Blogi: Juha Ahvio, ma 03.12.2018 22:53

Suomen itsenäisyyspäivä 6.12.2018 GCM-sopimuksen hyväksymisen aattona

Suomen itsenäisyyspäivää 6.12.2018 vietetään YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen hyväksymisen aattohetkinä. Suomen poliittinen eliitti, talouseliitin kannustamana, haluaa hyväksyä siirtolaisuus- ja maahanmuuttosopimuksen, joka tähtää kansallisvaltioiden, niiden rajojen ja Euroopan historiallisen ja juuriltaan vahvasti kristinuskon elävöittämän väestön lakkauttamiseen ja vaihtamiseen.

Tämänhetkistä suomalaista poliittista tilannetta kuvailee pelkistetyn tosiasiallisesti Suomen Uutisten artikkeli 29.11.2018: ”Perussuomalaiset yksin vastustamassa globaalia GCM-maahanmuuttosopimusta”. Dosentti Arto Luukkanen puolestaan kysyy aivan oikean kysymyksen Oikean Median artikkelissaan ”Kumman valitset: GCM-Soinin vain Marskin?” 27.11.2018.

Erinomainen kysymys pohdittavaksi, näin itsenäisyyspäivän ja GCM-sopimukseen sitoutumisen aattohetkinä.

Selwyn Duke kirjoittaa artikkelissaan ”British Politician: Elites Want Unlimited Migration to Create Third World West” The New American -julkaisussa 27.11.2018, kuinka brittiläinen europarlamentaarikko Janice Atkinson on selkeästi todennut GCM-sopimuksen laatijoiden tähtäävän siihen, että valtavat ihmisjoukot ennen kaikkea Afrikasta ja Lähi-idästä saadaan siirtymään Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan, kuten myös Väli-Amerikasta Pohjois-Amerikkaan.     

Virginia Hale puolestaan viittaa artikkelissaan “Macron: Europe Entering Age of ‘Unprecedented’ Mass Migration, ‘Shares Destiny’ with Africa” Breitbart -sivustolla 17.4.2018 Ranskan globalistipresidentti Emmanuel Macronin keväiseen televisiopuheeseen, jossa hän ilmoitti ranskalaisille ja muille EU-eurooppalaisille sen – omasta mielestään väistämättömän ja myönteisen – tosiasian, että Eurooppa on siirtynyt ennenkokemattoman massasiirtolaisuuden aikakauteen. Macron ennakoi, että suuren köyhyyden, ilmastonmuutoksen ja geopoliittisten konfliktien vuoksi Eurooppa tulee kokemaan afrikkalaisten tulvimisen Eurooppaan seuraavien vuosikymmenien aikana.

Macron tukeutuu ennakoinnissaan ranskalaisamerikkalaisen journalistin, professorin ja Afrikka-asiantuntijan Stephen Smithin arvioon. Smithin arvion mukaan Euroopassa asuvien afrikkalaisten määrä tulee, seuraavien 30:n vuoden aikana, nousemaan nykyisestä yhdeksästä miljoonasta 150–200-miljoonaiseksi.

Macronin – ja GCM-sopimuksen laatijoiden ja kannattajien kuten Suomen poliittisen johtoeliitin – mukaan tällaiseen hyvään Eurafrikka-tavoitteeseen ja samalla myös Eurabia-tavoitteeseen, jota sitäkin Ranska on jo pitkään tavoitellut, tulee tähdätäkin. Tämä siksi, koska Macronin ja hänen kanssaan samoilla linjoilla olevien kuten Angela Merkelin mukaan Eurooppa ja Afrikka ovat erottamattomassa kohtalonyhteydessä toisiinsa.

Macron- ja GCM-henkisen YK-globalismin mukaan Eurooppa ja Pohjois-Amerikka ja niiden talouselämä tarvitsevat ensinnäkin paljon uusia, nuoria – ja halpoja – työntekijöitä, koska historiallinen eurooppalainen kantaväestö pienenee ja vanhenee.

Tässä kohdin ei tietenkään koskaan kuulu palauttaa mieleen sitä, että eurooppalaisen kantaväestön lisääntymättömyyteen on vahvasti viimeisten vuosikymmenien aikana vaikuttanut samaisen globalistisen eliitin lobbaama kulttuurimarxilainen perhearvomaailma ja seksuaalietiikka, jotka ovat kaikilta osiltaan pyrkineet tekemään tyhjäksi elämälle myönteisten ja tervehenkisten perhearvojen ja näiden varaan nojaavan yhteiskunnallisen ajattelun ja politiikan vaikutuksen. Teknologian eli robotiikan ja automatisaationkin kehitys ja sovellettavuuden laajeneminen mielellään unohtuu silloin, kun puhutaan siitä, että Euroopassa tulee olemaan puute työntekijöistä.

