Blogi: Heikki Porkka, ti 15.08.2017 12:50

Yleisradio, presidentti ja Suomi100 -toimikunta ihmisjätteiden oppaina

Yleisesti tunnettua on, että Suomen Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimitus pyrkii pelastamaan koko maailman. Suomalaisten maksamilla veroilla elätetään mahdollisimman monet lähi-itäläiset ja afrikkalaiset, maksatetaan maailmanlaajuisesti ilmaston erilaiset muutokset ja sysätään Donald Trump Yhdysvaltain presidentin valtaistuimelta.

Kova urakka, mutta kyllä kulttuurimarxilaiset jaksavat. Mallia jaksamisesta voi hakea Kiinan kommunistisesta kulttuurivallankumouksesta, jossa vastaan hangoittelevien kohdalla toteutettiin lopullinen ratkaisu.

Yhdeksi metodiksi maailman pelastamiseksi on otettu vihapuheen kitkentä. Ylen ahkerina apureina toimivat kokoomusministerit Petteri Orpo, Paula Risikko ja tyhjän katseen mannekiini Sanni Grahn-Laasonen.

Orpoa, Risikkoa ja Yleisradion toimituksia yhdistää vihaisen puheen vastustamisen lisäksi taipumus totuuden vastaiseen puheeseen, joka puolestaan liittyy totuuden jälkeiseen aikaan, jossa Yleisradion toimitukset toimivat esikuvana muulle perinteiselle medialle.

Yleisradion sivistysväen viimeisin tempaus on väkivaltaan kiihottava vihapuhe, johon syyllistyi Juhani Kenttämaa nähdessään mersun ikkunassa tekstin ”Refugees NOT welcome”. Teksti sai Kenttämaan raivon partaalle, jonka seurauksena hän kirjaili fb-seinälleen tekstin

”Onko tehokkaampaa tapaa viestiä olevansa totaalinen ihmisjäte, kuin liimaamalla uuden Mersunsa takaikkunaan ’Refugees NOT welcome’ -tarran? En keksi. Tällanen kärry tuli vastaan Kivinokalla. Teki mieli heittää kivellä nokkaan.”

Kenttämaan väkivaltafantasia, joka täyttää kevyesti modernin vihapuheen tunnusmerkit, sai runsaasti kannatusta peukutusten ja väkivaltaan kiihottavien kommenttien muodossa.

Kenttämaan tekstiä ihailivat tavalla tai toisella esimerkiksi Yle uutisten tuottaja Ilona Koivisto, Ylen tiimimanageri Mari Sarolahti, äärivasemmistolainen kansalaisaktivisti, filosofi Syksy Räsänen, Meillä on unelma –festivaalien aktiivi, toimittaja Janne Flinkkilä ja vihreiden ex-kansanedustaja, feministi Rosa Meriläinen, joka on viime aikoina nähty Ylen jälkiviisaissa. Meriläinen muistetaan eduskuntakaudeltaan roiskeläpästä ja rintamerkistä, jossa luki ”vittu haisee hyvälle”.

Me Naiset –lehden 5.12.2015 julkaistun artikkelin mukaan Rosa Meriläinen on sanonut TV2:n vanhemmuusillassa, että ”hänen ja Simo Frangénin Frans-pojalla ei juurikaan ole sääntöjä. Frans saa kiroilla kotona eikä hänen tarvitse laittaa tavaroita paikoilleen tai kammata hiuksiaan. Fransia eivät sido myöskään karkkipäivä- tai kännykkäsäännöt: hän saa syödä herkkuja ja pelata niin paljon kuin haluaa”.

Meriläinen on kuin luotu palvelemaan Ylen edistämän kulttuurimarxilaisen vallankumouksen tavoitetta, joka ei ole enempää eikä vähempää kuin länsimaisen yhteiskunnan alasajo. Meriläisen lapsuus- ja varhaisnuoruuden vuosien kasvualusta on kommunismi, joten hänen samanaikainen kaksinaismoralisminsa ja moraalittomuutensa eivät ole mikään yllätys.

Kommunismi on maailman murhaavin poliittinen aate, mutta on edelleen kaikkien kunnon vasemmistolaisten mielestä tavoittelemisen arvoinen, koska utopistisen sateenkaaren päästä luvataan edelleen löytyvän onnea, rakkautta ja tasa-arvoa. Parhaillaan sitä [kommunismia] tarjoillaan esimerkiksi Pohjois-Koreassa ja Venezuelassa.

