Blogi: Heikki Porkka, ma 22.03.2021 15:45

Kultamunat tuovat kunnalle vaurautta ja hyvinvointia?

 

 

Otsikko viittaa työministeriön vuosia sitten julkaisemaan esitteeseen "Erilaisuus on rikkaus, Tähän rikkauteen teillä on varaa". 

Esitteen ensi riveiltä löytyy kappale, jossa lukee tummennetuin kirjaimin "Maahanmuuttajien osaaminen voi tuoda kunnalle kultamunia, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia kaikille kuntalaisille".

Kuinka moni suomalainen kannattaa verojen korotuksia ja turvattomuuden kasvua? Entä kuinka moni suomalainen haluaa edistää maahanmuuttoa, jossa tulijat halveksivat demokratiaa sekä vastaanottavan maan tapoja ja kulttuuria? Haluaako moni kansalainen lisää sellaisten kulttuurien edustajia, joiden uskonto ja siihen perustuva laki määrittävät naiset ja ”vääräuskoiset” alempiarvoisiksi ihmisiksi?

Kiistämätön fakta on, että poliitikkojen toteuttama maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikka tulee suomalaisille kalliiksi, jonka lisäksi se heikentää erityisesti naisten ja tyttöjen turvallisuutta. Mutta ei tässä vielä kaikki, sillä jo pitkään on tiedetty, että haitallinen maahanmuutto on tuonut mukanaan uusia tai jo voitetuiksi luultuja tauteja.

Viimeisin vitsaus on monikulttuuriväen useiden edustajien vastuuton suhtautuminen koronaepidemiaan.

Yle 16.3.2021

”Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) alueella vieraskielisten eli muiden kuin suomen- ja ruotsinkielisten osuus koronatartunnoista on ollut syksystä lähtien suunnilleen kolmannes, kertoo Husin infektiosairauksien ylilääkäri Asko Järvinen. Viimeisen viikon aikana se on otantojen perusteella noussut 40–50 prosenttiin.”

****

”Helsingissä vieraskielisten osuus tartunnoista nousi viime viikolla 39 prosenttiin, ja Vantaalla se on ollut alkuvuonna 45–50 prosenttia. Helsingissä vieraskielisten osuus koko väestöstä on noin 16,5 prosenttia ja Vantaalla noin 21 prosenttia, joten ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina tartunnoissa.”

Kyse ei ole siitä, etteikö vieraskielisille olisi tiedotettu koronasta moneen kertaan kielillä, joita he ymmärtävät. Sen sijaan useiden vieraskielisten toiminnasta syntyy mielikuva piittaamattomuudesta, jonka myötä he vaarantavat muiden ihmisten terveyden ja elämän.

Syyksi vieraskielisten saamien tartuntojen määrän kasvuun on esitetty muun muassa sitä, että he työskentelevät ammateissa, joissa etätyön tekeminen ei ole mahdollista. Tällaista selitystä tarjoilee esimerkiksi Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen (sdp), joka tunnetaan fanaattisesta monikultturismin ihailustaan. Viljanen ”unohtaa” tosiasian, jonka mukaan Vantaalla on paljon maahanmuuttajaryhmiä, joiden työllisyysaste on erittäin alhainen, joka tarkoittaa sitä, että suuri osa heistä ei käy töissä lainkaan.

Kaikille rehellisille suomalaisille lienee selvää, että erityisesti viimeisen parinkymmenen vuoden ajan harjoitettu maahanmuuttopolitiikka maksaa valtiolle (veronmaksajille) miljardeja euroja samalla, kun se [maahanmuutto] on muodostunut uhkatekijäksi - jopa hengenvaaralliseksi - tuhansille kantaväestön edustajille.

Suomen Perustan toteuttama tutkimus osoitti, että Somaliasta Suomeen muuttavan 20-24-vuotiaan henkilön kustannukset Suomen julkiselle taloudelle ovat kaiken kaikkiaan 951 000 euroa. Jos huomioidaan somalialaisen henkilön lapset, nousee summa 1 343 000 euroon.

Irakista Suomeen muuttavan elinkaarikustannukset julkiselle taloudelle ovat 690 000 euroa, ja lasten vaikutukset huomioiden 844 000 euroa.

