Blogi: Heikki Porkka, la 29.09.2018 10:54

Porin murha ja suomalaiset lampaat

 

Ranskankielinen julkaisu kirjoitti 23.9.2015 Puolan entisen presidentin (1990 – 95) ja vuoden 1983 rauhannobelistin Lech Walesan sanoista:

”Puolalla ja Euroopalla on hyvä syy olla huolissaan maahanmuuttajatulvasta. He tulevat maista, joissa katkotaan päitä. Tämä on tulossa myös meille”, sanoi entinen Puolan valtionpäämies israelilaisille toimittajille.

”Tämä on vakava ongelma. Jos Eurooppa ei sulje rajojaan, tulee miljoonia maahanmuuttajia ja he eivät epäröi alistaa meitä tapoihinsa, päänkatkominen mukaan lukien”, jatkoi vuoden 1983 rauhannobelisti.

Vajaa kaksi vuotta ex-presidentti Walesan sanojen jälkeen, 18.8.2017, marokkolainen muslimimies murhasi Turussa terrori-iskussa kaksi naista ja haavoitti yhteensä kahdeksaa ihmistä, valtaosa heistä naisia. Murhaajan metodi muistutti juuri sitä tapaa, jonka tulosta Walesa varoitti.

Neljä päivää Turun terrori-iskun jälkeen, 22.8.2017, Yleisradio raportoi presidentti Sauli Niinistön suurlähettiläspäivillä pitämästä puheesta: 

”Tasavallan presidentti Sauli Niinistö otti kantaa perjantaisen Turun puukkoiskun jälkeen syntyneeseen maahanmuuttokeskusteluun suurlähettiläspäivillä Helsingissä tiistaina.

Niinistö muistutti, että Suomea sitovat kansainväliset sopimukset pakolaisista ja turvapaikanhakijoista ja niitä Suomen tulee noudattaa.”

Niinistö ei tietenkään kertonut puhetta kuunnelleelle yleisölle, että Suomi ei ole käyttänyt EU-direktiivien suomaa mahdollisuutta pitää kaikki hiukankaan epäilyttävät henkilöt suljetulla alueella niin pitkään, että heidän todellinen henkilöllisyytensä ja motiivinsa saadaan varmuudella selville. Viro on noudattanut juuri tätä mahdollisuutta ja selvinnyt invaasiosta toistaiseksi ehjin nahoin.

Niinistö ei myöskään kertonut, että Suomi olisi voinut Dublin-asetuksen mukaan palauttaa kaikki Ruotsista saapuneet henkilöt takaisin rajan taakse. Pääministeri Juha Sipilä lausui 12.3.2016 Yleisradiolle antamassaan haastattelussa: ”Kaikki muut paitsi Venäjältä tulleet turvapaikanhakijat olisi voitu palauttaa Dublin-sopimuksen perusteella." 

Terrori-iskun jälkeen presidentti Niinistö ei astunut kansalaisten eteen lausumaan lohdutuksen sanoja vaan piiloutui julkisuuteen lähettämänsä tiedotteen taakse. Raukkamainen teko, jonka myötä presidentti jätti itsestään erittäin kylmän kuvan.

Marokkolaista terroristia ennen kaksi irakilaista turvapaikanhakijaa oli surmannut suomalaismiehen Kajaanin Otanmäessä pahoinpideltyään uhria pitkään ryöstötarkoituksessa.

Viimeisin turvapaikanhakijana Suomeen saapuneen henkilön aiheuttamaksi epäilty järkyttävä veriteko on tapahtunut Porissa, jossa Teljän seurakuntaan liittyneen irakilaismiehen epäillään surmanneen porilaisnaisen erityisen raa’alla tavalla. Satakunnan Kansa –lehden mukaan murhaaja oli irrottanut tai pyrkinyt irrottamaan pään uhriltaan kaulan katkaisemalla.

Murhatapa tuo mieleen Isis-terroristien julkisuuteen lähettämät videot, joiden myötä he vannovat vääräuskoisten kuolemaa. Islamin mukaan kaikki muut kuin muslimit ovat kuffareita (vääräuskoisia).

Muslimien pyhä kirja kehottaa useissa kohdissa surmaamaan vääräuskoisia. Seuraavassa muutamia esimerkkejä koraanin suurista, joista ensimmäisessä kiihotetaan muslimeja uskottomien (vääräuskoisten) kaulan katkaisuun:

Suura 8:12 “Herrasi antoi enkeleille ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne. Vahvistakaa niitä, jotka uskovat. Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa.”

Suura 5:51 "Uskovaiset, älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystäväkseen, kuuluu heihin. Allah ei johdata väärintekijöitä."

