texasilla on oma armeija, joka nyt rekrytoi sotilaita ympäri USA:ta rajavalvontaan

su 28.01. 09:46

USA:han kohdistettu tarkoituksellinen ihmisinvaasio pidetty suomalaisilta piilossa - FBI:n entiset korkeat vastavakoiluviranomaiset nyt kauhuissaan

la 27.01. 13:59

The ghost gang of Davos envisions eternal world power

ti 23.01. 07:36

Oula Silvennoinen EI ole Helsingin yliopiston penaalin terävin kynä

su 21.01. 15:04

Davosin haamujengi tähtää ikuiseen maailmanvaltaan

la 20.01. 10:31

Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset

to 11.01. 16:52

YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella - USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi

to 04.01. 18:32

blogit

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04.2024 17:57

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06.2024 22:26

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06.2024 11:03

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05.2024 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05.2024 00:58

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44