Sydney Powell: Dominion Voting Systems on myynyt "vaalitakuita"

Videot su 22.11.2020 22:02

Sydney Powell nousi otsikoihin FBI oikeudenkäynneissä, jossa hän onnistui puolustamaan kansallisen turvallisuuden kenraali Michael Flynniä niin menestyksekkäästi, että Flynn  vapautettiin kaikista syytteistä. Deep state oli jo käytännössä heittämässä Flynnin syyttömänä vankilaan perättömistä syytteistä tuomittuna, kunnes Sydney otti jutun ajaakseen.

Toisin kuin vasemmistomedia väittää, Powell vakuuttaa, että heillä on valtava määrä todisteita, joita ei ole tarkoitettu median revittäviksi ennenkuin ne on viety valmisteltuina oikeuden käsiteltäväksi, niinkuin missä tahansa rikosoikeudenkäynnissä.

Todisteita ovat muunmuassa valaehtoiset todistajanlausunnot, joita on jo satoja. Todistajanlausunto on kova todiste, koska väärän todistajanlausunnon antamisesta seuraa usein vankeusrangaistus. Todistajat ovat myös todellisessa hengenvaarassa ja pääsevät suojeluohjelmaan, koska vastassaan heillä on koko globaali vasemmistomafia. Trumpin lakitiimin toinen keula, Rudy Giuliani, on asiantuntija todistajien suojelussa, koska hän onnistui kukistamaan New York Cityn mafian ollessaan NYC:n pormestarina.

Todistajanlausunnoissa kuvataan mm. kuinka Dominion Voting Systems on alunperin rakennettu vaalien varastamista varten. Sitä on käytetty CIA:n turvaamissa operaatioissa mm. Venezuelassa diktaattori Hugo Chávezin valintaan vaaleissa ja hänen pitämiseensä vallassa kuolemaansa saakka vuonna 2013. Järjestelmää on todisteiden mukaan käytetty myös Argentinan vaaleissa.

Todistajanlausunnoissa kerrotaan myös kuinka satoja tuhansia Trumpin ääniä on tuhottu ja väärennettyjä ääniä luotu Bidenille. 

Todistusaineistoon kuuluu myös tilastolliset ja matemaattiset todisteet täysin mahdottomista ilmiöistä ääntenlaskennan aikana. Esim. 186 000 äänen erä, jossa kaikki äänet olivat Bidenille.

Powell kertoo, että heillä on todisteet siitä, että ainakin yhdessä osavaltiossa on kaikille demokraattiehdokkaille lisätty 35 000 ääntä. Siis jokaiselle demokraattiehdokkaalle on ostettu 35 000 äänen alkusaldo, jotka laskennan aikana lisättiin. Miksi edes käydä kampanjaa jos äänet voi suoraan ostaa vaalijärjestelmän toimittajalta tai sitä operoivilta tahoilta.

"Yhdysvaltojen vankiloissa on satoja tuhansia vankeja, joista yli puolet on tuomittu paljon vähemmillä todisteilla kuin mitä meillä on jo nyt kasassa", Sydney Powell sanoo.

Pennsylvania on yksi Yhdysvaltojen törkeimmistä vaalipetoksen keskuksista ja asian käsittely etenee korkeimpaan oikeuteen, koska Barack Hussein Obaman nimittämä vasemmistoaktivistituomari kieltäytyi ottamasta oikeusjuttua käsittelyyn. Tämä on Trumpin tiimille voitto, koska korkein oikeus tulee käsittelemään asian lopullisesti ja siitä tuomiosta ei voi enää valittaa. Korkeimmassa oikeudessa yhdeksästä tuomarista viiden katsotaan olevan konservatiiveja, joille perustuslaki on Yhdysvaltojen lainsäädännön pyhä ja muuttumaton perusta. Useat Pennsylvanian vaalirikoksista rikkovat äänestäjien perustuslaillisia oikeuksia.

Sydney Powell kuvailee todistusaineistoa järkyttäväksi. "En voi enää olla näkemättä sitä mitä olen nähnyt", hän sanoo ja lisää että molempien puolueiden edustajia on ollut mukana korruptiossa.

