Blogi: Vieraskynä , ke 09.03.2022 00:04

Covid tarinani 2020-2022

Haluan kirjoittaa omat kokemukseni Covid-taudista. Koen sen velvollisuudekseni, jotta kirjoitukseni puhuttelisi lukijaa, auttaisi yhdenkin tekemään päätöksen olla ottamatta rokotuksia tai vaatimaan pakotteita muille. Toivon, että vielä voisimme pelastaa ihmishenkiä ja pysäyttää tämän vaarallisen kehityksen. Emme saa antaa periksi. 

Osa kansasta miettii oman yhteiskunnan rakentamista tämän hulluuden rinnalle. Rinnakkaisyhteiskunnan rakentamisella hyväksymme mielettömyyden ja osoitamme, että emme pysty taistelemaan vääryyttä vastaan, oikeuden puolesta. Me pystymme, kansa pystyy. Älkäämme antako periksi.

Olen pitkän uran työelämässä tehnyt ja edelleen töissä oleva aikuinen nainen. Koulutukseltani olen biotekniikan tohtori. Olen työskennellyt noin 20 vuotta soveltavan tutkimuksen parissa. Olen arvioinut oman alani kansainvälisten tieteellisten lehtien julkaisuun pyrkivien artikkelien julkaisukelpoisuutta-täyttävätkö tutkimukset ja tulokset tieteelliset kriteerit. Tiedän, että tutkimusmaailmassa asioita tulee tarkastella monesta eri näkökulmasta-neutraalisti- ja todistaa tilastollisinkin menetelmin luonnontieteellisten löydösten, ilmiöiden ja tulosten paikkaansa pitävyys. Myös tutkimusten rahoitus tulee yleensä saada ns. puolueettomilta tahoilta, jolla periaatteella osaltaan estetään tutkimustulosten rahoittajasta johtuva vääristymä.

Sain kummallisen taudin helmikuussa 2020 ensimmäisten joukossa Suomessa. Noin viikon sairastettuani kävin lääkärissä, sillä koskaan aiemmin en ollut kokenut hengitysvaikeuksia sairastaessani ja halusin tarkistuttaa, ettei tauti olisi mennyt keuhkoihini. Lääkäri kuunteli keuhkojani ja tarinaani: aluksi väsymystä, lihasten kipeytymistä, maku- ja hajuaistin katoamista, pientä kuumeilua. Minusta otettiin verikoe ja todettiin tulehdusarvojen nousseen. Lääkäri sanoi, että keuhkoihini tauti ei ole mennyt. Minulla oli hänen mukaansa korona. En saanut minkäänlaisia hoito-ohjeita. Se ihmetytti. Sain taudista pitkäaikaisen yskän, joka kesti useita kuukausia, jopa vuoden.

Keväällä 2020 Suomessa oli havahduttu korona- nimiseen tautiin Covid 19, jonka alkuperän sanottiin olevan Kiinasta. Nyttemmin on selvinnyt, että taudin aiheuttaja oli kehitetty laboratoriossa-ehkä Kiinassa- mutta taudin alkuperä ei ollut lepakosta eikä kiinalaiselta torilta. Taudin aiheuttaja oli kehitetty amerikkalaisten rahoittamana. Oli miten oli nyt se oli rantautunut Suomeen.

Suomen tiedotusvälineet kertoivat päivästä toiseen kyllästymiseen asti, kuinka monta uutta tartuntaa oli tullut. Pääkaupunkiseutu julistettiin Suomen Lombardiaksi ja sitten saimme kiellon matkustaa Uudenmaan rajojen ulkopuolelle ilman riittävää perustelua. Tarvitsimme kirjallisen todistuksen riittävästä syystä ylittää kotimaakuntamme rajan. Muistan, kuinka itsekin jouduin käymään Pohjanmaalla ja kuljin tyhjissä junissa kirjallinen todistus kourassani, jos joku tulisi kysymään, missä aikeissa matkustan. Kukaan ei tullut, eikä kysynyt. 

