Blogi: Heikki Porkka, ti 12.02.2019 12:18

Rappio raastaa Suomi-politiikkaa

 

Aivan aluksi on todettava, että kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on osoittautunut samanlaiseksi katastrofiksi kuin Jutta ”takuusvakuus” Urpilainen oli toimiessaan sdp:n puheenjohtajana ja valtiovarainministerinä valehtelijaksi ja väärentäjäksi osoittautuneen Jyrki Kataisen hallituksessa.

Ruma alku kirjoitukselle, mutta minkäs teet kun kaikki edellä kerrottu on totta.

Urpilainen jäi kiinni valehtelusta, kun hän väitti allekirjoittaneensa sopimuksen, vaikka laittoi nimensä vain Kreikan valtiovarainministerinä toimineen Evangelos Venizelosin Urpilaiselle lähettämään kirjeeseen, jossa puhutaan yksityisen sektorin vastuusta Kreikan velkajärjestelyssä. Lisäksi Urpilainen toimi vastoin lakia yrittäessään estää kansanedustajia tutustumasta ”takuusvakuus”-sopimukseen.

Petteri Orpo puolestaan valehteli useaan otteeseen sisäministerinä, esimerkiksi silloin, kun kertoi EU:n sisäministerien enemmistön kannattaneen taakanjakoa ja väittäessään, että kansainväliset sopimukset velvoittavat Suomen toimimaan, kuten tehtiin vuoden 2015 turvapaikanhakijatulvan aikana.

Jyrki Katainen valehteli kaikille suomalaisille, että jatkaa pääministerinä kautensa loppuun asti, vaikka tiesi jo sanoessaan, että hänellä ei ole aikomustakaan istua koko kautta. Ennen nousuaan kokoomuksen puheenjohtajaksi Katainen kavereineen väärensi yhdistysten kokouspöytäkirjoja, joiden voimalla pääsi osallistumaan kokoomuksen puoluekokoukseen.

Suomalaisia valehtelu ja väärentäminen eivät kuitenkaan tunnu haittaavan, sillä gallupit kertovat edelleen sdp:n ja kokoomuksen olevan suosituimmat puolueet.

Näyttää siis siltä, että suomalaiset ovat tilaamassa itselleen lisää ongelmia, joista voivat narista seuraavat neljä vuotta, jonka jälkeen pääsevät taas äänestämään valtaan samat pösilöt.

Fiksu kansa?

Vuoden 2015 syyskesällä Suomeen tulvi kuin saavista kaatamalla enimmäkseen irakilaisia taistelukuntoisia miehiä. Yhteensä tulijoita oli noin 32 000, joista irakilaisia lähes 30 000. Kuten muistetaan, ”luotettava” suomalainen valtamedia antoi kirjallisen ja kuvallisen kerronnan myötä ymmärtää, että Suomeen saapuu hätää kärsiviä syyrialaisia naisia ja lapsia.

Kun vaihtoehtomediat osoittivat valtamedian uutisoinnin valheeksi, toteutti valtamedia kommunistien jo vuosikymmeniä aiemmin hyväksi havaitseman operaation kääntäen asiat nurin niskoin ja ryhtyi syyllistämään totuutta jahtaavia vaihtoehtomedioita valemediaksi.

Valtamedia eteni valheen tiellä niin pitkälle, että sen päätoimittajat esittivät ”vetoomuksen luotettavan median puolesta” tekaisten sanojensa vakuudeksi tuotemerkin, vasemmiston mieleen tuovan v-kirjainta muistuttavan ”vastuullisen median” tunnuksen.

Valtamedian käyttämän tunnuksen perusteella tavan kansalaisen on nykyään helppo tunnistaa media, jonka viestintään tulee suhtautua suurella varauksella. Kiitos tästä kuulunee päätoimittajien yhdistykselle?

Jos on Suomessa pimittävä ja vain sopivia tosiasioita uutisoiva valtamedia, ei voi kehua myöskään kansanedustajien laatua. Esimerkkinä hallituksen ministerit, joiden tärkein henkilökohtainen hankinta on superliima. Superliimalla he liimaavat itsensä ministeriaition ja –auton penkkiin niin tiukasti, että persaus ei irtoa niistä ennen seuraavia eduskuntavaaleja.

Ministerin tehtävässä saa valehdella ja toimia vastoin kansakunnan etua. Jos jää kiinni, riittää, kun lausuu taikalauseen, ”kannan täyden poliittisen vastuun”, jonka jälkeen baana on taas avoin uusille ministeritason innovaatioille.

Kuka muistaa Suomen rauhan ajan historiasta hallitusta, jonka sisäministerinä toiminut henkilö vaarantaa tietoisesti ja vapaaehtoisesti valtion sisäisen ja yksittäisten kansalaisten turvallisuuden?

