Blogi: Heikki Porkka, su 09.12.2018 12:43

Suojelua suomalaislasten elämää tuhoamalla

 

Suomen hallitus, opposition punavihreät, presidentti, useimmat valtamediat ja suvaitsevaisiksi kutsutut ihmiset sekä Poliisihallitus ovat usean vuoden ajan kuuluttaneet suomalaisille harhaanjohtavaa viestiä.

Kaikki edellä mainitut ovat painottaneet, että ”pelolle ei saa antaa”, vaikka ovat itse pelänneet niin paljon valta-asemansa sekä itseensä kohdistuvan kunnioituksen ja luottamuksen menettämistä, että ovat toistaneet samoja valheeseen perustuvia fraaseja vuosien ja kuukausien ajan piittaamatta suomalaisten naisten ja lasten turvallisuudesta sekä yhteiskuntarauhan järkkymisestä.

Presidentti Risto Ryti kirjoitti marraskuussa 1944:

”Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”

Mitä pitäisi ajatella useilla paikkakunnalla toteutetuista päiväkoti- ja kouluvierailuista, joille islaminuskoisia nuoria miehiä on kuskattu, kun tiedostaa, että maan poliittisella johdolla, Poliisihallituksella ja sisäministeriöllä on ollut vuoden 2015 syksystä alkaen tiedossa millaisen uhkatekijän muslimimiehet muodostavat tytöille (lapsille) ja nuorille naisille.

Heinolan koulujen oppilaita lähestyttiin jo kolme vuotta sitten, joulukuun alkupäivinä 2015, tiedotteella, jossa varotettiin turvapaikanhakijoiden muodostamasta uhasta nuorille tytöille.

Wilma-järjestelmän kautta jaettiin tuolloin tiedote, josta seuraavat lainaukset:

”Hyvät oppilaat,

Viime päivinä on tapahtunut paljon niin Heinolla kuin muuallakin liittyen turvapaikanhakijoihin. On esiintynyt täysin tuomittavaa väkivaltaista käytöstä, mikä herättää teissä ymmärrettävästi pelkoa ja hämmennystä.”

”On syytä tiedostaa, että vaikkapa pelkästään silmiin katsomisella saattaa olla erilainen merkitys eri kulttuureissa, ja se voidaan tulkita lupaukseksi enemmästä kuin mitä sillä on tarkoitettu.”

”Kuulemma Facebookin kautta on otettu moniin yhteyttä.”

”Maailma on sellainen paikka, että nuorten tyttöjen ei kannata kävellä pimeällä yksin, eikä ottaa katsekontaktia isompaan miesjoukkoon, ei Heinolassa eikä muualla.”

Sen sijaan, että hallitus, sisäministeriö ja Poliisihallitus olisivat keskittäneet voimavaransa tiedossa olevan vakavan uhan ennalta ehkäisyyn eli edistäneet toimenpiteitä, joiden avulla kaikki ”turvaa hakemaan” tulleet pidetään niin kauan eristyksissä kansalaisista, että päätös heidän maahan jäämisestään tai poistamisestaan saadaan tehtyä, ovat turvallisuudesta vastaavat instanssit keskittyneet ”vihapuheen” ja ”rasismin” kyttäämiseen netissä.

Puolueista pahin on kuitenkin oppositiossa istuva vihreät, joka katsoi asiakseen kertoa nettitiedotteen avulla, että

”Turvapaikanhakijat eivät lisää rikollisuutta tai levottomuuksia

Turvapaikanhakijoiden ei ole todettu lisäävän rikollisuutta tai muita ongelmia. Myöskään vastaanottokeskusten lähiseutujen turvattomuus ei ole lisääntynyt. Turvapaikanhakijoiden kotoutumiseen panostetaan ja heille opetetaan suomalaista kulttuuria ja arkea.”

Vihreiden suomalaisille kertoma vaarallinen informaatio katosi nettisivuilta vasta 5.12.2015, vaikka esimerkiksi Kempeleessä kouluvierailun jälkeen tapahtunut raiskaus oli toteutunut jo 23.11.2015. Tätä ennen oli tapahtunut jo useita seksuaalirikoksia, joihin turvapaikanhakijat olivat syyllistyneet.

