Blogi: Heikki Porkka, la 12.10.2019 07:44

Oikeusmurha ja poliittinen matka kohti turvatonta Suomea

 

Oikeusmurha Oulun käräjäoikeudessa 

Oulun käräjäoikeuden viime torstaina julkistamaa päätöstä on puitu massamediassa useaan otteeseen, mutta en ole havainnut ainoatakaan kirjoitusta, jossa olisi todettu selkeästi, että

(1) tuomion saanut Sebastian Tynkkynen toteaa käytännössä vain saman, jonka Europol on kertonut jo usean vuoden ajan ja että

(2) Tynkkynen ei todennut kaikkien muslimien olevan terroristeja.

Sebastian Tynkkynen totesi tuomion saaneen kuvan oheistekstissä, että ”terrorismi ei tunne uskontoa, jos islamia ei lasketa”. Tynkkysen väittämä on faktaa, sillä Europolin vuosia 2014 – 2018 koskevista terrorismin vuositilastoista ei löydy minkään muun uskonnon kuin islamin nimissä tehtyjä jihadistisia terrori-iskuja.

Itse asiassa Europolin tilastot kertovat usean vuoden ajalta, että jihad, islamiin olennaisesti liittyvä uskonnollinen sota vääräuskoisia vastaan on ylivoimaisesti suuriin syy terrori-iskujen taustalla EU-alueella.

Europol perustaa tietonsa esimerkiksi Eurojustin, EU:n terrorismia, vakavaa rikollisuutta ja kyberrikollisuutta torjumaan pyrkivän oikeudellisen yksikön tietoihin. Europolin uusimpaan vuosiraporttiin pääsee tutustumaan linkin leipätekstin lopusta löytyvän pdf:n avaamalla

Mikäli Oulun käräjäoikeus on sitä mieltä, että islamiin olennaisena osana kuuluva jihad ei liity islamiin, kieltää käräjäoikeus yhden islamin perusprinsiipeistä.

Jihad tarkoittaa pyhää sotaa, jota muslimit käyvät vääräuskoisia vastaan. Islamin mukaan kaikki muut paitsi islaminuskoiset (muslimit) ovat vääräuskoisia.

Jihadia on monenlaista, henkistä sekä verisempää, jota terroriteot ja muu väkivalta edustavat.
Jihadistit ovat jumalansa (Allah) asialla, eivät omallaan, profeettansa Muhammedin tarjoaman virheettömän esimerkin mukaisesti. Tai siinä mielessä he ovat omalla asialla, että uskovat pääsevänsä 72 neitsyen luo taivaaseen lystin pitoon, jos kuolevat terroritekonsa yhteydessä.

Tynkkysen tuomiota tarkastellaan suurella todennäköisyydellä seuraavan kerran hovioikeudessa, joten on mielenkiintoista nähdä, kiistääkö hovioikeus Oulun käräjäoikeuden lailla Tynkkysen kertoman faktan, joka on yhteneväinen Europolin ja Eurojustin kertomien tietojen kanssa. Se tarkoittaisi sitä, että Suomen oikeuslaitos kyseenalaistaa EU:n alaisen instanssin uskottavuuden.

 

Eduskunnan kyselytunti torstaina 10.10.2019

Viime torstain (10.10.2019) eduskunnan kyselytunnin aikana paljastui, että Rinteen hallitus valmistautuu vastaanottamaan uuden turvapaikanhakijoiden vyöryn. Pääministeriä sijaistanut keskustan uusi puheenjohtaja Katri Kulmuni totesi kysyttäessä Suomen olevan valmis vastaanottamaan uudet tulijat. Ei siis torjumaan vaarallisen aineksen valumista rajan yli, vaan vastaanottamaan tuhansia henkilöitä.

Kyyti tulee olemaan kylmää kantaväestön näkökulmasta. Tämän voi päätellä siitä, mitä tapahtui kun pääosin irakilaisista sotilaskarkureista koostunut tuhansien miesten joukko rynnisti Suomeen vuonna 2015.

Perjantaina 11.10.2019 Iltasanomat paljasti ensimmäisenä massamediana selkeästi, että suurin osa vuosina 2015 – 16 saapuneista irakilaismiehistä oli sotilaskarkureita, osa upseereita, osa rivisotilaita. 

Kuten moni muistaa, suomalaisessa valtamediassa ja useiden poliitikkojen suulla kyseiset sotilaskarkurit rinnastettiin Karjalan evakoihin. Kahden evakon jälkeläisenä odottelen julkista anteeksipyyntöä, mutta en pidättele hengitystä sitä odotellessa.

Kuinka kylmää kyytiä suomalaisille tarjotaan tulevina aikoina, siitä antavat osviittaa viime vuosien tapahtumat. Vuoden 2015 sekä vuosien 2016, 2017 ja vuoden 2018 ensimmäisen kuuden kuukauden aikana turvapaikanhakijat ovat olleet epäiltynä sadoista rikoksista: 

1769 pahoinpitelyä, 1326 näpistystä, 431 lievää pahoinpitelyä, 433 laitonta uhkausta, 373 varkautta ja yhteensä 491 seksuaalirikosta, josta 124 raiskauksia (mukana lukuisia törkeitä raiskauksia).