Suomessa maalailtiin kauhukuvia kuolemista, uutisoitiin Italian ja Kiinan kuolemista. Muistatko? Tiedotusvälineet olivat täynnä pelon henkeä. Ruotsi oli valinnut erilaisen taktiikan – laumaimmuniteetin saavuttamisen ilman rokotuksia. Suomessa alettiin odottaa koronarokotetta kuin elämän pelastavaa lääkettä. Jos ottaisimme rokotteen, saisimme vapautemme ja terveytemme takaisin. Ensimmäiset rokotteet tulivatkin sitten vuoden 2021 alussa saatavillemme-ensin rokotettiin vanhukset ja vähitellen ikäjärjestyksessä nuoremmat. Maskisuositus oli ollut jo kauan voimassa niin julkisissa kulkuneuvoissa kuin kaupoissa. Kansa oli asiassa mukana, mutta ajan kuluessa totuus alkoi valjeta- myös minulle. Olisinpa ensimmäistä piikkiä ottamaan mennessäni tiennyt, mitä nyt tiedän.

Ensimmäinen havahdukseni tapahtui, kun luin, että FDA (U.S Food and Drug Administration) oli erittäin nopeasti hyväksynyt uuden mRNA-rokotteen ns. hätätilapäätöksenä. Tiedän, että kyseessä oleva organisaatio on ollut erittäin vaativa aikaisemmin uusien lääke- ja lisäaineiden hyväksynnässä. Normaalisti hyväksyntäprosessi vie vuosia. Nyt oli kuitenkin kyseessä ihmiseen injektoitava aine, jonka tiedettiin aiheuttavan koe-eläinten kuolemia. Lääketieteen etiikan mukaan, ihmistä ei saa vahingoittaa. Jäin miettimään, miksi FDA oli hyväksynyt kyseenalaisen, kuolemaa aiheuttavan ”rokotteen” 

Sitten näin MIT:n (Massachusetts Institute of Technology) Dr. Stephanie Steff haastattelun . Haastattelussa hän toi esille, että sairastettu Covid 19 todennäköisesti antaa elinikäisen immuniteetin tautia vastaan. Samalla hän toi esille huolensa, että injektiot tulevat aiheuttamaan erilaisia tauteja 10 – 15 vuoden kuluessa. 

Tuo elinikäinen immuniteetti jäi mieleeni, sillä olinhan sairastanut taudin ilman, että olin ottanut yhtään piikkiä ennen sitä. Aloin miettiä, olisiko elinikäinen immuniteetti mahdollista omalla kohdallani.

Siirsin ensimmäisellä piikillä käymistä aina syksyyn 2021 asti. Miksi silloin kävin? No, tietenkin Suomen mediassa oli juuri puhuttu Intian tilanteesta ja siitä, että siellä on nyt jokin vakava tauti, jossa nenät tippuvat ja ihmiset kuolevat. Medialta jäi vain samaan aikaan uutisoimatta, että yli miljardin asukasluvun Intiassa kansaa ei pystytä rokottamaan kalliilla injektioilla. Media unohti myös kertoa, että Intiassa oli otettu käyttöön ivermektiini, joka oli halpa ja tehokas loislääke covidia vastaan. Kansa alkoi parantua Uttar Pradesh osavaltiossa (väkiluku yli 200 miljoonaa). 

Ihmettelin, miksi ivermektiinia tai toista hyväksi havaittua lääkettä hydroksiklorokiinia ei mainostettu Suomessa. Meillä puhuttiin vain rokotteista, uusista rokotteista, mutta ei taudin kotihoidosta. Tämä sai minut entistä epäluuloisemmaksi Suomen mediaa ja viranomaisia kohtaan. Miksi hoitomuodoista ei puhuta? Miksi Ylen ohjelmissa oli aina alan samat ihmiset ja asiantuntijat?