Vihreät jankuttavat toistuvasti ihmisoikeuksista ja kansainvälisistä sopimuksista, sen sijaan suomalaisten turvallisuus heitä ei tunnu liiemmin kiinnostavan. Taistolaiskommunismin perinnepuolue on pyrkinyt jatkuvasti edistämään totaalivapaata liikkuvuutta osoittamatta minkäänlaisia inhimillisyyden merkkejä, kun suomalaisia on murhattu, tapettu ja raiskattu turvapaikanhakijoiden toimesta.

Sisäministeri Kai Mykkänen on viime päivinä esiintynyt julkisuudessa pyrkien luomaan itsestään kuvaa tiukemman maahanmuuttopolitiikan kannattajana, vaikka on tänä vuonna esittänyt esimerkiksi EU:n vastaanottamien kiintiöpakolaisten määrän kymmenkertaistamista.

Mykkänen on lisäksi kertonut suomalaisille, että kansalaisuuslakia ollaan muuttamassa. Mykkänen on nostanut kansalaisuuslain muutoksen esiin Oulussa paljastuneiden törkeiden rikosten yhteydessä käydyissä keskusteluissa.

Millä tavoin Suomen kansalaisuuden voi nykyisin menettää, siitä valistetaan Maahanmuuttoviraston nettisivuilla

Mykkäsen tarkoittama kansalaisuuslain muutos koskisi eduskunnan nettisivuilla kerrotun tiedon mukaan henkilöitä, jotka syyllistyvät maanpetos-, valtiopetos- tai terrorismirikokseen. 

Mykkänen on puhunut kansalaisuuslain muutoksesta seksuaalirikosten yhteydessä, vaikka esimerkiksi lapseen kohdistuva seksuaalinen teko, olkoon se millainen tahansa, ei ole maanpetos, valtiopetos tai terrorismiksi katsottava rikos tai sellaisen valmistelu.

Mykkänen on konditionaalihenkilö (”voitaisiin pohdiskella”), toisin sanoen tyhjänpuhuja. Helsingin Sanomat 6.12.2018:

”Tiedän, että tämä on herkkä kysymys, mutta minusta sitä voisi pohdiskella, voisiko lakia laajentaa niin, että kansalaisuuden voisi menettää törkeästä lapsenraiskauksesta, josta on saanut yli kuuden vuoden tuomion”, Mykkänen sanoo. ”Nyt käsiteltävänä olevaan lakiin se olisi varmaan liian iso muutos, mutta jatkossa tätä voi pohtia. Ilman kansalaisuutta kukaan ei tietysti voisi jäädä.”

Suomessa on joskus muutettu lakeja hyvinkin nopeassa aikataulussa, mutta utopistisen if-poliitikko Mykkäsen mielestä nyt sellaiseen ei ole mahdollisuutta, koska kansalaisuuden pois ottaminen lapsenraiskaajalta on  Mykkäsen mielestä ”liian iso muutos” käsiteltävänä olevaan lakiin.

Mielenkiintoista, että Mykkänen olettaa suomalaisten kansanedustajien pitävän lapsenraiskaajaa niin arvossaan, ettei eduskunnasta löydy enemmistöä kansalaisuuden poistamiseen törkyväeltä.

Kuinka moni kansanedustaja ilmoittaa vastustavansa kansalaisuuden pois ottamista ulkomaalaistaustaiselta, joka syyllistyy lapsenraiskaukseen?

Tiedossa on, että ainakin kokoomuksen ja sdp:n jäsenistössä / lähipiirissä on ollut pedofiliasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankilaan tuomittuja ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. Kenties tietyt poliitikot haluavat suojella kavereitaan ja tovereitaan?

Lisäksi hallituksen uudessa kansalaisuuslakiesityksessä jätetään takaportti myös maanpetokseen, valtiopetokseen tai terrorismirikokseen syyllistyneille. Lakiesityksen kohdassa 33b todetaan nimittäin seuraavaa:

”Edellä 33 a §:ssä tarkoitettu päätös kansalaisuuden menettämisestä tehdään henkilön tilanteen kokonaisvaltaisen tarkastelun perusteella. Arvioinnissa otetaan huomioon henkilön siteet Suomeen ja hänen muuhun kansalaisuusvaltioonsa. Näitä siteitä arvioitaessa otetaan huomioon ainakin hänen asuin- ja oleskeluhistoriansa, perhesiteensä ja kielitaitonsa sekä koulunkäyntinsä, opiskelunsa, työntekonsa ja muu taloudellinen toimintansa kansalaisuusvaltioissaan. Arvioinnissa otetaan huomioon myös henkilön perheenjäsenille mahdollisesti aiheutuvat seuraukset.