Irakissa ja Somaliassa syntyneet ovat Suomen suurimmat humanitaarisen maahanmuuton ryhmät, jonka lisäksi ne olivat suurimmat ryhmät vuoden 2015 invaasiossa, jolloin Suomen rajan ylitti yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Käytän sanaa invaasio, koska suurin osa tulijoista ei täyttänyt turvapaikanhaun kriteerejä, vaan pyrki Suomeen turvapaikanhakijaksi valheellisin tai väärin perustein.

Erityisesti islaminuskoa tunnustavista valtioista Suomeen saapuvien useiden miesten tuloa voidaan pitää todennäköisenä uhkatekijänä kantaväestön naisille ja tytöille. Tämä tosiasia selviää katsomalla seksuaalirikostilastoja, joissa Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta saapuneet miehet ovat moninkertaisesti yliedustettuna.

En väitä, että kaikki muslimimiehet ovat raiskaajia, mutta tilastot kertovat, että verrattuna kantaväestön edustajiin heillä on moninkertainen todennäköisyys syyllistyä seksuaalirikokseen.

Helsingin Sanomien artikkelin (12.5.2017) mukaan Keskusrikospoliisin ”analyysissä kävi ilmi, että tuhatta Suomessa oleskelevaa Irakin kansalaista kohden oli 12,9 seksuaalirikosepäilyä. Tuhatta Suomen kansalaista kohden vastaava luku oli 0,3”.

Uutisessa todetaan lisäksi, että "suuri suhteellinen luku (10,9) oli myös esimerkiksi afganistanilaisilla, mutta heitä on Suomessa paljon irakilaisia vähemmän. Kolmanneksi suurin suhteellinen luku (8,8) oli Turkin kansalaisilla”.

Lisäksi Suomesta tiedetään useita tapauksia (esimerkki 1, esimerkki 2, esimerkki 3), joissa islamilaisesta valtiosta saapunut nuorehko mieshenkilö on murhannut julmasti suomalaisnaisen, kun suhde on tullut tiensä päähän.

Islaminuskoinen oli myös henkilö, joka toteutti Turussa terrori-iskun 18. elokuuta vuonna 2017

Suojelupoliisin useaan otteeseen viime vuosina kertoma terroriuhan kasvu johtuu pääasiassa siitä, että Suomeen on saapunut paljon fundamentaalisia muslimeja. Mikään muu ryhmittymä ei kohota terroriuhkaa yhtä suurella todennäköisyydellä, eivät esimerkiksi mediassa usein esille nostetut äärioikeistolaiset ryhmittymät, joiden terrorisuunnitelmista ei ole Suomen osalta näkynyt julkisuudessa ainoatakaan vakavasti otettavaa todistetta.

Millaisia äärioikeistolaisia ryhmittymiä Suomessa on, sitä en tiedä, mutta median julkaisuja lukiessa syntyy mielikuva, jonka mukaan äärioikeisto luuraa Suomessa lähes jokaisen nurkan takana.

Terroriuhan taso on Suomessa edelleen koholla, neliportaisen asteikon kakkostasolla, mutta siitä huolimatta Suomen nykyinen hallitus on jatkanut juuri sellaisten kansanryhmien edustajien vastaanottoa, jotka muodostavat potentiaalisimman uhan sekä seksuaalirikosten että terrorin osalta.

Helmikuussa 2020 Sanna Marinin (sdp) hallitus teki päätöksen 175 turvapaikanhakijan vastaanottamisesta Kreikan saarilta. Pakolaisleirien asukkaiden merkittävimmät lähtömaat ovat Afganistan, Pakistan ja Syyria, joista Afganistan ja Pakistan ovat ääri-islamilaisia valtioita.

Afganistanilaiset ovat jo nykyisin määräänsä nähden melko korkealla Suomen seksuaalirikostilastoissa, joten kantaako sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) vastuun  suojateistaan, mikäli vakavia, esimerkiksi kansalaisten fyysiseen koskemattomuuteen liittyviä ongelmia ilmenee?

Tuskin, sillä suomalaisessa politiikassa vastuun kantaminen on tuntematon käsite. Viimeisin, 26 henkilön erä kyseisestä 175 henkilön ryhmästä saapui Suomeen kuluvan vuoden maaliskuun alussa

Ulkomaisten rikollisten ja vankien määrä suhteessa kotoperäisiin on kasvussa, mutta Suomen hallitus jatkaa politiikkaa, jolla haalitaan lisää tulijoita, joiden toivotaan sopeutuvan länsimaiseen kulttuuriin.