Lisäksi turvapaikanhakijat ovat olleet epäiltyinä useista muista rikoksista, kuten liikennerikkomuksista, ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta, laittomien maahantulojen järjestämisistä (yli sata kappaletta) ja vahingonteoista.

Rikostilastoihin on lisättävä vielä kaikkein tuhoisimmat, kuten terrori-isku, jossa turvapaikanhakija murhasi Turussa 18.8.2017 kaksi naista ja haavoitti kahdeksaa henkilöä, joista suurin osa oli naisia.

Ennen terrori-iskua vuonna 2015 maahan saapuneet kaksi turvapaikanhakijaa surmasi Kajaanin Otanmäessä viattoman suomalaismiehen.

Terrori-iskun jälkeen turvapaikan jo saanut henkilö murhasi Porissa naisen leikkaamalla hänen päänsä irti. Kyseinen oleskeluluvan saanut turvapaikanhakija oli alun perin muslimi, jonka väitettiin sittemmin kääntyneen kristinuskoon evankelis-luterilaisen naispapin suojeluksessa.

Edellä kerrotun jälkeen on paljastunut järkyttävä määrä lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia, joista tunnetuin on Oulun seksuaalirikosvyyhti, jonka tapauksia puidaan edelleen Oulun käräjäoikeudessa. Kaikki epäillyt, joista osa on jo tuomittu, ovat saapuneet Suomeen turvapaikanhakijoina tai kiintiöpakolaisina.

Poliisin tiedottaminen seksuaalirikoksista on ollut epämääräistä, joten tarkkaa epäiltyjen määrää koko Suomen osalta on vaikea hahmottaa. Julkisuudessa kerrotun tiedon mukaan poliisin arkistoissa makaa yli 2 000 vihjeviestiä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Kuinka paljon poliisi tuhraa vähäisiksi kertomiaan voimavaroja ”viharikosten” tarkkailuun ja tutkintaan, ei ole tiedossa, sillä tämänkin suhteen poliisin tiedotus on ollut erinomaisen epämääräistä.

Edellä kerrottujen rikosten lisäksi turvapaikanhakijoina tai pakolaisina Suomeen ennen vuotta 2015 saapuneet ovat murhanneet, tappaneet, pahoinpidelleet, ryöstäneet tai syyllistyneet lievempiin rikoksiin lukuisia kertoja, joidenkin rikostyyppien osalta puhutaan sadoista tai tuhansista tapauksista. Suomalaisten haitaksi poliittinen eliitti, valtamedia ja poliisin tiedotus pimittivät suurimman osan ulkomaalaisten rikoksista usean vuoden ajan.

 

Kohti turvatonta Suomea

Berliinissä asuva toimittaja Pertti Rönkkö kertoi jo kolme vuotta sitten, 11.10.2016, Facebook-seinällään saksalaismedian välittämän tiedon: ”Saksassa on vapaalla jalalla noin 500 erittäin vaarallista islamistia. Heidän 24/7 valvomisekseen tarvittaisiin 16 000 poliisia.”

Löysin Rönkön jakaman tiedon jälkeen netistä Saksan poliisin kertoman informaation, jonka mukaan yhtä terrorialtista islaminuskoista ("islamisti", salafisti) kohden tarvitaan 35 poliisia ympärivuorokautiseen valvontaan, joten luku on suurempi kuin Rönkön ilmoittama. Todellinen luku on tämän tiedon perusteella 17 500 poliisia.

Moni suomalainen on vuosien saatossa ihmetellyt, miten on mahdollista, että yhteiskuntaa useaan otteeseen vandalisoineita eläinaktivisteja ja anarkisteja ei saada kuriin.

Selitys on yksinkertainen. Vaikka henkilön epäillään olevan vandaali, ei häntä voida pitää lukkojen takana pelkän epäilyn perusteella, vaaditaan näyttö. Jos epäiltyä seurataan ympärivuorokautisesti, vaatii se poliisin sisältä saamani tiedon mukaan noin 15 - 20 poliisia vuorokaudessa. Ei tarvinne selittää tarkemmin, miksi eläinaktivistit ja anarkistit kykenevät toteuttamaan järjettömiä tekojaan.

Montako yhteiskunnalle ja ihmisille vaarallista a) jihadistia, b) eläinaktivistia, c) äärivasemmistolaista vandaalia, d) anarkistia, e) uusnatsia Suomessa on?
Jihadistit, salafistit ja muut fundamentaalimuslimit ovat suurin ryhmä, heitä on Suomessa satoja, jopa tuhansia. Seuraavaksi eniten on äärivasemmistolaisia vandaaleja ja anarkisteja. Eläinaktivistit ja uusnatsit ovat pienempiä aktiivisia ryhmiä.