Toisaalta GCM-henkiset globalistit perustelevat Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan kohdistuvan avointen rajojen massasiirtolaisuuden hyveellisyyttä ja välttämätöntä tarpeellisuutta sillä, että historiallisesti valkoiset ja kristinuskoon juurtuneet Eurooppa ja Pohjois-Amerikka tarvitsevat ehdottomasti sekä etniskulttuurillista että uskonnollista ”diversiteettiä” eli erilaisuutta ja moninaisuutta. Tällaista täällä välttämättä nyt tarvittavaa moninaisuutta saadaan tehokkaasti aikaan Afrikasta ja Lähi-idästä tänne kohdistuvalla ja valtavirtaisesti islamilaisella massamaahanmuutolla.              

Avoimet rajat ja maahanmuutto: Euroopan ja Suomen itsemurha? (Kuva ja Sana, 2016) -kirjani sivuilla 130–152 perustelen kattavammin, miksi miljardirahoituksen turvin asiaansa ajavat globalistit ja GCM-sopimuksen kannattajat haluavat kohdistaa massamaahanmuuton nimenomaan Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan ja miksi he, varsin leukofobisesti, näkevät nimenomaan liiallisen valkoisuuden ja liiallisen kristillisen yhtenäisyyden pahana ongelmana.

GCM-sopimuksenkin osaltaan vahvasti avittamana Euroopan kansallisvaltiot halutaan lopullisesti lopettaa ja eurooppalainen historiallisesti kristinuskoinen väestö halutaan vaihtaa ja muuttaa valtavirtaisesti islamilaiseksi afrikkalaisarabialaiseksi väestöksi.

Pidä mielessä: nämä tällaiset muutokset eivät vain jotenkin nyt vaan ”väistämättömyyden pakosta tapahdu” eikä tuosta noin vain satunnaisesti tapahdu ”maailman muuttumista”, vaan nämä muutokset ovat syntyneet ja syntyvät tietoisten ja päämäärähakuisten poliittisten päätösten seurauksena.  

Esimerkiksi George Soros on itse julkisesti ja avoimesti perustellut, miksi rahoittaa sadoilla miljoonilla dollareilla siirtolaisuutta ja nimenomaan Eurooppaan kohdistuvaa maahanmuuttoa. Lue vaikkapa Sorosin artikkeli ”Why I’m Investing $500 Million in Migrants”, joka on julkaistu georgesoros -sivustolla ja The Wall Street Journal -julkaisussa 20.9.2016. 

Pane myös merkille, että juuri nyt otsikoissa jatkuvasti olevien radikaalien, globaalien ja luonteeltaan täysin valtiojohtoisen sosialististen ilmastonmuutostoimenpiteiden edistäminen liittyy erottamattomasti GCM-henkisen siirtolaisuuden ja avointen rajojen maahanmuuton edistämiseen. Yhdistävänä tekijänä on globalistisen ekososialistinen YK:n Agenda 2030. On täysin ymmärrettävää, että, kuten otan esiin Vaarallinen vihreä valhe (Kuva ja Sana, 2017, toinen painos 2018) -kirjani sivulla 67, IPCC-johtaja Christina Figueres:n mukaan kommunismi on paras järjestelmä pysäyttämään ihmisperäisen ilmastonmuutoksen eteneminen.

Huomaa, että globalistisen valtaeliitin ja -median mukaan pari kolme seuraavaa vuosikymmentä ovat ratkaisevan tärkeitä ja historiallisia: näiden vuosikymmenien aikana ja samanaikaisesti Eurooppaan tulee tulvimaan 200 miljoonaa afrikkalaista ja muuta maahanmuuttajaa ja toisaalta kaikki polttomoottoriautot tullaan kieltämään, yksityisautoilu ylipäätään tullaan ajamaan alas ja kaikista fossiilista energialähteistä tullaan luopumaan.  

Lue Helsingin Sanomissa 28.11.2018 julkaistut kaksi artikkelia: ”Järjestöt haluavat Suomen päästöt ripeästi alas” ja ”Loppuuko perinteisten autojen valmistus?”. Näiden artikkeleiden mukaan suomalaiset ympäristö- ja kehitysjärjestöt vaativat, IPCC:n poliittisten vaateiden velvoittamana ja Suomen tämänhetkisen poliittisen eliitin kanssa samansuuntaisesti, että Suomen on oltava hiilinegatiivinen vuonna 2030. Kivihiilen ja turpeen käyttö on lopetettava vuonna 2025. Suomen ilmastopaneelin mukaan fossiilisesta lämmitysöljystä täytyy luopua viimeistään vuonna 2035.

