Blogi: Heikki Porkka, ti 01.10.2024 14:12

Kultamunat ovat kuoriutuneet - Pisa-tutkimus paljastaa

 

Kirjoitus sai pontimensa uusien Pisa-tietojen julkaisemisesta, siitä, että nyt kaikki aikaansa seuraavat suomalaiset tietävät varmuudella mitä työministeriö tarkoitti kirjatessaan vajaa 20 vuotta sitten esitteensä otsikoksi "Erilaisuus on rikkaus, tähän rikkauteen teillä on varaa".

Tästä linkistä aukeavan pdf:n sivuilta 18 ja 19 löytyvät taulukot kertovat karusti, kuinka epäonnistuneesta projektista on kyse yhteiskunnan ”monikulttuuristamisessa”, jota on toteutettu poliittisen eliitin toimesta kaikkialla läntisessä Euroopassa.

Pdf käsittelee maahanmuuttajien koulumenestystä Suomessa. Otsikko ja alaotsikko ovat ”Tukea tasa-arvoiselle koulutielle” ja ”Maahanmuuttajataustaisten nuorten osaaminen PISA 2022 –tutkimuksessa”.

Surkea on tilanne ja surkeammaksi tulee menemään, sillä pohjakosketus lienee vielä edessä. Ainoa konsti saada kehityksen suunta muuttumaan on maahanmuuttopolitiikan merkittävä reivaaminen.

Naton uusi pääsihteeri Mark Rutte on ollut yksi merkittävimmistä pahantekijöistä, mitä tulee oman maan pilaamiseen monikulttuurisuuden tavoittelulla, joten jännityksellä odotan, mitä hän saa aikaiseksi Nato-virassaan.

Saksan Angela Merkel on tietysti ollut Euroopan ylivoimainen ykkönen, mitä tulee haitalliseen maahanmuuttoon ja monikulttuurisen yhteiskunnan pakkorakentamiseen, mutta kauas ei jää Rutte eikä pahanteon osalta myöskään Merkelin ystävä, EU-pomo Ursula von der Leyen, joka ehti viiden vuoden puolustusministeripestissään saada merkittävää tuhoa aikaan Saksan puolustusvoimissa.

Lännen johtajien sisäpiirissä parhaat palkitaan, kun he ovat tihutyönsä tehneet kotimaassaan, eikö?

1. Kultamunasta

Onko kultamuna kriittisten keksimä pilkkanimi mamuille? Ei, vaan suvaitsevaisten vakavissaan antama nimitys sosiaalisille / humanitaarisille maahanmuuttajille.

Työministeriön "Erilaisuus on rikkaus, tähän rikkauteen teillä on varaa" – esite 2000 – luvun puolesta välistä totesi:

"Maahanmuuttajien osaaminen voi tuoda kunnalle kultamunia, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia kaikille kuntalaisille."

2. Kultamunasta rikkauteen ja voimavaraan

Kultamunan ohella erityisesti median hyvät ihmiset (hyväuskoiset toimittajat) ottivat käyttöön termit ”rikkaus” ja ”voimavara”.

Rikkaus ja voimavara ovat yhtä totuudellisia termejä kuin kultamunan positiivinen kuoriutuminen, jota on odoteltu yli 30 vuotta, siitä lähtien, kun ensimmäiset somalit pääsivät 90-luvun alussa maahan Johanna Suurpään aktiivisen toiminnan ansiosta.

Muistatte varmaan Suurpään sanat, jotka Helsingin Sanomat julkaisi 21.4.1991:

"Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina."

Kun maahanmuuttajien, erityisesti muslimimiesten, merkittävä osuus seksuaalirikosten yhteydessä alkoi nousta kansalaisten tietoisuuteen, ryhtyi maahanmuuttokriittinen väki käyttämään sanaa ”rikastus”, joka tarkoittaa laajassa mielessä monenlaisia maahanmuuttajien tekemiä rikoksia, mutta ennen kaikkea seksuaalirikoksia.