Suura 4:89. "He toivoisivat, että te tulisitte uskottomiksi, aivan kuin he itse ovat, ja siten heidän kaltaisikseen. Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennen kuin he lähtevät kodeistaan Jumalan retkelle. Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin."

Muslimille on luvallista teeskennellä hyväksyvänsä länsimaisen kulttuurin, lait ja tavat, jos teeskentely (valehtelu) edistää islamin lännen valloitusta. Kyse on al-Taqiyyasta eli petollisuudesta, jota muslimin on koraanin ja imaamien mukaan lupa harjoittaa vääräuskoisten harhauttamiseksi.

Porin murhaajaksi epäillyn muslimimiehen on kerrottu irtautuneen islamista, johon liittyen hän oli siirtynyt kristillisen Teljän seurakunnan jäseneksi. Yleisradion 29.1.2018 julkaistun artikkelin mukaan ”Porin Teljän seurakunnan kirkkoherra kertoo avoimessa Facebook-päivityksessään, että maahanmuuttovirasto pitää hänen antamaansa uskonnollista opetusta "systemaattisena käännytystyönä".

Ylen artikkelin otsikkona lukee ”Kirkkoherra pöyristyi – maahanmuuttovirasto tyrmäsi todistuksen turvapaikanhakijoiden uskon aitoudesta”.

Yle:”Teljän seurakunnan kirkkoherra Kaisa Huhtala jakaa päivityksessään maahanmuuttoviraston antamien turvapaikkaratkaisujen tekstin osia. Niissä kyseenalaistetaan Huhtalan mukaan kirkon ja Teljän seurakunnan antama opetus”.

Huhtala purki mieltään facebook-kirjoituksessa esimerkiksi seuraavasti: ”Nyt ensi kertaa olen joutunut näkemään, että osaamistani epäillään ja sanaani ei luoteta. Tämä järkyttää minua.”

Ylen artikkelissa kerrotaan maahanmuuttoviraston välittämästä tiedosta, jolla on osansa kirkkoherra Huhtalan järkytyksessä:

”Osa turvapaikanhakijoista on perustellut hakemustaan sillä, että kääntyminen kristinuskoon uhkaa heidän turvallisuuttaan, jos heidät palautetaan islaminuskoisiin kotimaihinsa. Maahanmuuttoviraston Ylelle antaman tiedon mukaan kääntymys tapahtuu usein vasta kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen.”

Kirkkoherra Huhtala kantaa suurta vastuuta laittomien henkilöiden majoittamisesta seurakunnan tiloissa, Yle: ”Huhtala on Teljän seurakunnan kirkkoherrana tarjonnut kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille kirkon tiloista myös hätämajoitusta. Hän kertoi lokakuussa Ylelle, että Teljän seurakuntaan oli tuolloin liittynyt toistakymmentä turvapaikanhakijaa.”

Kommunistidiktaattori V.I.Lenin käytti Neuvostoliitolle myötämielisistä ei-kommunisteista nimitystä ”hyödyllinen idiootti”. En tiedä onko islamin piirissä nimikettä niille länsimaisille henkilöille ja instansseille, jotka toimivat islamin hyväksi, mutta Leninin tarjoama vaihtoehto kelvannee paremman puutteessa.

Rami Adham, Ahmed Al Chibib, Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen, Saido Mohamed, Mohammed Ali Qassim (massi-Ali) ja Porin murhaajaepäilty Alaa Albu-Salih ovat esimerkkejä henkilöistä, jotka ovat saapuneet islamilaisesta maasta ja joista on saatu lukea positiivisia, joidenkin osalta jopa ylistäviä kirjoituksia suomalaismediasta.

Sdp:n vaaliehdokkaaksi kaavailtu, Suomi-Syyria yhteisön perustaja ja sen hallituksen entinen puheenjohtaja, syyrialaistaustainen Rami Adham on tuomittu veropetoksesta, dopingrikoksesta, huumausainerikoksesta, kirjanpitorikoksesta, kiristyksen yrityksestä sekä kahdesta pahoinpitelystä.

Kuluvan vuoden keväällä Adham istui jälleen käräjillä, tällä kertaa vastaamassa 18 syytteeseen, joiden joukossa oli rahankeräysrikos sekä useita väärennöksiä ja kirjanpitorikoksia.

Sdp:n varavaltuutettu ja eurovaaliehdokas Ahmed Al Chibibiä epäiltiin veropetoksista ja tupakkatuoterikkomuksista, jonka lisäksi asiakirjojen kätköistä löytyi elintarvikelain rikkomuksia, virkamiesten uhkailua ja pommiuhkaus.

