Blogi: Heikki Porkka, ti 11.12.2018 11:38

Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

 

Toistuvasti pelokkuutta tosiasioiden edessä osoittaneet puolueet eivät herää edes terrori-iskun ja järjestelmällisen lasten raiskaamisen johdosta. Näin tämä on nähtävä, sillä terrori-iskun jälkeen Turun kaupunginvaltuusto kieltäytyi kokoomuksen, sdp:n, vihreiden ja vasemmistoliiton johdolla perussuomalaisten esityksestä, jonka mukaan valtuustossa pitäisi käydä huolellinen keskustelu kaupungin turvallisuustilanteesta. Turun valtuusto ei pitänyt edes hiljaista hetkeä terrori-iskun uhreja kunnioittaakseen.

Kylmää on kokoomuksen ja punavihreiden meno.

Nyt sama kieltäytyminen toteutui Oulun valtuustossa, jossa otettiin kokoomuksen, keskustan, vihreiden, vasemmistoliiton ja sdp:n johdolla erittäin tyly kanta perussuomalaisten esitykseen käydä raiskausepidemiasta syvällinen keskustelu nimenomaan valtuustossa, jotta kansalaiset saavat käsityksen poliitikkojen kannoista.

Kansalaisia pelkäävät Oulun valtuustoryhmien puheenjohtajat ovat sen sijaan sopineet järjestävänsä seminaarin tammi- tai helmikuussa. Niinpä, mikä se sellainen ”vastuullinen” poliitikko on, joka ei pakene vastuuta seminaarin tai parlamentaarisen ryhmän joukkopäätösten taakse, kun on siihen asti osoittanut toistuvaa tukea yhteiskuntaa hajottavalle ja kantaväestölle vaaralliseksi jo pitkään tiedetylle politiikalle.

Turun ja Oulun valtuustojen pelokas reaktio on linjassa valtakunnan tason poliitikkojen (presidentti, hallitus, eduskunnan punavihreä oppositio), valtamedian ja Poliisihallituksen haitallista maahanmuuttoa suosivien käytäntöjen kanssa.

Puolueiden (pois lukien perussuomalaiset) ja valtamedian noudattaman linjan seurauksena kentällä toimiva poliisi ja koko muu viranomaiskenttä pelkäävät rasistiksi leimautumista. Johdonmukaisena seurauksena on ollut todellisuutta hämärtävä tiedottaminen ja kansalaisten epätietoisuus, jotka ovat omalta osaltaan johdattaneet Suomen pelon täyttämäksi ja yhä selkeämmin vihaa tuntevaksi yhteiskunnaksi.

Oulun tapaus palautti mieleen Britannian kaksi järkyttävän mittavaa ja pitkään kestänyttä raiskausrinkiä, joista toisessa, hieman Oulua asukasluvultaan suuremmassa Rotherhamissa, joutui ainakin 1 500 lasta (valtaosa tyttöjä, nuorimmat uhrit 11-vuotiaita) pääasiassa islaminuskoisista miehistä koostuneen jengin toteuttamien seksuaalirikosten kohteeksi vuosien 1997 – 2013 välisenä aikana.

Toisessa, Oxfordissa vuosina 1999 – 2014 toteutuneessa seksuaalirikosten laajassa vyyhdessä ainakin 300 tyttöä raiskattiin tai pakotettiin muunlaiseen seksuaaliseen tekoon. Asialla olivat jälleen muslimimiehet. 

Britannian tapauksia yhdistää poliisi- ja sosiaaliviranomaisten piittaamaton JA pelokas toiminta. He pelkäsivät rasistiksi leimaamista, jota brittiläinen ”luotettava” media ja erityisesti työväenpuoluetta (demarit) edustavat poliitikot olivat kilvan harjoittaneet.

Oulukaan ei ole ensimmäistä kertaa ”pappia kyydissä”, kun puhutaan ulkomaalaisten miesten törkeistä seksuaalisista teoista, sillä vuosina 2006 - 2007 kohistiin useista  raiskauksista ja joukkoraiskauksista, joita tapahtui jopa keskellä kaupunkia.

Oulun tuoreimmassa seksuaalirikosvyyhdessä tähän mennessä kiinni saatujen epäiltyjen etunimet ovat: Mohamed, Humad, Ahmed, Mohamed, Rahmani, Yosefi, Mirzad ja Barhum. Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

Oulusa osataan? Vai miten se meni, kokoomus, keskusta, vihreät, sdp ja vasemmistoliitto?