Järjestelmä mahdollistaa sen, että satoja tuhansia ääniä voidaan yksinkertaisesti raahata kansiosta toiseen, eli ehdokkaalta toiselle.

"Se on järjestelmän dokumentoitu ominaisuus", Sydney Powell kertoo ja sanoo, että Dominion Voting Systemsin manuaali löytyy netistä ja siellä tämä kaikki on kuvattu seikkaperäisesti ja avoimesti. 

Koko korruptiossa on mukana tuhansia Trumppia vihaavia aktivisteja ja poliitikkoja.

"Eräs korkeassa asemassa oleva Dominion Voting Systems asiantuntija matkusti itse henkilökohtaisesti Detroitiin vaaliyönä 'hoitamaan homman'", Powell kertoo.

Järjestelmä on ollut avoinna myös lain vastaisesti internettiin laskennan aikana ja tuloksia on manipuloitu konesaleista Saksassa ja Espanjan Barcelonassa.

Presidentti Donald J. Trump sai todennäköisesti näissä vaaleissa yli 80 miljoonaa ääntä. Enemmän kuin kukaan presidenttiehdokas koskaan Yhdysvaltojen historiassa.

Powell sanoo, että Georgia on kaiketi ensimmäinen osavaltio, joka tulee "räjähtämään". 

Georgian kuvernööri Brian Kemp ja valtiosihteeri Brad Raffensperger ovat olleet mukana hankkimassa yli 100 miljoonaa dollaria maksanutta Dominion Voting Systems järjestelmää Georgiaan juuri ennen näitä vaaleja. Ilmassa on vahvat lahjusepäilyt. 

Järjestelmään tiedetään todistajien mukaan kuuluvan "vaalitakuita", joita myydään ehdokkaille ja ne takaavat ehdokkaan läpimenon vaaleissa.

Dominion järjestelmässä on myös mahdollista asettaa ehdokkaille painokertoimia ja aineistosta päätellen kertoimet olivat ennen vaaliyötä siten, että 100 ääntä Bidenille tuotti hänelle 125 ääntä ja 100 ääntä Trumpille tuotti hänelle vain 75 ääntä.

Powell arvioi jutun aineiston olevan valmis perjantaihin mennessä ja jätetty silloin oikeuteen.

Demokraattien operoimaa Dominion järjestelmää käytettiin myös heidän omaa ehdokastaan Bernie Sandersia vastaan esivaaleissa 2016. Hän olisi voittanut Hillary Clintonin.  Bernie tietää tästä laittomuudesta, mutta ei tehnyt asialle mitään, koska hänet lahjottiin. 

Useita poliitikkoja on valittu kongressiin ja kuvernööreiksi näillä myytävänä olleilla "vaalitakuilla" ja Dominion järjestelmällä. Korruptiota on ollut molemmissa puolueissa.

Powelilla on todisteita useista poliitikoista, jotka on pudotettu pelistä Dominionin avulla

  

Lähde: Newsmaxin haastattelu Sydney Powellista.
 

EDIT 23.11.2020 13:55:
Sydney Powell ei ole enää Trumpin lakitiimin jäsen. Syynä lienee se, että Sydneyn esiintuoman vyyhdin koko ja siihen liittyvät riskit ovat sitä luokkaa, että sen käsittely jatkuu erillisenä kokonaisuutena.  Tässä eräs analyysi tilanteesta.

 

Jukka Rahkonen su 22.11. 22:02

blogit

Mikko Paunio

Taas meni sensuuriin Usarissa - V-media jakaa CNN:n valenarratiivia suomalaisille

ti 20.07. 17:30

Olli Pusa

Uusinta vuodelta 2015?

ke 14.07. 12:26

Heikki Porkka

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) antaa väärän todistuksen lähimmäisestään

ke 14.07. 12:01

Juha Ahvio

Bidenin USA radikaalin kumouksen kourissa

la 19.06. 09:03

Laura Huhtasaari

Jonkinlainen huimaus meitä vaivaa, kun emme itsenäisyyttä puolusta

ke 16.06. 18:19