Al Chibib pakeni syytteitä isiensä maille Irakiin jättäen jälkeensä yli puolen miljoonan euron velat, suurimpina velkojina Op-palvelut, Nordea ja Finnvera.

Maahanmuuttajien tuki ry:n hallituksen entinen puheenjohtaja, somalialaistaustainen Mohammed Ali Qassim (massi-Ali) listasi julkisuudessa maahanmuuttojärjestöjen haasteeksi rahoituksen hankkimisen.

Myöhemmin Massi-Alia epäiltiin Suomen ulkoministeriön jakamien ja Somalian katulapsille ja orvoille tarkoitettujen n. 150 000 euron käärimisestä omiin taskuihin, joten haasteen toteuttaminen onnistui varsin kätevästi, vaikka avustus ei edennytkään massi-Alin taskuja pidemmälle.

Osa syytteistä ehti vanheta [nähtävästi Demlan edustajien tietoisen vitkuttelun seurauksena], mutta Alin syyllistymisestä rikoksiin ei jäänyt epäselvyyttä.

Vuoden 2011 pakolaisnainen, vihreiden varavaltuutettuna Helsingissä vaikuttanut somalialaistaustainen Saido Mohamed kulutti Kansaneläkelaitoksen (Kela) Saidon siskolle tarkoittamat 44 000 euroa omiin tarkoituksiinsa. Mohamed sai syytteen törkeästä rahanpesusta.

Irakilaistaustainen räppäri Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen esiintyi Yleisradion hellimän Palefacen videolla yhdessä tunnettujen vasemmistolaisten (mm. Riku Rantala, Teivo Teivainen, Paavo Arhimäki) ja väkivaltaisen, äärivasemmistoon linkittyvän anarkistijärjestö Antifan jäsenten kanssa.

Ylen tv-ohjelmassa Al-Mehsen esiteltiin vanhusystävällisenä räppärinä, jolla on hyvä ja mukava luonne.

Ylen nettisivuilla oli ohjelmaa esittelevä teksti, jonka ohessa oli kuva Al-Mehsenistä ja Nevarannasta:
”23-vuotias irakilaissyntyinen räppäri Al-Muntazar Al-Mehsen kohtaa jaksossa 78-vuotiaan Rap-mummo Eila Nevanrannan. Eila pohtii omia juuriaan ja mistä oma kapina kumpuaa. Katso jakso heidän tapaamisestaan ja lue Rap-mummon tarina.”

Vanhusystävällisyytensä Al-Mehsen osoitti 31.7.2016 surmaamalla kävelyllä olleen 86 – vuotiaan suomalaismiehen teräaseella Helsingin Puotilan kappelin puistossa.

Sosiaalisen median päivityksistä selvisi, että Al-Mehsen on Israel- ja USA-vihamielinen muslimi. Useissa kohdin päivityksiä löytyi sana inshallah eli ”jos Allah suo”.

Porin murhamies, tai virallisen sanonnan mukaan murhasta epäilty, irakilainen Alaa Albu-Salih saapui Suomeen turvapaikanhakijana syksyllä 2015, kääntyi Teljän seurakunnan kirkkoherra Kaisa Huhtalan myötävaikutuksella kristinuskoon, jonka jälkeen toteutti Isis-tyyppisen murhan.

Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Laviassa, Säkylässä ja Kokemäellä viikoittain sekä Nokialla, Eurassa ja Hämeenkyrössä kerran kuukaudessa jaettavassa Alueviesti-lehdessä Albu-Salih toteaa, että ”Haluaisin olla täällä koko kevään” päästyään työskentelemään kuljetusliikkeen terminaaliin Sastamalassa.

Sääntönä näyttää olevan: media kohottaa valitsemansa muslimin korokkeelle, hyväksi ihmiseksi, jonka jälkeen seuraa täydellinen mahalasku talous-, väkivalta- tai henkirikoksen muodossa.

Kuka on median seuraava lemmikki, jota mainostetaan integroituneena ja hyvänä ihmisenä?

Irakilaisista puheen ollen on hyvä muistaa Keskusrikospoliisin toukokuussa 2017 kertoma tieto, jonka mukaan ”tuhatta Suomessa olevaa irakilaista kohden seksuaalirikosepäiltyjä oli 12,9. Vastaava osuus Suomen kansalaisista oli 0,3”.  Tämä tarkoittaa, että irakilaisten todennäköisyys syyllistyä raiskaukseen on 43-kertainen suhteessa kantaväestöön.

Kuinka kauan kestää, että suomalaiset ymmärtävät millaisen aikapommin Suomen poliittinen johto on tyhmyydestään ja lammasmaisuudestaan johtuen tuottanut Suomeen?