Kun Oulu nousi maailmanmaineeseen lastenraiskaajien kaupunkina, entinen sisäministeri ja nykyinen valtiovarainministeri Petteri Orpo ilmoitti tienneensä riskeistä, joita invaasio voi aiheuttaa.

Ovatko kokoomuslaiset nykyisin ylpeitä johtajastaan ja ministereistään, kuten pakolaisten määrän reipasta lisäämistä kannattavasta Kai Mykkäsestä, vihapuheen kimppuun stasi-kampanjan voimalla käyvästä Antti Häkkäsestä sekä lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa valheellista monikulttuurisuuspropagandaa innolla rahoittavasta Sanni Grahn-Laasosesta?

Kokoomuksen jyrkkä aatteellinen ja ideologinen alamäki käynnistyi broileripoliitikko Kataisen noustua puolueen johtoon. Toki alamäki oli alkanut jo Harri Holkerin kaudella, jolloin puolue liittyi konsensuspolitiikan toteuttajien ryhmään (sdp, kesk, vas, rkp) tuhoamaan aitoa demokratiaa.

Konsensus on vaihtoehdottomuuden politiikkaa, joka rapauttaa ja tuhoaa demokratian tuoden tilalle puolueiden diktatuurin.

Puhtaita jauhoja ei ole myöskään demarien pussissa, josta kertoo sdp:n kaksinaamainen toiminta vanhusasiassa. Toisaalla vastustetaan (Tampere) hoitajamitoitusta, toisaalla (eduskunta) sitä hetken päästä vaaditaan, kun asia nousee median ykkösaiheeksi.

Entä demarien eläkelupaukset? Kuka ne rahoittaa?

Aivan kuten kokoomuksen, keskustan, rkp:n, kommunistien (vas) ja vihreiden kohdalla, myöskään sdp ei ole valmis lopettamaan yhä haitallisemmaksi, kalliimmaksi ja vaarallisemmaksi käyvää humanitaarista maahanmuuttoa, jonka seurauksia ovat esimerkiksi terrori-isku, useat murhat ja tapot sekä muslimimiesten järisyttävä yliedustus seksuaalirikollisuudessa.

Suomen merkittävimmät taikaseinäpuolueet ovat vasemmistoliitto ja vihreät. Kummankin suunnasta kuullaan toistuvasti avauksia, joissa kansalaisille vaaditaan monenlaista hyvää, mutta ei koskaan kyetä kertomaan mistä kaivetaan varat lupausten takeeksi.

Yhteistä puolueille on viha kaikkia niitä kohtaan, jotka menestyvät elämässä taloudellisesti. Toisin sanoen puolueissa vihataan juuri niitä, jotka rahoittavat ylivoimaisesti eniten yhteistä pottia.

Vasemmistoliitolle, demareille ja vihreille on ollut jo vuosien ajan yhteistä ajatus, jonka mukaan vastakkainasettelua ei saa harjoittaa, koska se on rumaa. Usein kuulee väitteitä, joiden mukaan humanitaarisia maahanmuuttajia (turvapaikanhakijoita jne.) ja esimerkiksi työttömiä ei saa asettaa vastakkain. Vihervasemmiston taikaseinämallin mukaan rahaa riittää kaikille, mutta sitä, keneltä tai mistä kasvavat kuluerät kaivetaan, eivät nämä politiikan hihhulit kykene koskaan vakuuttavasti kertomaan. Tai no, sen verran he saavat suustaan ulos, että rikkaita täytyy verottaa lisää.

Ei ihme, että esimerkiksi Viro houkuttaa yhä useampia suomalaisia.

Viro ei suosi haitallista maahanmuuttoa vaan satsaa muuttoon, josta yhteiskunta hyötyy. Ja kas kummaa, Viro kuuluu aivan samojen kansainvälisten sopimusten ja EU-direktiivien piiriin kuin Suomi, mutta yhteiskunnan sisäinen ilmapiiri ja turvallisuus ovat täysin toisella tasolla kuin Suomessa.

Ei Viro ongelmaton maa ole, mutta kuten eräs maaseudulla asuva tuttavani (vanha nainen) totesi hieman ennen joulua, ”aivan sama tuleeko musta vai valkea joulu, pääasia, että se ei ole punainen”.

Lausahdus viittaa siihen, että demokratia on arvokas asia vain siinä tapauksessa, jos se toteutuu myös muualla kuin julistuksissa ja puheissa. Kuten muistetaan, Neuvostoliitossa ja Suomessa juuri kovimmat kommunistit kailottivat olevansa demokraattisia, jonka vakuudeksi useimpien kommunistiyhdistysten nimessä oli sana demokratia.