Sinänsä hassua, että modernin, totuuden jälkeisen ajan uuskommunistit kutsuvat itseään liberaaleiksi. Liberalismi, vapauden aate, on laaja käsite, sitä käyttävät propagandansa välineenä sekä äärivasemmistolaiset että oikeistolaisiksi mielletyt, vapautta puheissaan vaativat globalistit, joiden todellisena tavoitteena ei ole taloudellinen valta vaan totaalinen taloudellinen valta.

Perussuomalaisten Suomen Uutisten artikkelin mukaanJuhani Kenttämaa on juontanut Ylellä Battle-nimistä väittelyohjelmaa, ”..jonka tehtävä on parantaa vallitsevaa keskustelukulttuuria ja kannustaa yhteiskunnalliseen ajatteluun”.

Kenttämaa antoi fb-kommentillaan näytteen Yleisradion suosimasta keskustelukulttuurista, jonka Yle toivoo leviävän laajalle kaikkiin kansankerroksiin?

Kuvitelkaa esimerkiksi yliopiston luentoa, jossa opiskelijat kilvoittelevat siitä, kuka pilkkaa luennoitsijaa törkeimmin ilmaisuin.

Tai esimerkiksi Ylen tv-keskustelua, jossa toimittajan tavoitteena on kiihottaa ihmisiä väkivaltaan niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä toimittajan tai toimituksen kanssa.

Suomen Uutisten artikkelissa on esitelty lisäksi muutamia kohtia Ylen eettisistä ohjeista:

”Ihmisarvoa loukkaavat esimerkiksi syrjintä, väkivaltaan yllyttäminen sekä yksilöön tai kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsonta. Tällaiset sisällöt torjumme ja poistamme ne niiden tultua tietoomme.”

”Jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava. vakaumusta tai muuta henkilön ominaisuutta ei pidä tuoda esiin asiaankuulumattomasti tai halventavasti. Ihmisarvoa loukkaavat esimerkiksi syrjintä, väkivaltaan yllyttäminen sekä yksilöön tai kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsonta. ”

”Emme anna seikkaperäisiä ohjeita rikosten tekemiseen emmekä kannusta rikolliseen toimintaan tai tue tällaista toimintaa.”

Ylen sosiaalisen median ohjeistuksessa taas neuvotaan toimittajia seuraavasti: ”Mieti, miten toimintasi sosiaalisessa mediassa vaikuttaa uskottavuuteesi Ylen työntekijänä”  ja: ”Punnitse, miten ilmaiset mielipiteesi: kyseenalaistavatko ne sinun tai Ylen luotettavuuden muiden silmissä.”

Kuten muistetaan, 1.3.2016 Ylen päätoimittajat allekirjoittivat yhdessä muiden perinteisten medioiden päätoimittajien kanssa vetoomuksen luotettavan median puolesta. Ylen osalta toisena allekirjoittajana on Svenska Ylen Marit af Björkesten, joka toimii tällä hetkellä Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajana ja vastaavana toimittajana.

Päätoimittajien vetoomus alkaa seuraavilla lauseilla:

”Suomalainen keskustelutapa on muuttunut nopeasti. Eritoten sosiaalisessa mediassa solvaaminen, halventaminen, mustamaalaaminen ja suoranainen valehtelu ovat arkipäiväistyneet. Mediaksi itseään nimittävät tahot myrkyttävät yhteiskunnallisen keskustelun ja yhteiskunnan ilmapiirin johtamalla yleisöä tahallisesti harhaan valheellisilla viesteillään. Hyvän maun ja soveliaisuuden rajat on jo aikaa sitten ylitetty.”

Ja päättyy sanoihin:

”Aiomme vastaisuudessakin olla demokratian ja sananvapauden tukipilareita, osa toimivaa suomalaista yhteiskuntaa. Eettisesti kestäviin periaatteisiin sitoutuneen ammattimedian tehtävä on vaikeinakin aikoina kirkas.”

Yle on ollut historiansa aikana useaan otteeseen laitavasemmistolaisten hallitsema media. Taistolaiskommunismin kulta-aikana äärivasemmisto nautti suurta kannatusta yleläisten keskuudessa.