Ensi keväänä ratkaistaan suomalaisen yhteiskunnan turvallisuutta vahvasti koskeva asia. Ryhtyykö Suomen valtio selkeisiin ja voimakkaisiin toimenpiteisiin, joiden myötä vaaralliseksi osoittautunut maahanmuuttopolitiikka saa täysin uuden suunnan.

Suomalaisten olisi syytä herätä välittömästi, sillä esimerkit Ruotsista, Saksasta, Britanniasta ja Ranskasta eivät voi jättää ketään kylmäksi. Suomen maahanmuuttopolitiikka on eurooppalaisittain ajatellen erittäin löysää ja löperöä sekä hyvin houkuttelevaa taloudellisessa mielessä. Suomi on matkinut Ruotsin ja Saksan noudattamaa politiikkaa näihin päiviin asti. Kannattaako, sen päättävät kansalaiset viimeistään ensi keväänä.

Suomessa toteutuneet sadat ikävät asiat ovat läntisessä Euroopassa jo pitkään jatkuneen trendin jatkoa, eivät irrallisia yksittäistapauksia vaan islamilaisista maista tulleiden henkilöiden mukanaan tuomaa väkivaltakulttuuria, jossa vääräuskoinen on alempiarvoinen olento.

Tukemalla hallituspuolueita, jotka ovat maan nykyiseen tilaan ajaneet, ei saa uudenlaista politiikkaa. Ei uutta politiikkaa saa myöskään opposition punavihreitä äänestämällä, sillä siitä suunnasta on tulossa vähintään yhtä suomalaisvihamielistä maahanmuuttopolitiikkaa kuin nykyisen hallituksen toimesta.

Loppukaneettina voi todeta vastuullisille poliitikoille, medialle ja kaikille suvaitsevaisuuttaan mainostaneille suomalaisille:

Olisitte aikanaan uskoneet Jussi Halla-ahoa, Pauli Vahteraa, Ari Paulowia ja satoja muita omalla nimellään esiintyneitä maahanmuuttokriittisiä, joiden varoittama tulevaisuuskuva hahmottuu selkeänä yhä useamman suomalaisen silmien eteen. Ikävä kyllä, suomalainen media ja poliittinen eliitti kiljuivat vuosien ajan yhteen ääneen rasismia ja ksenofobiaa sen sijaan, että olisivat tutustuneet todellisuuteen.

Jäljet näkyvät nyt ja tulevaisuudessa. Kannattiko sulkea silmät ja korvat?

Heikki Porkka la 29.09. 10:54

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Oulun tauti vai uusi imago?

ti 18.12. 13:05

30 päivän panna

ma 17.12. 18:07

Facebook ja sananvapaus - mahdoton yhtälö?

to 13.12. 19:52

Hybridivaikuttamisesta ja manipulaatiosta

to 13.12. 14:16

Strasbourgilla ratsastaen

ke 12.12. 11:16

Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

ti 11.12. 11:38

Yle, YK, islam, Viro ja GCM

ma 10.12. 10:56

Suojelua suomalaislasten elämää tuhoamalla

su 09.12. 12:43

Nollatoleranssi ja arvopohja

pe 07.12. 18:45

Facebook on uusi Stasi

pe 07.12. 14:50

blogit

Vieraskynä

Kirja-arvio: Pilvikädet, M.A. Meretvuo

to 13.12.2018 23:30

Juha Ahvio

Sananvapaus on uhattuna Suomessa

to 06.12.2018 13:01

Professorin Ajatuksia

Kansalaiset korjaamaan demokratian puutteita?

ti 18.12.2018 21:55

Jukka Hankamäki

Yksittäisistä yleiseen: mikä on tarpeeksi?

ti 18.12.2018 00:08

Petteri Hiienkoski

Ylen sokeat politrukit "natsijahdissa"

pe 07.12.2018 05:29

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Toisinnäkijät

ti 18.12.2018 15:38

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Afrikan tulevaisuus huumeiden varjossa

su 09.12.2018 15:21

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Aatteiden alennusmyynti

ti 18.12.2018 21:58

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Vihreä metsäpolitiikka aiheutti Kalifornian metsäpalot

la 15.12.2018 11:54

Heikki Porkka

Oulun tauti vai uusi imago?

ti 18.12.2018 13:05

Olli Pusa

Ilmastokiima

pe 14.12.2018 12:26

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Punavihreässä totuudessa maalia siirretään tarpeen mukaan

ma 17.12.2018 10:02

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Tapaus Solzhenitsyn

ti 18.12.2018 21:56

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40