Media leimasi kriitikot rasisteiksi, vaikka rehellinen media olisi tunnustanut tosiasiat ja uutisoinut kehityksestä avoimesti valtaväestölle.

Vaikeaa on ollut medialle tosiasioiden myöntäminen näihin päiviin asti ja kovin vaikeaa se [tosiasioiden tunnustaminen] vaikuttaa edelleen olevan sekä monille toimittajille että varsinkin punavihreän laidan poliitikoille.

3. Kultamunasta, rikkaudesta ja voimavarasta taakaksi

Sama viiteryhmä, joka toi maahanmuuttajia koskevaan sanastoon sanat kultamuna, rikkaus ja voimavara, ryhtyi vuonna 2015 yllättäen puhumaan ja kirjoittamaan taakasta.

Taakanjako on hyvien ihmisten keksimä sana, joka tarkoittaa käytännössä EU-maiden pakottamista sen maahanmuutto – ja monikulttuuripolitiikan jatkamiseen, jonka tuottamista hedelmistä (kultamunat) piti kuoriutua rikkautta ja voimavaraa suomalaista yhteiskuntaa hyödyttämään.

4. Jotta absurdius kohoaa entistä ylväämpään kiitoon, ovat Yleisradiossa ja Suomen eri hallituksissa istuneet hyvät ihmiset esittäneet / toteuttaneet toimenpiteitä, joilla tulijoita houkutellaan lisää ja suomalaisten elämää kurjistetaan entisestään.

Yle aloitti somalin- ja arabiankieliset uutiset, toteuttaen näin toimenpiteen, joka ei ainakaan edistä suomen kielen oppimista, vaan pikemminkin kannustaa omakielisyydessä pysyttelyä.

Ja jotta suurelta osin työttömyyskortistossa viihtyvät ”työvoimapulan paikkaajat” voivat jatkaa vapaata oleskeluaan, Suomi ottaa lisää velkaa, jonka avulla koululaitos tuottaa lisää kultamunia kansakunnan yhteistä kakkua jakamaan.

5. Maksajien eli kansalaisten enemmistö on ollut kyselytutkimusten mukaan jo vuosien ajan halukas toisenlaiseen politiikkaan, mutta se ei ole viime vuoteen asti sopinut hallituksille, koska …

1) ”mitä ne meistä muualla ajattelee”,

2) kansainväliset sopimukset ja

3) rasisteiksi ja ksenofobeiksi nimetyille luusereille ei saa antaa periksi.

Suomalaiset ovat Euroopan hitain kansa, mitä tulee todellisuuteen heräämiseen, jos se [herääminen] vaatii sen ajatuksen hyväksymistä, että vieras ei mahdollisesti olekaan kiltti ja mukava, vaan ikävä, suvaitsematon, työhaluton ja / tai jopa vaarallinen.

Aivopesu, jota suomalaisiin on kohdistettu poliittisen eliitin ja median voimalla ainakin parin vuosikymmenen ajan, on saanut monet kansalaiset kuvittelemaan, että kaikki maailman ihmiset arvostavat toisen ihmisen elämää sekä demokratiaa samalla tavalla kuin me länsimaisen kasvatuksen saaneet teemme.

Kertaus on varsinkin näinä valehtelun, huonon muistin ja heikentyvän älyn aikoina enemmän kuin tärkeää, joten seuraavassa muutamia faktoja siitä, millaisia arvoja ja sääntöjä tuhannet Suomeen tulleet kunnioittavat.

Meille pitäisi olla selvää, että oikeus elämään on tärkein ihmisoikeus ja vapaus ilmaista mielipiteitään on sivistyneen, länsimaisen yhteiskunnan tunnusmerkki.