Seuraavaksi muutama ”pähkinä” purtavaksi.

Mitä puoluetta valtamedia on halveksinut toistuvasti viimeisten vuosien ajan, varsinkin kesäkuusta 2017 lähtien?

Minkä puolueen puheenjohtajalta presidentti Niinistö vaati aktiivista katumista kesäkuussa 2017?

Entä minkä puolueen edustajien sivustoja Facebook on viime viikkoina poistanut tai jakanut sivustojen haltijoille kirjoituskieltoja mitä ihmeellisimmin perustein, toisin sanoen perustelematta kieltoja millään tavoin?

Kyseessä on puolue, joka on jo vuosien ajan ja varsinkin kesäkuusta 2017 lähtien kertonut Suomen olevan suomalaisten turvasatamaksi aikoinaan syntynyt alue, jonka lisäksi puolue on pyrkinyt edistämään suomalaisten turvallisuutta esimerkiksi vaatimalla maahanmuuttopolitiikkaan reippaita kiristyksiä toisin kuin KAIKKI muut eduskuntapuolueet.

Lopuksi muutama sana hybridivaikuttamisesta.

Suomalainen valtamedia uutisoi toistuvasti hybridivaikuttamisesta. Hybridivaikuttamisesta tuli muodikas termi Yhdysvaltain presidentinvaalien yhteydessä, kun Venäjän väitettiin manipuloivan vaaleja.

Mitä nyt pitäisi sanoa Facebookin ja valtamedian toiminnasta? Etteivät vaan ole nimenomaan toteuttamassa hybridivaikuttamista, jolla pyritään estämään perussuomalaisten menestyminen tulevissa vaaleissa?

Heikki Porkka su 09.12. 12:43

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin - vallankumous käynnissä

ti 27.09. 12:24

Äärioikeistolainen, laitaoikeistolainen

ma 26.09. 16:53

Virossa oikeus kumosi jo kolmannen kerran koronarokotteista kieltäytyneiden irtisanomispäätöksiä

su 25.09. 17:24

SDP - postsovjeettinen trauma ja isovelikompleksi

to 22.09. 11:59

Virossa oikeus totesi koronarokotuspakon ja irtisanomiset laittomaksi

ma 12.09. 10:20

Sanna Marin on jatko-osa ministerien totta vai tarua henkilögalleriassa

to 01.09. 12:50

Tunteisiin takertunut epärehellinen henkilö ei sovi pääministeriksi

pe 26.08. 10:39

Istuuko Suomen pääministerinä kapinalliseen minä itse -teinityttöön samaistuva persoona?

pe 19.08. 13:58

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Kenen tai keiden valtaan suostut antamaan itsesi?

to 16.06. 12:28

blogit

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08.2022 23:48

Juha Ahvio

Giorgia Meloni sekä Jumala, isänmaa ja perhe voittivat Italian vaaleissa

pe 30.09.2022 21:52

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Miksi Yhdysvallat haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon?

pe 20.05.2022 17:31

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Suomi on päässyt puulla pitkälle

la 10.09.2022 16:19

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Pakkoruotsi vahvistuu ja karkottaa erityisosaajia

la 24.09.2022 13:42

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Sota-Lintilän horinat - Taivaan lahja Putinille?

su 11.09.2022 13:29

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Maailman Talousfoorumi on vaarallinen uskonnollinen kultti

ti 04.10.2022 12:07

Heikki Porkka

Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin - vallankumous käynnissä

ti 27.09.2022 12:24

Tapio Puolimatka

Abortin laillistaminen murentaa ihmisoikeusjärjestelmän

ti 13.09.2022 13:49

Olli Pusa

Hautajaiset Moskovassa

su 02.10.2022 13:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Modernin maailman syntysijoilta

ti 18.01.2022 23:48

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44