Sain kuulla, että esimerkiksi THL:n Hanna Nohynekin edustama laboratorio, joka oli yhtiöitetty, sai rahoituksensa Pfizerilta. Nohynek itse oli kv. Rokotejärjestön varapuheenjohtaja. Tampereen rokotekeskuksen Mika Rämet jätti kertomatta, että hänen edustamansa rokotekeskus sai myös rahoitusta lääkejätiltä nimeltä Pfizer.

Olen aina luottanut Suomen viranomaisiin, terveydenhuoltoon ja oikeuslaitokseen. Enää en luota. Miksi? 

Sain liikaa kuulla liian yksipuolista viestintää. Päätin alkaa seurata kansainvälisiä uutislähteitä mm. Epoch Timesia. Aloin saada maailmasta aivan erilaista tietoa kuin, mitä Suomessa uutisoitiin. Kuuntelin maailman huippuvirologeja ja professoreita ja nobelisteja (mm. Dr.Peter McCullough, Dr. Luc Montagnier, Dr. Peter W. Mallone), jotka varoittivat injektioiden vaaroista. Sain kuulla grafeiinioksidista (metallia), joka oli löydetty rokotteista elektronimikroskoopilla, samoin muina löydöksinä parasiitteja. Kävin läpi eurooppalaisia covid-rokotusten aiheuttamia sairaus- ja kuolemantilastoja ja pelästyin. Tämä ainehan on myrkky.

Koska olen halunnut päästä eräälle matkalle, jonne pääsee vain Pariisin kautta, olen toivonut saavani koronan, jotta saisin todistuksen, jonka voisin näyttää lentokentillä. Sain kuulle, että rokottamaton poikani oli sairastunut helmikuussa 2022 koronaan. Sairas ajatukseni oli, että menen hänen luokseen, jotta saisin taudin. On todella valitettavaa, että näin joutuu tekemään tässä kierossa maailmassa. Vietin aikaa poikani kanssa ja sitten vain toivoin, että muutamien päivien kuluttua saisin koronan. Kuten hänkin oli saanut pikkuveljeltään aikaisemmin. Molemmat pojat olivat kerran rokotettuja ennen koronaan sairastumistaan. Eli olivat todennäköisesti jo menettäneet immuniteettiaan ja herkempiä saamaan taudin ensimmäistä kertaa. No, minä En saanut koronaa! Minulla immuniteetti on siis kestänyt ainakin yli 2 vuotta. En ole käyttänyt maskia, enkä aio jatkossakaan käyttää. Meillähän ei ole maskipakkoa.

Tämä on nyt todiste siitä, että kun ei ole piikitystä ennen koronaan sairastumista ja on sairastanut koronan, saa täyden immuniteetin. Piikit ovat bioaseita ihmisten tuhoamiseksi. Covid 19 ei välttämättä ole edes virus. Injektion piikkiproteiinin kehossa aiheuttamat variantit, mitä ikinä ovatkaan, aiheuttavat tauteja paitsi henkilölle itselleen, ehkä muillekin. Olen kääntymässä siihen ajatukseen, että tautia on vain nyt heillä, jotka ovat ottaneet piikin. Lisäksi tauti käy kerran niillä, jotka eivät ole ottaneet piikkejä, mutta kun ovat sairastaneet taudin, useimmilla näillä ei enää uusisi.

Olen todella paljon kerännyt tietoa ja samalla vakuuttunut siitä, että meitä on johdettu maailmanlaajuisen valtaeliitin johdosta harhaan jo vuosia ellei vuosikymmeniä. Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF) julistaa yhtenä tavoitteenaan, että ihmiset eivät tule tulevaisuudessa omistamaan yhtään mitään, mutta ovat silti onnellisia. Näinhän tässä on käymässä. Miljoonat ihmiset ovat pandemian aikana jääneet työttömiksi, valtion taloudet ovat pahasti velkaantuneet ja koron nousut uhkaavat kansalaisten lainojen korkoa ja taloutta. Kansalaisten köyhtymistä tukevaa tavoitetta on voimallisesti viety eteenpäin Klaus Schwabin johtaman WEF-organisaation toimesta. Opissa ovat käyneet eri maiden nykyiset johtajat mm. Kanadan Justin Trudeau ja Ranskan Emmanuel Macron Suomen nykyisistä poliitikoista mm. Sanna Marin, Annika Saarikko… 