Ikävä kyllä, edes kaikki länsimaiden alkuperäiset kansalaiset eivät enää allekirjoita edellä mainitun tunnusmerkin tärkeyttä. Puhumattakaan islamista elämänoppiaan ammentavista ihmisistä.

Islam on oppijärjestelmä, jonka perusprinsiipit tarjoavat islamin edustajille mahdollisuuden sortaa ja tappaa niitä, jotka "poikkeavat ruodusta".

Ja toisin kuin useat länsimaiset feministit ja poliitikot väittävät, islamilaisten valtioiden sisällä harjoitettu ja useiden muslimien lännessä toteuttama sorto, väkivalta ja murhaaminen perustuvat islamin perusteisiin, koraaniin ja Muhammedin elämäntavan kunnioittamiseen.

Muutama esimerkki islamiin liittyvistä perusasioista:

1. islam ei hyväksy demokratiaa

2. islamilainen laki, sharia, on kiinteä ja olennainen osa islamia. Sharian mukaan…

a) oikeudessa kahden naisen todistus vastaa yhden miehen todistusta,

b) varkaalta katkotaan käsi,

c) aviorikoksesta nainen kivitetään kuoliaaksi,

d) perinnönjaossa nainen saa puolet siitä mitä mies,

e) homoseksuaalisuudesta annetaan kuolemantuomio

3. useiden imaamien mukaan naisen pitää sietää miehensä harjoittamaa väkivaltaa.

4. islamilaiset valtiot eivät hyväksy YK:n ihmisoikeuksien julistusta vaan ovat allekirjoittaneet Kairon julistuksen, jonka kaikki kohdat ovat alisteisia sharialle

5. kaikkia ei-muslimeja pidetään islamissa kuffareina, vääräuskoisina, jotka joutuvat helvettiin

6. islamista luopuva tulee islamin mukaan tappaa

7. muslimille on luvallista teeskennellä hyväksyvänsä länsimaisen kulttuurin, lait ja tavat, jos teeskentely (valehtelu) edistää islamin lännen valloitusta. Kyse on al-Taqiyyasta eli petollisuudesta, jota muslimin on koraanin ja imaamien mukaan lupa harjoittaa vääräuskoisten (kuffarien) harhauttamiseksi.

PS. Jokaisen utopiaan uskovan ja tosiasiat kieltävän on hyvä tiedostaa, mitä tarkoittaa sanapari ”hyödyllinen idiootti”.

Se on V.I. Leninin käyttämä termi ihmisistä, jotka edistävät omaksi tuhokseen koituvia asioita.

Heikki Porkka ti 01.10. 14:12

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Kultamunat ovat kuoriutuneet - Pisa-tutkimus paljastaa

ti 01.10. 14:12

Folkrockia, raamatullista sanomaa, äärimieliä, elokapinaa ja maailmanparannusta

ma 30.09. 10:33

Suomi-media, poliitikot ja rasismi

ke 04.09. 11:31

Raakut ja rasistit Ylen uutisoinnissa

ti 27.08. 22:00

Yle on epäluotettava media

ke 31.07. 11:59

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

EU-vaalit, maahanmuutto, monikulttuurisuus ja poliittinen vastuu

pe 07.06. 10:17

Islamofobia, Yle, SDP, punavihreät ja Iltalehti

ti 04.06. 17:17

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

blogit

Vieraskynä

Tp-Utva historian polttopisteessä

to 03.10.2024 15:30

Juha Ahvio

Suomen ulkopolitiikan sateenkaariagenda

pe 27.09.2024 20:07

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Presidenttimme allekirjoittaa maanantaina YK:n tulevaisuussopimuksen New Yorkissa, joka laillistaa laittoman siirtolaisuuden ja antaa sille uuden nimen

la 21.09.2024 14:28

Heikki Porkka

Kultamunat ovat kuoriutuneet - Pisa-tutkimus paljastaa

ti 01.10.2024 14:12

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05.2024 08:02

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06.2024 10:23

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44