Blogi: Heikki Porkka, ti 10.09.2019 21:14

Poliittinen korrektius [+islam] = sivistysyhteiskunnan itsemurha

 

Aluksi uusinta tietoa Saksasta. Junge Freiheit –media uutisoi valtionsyyttäjän kertomasta tiedosta, jonka mukaan Saksassa on käynnistetty viimeisen neljän vuoden aikana 2245 isla[mis]miin liittyvää terrorismioikeudenkäyntiä.

Vuonna 2018 Saksassa saavutettiin uusi ennätys, yhteensä 1220 terrorismioikeudenkäyntiä, joista 884:ssa epäiltyinä olivat isla[mis]min edustajat.

Valtionsyyttäjän mukaan terrorismioikeudenkäyntien määrä kertoo Saksan todellisen turvallisuustilanteen luotettavammin kuin liittovaltion sisäministeriön poliisirikostilasto, johon kohdistuu manipulaatioepäilyjä.

Suomessa Junge Freiheitin välittämästä tiedosta kertoi ensimmäisenä lähdelinkin kera Facebook-seinällään toimittaja Pertti Rönkkö.

Mikä suomalainen valtamedian edustaja ehtii ensimmäisenä uutisoimaan näin järisyttävistä luvuista? Yle, HS, MTV, Iltalehti, Iltasanomat?

Mielenkiintoista on myös se, millä tavoin suomalaiset kansanedustajat reagoivat. Täytyy muistaa, että Saksa ja Ruotsi ovat monin tavoin Suomessa noudatetun maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikan esikuvia.

Suomi on tunnetusti paradoksaalisen politiikan maa, josta esimerkkinä Suomen pääministeri Juha Sipilän (kesk) Saksan liittokansleri Angela Merkelille 14.joulukuuta 2017 luovuttama Suomen ensimmäinen kansainvälinen tasa-arvopalkinto, 150 000 euroa.

Yleisradion uutisen mukaan”palkinto myönnetään Saksan liittokanslerille Angela Merkelille tunnustuksena hänen pitkäaikaisesta maailmanlaajuisesta toiminnastaan ihmisarvon ja ihmisoikeuksien puolustajana sekä naisten ja tyttöjen puolestapuhujana”.

Onko yksikään länsieurooppalainen poliittinen johtaja aiheuttanut enemmän ongelmia oman maansa naisille ja tytöille kuin Angela Merkel?

Merkelin politiikan seurauksena Saksassa on raiskattu ja kohdeltu muulla tavoin seksuaalisesti kaltoin tuhansia naisia / tyttöjä juuri niiden henkilöiden taholta, jotka Merkel toivotti tervetulleeksi Saksaan. Joissain tapauksissa seksuaalirikoksen tehnyt ulkomaalainen on murhannut uhrinsa aktin jälkeen. Uutisoinnin perusteella on syntynyt mielikuva, jonka mukaan Saksan ulkomaisten seksuaalirikollisten valtaosa edustaa islamilaista maailmaa.

Miten Suomi voi välttää Saksan ja Ruotsin edelleen paisuvat vakavat ongelmat? Yksinkertaisesti sanoen toteuttamalla politiikkaa, jonka tärkeimpänä arvona pidetään oman kansan kaikinpuolista hyvinvointia.

Suomessa on viime vuosina puhuttu paljon arvoista. Jokaiselle parlamenttiin valitulle pitäisi olla itsestään selvää, että ”länsimaiset arvot” tarkoittavat yhteiskuntamallia, jossa valtion ensisijainen tehtävä on pitää huolta omista kansalaisista.

Länsimaisten arvojen toteutuminen yhteiskunnan sisällä vaatii myös sen, että jokaiselta maahan asumaan asettuvalta ulkomaalaiselta edellytetään isäntämaan lakien sekä kantaväestön edustaman kulttuurin ja arvomaailman kunnioittamista.

Kansalaisista huolen pitäminen tarkoittaa sitä, että mahdollisimman hyvän talouspolitiikan lisäksi valtion sisälle luodaan niin turvalliset olosuhteet kuin mahdollista. Ulkoa saapuvan uhan ehkäisemisen pitäisi näin ollen olla itsestään selvä asia, kun puhutaan valtion sisäisestä turvallisuudesta huolehtimisesta.