Valtaeliitti haluaa ottaa maailman haltuunsa- terveydenhuollon, sotilaallisen ja taloudellisen kontrollin. Tämä eliitti asettaa itsensä Jumalan asemaan. Tämä huolestuttaa-kysymys on paljon laajemmista ja syvemmistä ongelmista kuin pystymme kuvittelemaan.

Ennen hoitajien pakkorokottamisen eduskuntaäänestystä olin yhteydessä erääseen tuntemaani pitkäaikaiseen kansanedustajaan ja vetosin häneen, että hän ei äänestäisi pakkorokotuksen puolesta. Edustaja on itsekin terveydenhuollon ammattilainen. Hän kiitteli evästyksestä. Äänestyspäivänä hän äänesti pakkorokotusten puolesta.

Poliitikkomme, eduskunta, ministeriöt mediaa myöten ovat korruptoituneet. En luota enää edes terveydenhoidon järjestelmäämme. Tämä on harmillista, sillä aika, jota elämme, on informaatiosodan aikaa. Elämän hallinnan tunne on katoamassa. En kuitenkaan halua sulkea silmiäni totuudelta. Luulen, että aika monelle meistä tuollainen kuurous ja sokeus toimivat suojina. Meidän tulee pitää huolta heikoimmista-vanhuksista, lapsista ja nuorista. Ketään ei saisi enää pakottaa ottamaan injektioita eikä asettamaan valintojensa vuoksi eriarvoiseen asemaan. Meillä on perustuslaillinen oikeus valita. Ei anneta periksi. Uskotaan, että rehellisyys ja totuus voittavat ja taistellaan kansana tätä kaikkea vastaan-rakkaus ja oikeudenmukaisuus voittavat lopulta aina.

 

Marjaana Suutarinen

 

Lähteitä;

https://rumble.com/vu5m8d-mit-scientist-covid-vaccines-may-cause-diseases-in-10-to-15-years.html  (Dr. Stephanie Steff)

https://www.theepochtimes.com/dr-mccollough-says-outpatient-treatments-for-covid-19-have-been-suppressed_4189353.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-03-3&utm_medium=email&est=UX7k%2BtRkPCEVa3H4fzJzAfk6ljYxsrC%2FMBbJd87l5Qavka1%2F%2BDNYQmulOysUYxHwpxc5ThXp6Fj1  (Dr.Peter McCullough)

https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/ (urheilijoiden saamat haitat rokotteista)

 

Vieraskynä ke 09.03. 00:04

Vieraskynä

Oikean Median vieraskynä -blogiin poimitaan mielenkiintoisia kirjoituksia henkilöiltä, jotka kirjoittavat harvemmin tai eivät voi omalla nimellään kirjoittaa valitsemistaan aiheista.

tuoreimmat

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12. 22:32

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Covid tarinani 2020-2022

ke 09.03. 00:04

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 23.1. 2022: "Ihmisyyden halventaminen terveysuskonnon nimissä"

su 30.01. 15:29

Youtubesta sensuroitu Tapio Puolimatkan video

su 23.01. 12:51

Miksi en toistaiseksi ota koronarokotetta?

to 16.12. 00:39

IHMELÄÄKE IVERMEKTIININ HOITO-OHJEET KORONAAN VIHDOIN SUOMEKSI

to 18.11. 22:46

Ihmelääke ivermektiini, eli kuinka THL:n ohjeet tekivät minusta salaliitto-teoreetikon

su 07.11. 21:44

blogit

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04.2024 17:57

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06.2024 22:26

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06.2024 11:03

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05.2024 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05.2024 00:58

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44