Nykyiset uuskommunistit ovat kaapanneet taistolaiskommunisteja absoluuttisemmin vallan Ylessä, joka [vallankaappaus] on onnistunut, niin hauskalta tai ikävältä kuin se kuulostaakin, kokoomuksen vahvalla tuella.

Kokoomuksen edustajat ovat estäneet yritykset, joilla kulttuurimarxilaisten propagandatoimintaa on pyritty ehkäisemään ja rajoittamaan. Kokoomus on ollut punavihreiden luotettavin kumppani myös haitallisen maahanmuuttopolitiikan ja vahvasti kommunistista hajotustoimintaa muistuttavan monikultturismin (länsivastaisen islamin sisäänajo Eurooppaan) tukemisessa.

Kokoomus antaa uuskommunisteille tukea, koska internationalistien ja federalistien tavoite on yhteinen, kansallisvaltioista eroon pääsy.

Ylessä työskennelleet henkilöt ovat aiemminkin syyllistyneet vihapuheeseen, mutta Ylen johdon reagointi on ollut laimeaa, oikeastaan olematonta. Miten on nyt, kun toimittaja Kenttämaan vihapuheelle on annettu tukea uutistuottaja Ilona Koiviston ja tiimimanageri Mari Sarolahden suunnasta?

Jännän äärellä ollaan myös sen suhteen nähdäänkö vihapuheen kohteeksi joutumisesta usein julkisuudessa valittanut Rosa Meriläinen edelleen Ylen lähetyksen vieraana.

Entä mitä sanoo arvopresidentti Sauli Niinistö?

Presidentin mediavastaavana toimii entinen yleläinen Katri Makkonen, joka antoi muutama vuosi sitten A-studiossa selkeän tuen Li Anderssonille (vas). Andersson esitteli ohjelmassa äärioikeistosta kertovaa kirjaa väittäen äärioikeiston olevan yhteiskunnan pahin uhka. Kaikki faktoja uskovat ihmiset tiedostavat, että länsimaisen yhteiskunnan pahimmat viholliset löytyvät todellisuudessa vasemmiston ja islamin edustajien joukosta.

Vaatiiko kokoomustaustainen Niinistö Ylen useilta henkilöitä aktiivista ja julkista katumista vai ohittaako Niinistö asian samalla tavoin kuin ohitti VOK:in asukkaiden toteuttaman suomalaismiehen surman Otanmäessä sekä lukuisat suomalaisnaisiin kohdistuneet raiskaukset ja ahdistelut irakilaismiesten toimesta?

Niinistön antoi arvomaailmastaan esimerkin, kun tummapintaisen Valtterin äiti kertoi Valtterin jääneen pysäkille. Valtterin ja äidin tarinaa ei koskaan kyetty todistamaan todeksi, kuten ei kyetty vuosia sitten tapahtunutta ”junakohtausta”, somalitytön tönäisyä, josta perinteinen media meuhkasi pari vuotta.

Presidentti Niinistöä eivät tosiasiat kiinnostaneet, vaan hän antoi Valtterin tapauksessa ankaran nootin, jossa kauhisteli Suomessa toteutuvaa rasismia.

Somalityttöön liitettyä tarinaa puolestaan levitti Helsingin Sanomat toimittaja Reetta Rädyn johdolla. Samainen Reetta Räty on nykyisin Ylen suosima kolumnisti.

Räty on myös siinä joukossa, jota Suomi100 -hanke muisti tukieurojen muodossa. Rädyn, toimittaja Ville Blåfieldin ja toimittaja Paula Salovaaran projekti ”Suomalaisuuden uudelleenmäärittely” sai 50 000 euron tukirahoituksen.

Räty, Blåfield ja Salovaara sekä kokoomuksen ex-puoluesihteeri Taru Tujunen ovat mukana ”Tulevaisuuden Valtiopäivät Porvoossa” nimeä kantavassa hankkeessa, joka sai Suomi100 –tukirahoitusta 120 000 euroa.

Aiemmin mainitun Rosa Meriläisen ja ultrafeministi Saara Särmän ”WOW- Woman of the World” -projektia Suomi100 edisti 60 000 euron edestä. Tosin mutkan kautta, sillä häveliäisyyssyistä rahoituksen saajaksi on merkitty Tampere-talo, jossa feminismin airueiden tahto toteutuu.

