Blogi: Heikki Porkka, ke 24.11.2021 12:33

Yle - woke-markkinointia, valehtelua ja tiedon pimittämistä

 

Yle teki sen jälleen. Nosti esiin vakavan yhteiskunnallisen ongelman, jonka edistämiseen se on osallistunut aktiivisesti. Woke.

Woke on alistamiseen, uhriutumiseen ja rotuoppiin perustuva ideologia, jonka juuret ovat marxilaisuudessa.

Mitä vähemmistöläisemmäksi oletettu persoona, sitä korkeampaa uhristatusta hän nauttii wokelaisessa uhrihierarkiassa, jossa pahnan pohjimmaisena lepää valkoihoinen lihaa syövä heteroseksuaali mies.

Wokelaisuuden ylimpään (ja arvokkaimpaan) kastiin kuuluu monenkirjavaa joukkoa yhtenä merkittävimmistä tunnusmerkkeistään valkoihoisuudesta poikkeava ihonväri.

Todellinen wokelainen ei piittaa, vaikka ihonväri ei oikeasti olisi kovin tumma, sillä hänelle riittää, että henkilö itse kokee kuuluvansa tummapintaisten joukkoon. Ikään kuin Kake Singersin vuonna 1978 julkaisema, varsin suureen suosioon noussut kappale olisi muuttunut todeksi vaaleapintaisen wokelaisen pään sisällä.

Wokelaisuudessa ihmisten luokittelu ryhmiin tapahtuu esimerkiksi henkilöiden ulkoisten piirteiden, kirjoituksessa tai puheessa käytettyjen sanojen, uskonnollisen statuksen ja / tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Ihmiskunnan lähihistoriasta woke-tyyppisiä rotuun, kansallisuuteen, mielipiteisiin tai etnisyyteen liittyviä luokituksia ovat olleet esimerkiksi arjalaiset vastaan juutalaiset tai kommunistimaiden kommunistit vastaan kommunistien miehittämien valtioiden alkuperäisväestö.

Uskonnollis-poliittisella sektorilla woke-tyyppistä luokittelua on ollut vuosisatojen ajan nähtävissä islamissa, jossa koraani ja profeetta Muhammedin esimerkki määrittävät muslimit oikeaoppisiksi ihmisiksi toisin kuin vääräuskoiset, joita ovat islamin mukaan kaikki muut paitsi muslimit. Islamilaisen [rotu]opin mukaan vääräuskoiset ovat alempiarvoisia kuin muslimit.

Woke nousi kaikkien ihmisten tietoisuuteen viimeistään Ylen Sannikka-ohjelman seurauksena, jossa kurdinaisen käytös ja mielipiteet paljastivat karusti woke-ideologian samankaltaisuuden totalitarististen aatteiden, kommunismin ja natsismin sekä uskonnollispoliittisen islamin kanssa. Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan.

Suomalaisen wokelaisuuden eräänlaisena äitihahmona voidaan pitää entistä presidenttiä Tarja Halosta (sdp), jonka toimien seurauksena Suomessa ryhdyttiin yhä voimakkaammin toteuttamaan periaatetta, jonka mukaan enemmistöä edustava valkoihoinen etninen suomalainen on aina väistämisvelvollinen. Halosen presidenttikausien aikana Suomi siirtyi aikakauteen, josta on käytetty jopa nimikettä vähemmistöjen diktatuuri.

Yleisradio on neuvostoaikojen tavoin seissyt vahvasti tukemassa yhteiskunnan sisäistä koheesiota ja aitoa länsimaista vapautta rapauttavaa kehitystä, jossa erilaisten vähemmistöjen tai sellaisiksi luokiteltujen kansanryhmien edustajia on esitelty esimerkkikansalaisina, joista muukalaiskammoisiksi ja nurkkakuntaisiksi leimattujen suomalaisten tulisi ottaa oppia.