Kun todellisuus alkaa hiljalleen paljastua yhä useammalle suomalaiselle, on luonnollista, että kansalaiset ovat vihaisia. Ja koska poliitikko ei pelkää mitään muuta kuin valta-asemansa menettämistä, pyrkii hallitus kokoomuspuolue (Petteri Orpo) etunenässä estämään avoimen keskustelun ikäväksi eskaloituneesta tilanteesta.

Oulun pitkään jatkuneen seksuaalirikosvyyhdin paljastuttua luulisi, että poliittinen oppositio kokonaisuudessaan vaatii maahanmuuttopoliittiseen keskusteluun täyttä avoimuutta, koska oman kansan suojelun kaikelta mahdolliselta ulkoa saapuvalta pahalta pitäisi olla jokaisen puolueen ehdoton ykköstehtävä.

Luulo ei kuitenkaan ole Suomessa tiedon väärti, sillä sen sijaan, että sdp, vasemmistoliitto ja vihreät olisivat asettuneet kansalaisten puolelle vaatimaan hallitukselta tolkkua maahanmuuttopolitiikkaan, ne ovat vaikenemalla antaneet tukensa tuhoisalle toiminnalle.

Yhtä kaikki, hallituksella ja opposition punavihreillä on yhteinen vihollinen, perussuomalaiset, joka on ainoa eduskuntapuolue, joka on Jussi Halla-ahon johdolla ollut erittäin selkeäsanaisesti haittamaahanmuuttoa vastaan. Halla-aho ja Laura Huhtasaari toivat jo sittemmin luopioksi osoittautuneen Timo Soinin aikakaudella erittäin selvästi esiin, miten Suomen pitäisi toimia holtittomaan maahantulon suhteen.

Ja kuten tunnettua, kokoomuksen Petteri Orpo ja keskustan Juha Sipilä ottivat käyttöön termin arvopohja, jolla on toistuvasti perusteltu yhteistyöstä kieltäytymistä perussuomalaisten kanssa. Suomen kansalaisten kannalta juuri perussuomalaisten edustama maahanmuuttopolitiikka olisi ylivoimainen ratkaisu, mutta gallupykköset sdp ja kokoomus ovat ilmoittaneet kieltäytyvänsä yhteistyöstä jo reilusti ennen vaaleja.

Edellä kerrotun perusteella ei pitäisi olla epäselvyyttä siitä, mistä suunnasta kohdistuu pahin ja selkein uhka suomalaiselle yhteiskunnalle.

Syy löytyy Suomen eduskunnasta ja sen toteuttamaa haitallista politiikkaa myötäilevästä valtamediasta!! Maahanmuuttajien järkyttävä osuus seksuaalirikoksissa sekä heidän tekemänsä muut kauhistuttavat teot ovat seurausta Suomen noudattamasta maahanmuuttopolitiikasta.

Yleisradio uutisoi 10.12.2018 Suojelupoliisin julkaisemasta Kansallisen turvallisuuden katsauksesta

Uutistenlukija Piia Pasasen lisäksi aihetta esitteli toimittaja Päivi ”nämä ovat aivan yksittäistapauksia” Happonen. Arvatkaapa montako kertaa he lausuivat sanan islam katsauksen sisältöä esitellessään?

Oikein, täsmälleen nolla kertaa.

Entä mitä Supon katsaus toteaa terrorismista?

” Merkittävimmän terroristisen uhkan muodostavat yksittäiset henkilöt tai pienryhmät, jotka saavat motivaationsa radikaali-islamistisesta propagandasta.”

”On todennäköistä, että Suomessa toimivien terrorismia tukevien verkostojen tavoitteena on radikalisoida ja värvätä lisää kannattajia. Tukiverkostot pyrkivät mahdollisesti myös operatiiviseen toimintaan.”

Ylen Pasanen ja Happonen eivät maininneet lainkaan sanaa islam, mutta mikä oli sen sijaan heidän pääviestinsä suomalaisille? Äärioikeiston uhka.

Nyt on kysyttävä, montako terrori-iskua ja raiskausta on luettavissa ”äärioikeiston” piikkiin? No, kuinka monta löytyy ja mikä osuus niistä on kohdistunut ulkomaalaisiin? Entä kuinka monta terrori-iskua ”äärioikeistolaiset” ovat Suomessa suunnitelleet, mutta jääneet rysän päältä kiinni?