Suomen ilmastopaneeli vaatii, että vuoteen 2030 mennessä on otettava käyttöön 850 000 sähköautoa. Bensa- ja dieselkäyttöisille polttomoottoriautoille on säädettävä tuontikielto vuonna 2027 ja ostokielto vuonna 2027. Jälkimmäisessä viittaamassani Helsingin Sanomien artikkelissa todetaan näinkin:

”Autoyhtiöiden kannalta hankala kysymys on se, että tulevat autot saattavat olla yhteiskäytössä, mikä vähentäisi autojen ostamista.”  

Autojen osalta on siis luvassa, yllätys yllätys, yhtä hyvin tuonti-, myynti- ja ostokieltoa kuin sosialistista yhteiskäyttöä ja -omistusta ja liikkumisen siirtämistä ylipäätään julkisen liikenteen vastuulle. Jollei tämä – jota meillä poliitikoista näyttävät etunenässä ajavan johtavat kokoomusministerit – lakisääteiseen pakkoon nojaava valtio- ja poliitikkojohtoinen yksityisen omaisuuden kimppuun käyminen ilmastonmuutosuhalla pelottelemalla ole punavihreää sosialismia, niin mikä sitten on?

Kun islamistiterroristit tekevät murhaiskujaan EU:n ytimessä Pariisissa ja Brysselissä tai Suomen Turun kauppatorilla, Suomen eliitti hokee pakkoliikkeenomaisesti, ettei pelolle saa antaa sijaa ja että ollaan vaan niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Mutta kun globalistipoliittinen IPCC julkaisee apokalyptisen pelottavan ilmastonmuutosraporttinsa, on aivan kaikkien järkyttyen pelästyttävä ja annettava pelolle niinkin suuri valta, että ryhdytään muuttamaan koko talous- ja yhteiskuntajärjestystä yhä enemmän ja enemmän julkisosialistiseksi, jopa kommunistiseksi, mikäli halutaan ottaa vaari IPCC-Figueresin viisaasta ja ihmisystävällisestä ymmärryksestä.    

Lue Siina Ekbergin artikkeli ”Autoliitto sanoo ilmastopaneelin tavoitetta epärealistiseksi” Verkkouutisista 28.11.2018. Autoliitto nostaa keskusteluun aivan oleellisia kysymyksiä: Missä on nyt perustuslainkin takaama yksityisen omaisuuden suoja? Miten käy autojen arvon, kun autonvalmistajat ja myyjät yhtä hyvin kuin autojen ostajatkin alkavat jo nyt ennakoivasti reagoida muutamien vuosien päästä voimaan astuviksi kaavailtuihin täyskieltoihin?

Erikoista aikaa elämme nyt vuoden 2018 itsenäisyyspäivän aattohetkinä, kun kokoomuksen, keskustapuolueen ja sinisten hallitus on ilmaissut halunsa edistää, radikaaleihin ilmastopaneelin ja punavihreiden järjestöjen IPCC-hysteriatoimenpidevaatimuksiin mukauduttuaan ja ne hyväksyttyään, olemukseltaan totalitaarisen kollektivistista sosialismia, yksityisen omaisuuden kimppuun käymistä ja vapauden rajoittamista.

Vertaa tätä pelolla lietsottua poliittista IPCC-hysteriaa niihin taloudellisiin tosiasioihin, jotka Copenhagen Consensus Center -ajatushautomon johtaja Bjorn Lomborg tuo esiin liittyen tämänhetkisen IPCC-ilmastopolitiikan ristiriitaisuuksiin Vieraskynä-artikkelissaan ”Ilmastopolitiikan on kohdattava ristiriitansa” Helsingin Sanomissa 5.11.2018. Lomborg viittaa tämänvuotisen talous-Nobelin saaneeseen ja ilmastonmuutoksen talousvaikutuksia uraauurtavasti tutkineeseen taloustieteilijä William Nordhausiin ja hänen asiantuntijalaskelmiinsa. Avainkohta Lomborgin tekstissä on seuraava:

”IPCC vaatii maapallon keskilämpötilan nousun rajaamista 1,5 asteeseen teollistumista edeltäneeseen aikaan verrattuna. Nordhausin laskelmat osoittavat, että vaatimus on sekä taloudellisesti että käytännössä mahdoton.”