Kokonaiskuva piirtyy entistä selkeämmäksi, kun tiedostaa, että äärivasemmistolaisten Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin masinoima ”Startup Refugees” sai 150 000 euroa Suomen satavuotisen historian kunniaksi.

Väittääkö joku, että kulttuurimarxilaiset eivät osaa keskittää ja että kokoomus ei seiso tanakasti äärivasemmiston tukijoukoissa?

Rahanjaon keskipisteenä on Suomi100 –hallitus, mutta käytännön toimista vastaa pääsihteeri Pekka Timonen, jonka kumileimasimena hallitus toimii.

Paavo Arhinmäen (vas) kulttuuriministerikaudella rakennetun ja Jyrki Kataisen (kok) pääministerikaudella siunatun organisaation edistämä kulttuurimarxilaisuuden ja monikultturismin ylistyslaulu ovat toteutumassa ehkä paremmin kuin Katainen ja Arhinmäki osasivat odottaa.

PS. Yleisradion harjoittamasta valikoivasta ja valheellisesta viestinnästä löytyy runsaasti tietoa Oikean Median aiemmista kirjoituksistani ja fb-seinältäni, joka on julkinen. Yle kuuluu eittämättä ryhmään fake news -media, vaikka uutisoikin ajoittain aivan kohtuullisesti. Fake news –tittelin ansaitsevat kaikki mediat, joiden uutisoinnissa ilmenee toistuvasti tietoista pimitystä, valikointia tai valehtelua.

 

Heikki Porkka ti 15.08. 12:50

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06. 11:26

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05. 11:15

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05. 12:56

Korruptiota se on pienikin korruptio

su 12.05. 13:52

Gallup elää - mikä on politiikan suunta?

pe 10.05. 11:56

Kärkihankkeena maailmanhalaus

to 09.05. 13:40

Tuolileikin kautta verohelvettiin?

ke 08.05. 15:29

Pedofiilien ja terroristien kultamaa

ti 07.05. 13:44

Äänestäjän kuluttajansuoja Suomessa

ma 06.05. 11:00

Suojelupoliisi ongelmien keskiössä

to 02.05. 22:00

blogit

Vieraskynä

Globalisti Paavi ja kapinalliset papit

ma 10.06.2019 23:35

Juha Ahvio

"Vihapuheen" torjunta, sananvapauden rajoittaminen ja ilmastohulluus etenevät

la 15.06.2019 22:54

Professorin Ajatuksia

Kansa tuomitsi vallankaappauksen

ti 18.06.2019 00:41

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05.2019 16:12

Jukka Hankamäki

Tarkistuksia Titanicin törmäyskurssiin

ti 04.06.2019 23:07

Petteri Hiienkoski

Uutisointi europarlamenttivaaleista harhaanjohtavaa: Mitä jäikään kertomatta?

to 30.05.2019 02:44

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

PS:n eurovaalitulos historiansa paras

ma 27.05.2019 20:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Etiopialaiset mysteerimiehet junassa

ma 17.06.2019 13:44

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Natsittaja Ohisalon pitää vastata puheistaan

la 15.06.2019 22:51

Mika Niikko

Kuka kantaa vastuun SETA-lobbareiden aiheuttamista peruuttamattomista vahingoista?

ti 28.05.2019 22:52

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

HBO Chernobyl sarja - Greenpeacen valheellista narratiivia

su 16.06.2019 10:20

Heikki Porkka

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06.2019 11:26

Tapio Puolimatka

Sukupuoli-ideologia estää kriittisen seksuaalikasvatuksen

ti 18.06.2019 00:49

Olli Pusa

Tuomioistuin poliittisena toimijana?

to 13.06.2019 22:46

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Chile ja media

to 04.04.2019 21:30

Reijo Tossavainen

Soini viimeisen kerran ministeri-Audin takapenkillä - hillotolppa nurin

pe 07.06.2019 12:26

Jessica Vahtera

Feministinen hallitus täysin tasa-arvoton

pe 24.05.2019 15:56

Pauli Vahtera

Kansanvaihdon kiihdyttäminen

pe 07.06.2019 23:27

Timo Vihavainen

Helppohintaisuuden kysymyksiä

la 15.06.2019 01:04

Matti Viren

Hiilinielut ja markkinatalous

ti 11.06.2019 23:28