Turun Sanomat kertoi jo 14.8.2013, että ”Turussa on jo useita satoja äärijihadisteja ja määrä kasvaa koko ajan. He ovat syvästi uskonnollisia muslimeja”.

Seuraavana vuonna, reilu vuosi ENNEN turvapaikanhakijoiden (lue: irakilaisten sotilaskarkureiden) tulvaa kerrottiin Ylessä 23.4.2014 seuraavaa

”Suojelupoliisin mukaan terrorismiin yhteyksissä olevien henkilöiden määrä on kasvanut Suomessa selvästi parissa vuodessa.”

”- Voidaan sanoa, että sen suuntaisia [radikalisoituminen] merkkejä Suomessa on. Sellaisten henkilöiden määrät ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina, joilla on yhteyksiä väkivaltaisiin toimijoihin ulkomailla.

Portaankorvan mukaan luku on noin viisinkertaistunut muutaman vuoden aikana.

- Tällä hetkellä puhutaan kolminumeroisesta luvusta sellaisia henkilöitä, joilla on yhteyksiä terrorismiin tai siinä vaikuttaviin toimijoihin ulkomailla.”

Osapuilleen kaksi vuotta irakilaisten sotilaskarkurien vyöryn alkamisen jälkeen, 14.6.2017 Helsingin Uutiset raportoi

”Terrorismin uhka Suomessa on korkeampi kuin koskaan aiemmin, sanoo Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari.

Suojelupoliisi antoi keskiviikkona uuden terrorismin uhka-arvion. Sen mukaan uhka on aikaisempaa korkeampi.

Terrorismin uhkaa nostavat Supon mukaan terrorismintorjunnan kohdehenkilöiden aiempaa vakavammat kytkökset terrorismiin sekä Suomen vahvistunut profiili radikaali-islamistisessa propagandassa.”

18.8.2017 toteutui Turussa islaminuskoisen henkilön tekemä terrori-isku, jossa kuoli kaksi ihmistä ja haavoittui kahdeksan, osa heistä vakavasti.

Suomen poliisien määrä on noin 7 000. Jos ajatellaan, että jokainen yhteiskunnalle ja / tai kansalaisille vaarallinen jihadisti, eläinaktivisti, äärivasemmistolainen, anarkisti ja uusnatsi tarvitsee 20 poliisia ympärivuorokautisen valvonnan merkeissä, tarkoittaa se, että Suomen poliisi voi valvoa yhteensä 350 henkilöä ympärivuorokautisesti, mutta silloin jäävät kaikki muut virkatehtävät hoitamatta.

Pelkästään jihadistien, salafistien ja muiden fundamentaalimuslimien yhteismäärä Suomessa ylittää monikertaisesti luvun 350.

Jos laskelma tehdään ”saksalaisen 35 - mallin” mukaan, riittää Suomen koko poliisikunta noin 200 vaaralliseksi epäillyn henkilön ympärivuorokautiseen valvontaan. Kaikki muut tehtävät jäävät tekemättä.

Lienee oikeutettua todeta, että Suomen poliittinen eliitti on tehnyt eri hallituksissa määrätietoisesti töitä sen eteen, että ajatus mahdollisimman turvallisesta yhteiskunnasta voidaan lopullisesti haudata?

Heikki Porkka la 12.10. 07:44

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

blogit

Vieraskynä

Euroopan islamisaatio ei ole näennäistieteellinen salaliittoteoria

ma 21.09.2020 22:51

Juha Ahvio

Valheellisen valkoinen Jeesus hävitettävä ja tilalle nynny queer?

ma 21.09.2020 22:49

Professorin Ajatuksia

Väkivaltaa Myyrmannissa?

ma 21.09.2020 22:41

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Hallitus tuhlaa ja tekee senkin väärin

ma 21.09.2020 22:46

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

MEP Huhtasaari: EU:n ilmastolaki pahentaa ilmastoa

pe 11.09.2020 14:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kunniakansalaisia tunkee busseihin lipuitta Espoossa

la 22.08.2020 00:46

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Päivi Räsäsen maalittaminen uskonnon yo-kokeessa

ma 21.09.2020 22:45

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Tiedolliseen relativismiin perustuva identiteetti-ideologia uhkaa länsimaita

ti 11.08.2020 11:45

Heikki Porkka

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07.2020 10:55

Tapio Puolimatka

Nuorten transhoidot - lääketieteellinen skandaali?

ke 09.09.2020 22:21

Olli Pusa

Looginen ongelma

pe 11.09.2020 10:53

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Miljoonien eurojen polkupyörät

ke 09.09.2020 22:18

Timo Vihavainen

Sitkeä pärjää

ma 21.09.2020 22:43

Matti Viren

Kumma, kun rikkaat aina vaan rikastuvat

la 22.08.2020 23:52