Ylen erinomaisiksi esimerkkikansalaisiksi nostamia henkilöitä ovat olleet muun muassa vuoden 2011 pakolaisnainen, somali Saido Mohammed (vihr), Irakista Suomeen muuttanut räppäri Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen, Syyriasta Suomeen rantautunut ”lelusetä” Rami Adham (sdp), vuoden uusturkulaiseksi, sosialidemokraattien varavaltuutetuksi, sdp:n eurovaaliehdokkaaksi, nuorisolautakunnan varapuheenjohtajaksi ja hyväntekeväisyysprojektien toteuttajaksi mediassa useaan otteeseen mainittu irakilainen Ahmed Al Chibib (sdp) sekä Ylen toimittajana vaikuttanut somali Abdirahim Husu Hussein (sdp).

Saido Mohammed, jota Yle on ylistänyt useissa artikkeleissaan, totesi vuoden pakolaisnaiseksi valintansa jälkeen: ”Suomessa puhutaan usein, että pakolaiset haluavat vain elää sossun rahoilla. En ole koskaan tavannut ihmistä, joka haluaisi”.

Sittemmin Saido Mohammed tuomittiin käräjäoikeudessa hänen käytettyään sosiaalitoimen Saidon siskolle tarkoittamat 44 000 euroa omiin tarkoituksiinsa.

Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsenin Yle esitteli ohjelmassa, jonka otsikkona oli ”Tottelematon mummo – lupa välittää”. Otsikon alla oli suomalaismummon ja irakilaislähtöisen räppärin yhteiskuva sekä esittelyteksti: ”23-vuotias irakilaissyntyinen räppäri Al-Muntazar Al-Mehsen kohtaa jaksossa 78-vuotiaan Rap-mummo Eila Nevanrannan. Eila pohtii omia juuriaan ja mistä oma kapina kumpuaa. Katso jakso heidän tapaamisestaan ja lue Rap-mummon tarina.”

Räppäri Al-Mehsen välitti vanhuksista niin paljon, että surmasi 31.7.2016 kävelyllä olleen 86 – vuotiaan suomalaismiehen teräaseella Helsingin Puotilan kappelin puistossa.

Lelusetä Rami Adham, jolle Yle antoi runsaasti positiivista ruutuaikaa, on tuomittu käräjillä veropetoksista, väärennöksistä, dopingrikoksesta, huumausainerikoksesta, kirjanpitorikoksista, kiristyksen yrityksestä, rahankeräysrikoksesta sekä pahoinpitelyistä.

Ahmed Al Chibibiä puolestaan on epäilty veropetoksista ja tupakkatuoterikkomuksista, jonka lisäksi asiakirjoista on paljastunut elintarvikelain rikkomuksia, virkamiesten uhkailua ja jopa pommiuhkaus. Kun maa alkoi polttaa Al Chibibin jalkojen alla, hän pakeni isiensä maille Irakiin jättäen jälkeensä yli puolen miljoonan euron velat, suurimpina velkojina Op-palvelut, Nordea ja Finnvera.

Yleisradion toimittajaksi kohonnut Husu Hussein tunnetaan paitsi epärehellisyydestään, myös kolminkertaisena petosten tekijänä.

Huomautan, että yllä mainitut henkilöt ovat vain pintaa raapivia esimerkkejä maahanmuuttajien katraasta, jota Yle on esitellyt suomalaisille esimerkillisinä maahanmuuttajina tai pakolaisina. Tarkentavaa lisätietoa edellä esitellyistä sekä muutamista muista Ylen kehumista tulijoista voi lukea tästä linkistä

Millä tavoin Ylessä on reagoitu tosiasioiden tultua esiin? Päättyikö järjetön toiseuden palvonta, joka on pitänyt sisällään etnisten suomalaisten ja länsimaisen elämäntavan halveksuntaa? Onko Ylen uutisointi muuttunut rehellisemmäksi ja paremmin Ylen henkilökunnan palkat maksavia kansalaisia kunnioittavaksi?

Käytännössä Ylen toiminta on muuttunut vain huonompaan suuntaan. Ylen linjana ovat edelleen olleet olennaisen tiedon pimitys ja jopa valehtelu, mikäli näillä toimin on kyetty edistämään Ylen toimitusten kulloinkin haluaman viestin perille menoa.

Yle on esimerkiksi pimittänyt ja vähätellyt BLM-liikkeen harjoittamaa väkivaltaa samalla, kun uutisointi on viestinyt vihaa muun muassa valkoihoisia, poliiseja, kansallismielisiä, Yhdysvaltain republikaaneja ja lihaa syöviä heteromiehiä kohtaan.