IPCC:n vaatimukset ovat mahdottomia sen lisäksi, että ne ovat toki myös ilmastotieteellisesti kestämättömiä. Mutta tästä huolimatta läntinen globalistinen poliittinen eliitti, Suomen eliitti mukaan lukien, haluaa fanaattisesti muuttaa talouden ja yhteiskunnan eli ihmisten arkielämän kaikkineen näiden mahdottomien utopiavaateiden mukaisuuteen. Samanaikaisesti halutaan lopettaa eurooppalaiset kansallisvaltiot rajoineen ja suorittaa radikaali ja historiallisesti ennenkuulumaton väestönvaihto.

On juuri niin kuin Brasilian uudeksi ulkoministeriksi nimetty Ernesto Araújo katsoo Michael W. Chapmanin ”Brazil’s New Top Diplomat: Climate Change is a Marxist Hoax” CNSNews -artikkelin 28.11.2018 mukaan: usko ihmisperäisen ilmastonmuutoksen pelottavuuteen on keskeinen kulttuurimarxilainen opinkappale, jonka avulla pyritään heikentämään – kommunistisen Kiinan strategiaan erittäin istuvasti – länsimaiden taloutta sekä edistämään globalismin asiaa.

Araújon mukaan Brasilian äärivasemmisto on vuosikaudet ajanut sosialistista aatemaailmaansa ja pyrkinyt tukahduttamaan perinteisen yksilönvapauden, ajattelun- ja sananvapauden sekä taloudellisen vapauden.

Kyse on Araújon mielestä silkasta totalitarismista, koska tällainen kulttuurimarxismi kriminalisoi kaiken hyvän, spontaanin, luonnollisen ja puhtaan. Kulttuurimarxilainen pakotus kriminalisoi perinteisen perheen patriarkaalisena väkivaltana ja yksityisen omaisuuden sekä seksin ja lisääntymisen syyllistämällä perinteisen heteroseksin harjoittamisen käytännössä raiskaukseksi ja jokaisen syntyvän lapsen uhkaksi planeetan kestokyvylle.

Kulttuurimarxismi kriminalisoi uskon Jumalaan ja isänmaallisuuden. Kriminalisoiduksi joutuu biologia, kun kielletään toteamasta, että jokainen syntyy joko mieheksi tai naiseksi. Kulttuurimarxismi kriminalisoi kilpailun olemukseltaan fasistisena. Punaisen lihan syönti ja ilmastointi julistetaan rikollisiksi ilmastonmuutokseen vedoten. Kauneus ja aito estetiikka kriminalisoidaan kuten myös kaikki länsimaiset ajattelijat alkaen antiikin Kreikan johtavista filosofeista. Kriminalisouduiksi joutuvat myös todellinen länsimaiden historia ja sen sankarit kuten myös rakkaus omiin yksilöllisiin ja kansallisiin juuriin, esi-isiin ja jälkeläisiin. Näin luonnehtii kulttuurimarxismin tuhovaikutuksia Brasilian tuleva ulkoministeri Araújo.      

Kun Suomessakin eliittipatkulit ovat täydellä voimalla ajaneet sitä samaa kulttuurimarxismia, jota Brasiliassakin nyt lähdetään väkevästi torjumaan presidentti Bolsonaron ja ulkoministeri Araujon johdolla, ei pitäisi lainkaan ihmetellä sitäkään, että nyt – juuri itsenäisyyspäivän alla – saamme lukea tutkimuksesta, jonka mukaan suomalaisten maanpuolustustahto on laskenut poikkeuksellisen alas.

Erityisesti nuoret ovat menettäneet halunsa sitoutua Suomen ja sen rajojen aseelliseen puolustukseen. Mutta mikä ihme tämä nyt enää on, ottaen lukuun sen, että jo pitkään eliittipatkulit ja heidän poliittisesti korrekti kaikukammionsa niin mediassa kuin koulu- ja yliopistolaitoksessakin ovat fanaattisesti julistaneet absoluuttista globalistista totuutta avointen rajojen autuudesta, atomistisen yksilökeskeisestä ”jokaisella on oikeus nautintoon” -itsemääräämishedonismista ja ”Suomi kuuluu kaikille” -multikultiutopiasta, ”rajat ovat rasismia” -kirkumisen säestämänä.  

Mielenkiintoista on sekin, että juuri näistä molemmista edellä esiin nostetuista syistä – pidäkkeetön avointen rajojen maahanmuuttotulva Afrikasta sekä järeän radikaalit ja sosialistiset ilmastonmuutostorjuntatoimenpiteet – sananvapautta pyritään nyt Suomessakin rajoittamaan vastaavalla järeystasolla, rasismintorjuntaan vedoten, kuten ilmenee Siina Ekbergin artikkelista ”Emma Kari: Rasismin hyssyttelyn on loputtava” Verkkouutisissa 28.11.2018 ja Ilkka Ahtokiven artikkelissa ”Vihapuheen ja nettikiusaamisen vastaiset toimet pohdinnassa” Verkkouutisissa 27.11.2018.