Ja toisaalta, montako islaminuskoisten terrori-iskua on ennalta ehkäisty kaikessa hiljaisuudessa?

Sipilän hallituksen tavoite parantaa Suomen sisäistä turvallisuutta ei ole mennyt niin sanotusti putkeen.

Vapaaehtoisesti ja vastoin kansainvälisiä sopimuksia toteutumaan päästetty, vuonna 2015 alkanut invaasio on tuottanut toistaiseksi terrori-iskun, terrori-uhan kasvun, ainakin kolme murhaa ja yhden tapon sekä yli 140 raiskausta, joista osa törkeitä raiskauksia, yli 2 000 pahoinpitelyä, yli 100 laittoman maahantulon järjestämistä, ryöstöjä ja varkauksia.

Yllä mainittujen rikosten toteuttajina ovat olleet henkilöt, jotka ovat omien sanojensa mukaan tulleet hakemaan turvaa Suomesta!!

Kokoomus, keskusta, sdp, vihreät ja vasemmistoliitto kiittävät ja suosivat edelleen samaa linjaa, jota on noudatettu Suomessa ja aiemmin muualla läntisessä Euroopassa. Tuloksena terroria, raiskauksia, väkivaltaa sekä kasvava pelon ja vihan ilmapiiri.

Tänä päivänä Suomi edustaa Euroopan löperöintä linjaa, johon saatetaan ehkä [kuten poliittinen puheenparsi kuuluu] tehdä kosmeettisia viilauksia.

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) ehätti jo Marokon Marrakeshiin nyökyttelemään hyväksyvästi YK:n GCM-sopimukselle, joka takaa kehitysmaalaisille paremman tulevaisuuden, mutta esimerkiksi suomalaisille entistä tukalammat ajat.

Sipilän hallitus ilmoitti ohjelmassaan pitävänsä erityisen hyvää huolta sisäisen turvallisuuden säilymisestä vakaana. Monen muun edellä kerrotun asian lisäksi vakavasta sisäisen turvallisuuden heikkenemisestä kertoo Sipilän hallituksen aikana Suojelupoliisin tarkkailun alle joutuneiden henkilöiden määrän tasainen kasvu.

Vuonna 2015 kohdehenkilöitä oli 270, vuonna 2016 heidän määränsä oli 310, vuonna 2017 määrä oli jo 340 ja vuonna 2018 on päästy uuteen ennätykseen, kohdehenkilöitä on noin 370.

Neljässä vuodessa potentiaalisten terroristien määrä on noussut noin sadalla henkilöllä. Lisäksi on syytä muistaa, että Turun terroristi ei ollut, tai pitäisikö sanoa ei kelvannut, Supon potentiaalisten terroristien listalle, vaikka hänen radikalisoitumisestaan raportoitiin suojelupoliisille.

Jotta kansallisen ja kansainvälisen poliittinen korrektiuden määrä ja kulttuurinen sokeus tulevat riittävässä määrin ymmärretyksi, on hyvä tiedostaa, että ex-presidentti Tarja Halonen, jota Yleisradio käyttää mielellään asiantuntija, kun puhutaan monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta, on antanut ymmärtää, että ihmisten käyttäytyminen ei ole kulttuurisidonnaista ja että missään kulttuurissa ei hyväksytä raiskaamista.

Elävän elämän tosiasiat puhuvat rankasti Halosen höpötystä vastaan, mutta arvatkaapa kyseenalaistiko Ylen Seija Vaaherkumpu Halosen väitteitä? Niinpä, ei sanallakaan.

Todellisuudessa useissa muslimimaissa ruoskittavaksi ja rangaistavaksi joutuu raiskauksen kohteena ollut nainen. Mies sen sijaan pääsee usein todistajien puuttuessa kuin koira veräjästä. Islamilainen kulttuuri on macho-kulttuuri viimeisen päälle, josta kertoo myös julmia rangaistuksia sisällään pitävä islamilainen sharia-laki, joka korostaa miehen ylemmyyttä suhteessa naiseen.