BLM-liikkeen harjoittaman vandalismin ja väkivallan pimityksen lisäksi Yle on suhtautunut myönteisesti intersektionaaliseen feminismiin, jota voidaan pitää osana woke-ideologiaa.

Nuoren kurdinaisen Sannikka-ohjelmassa osoittaman woke-raivon seurauksena nousseen kohun myötä Ylessä ei suinkaan havahduttu todellisuuteen, vaan Ylen uutis- ja ajankohtaistoimitus ryhtyi valkopesemään ja puolustelemaan marxilaisen koulukunnan uusinta rotuoppia (woke).

Ylen A-studioon (maanantai 22.11.2021) tilattiin kaksi naista, jotka väänsivät keskustelun rasismiin [jota Sannikka-ohjelmassa ei esiintynyt], eikä toimittajalla ollut kykyä tai halua syventää keskustelua todellisen ongelman, woken piiriin.

Ylen uusin pimitysuutisointi liittyy Yhdysvaltoihin, tapaukseen, jossa räppäriksi kansainvälisessä mediassa ja somessa mainittu sekä BLM-liikkeeseen yhdistetty tummapintainen Darrell Brooks Jr. murhasi auton avulla ainakin kuusi henkilöä aiheuttaen samalla eriasteisia vammoja kymmenille ihmisille.

Mitä Yle jätti uutisoinnissaan kertomatta? Esimerkiksi sen, että murhaaja on musta (tummaihoinen) räppäri, joka ihaili BLM-liikettä. Yle ei myöskään julkaissut artikkelissaan tekijän kuvaa. Ei tietenkään, koska Yle suojelee kriminaaleja, joiden hipiä edustaa jotain muuta kuin valkoihoisuutta. Sen sijaan Yle esittelee aika ajoin korostetun innokkaasti rikollisia, joiden ihonväri on vaalea.

Viron yleisradioyhtiö ETV/ERR sen sijaan julkaisi murhamiehestä nettisivuillaan selkeän kuvan, kuten ovat tehneet lukuisat muut Yleä luotettavammat ja avoimempaa uutisointia harjoittavat mediat sekä sosiaalisen median kommentaattorit. Lisäksi ETV näytti aamun tv-uutisissa ensimmäiset kymmenen sekuntia videosta, jonka alussa näytetään, kun Darrell Brooks Jr. tuodaan oikeuden eteen.

Viron politiikkaan liittyvässä uutisoinnissa Yle on ollut viime aikoina melko pidäkkeellinen (pimittävä), joka johtunee siitä, että Ylen aiemmin hehkuttaman naispääministerin Kaja Kallaksen ja hänen EU-fanaattisen Reformipuolueensa (vrt. kokoomus) suosio on alempana kuin koskaan. Sen sijaan Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen selkeästi halveksima kansalliskonservatiivinen EKRE puolue on uuden puheenjohtajansa Martin Helmen johdolla ollut syyskuun alusta lähtien Viron suosituin puolue.

Viimeisin mittaus kertoo lisäksi, että myös Keskustapuolue on ohittanut suosiossa aiemmin täysin suvereenissa suosiossa olleen Reformipuolueen.

Viron puolueiden gallupkannatuksen muutoksista vuoden 2019 alusta lähtien kertovaan taulukkoon voi tutustua tästä linkistä

Taulukosta on nähtävissä, että Reformipuolueen kannatuksen lasku on ollut huima. Kuluvan vuoden (2021) helmi- maaliskuussa Reformin kannatusprosentiksi kerrottiin 35,5, josta se on vajonnut tämän hetken lukemaan 20,9.

Virossa poliittiset tarkkailijat puhuvat mediassa varsin avoimesti Kaja Kallaksen lähtölaskennan alkaneen samalla, kun he ovat jo useaan otteeseen todenneet, ettei Kallaksella ole minkäänlaista uskottavuutta luovaa karismaa.

Samaan hengenvetoon on todettava, että yksikään parlamenttipuolue ei ole ikävöinyt Viron edellistä presidenttiä Kersti Kaljulaidia, jonka avoin kansallismielisiin kohdistunut viha ja tunteisiin perustuneet voimakkaat reaktiot hajottivat Viron sisäistä koheesiota.