Viime vuosina Suomessa ja läntisessä Euroopassa on toistettu mantraa, jonka mukaan joissain EU-jäsenvaltioissa ja joidenkin jäsenvaltioiden tietyissä puolueissa ei kunnioiteta arvoja, joiden pohjalle länsimainen yhteiskunta arvoineen perustuu.

Kun aihepiiriä tarkastelee käytännön politiikan kautta, havaitsee, että juuri ne tahot, jotka syyttävät muita arvojen polkemisesta, ovat itse luoneet politiikallaan tilanteen, jossa perinteisiä länsimaisia arvoja ei kunnioiteta.

Katsokaa esimerkiksi Euroopan terrorismitilastoja, terrorismin uhkatason nousua, seksuaalirikostilastoja (yksittäiset ja grooming) ja autopalojen määrää. Belgia, Britannia, Ranska, Ruotsi, Saksa ja Suomi esimerkkeinä.

Suomi on vielä piirun verran jäljessä muita edellä mainittuja, mutta johtavien poliitikkojen puheista päätellen hallituksella ei ole aikomustakaan muuttaa linjaa vaan pikemminkin edistää suuntausta, jonka myötä Suomi jatkaa yhä vaarallisemmaksi käyvällä polulla.

Seksuaalirikostilastot kertovat karusti, että yksittäisten raiskausten määrän kasvun lisäksi Suomi on noussut myös groomingin osalta uuden eurooppalaisen normin mukaiselle kartalle. Britteihin on toki matkaa groomingin osalta, mutta samoissa jalanjäljissä kuljetaan.

Terrorismi- ja seksuaalirikostilastojen synkkä näkymä on suoraa seurausta noudatetusta maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikasta.

Erityisesti EU:n läntisissä jäsenvaltioissa on otettu avosylin vastaan satojatuhansia vihamielisistä kulttuureista saapuneita ihmisiä, jotka eivät ole sopeutunut yhteenkään läntiseen sivistysvaltioon Euroopan alueella. Suurella osalla sopeutumattomasta väestä on ainakin yksi yhteinen tekijä – islam.

Kun muslimi jää kiinni terrori-iskun suunnittelusta tai toteuttaa terroriteon nousevat läntiset poliitikot ja mediat todistamaan yhteen ääneen, että teolla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Samaan aikaan media ja poliittinen eliitti viestivät kuitenkin islamismista, jolla tarkoitetaan ”poliittista islamia”.

Poliittisen islamin edustajilla tarkoitetaan käytännössä muslimeja, jotka haluavat islamilaisen lain, sharian olevan asuinmaansa laki.

Sharia-asenteen perusteella suurin osa maailman muslimeista on ”islamisteja”. Maailman laajin muslimeja koskenut PEW-tutkimus kertoo karusti, että sadat miljoonat maailman muslimit haluavat sharian olevan asuinmaansa laki.

Islamissa uskonto ja politiikka ovat kietoutuneet vahvasti toistensa ympärille. Niin vahvasti, että niitä ei voi irrottaa toisistaan ilman, että islamin perimmäinen olemus katoaa.

Länsimainen tapa käyttää sanaa islamismi on paitsi säälittävää, myös vaarallista, sillä sen myötä annetaan kuva, jonka mukaan ”islamistit” edustavat vain pieni muslimivähemmistöä. Tosiasiassa selkeä enemmistö maailman muslimeista on ”islamisteja”, kun sanalla tarkoitetaan poliittista islamia, joka pitää sisällään sharian.

Länsipoliitikkojen typerryttävä korrektius on levinnyt Suomessakin kaikkiin eduskuntapuolueisiin. Ikävä havainto, mutta käytäntö kertoo totuuden.

Lopuksi muutama sana islamisaatiokehityksestä, joka on todellisuutta, vaikka median ja poliitikkojen enemmistö pyrkii toisin väittämään.

Islamisaatio ei tarkoita sitä, että enemmistö kansalaisista on muslimeja. Islamisaation voi sanoa alkaneen, kun yhteiskunta alkaa lainsäädännön ja / tai tapakulttuurin kautta muuttamaan käytäntöjään islam-myönteisiksi.