Kansainvälisesti tunnetuin henkilö, joka on viestinyt vastoin tosiasioita, on Ulkopoliittisen instituutin, Yleisradion ja monen muun valtamedian sekä Juha Sipilän ja Petteri Orpon suosikki, Yhdysvaltain presidentiksi pyrkinyt Hillary Clinton, joka tviittasi 19.11.2015:

”Let’s be clear: Islam is not our adversary. Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism.”

Suomeksi: ”Tehdään tämä selväksi: Islam ei ole vastustajamme. Muslimit ovat rauhaa rakastavia ja suvaitsevaisia ihmisiä eikä heillä ole kerta kaikkiaan mitään tekemistä terrorismin kanssa.”

Voiko ihminen olla enää pahemmin ”kuutamolla”? Ikävä kyllä voi, siitä ovat useat Suomen poliitikot antaneet lukuisia esimerkkejä viimeisten vuosien aikana.

Jos ja kun ihmisen poliittinen ajattelu perustuu opportunismiin, tuulen haisteluun ja vallanhimoon, ei mikään ole mahdotonta. Tästä oivana esimerkkinä näyttäytyy suurin osa eduskunnassa istuvista kansanedustajista.

Keväällä on mahdollisuus vaihtaa suomalaisvastaiset poliitikot parempiin ja antaa jatkopesti niille, jotka ovat todistettavasti osoittaneet olevansa suomalaisten edustajia. 

 

Heikki Porkka ti 11.12. 11:38

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Onko al-Holin leirillä suomalaislapsia vai "suomalaislapsia" ?

Klo 12:07.

Suomi-media on jälleen kärsinyt murskatappion

pe 13.12. 08:50

Miksi punaiset, vihreät ja keskusta vihaavat turvallista yhteiskuntaa?

ke 11.12. 10:26

Väestö vaihtuu - pääkaupunkiseutu gettoutuu Ruotsin mallin mukaisesti

ma 09.12. 18:00

Viro kellisti kaikki monikulttuurisuutta ylistävät hyvinvointivaltiot

to 05.12. 11:14

Pekka Haavisto on seuraava kujanjuoksija

ke 04.12. 11:25

Maahanmuuttoon ja monikultturismiin liittyviä yksittäisiä tapahtumia vuosilta 2005 - 2017

ti 03.12. 10:25

Idi Amin, Sauli Niinistö, Raija Toiviainen ja Jussi Halla-aho sananvapaudesta

pe 29.11. 16:37

Saamen ja Suomen stereotyypit

ke 27.11. 11:52

Baltzarin tapaus polttaa poliitikkojen näppejä ja takamuksia

ma 25.11. 12:39

blogit

Vieraskynä

Jälleen kerran kaikki alkoi siitä, kun Israel ampui takaisin

su 17.11.2019 00:37

Juha Ahvio

30.11.2019 on kulunut 80 vuotta Suomen itsenäisyyden turvanneen talvisodan alkamisesta

ma 09.12.2019 22:14

Professorin Ajatuksia

Brexit varmistui

pe 13.12.2019 23:11

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Valheellisuus paksua kuin mummin nilkat - Hallitusammattilaiset, pioneerit ja tasa-arvon partisaanit

pe 13.12.2019 23:14

Petteri Hiienkoski

Hallituskriisi on myös laillisuuskriisi

pe 13.12.2019 14:45

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Haluan provosoida ihmisiä tutkimaan asioita itse

la 12.10.2019 11:17

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Espoon nuorisotiloissa jatkuvia etnisiä konflikteja

la 05.10.2019 23:55

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Sanna Marin ja Suomen epärehellisin hallitus

ke 11.12.2019 22:13

Mika Niikko

Mielipide tai vihainen puhe ei ole rikos!

ma 11.11.2019 22:02

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hourulan väen ilmastovallankumous julkistettiin

su 17.11.2019 09:51

Heikki Porkka

Onko al-Holin leirillä suomalaislapsia vai "suomalaislapsia" ?

su 15.12.2019 12:07

Tapio Puolimatka

Voiko mies synnyttää?

ma 07.10.2019 23:31

Olli Pusa

Oikeusviranomaiset vastaan kansa

pe 22.11.2019 18:37

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Mikä on muuttunut 30-vuodessa.

pe 11.10.2019 00:57

Reijo Tossavainen

Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

pe 23.08.2019 09:24

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Mies paikallaan?

pe 13.12.2019 23:12

Matti Viren

Vesi maksaa

su 08.12.2019 12:49