Yleisradion Virosta raportoineista kirjeenvaihtajista selkeästi neutraalein on toistaiseksi ollut Suomen Tallinnan suurlähetystössä mediavastaavana aiemmin työskennellyt Marjo Näkki, jonka raportit olivat pääsääntöisesti asiallisia toisin kuin muiden viimeisen kymmenen vuoden aikana toimineiden kirjeenvaihtajien.

Ylen A-studion toimittajat eivät sen sijaan kykene pysymään lestissään puhuessaan EKRE-puolueesta. Viimeisin valhe kuultiin ja nähtiin toimittaja Annika Damströmin suusta, kun hän väitti EKREn olevan avoimesti rokotevastainen puolue.

Damström totesi A-studion lähetyksessä 3.11.2021 (sanatarkka lainaus):

”Kuten tuossa insertissä tuli ilmi, niin oikeistopopulistinen ja erittäin suosittu EKRE-puolue vastustaa ihan julkisesti ja avoimesti rokotuksia.”

Damström valehteli, sillä insertissä ei tullut ilmi, että EKRE vastustaa rokotuksia. Tosiasiassa EKRE ei vastusta rokotuksia, vaan Viron hallituksen toimia, kuten koronapassin käyttöönottoa, jolla merkittävä osa kansalaisista suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle.

Martin Helme on useaan otteeseen korostanut ottaneensa [korona]rokotukset samalla, kun on todennut, että kansalaisten luokittelu rokotteen / koronapassin perusteella on huonoa ja kansalaisia eriarvoistavaa politiikkaa.

Lisäksi Helme on ihmetellyt ääneen miksi ivermektiiniä ei ole otettu käyttöön, vaikka sen erittäin positiivisesta vaikutuksesta koronavirusta vastaan on maailmalla lukuisia näyttöjä.

Martin Helme ei antanut Ylen Viron kirjeenvaihtaja Rain Koolille haastattelua, joka varmasti suututtaa Ylen ylimielisiä toimittajia, mutta valehteluun sortuminen henkisen loukkaantumisen vuoksi ei ole soveliasta kansalaisten varoilla toimivan median toimittajalle (Damström), joka työskentelee uutis- ja ajankohtaistoimituksessa.

Yleisradion uutisointia seuraan nykyisin melko harvoin, mutta vielä en ole onnistunut katsomaan yhtään iltauutisten tai A-studion lähetystä, jossa toimittajan mielipide tai toimituksen harjoittama manipulatiivinen uutisointitapa ei olisi noussut esiin.

Suomalaisten, jotka edelleen luottavat Yleen kuin vuoreen, asema on ikävä, sillä jossain vaiheessa totuus tulee aina ilmi, kuten on käynyt ja käymässä haitallisen maahanmuuton suhteen.

Kuten muistetaan, Yle on yli kymmenen vuoden ajan pyrkinyt korostamaan maahanmuuton ja maahanmuuttajien hienoutta ja hyvyyttä samalla, kun etnisiä suomalaisia on moitittu ja / tai halveksittu joko suoraan tai rivien välistä.

Vihreä puolue lakkautti aikoinaan puoluelehtensä Vihreän Langan, jota moni ihmetteli. Miksi ihmetellä, sillä vihreillä (ja punaisilla) on Yle, jonka myötä kaikki suomalaiset ovat pakotettuja osallistumaan punavihreän ideologian ja intersektionaalisen feminismin sekä äärivasemmistolaisesta totalitarismista, marxilaisuudesta kumpuavan woke-ideologian propagoimisen maksumiehiksi.

Heikki Porkka ke 24.11. 12:33

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

EU-vaalit, maahanmuutto, monikulttuurisuus ja poliittinen vastuu

pe 07.06. 10:17

Islamofobia, Yle, SDP, punavihreät ja Iltalehti

ti 04.06. 17:17

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

blogit

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04.2024 17:57

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06.2024 22:26

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06.2024 11:03

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05.2024 08:02

Olli Pusa

Väkivallasta uskalletaan vihdoinkin keskustella?

ke 19.06.2024 21:28

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44