Melko tarkalleen kaksi vuotta sitten kirjoitin tekstin, jossa valotin esimerkein sitä, millä tavoin islamisaatio on edennyt Suomessa.

Viimeisin todiste saatiin aivan vastikään, kun yhdenvertaisuusvaltuutettu antoi lausunnon, jonka mukaan burkinin käyttö pitäisi sallia suomalaisissa uimahalleissa. Lisäksi yhdenvertaisuusvaltuutettu esittää yksityisten suihkutilojen rakentamista [muslimeille].

Suomen poliittisen johdon, eduskunnan ja yhdenvertaisuusvaltuutetun sekä erityisesti sisäministeriön harjoittaman toiminnan ohella myös suomalainen oikeuslaitos on ollut suosiollinen islamilaista terrorismia tukeneita henkilöitä kohtaan.

Jokainen voi päätellä itse missä vaiheessa islamisaatiokehitys on tällä hetkellä. Muslimeille annettujen eri- ja etuoikeuksien lisäksi mietinnän pohjana voi muistella poliitikkojen viime aikojen puheita ja valtamedian toistuvia hyökkäyksiä kantaväestöä vastaan sekä poliisin punavihreän osaston intoa tukkia kansalaisten suut.

Heikki Porkka ti 10.09. 21:14

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Hämeenlinnan murha herätti jälleen keskustelun kielteisen päätöksen saaneiden asemasta Suomessa

la 25.01. 13:53

Kuin kaksi mädäntynyttä marjaa

pe 24.01. 18:12

Keskustan luvalla kohti Pimiää aikaa

ke 22.01. 11:54

Ministeri: ulkomaalaisten suuri maahanmuutto herättää huolta

su 19.01. 18:49

Luottamus hyvä, kontrolli parempi -vakavamielinen poliittinen katsaus

pe 17.01. 10:42

Ruotsissa räjähtelee - meillä on sama suunta

ti 14.01. 11:32

Muutama sana Ylen puoluekannatusmittaukseen liittyen

pe 10.01. 10:15

Levykauppa Äx sensorina ja poliittisena toimijana

to 09.01. 13:53

Maahanmuutto tuottaa kasvavaa juutalaisvihaa

ti 07.01. 13:58

Mielenterveysongelmat piinaavat läntistä Eurooppaa

ma 06.01. 14:21

blogit

Vieraskynä

"Ei koskaan enää"

pe 24.01.2020 14:32

Juha Ahvio

Apostolinen uskontunnustus määrittelee klassisen kristinuskon

la 25.01.2020 23:43

Professorin Ajatuksia

Taposen ja Turtiaisen Twitter-sanailu on vietävä oikeuteen

ma 27.01.2020 22:59

Marko Hamilo

Kaksi kirjaa humanismin hulluudesta

su 22.12.2019 00:08

Jukka Hankamäki

Valemedia vaikeni "brittiläisen" lapsensurmaajan henkilöllisyydestä

ma 27.01.2020 23:05

Petteri Hiienkoski

Hallituskriisi on myös laillisuuskriisi

pe 13.12.2019 14:45

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Apua, valta vaihtuu

la 04.01.2020 00:01

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

ISIS:in vangin tositarina - Nadia Murad

la 25.01.2020 04:43

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Vihreät pyrkivät totaaliseen hallintaan - kuten kommunistit aikoinaan

to 23.01.2020 23:43

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Nyt HS megavalehtelee Delhin ilmansaasteiden syistä

to 23.01.2020 23:46

Heikki Porkka

Hämeenlinnan murha herätti jälleen keskustelun kielteisen päätöksen saaneiden asemasta Suomessa

la 25.01.2020 13:53

Tapio Puolimatka

Voiko mies synnyttää?

ma 07.10.2019 23:31

Olli Pusa

Tutkija Ohisalon logiikka?

pe 24.01.2020 00:04

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Silakat - vasemmistofasismin valeviitta ?

ma 13.01.2020 20:49

Reijo Tossavainen

Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

pe 23.08.2019 09:24

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Poliitikkojen mielipidettä kaivataan nyt

ma 27.01.2020 23:00

Matti Viren

Rahaa Suomen Akatemiasta

la 18.01.2020 23:39