Nykyään yhdistetään usein sanat demokratia ja sosialismi. Vielä kun joku kertoisi, missä sosialistiseksi ilmoittautuneessa maassa on toteutettu demokratiaa diktatuurin sijaan?

Suomessa sanotaan, että Siperia opettaa, mutta todellisuudessa suomalaiset eivät tiedä mitä se tarkoittaa toisin kuin virolaiset. Ymmärryksen sijaan Suomessa pöyristellään sekä eduskunnassa että Yleisradiossa, jos joku kehtaa rinnastaa Euroopan unionin viime aikojen kehityksen Neuvostoliittoon.

Salaisuus ei ole sekään, että EU muistutti rakenteiltaan Neuvostoliittoa jo syntyessään. Tutkiva saa tietoa, joten olisiko esimerkiksi Ylessä syytä tutustua Neuvostoliiton valtarakenteeseen sekä siihen, millä tavoin kansa hiljennettiin ja miten keskusvalta nöyryytti hallintansa alla olevien alueiden kansalaisia ja kansakuntia? Jos vaikka hoksaisi, että EU:n nykyinen kehitys muistuttaa monin osin neuvostoliittolaista mallia.

Melko outoa on, kun yksikään merkittävä media ei reagoinut Petteri Orpon väittäessä, että ”vihapuhe heikentää eniten ihmisten turvallisuudentunnetta”. Kuten moni muistaa, myös Neuvostoliitossa rajoitettiin sananvapautta monenlaisin konstein, esimerkiksi valtion suunnasta toteutetun uhkailun sekä kuulustelujen, oikeudenkäyntien ja vankeusrangaistusten voimalla.

”Neuvostoliittolaisesta vihapuheesta” saattoi joutua vuosien ajaksi mielisairaalaan tai saada kotiarestia, kuten toimittiin joidenkin älymystön edustajien kohdalla. Kotiaresti tarkoitti käytännössä sitä, että ei saanut poistua kotikaupunkinsa rajojen ulkopuolelle. Nettiä ei ollut, joten aresti tarkoitti merkittävää tiedonkulun vaikeutumista.

Vihapuheesta höpöttämisen sijaan on syytä pitää aktiivisesti mielessä, että vuonna 2015 alkaneen invaasion seurauksena on toteutunut terrori-isku ja suomalaisia on tapettu sekä murhattu, jonka lisäksi lapsia ja nuoria kohdellaan seksuaalisesti kaltoin ennätystahdilla, mutta Orpo väittää, että vihapuhe tuhoaa eniten turvallisuudentunnetta! Kuinka pihalla Orpo on todellisuudesta?

Hölmömpikin kansalainen ymmärtää, että Orpo karttaa tietoisesti oikeiden ongelmien esiin nostamista, koska on itse toinen pääsyyllisistä siihen, millainen turvattomuus-yhteiskunta Suomesta on kehittynyt viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana.

Jos katsotaan isoa kuvaa, voidaan sanoa, että humanitaarinen maahanmuutto on lähtökohtaisesti ydinsyy kansalaisten turvallisuudentunteen heikkenemiseen. Kaikki merkittävimmät sisäiseen turvallisuuteen liittyvät ongelmat ovat kytköksissä humanitaariseen maahanmuuttoon, johon myös turvapaikka- ja pakolaispolitiikka lasketaan mukaan.

Oulun kaupunginjohtaja ihmettelee edelleen, mistä raiskausepidemia johtuu. Hän keskittyy lähinnä voivottelemaan ja uskoo, että lisäraha tuo rauhan ja turvallisuuden takaisin kaupunkiin. Ilmiselvästi myös hän karttaa katsomasta totuutta silmiin.

Syy ja seuraussuhteen ymmärtämiseen ei vaadita suurta järjenkäyttöä, mutta nähtävästi poliittisen korrektiuden luoma kynnys on Oulussa ja muualla Suomessa edelleen niin korkea, että edes lapsiin ja nuoriin kohdistuneet teot ja terrori-isku eivät hetkauta kylmien poliitikkojen päitä.

Surullinen juttu, sillä koskaan ei ole Suomessa tainnut olla niin pelkurimaisia poliitikkoja ja virkamiehiä vallassa kuin nykyisin. Muistaa kannattaa, että poliitikot valitsee kansa ja että ylimmät virkapaikat täytetään juuri kyseisten poliitikkojen tahdon mukaisesti.

Äänestämisellä on merkitystä – ainakin enemmän kuin ikuisella narinalla.

Heikki Porkka ti 12.02. 12:18

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44