Kyseistä sopeutumiseen tähtäävää politiikkaa kutsutaan kotouttamiseksi. Suomen harjoittama kotouttamispolitiikka muistuttaa Ruotsin vastaavaa sekä toteuttamistavoiltaan että tuloksiltaan. Se on kallista ja tulokset ovat surkeita.

Kotouttamiseen syydetään jatkuvasti lisää rahaa, mutta tulokset osoittavat täsmälleen samaan suuntaan kuin kaikkialla Euroopassa, jonne on suuntautunut vastaavan kulttuuritaustan omaavaa maahanmuuttoa.

Jos suomalaisten poliitikkojen aikaansaamasta maahanmuuttomyllystä suinkin löytyy mallikelpoinen yksilö, voivat suomalaiset aina olla varmoja, että henkilö saa massiivisesti näkyvyyttä suomalaisessa mediassa, erityisesti Yleisradiossa, jonka useat lemmikit ovat sittemmin paljastuneet rikollisiksi tai valehtelijoiksi tai kummiksikin. Tämän linkin kautta voi tutustua muutamiin Ylen mahtavina maahanmuuttajina mainostamiin persooniin, joista on kuoriutunut myöhemmin rikollisia ja / tai valehtelijoita. 

Marinin hallituksen viimeisimmistä suunnitelmista uutisoi 17.3.2021 Talouselämä-lehti

Artikkelin mukaan ”Työ- ja elinkeinoministeriö on julkaissut työelämän monimuotoisuutta maahanmuuton ja kotoutumisen näkökulmasta koskevan toimenpideohjelman”.

Ohjelman yhdeksi tavoitteeksi kerrotaan ”monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden” edistäminen julkisella sektorilla ja järjestöissä. (inklusiivinen = mukaan ottava)

Poliittisen uuskielen (orwellismi) mukaisesti ministeriöstä kerrotaan, että tavoitteeseen pyritään esimerkiksi lisäämällä tietoa mahdollisuuksista palkata henkilöitä, joilla on "kehittyvä suomen kielen taito".

Kehittyvä suomen kielen taito tuo ilmaisuna mieleen sisäministeri Ohisalon eduskunnan ministeriaitioista pitämät totuutta väistelevät puheet.

Orwellismin periaatteiden mukaisesti ilmaisujen tulee olla sellaisia, etteivät ne loukkaa The Puoluetta ja sen edustajia. Kielitaidoton lienee niin loukkaava ilmaisu, että nykypäivän herkimmät ihmiset joutuvat varaamaan ajan kallonkutistajalle sanan kuullessaan? Jos kielitaidoton-sanan rinnalla käyttää lisäilmaisua luku- ja kirjoitustaidoton, saattaa herkempi suvaitsevainen henkilö saada stressireaktion, jolla irtoaa vähintään viikon sairausloma.

Kuten kaikki älyssään olevat kansalaiset ovat havainneet, Suomi ja koko läntinen maailma ovat matkanneet jo pidemmän aikaa kohti yhteiskunnallista tilaa, jossa kielletään sana toisensa jälkeen, jotta kukaan ei koe itseään loukatuksi. Neuvostoliitto romahti noin 30 vuotta sitten, mutta sen sisällään pitämä totalitaarinen henki ei suinkaan kadonnut maan päältä, vaan laskeutui läntisen Euroopan alkuperäisiä kansalaisia kiusaamaan.

Pääsemmekö missä vaiheessa eroon orwellismia tuottavasta kulttuurimarxilaisuudesta (uuskommunistinen liikehdintä), sitä on vaikea sanoa, mutta maahanmuuttopolitiikan osalta kannattaa kuitenkin muistaa, että maahanmuutto ei ole luonnonvoima vaan poliittinen päätös.

Yksikään kansainvälinen sopimus ei velvoita valtiota vastaanottamaan maahanmuuttoa, joka muodostaa vaaran vastaanottavan valtion kansalaisille. Jokaisella itsenäisellä valtiolla on oikeus kieltäytyä politiikasta, joka luo potentiaalista uhkaa valtion rajojen sisäpuolelle.

Heikki Porkka ma 22.03. 15:45

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04.2024 00:17

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03.2024 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03.2024 08:51

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04.2024 13:56

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44