Sen, miksi sananvapausrajoituksia halutaan nyt nimenomaan arvokonservatiiviselle kristilliselle ja kansallismieliselle kansalliskonservatiiviselle mielipiteenilmaisulle, perustelen kattavasti tuoreessa kirjassani Sananvapaus uhattuna Suomessa: vihapuhe, ihmisoikeudet ja media (Kuva ja Sana, 2018).  

Kaikkea edellä esiin nostettua voi mietiskellä torstaina 6.12.2018 Suomen – vahvan kansallismielisyyden eetoksella itsenäistyneen kansallisvaltion – itsenäisyyspäivänä. Tällöin myös suomalainen poliittinen eliitti kokoontuu jälleen linnan juhliin juhlimaan EU-Suomen itsenäisyyttä.

Ja osoittamaan kunnioitusta sotaveteraaneille ja sankarivainajille, jotka aikanaan ase kädessä puolustivat Suomen kansallisia rajoja ja olivat valmiita kaatumaan kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta.   

Se samainen poliittinen eliitti, joka nyt haluaa GCM-sopimusta, avoimia rajoja, pidäkkeetöntä massamaahanmuuttoa Suomeen ja Eurooppaan ja joka kauhistuu kansallismielisyyttä ”rasismina”.

 

Juha Ahvio ma 03.12. 22:53

Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

tuoreimmat

Kristittynä Suomessa: Miten olla, elää ja toimia? -kirja ilmestyy

su 06.10. 21:36

Greta Thunberg, IPCC ja hysteerinen ilmastovouhotus

la 28.09. 00:08

Miksi toisten sana on vapaampi kuin toisten?

su 15.09. 22:34

Mitä koulun historian oppikirjat kertovat kristinuskosta?

ma 09.09. 19:22

Wilhelm Röpken kristillissosiaalisen konservatiivinen talousajattelu

pe 30.08. 23:09

Sananvapaus on entistäkin uhatumpi Suomessa

pe 16.08. 00:09

Pride-sateenkaarilippu julistaa vallankumousta ja kapinaa

la 29.06. 00:01

Kirkollinen avioliittoon vihkiminen ja Helsinki Pride -yhteistyö kirkkolain ja kirkkojärjestyksen valossa

to 20.06. 23:03

"Vihapuheen" torjunta, sananvapauden rajoittaminen ja ilmastohulluus etenevät

la 15.06. 22:54

Helatorstain sanoma: Herran Jeesuksen Kristuksen taivaaseenastuminen takaa lunastuksemme

pe 31.05. 23:12

blogit

Vieraskynä

Mitä vikaa koulushoppailussa?

pe 18.10.2019 00:31

Juha Ahvio

Kristittynä Suomessa: Miten olla, elää ja toimia? -kirja ilmestyy

su 06.10.2019 21:36

Professorin Ajatuksia

Moraaliposerausta vai tietämättömyyttä?

pe 18.10.2019 00:24

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Lähi-idästä uhkaava pakolaisaalto torjuttava päättäväisesti

pe 11.10.2019 22:36

Petteri Hiienkoski

Sananvapaus on jakamaton

ti 17.09.2019 01:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Haluan provosoida ihmisiä tutkimaan asioita itse

la 12.10.2019 11:17

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Espoon nuorisotiloissa jatkuvia etnisiä konflikteja

la 05.10.2019 23:55

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Saksan mallia koohotetaan Suomeen! Ajojahdit alkavat?

su 06.10.2019 21:34

Mika Niikko

Väärinajattelijoiden oikeudet

ma 08.07.2019 21:55

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

YK:n ilmastopaneeli IPCC tukeutuu pseudotieteeseen

la 07.09.2019 07:11

Heikki Porkka

"Oululainen mies" raiskasi - kertoo Yleisradio ja johtaa kansalaisia harhaan

to 17.10.2019 13:09

Tapio Puolimatka

Voiko mies synnyttää?

ma 07.10.2019 23:31

Olli Pusa

Käräjäoikeuden virkavirhe?

pe 11.10.2019 20:00

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Mikä on muuttunut 30-vuodessa.

pe 11.10.2019 00:57

Reijo Tossavainen

Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

pe 23.08.2019 09:24

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Alas lehmät?

pe 18.10.2019 00:26

Matti Viren

Onneksi meillä on hyvinvointivaltio

su 06.10.2019 21:39