Blogi: Heikki Porkka, pe 31.07.2020 10:55

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

 

("nuoriso" = massamedian käyttämä koodikielen sana, kun maahanmuuttajataustaiset ovat rikoksesta epäiltyinä)

Otsikon kysymykseen suora vastaus: ei tietenkään ole, vaikka twitterissä hämmentävä ylikomisario niin antaa ymmärtää.

Kuten hyvin tiedetään, Ruotsi on ajautunut surkeaan sisäisen turvallisuuden tilaan siksi, että se on vastaanottanut haitallista maahanmuuttoa vuosien ajan.

Tilastot kertovat aukottomasti, että Afrikasta ja Lähi-idästä suuntautunut maahanmuutto korreloi rajusti seksuaalirikollisuuden voimakkaan kasvun kanssa.

Lisäksi Ruotsin osalta tiedetään, että haitallisella maahanmuutolla on selkeä yhteys autojen polttamiseen (lähi-itäläinen tapa), ampumistapauksiin (useiden maahanmuuttaneiden etnisten ryhmien harraste) ja kranaatti-iskuihin (useiden maahanmuuttaneiden etnisten ryhmien harraste).

Tahallisesti sytytettyjen koulupalojen osalta en ole nähnyt tietoja tekijöistä, mutta epäilen vahvasti, että Ruotsi on saavuttanut niidenkin osalta maailman kärkisijan noudattamansa maahanmuuttopolitiikan seurauksena / ansiosta.

Ruotsalaiset ovat kovia keksimään selityksiä massiivisille ongelmilleen.

Seksuaalirikosten osalta on puhuttu ilmoituskynnyksen alenemisesta ja lainsäädännön muutoksista.

Kovin vaikeaa on ollut tunnustaa, että Lähi-idän ja Afrikan sarven suunnasta saapuneella porukalla on merkittävä rooli vakavassa naisrauhan järkkymisessä.

Ja totta kai, ei Ruotsi olisi afrikkalaisen ja lähi-itäläisten ihmisoikeuksien luvattu maa, mikäli siellä ei olisi syytetty maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivia rasisteiksi ja natseiksi, joiden toiminta aiheuttaa ahdistusta "nuorisossa", joka intoutuu rikolliselle polulla, koska ahdistunut henkilö ei enää hallitse itseään.

Rakenteellinen rasismi on ollut muodikas aihe jo muutaman vuosikymmenen ajan ruotsalaisten diskuteeratessa kalustetuissa huoneissa ja antifanttien väkivaltaiskuja suunnittelevissa kriminaalikerhoissa.

Entä miten Suomessa on reagoitu Ruotsin kehitykseen? Matkittu sitä, totta kai. Alemmuus- ja pikkuvelikompleksista kärsivät suomalaispoliitikot ovat aina katsoneet ylöspäin ruotsalaista yhteiskuntaa.

Sosialidemokraatit (sdp) sen [ruotsalaisten sokean ihailun aloittivat], mutta pekkaa pahempia eivät sen jälkeen ole olleet kokoomuslaiset, keskustalaiset, kommunistit ja vihreät.

Nyt, kun Suomessa on ollut jo pitkään selkeästi näkyvissä ruotsalaistyyppisiä ongelmia - tuoreimpana Kaivopuistossa nuoren ihmisen kuolemaan johtanut väkivalta -  on Suomessa seurattu myös ruotsalaistyyppistä selittelyn mallia.

Erityisen kontallaan ovat olleet useat punavihreät poliitikot sekä Ruotsin mallista innostuneet kokoomuslaiset.

Ruotsalaistyyppiseksi voi kutsua myös netissä toistuvasti hämmentävän ylikomisario Jari Taposen selittelyä. Ruotsin mallin mukaisesti hän on kertonut seksuaalirikollisuuden merkittävän kasvun syyksi ilmoituskynnyksen alentumista.

Maahanmuuttaneen "nuorison" väkivaltaisen käytöksen ja uhon syyksi Taponen on kaivanut hihastaan varsinaisen ässän: koronaviruspandemia.

HS 30.7.2020: "POLIISIN ennaltaestävän toiminnan johtaja Jari Taponen nostaa yhdeksi syyksi suuren järjestyshäiriömäärään koronaviruspandemian vaikutukset."

Miten Suomen poliittinen johto on reagoinut heikkenevään katujen turvallisuuteen, joka ilmenee erityisesti pääkaupunkiseudulla?

Tarjonnut maahanmuuttajille ohituskaistoja, tukenut tulijoiden oman kulttuurin säilymistä [joka halveksii länsimaista kulttuuria] ja solvannut suoraan tai rivien välistä omaa kansaa rasisteiksi.

Entä millä tavoin sisäministeri ja Poliisihallitus sekä terroristeja ja anarkisteja ymmärtävä Taponen ovat reagoineet?

Esittäneet Suomeen lisää etnisiä poliiseja, jotta saadaan parempi keskusteluyhteys ja luottamus maahanmuuttajiin. Taponen tarjoilee Minnesotan mallia, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) ja Poliisihallituksen poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen puolestaan toivovat eri etnisistä taustoista tulevia poliiseja.

Viime viikkoina Taponen ei tosin ole maininnut sanaakaan Minnesotan "onnistuneesta" projektista, joka johtunee siitä, että Minnesota on pitkään jatkuneiden väkivaltaisten mellakoiden vuoksi muistuttanut enemmän sotatannerta kuin aluetta, jossa eriväriset ja eri etnistä taustaa edustavat ihmiset elävät sulassa sovussa.

Väkivaltainen, sosialistien ja kommunistien ideologisesta perusmallista, marxilaisuudesta aatteellisuutensa ammentava BLM-liike kannattajineen on terrorisoinut Minnesotaa ja useita muita seutuja Yhdysvalloissa jo viikkojen ajan.

Kolmikon toive on melko omituinen, sillä Ohisalon, Kolehmaisen ja Taposen esittämää yhteiskuntapolitiikkaa (lisää etnisiä poliiseja) on toteutettu BLM-vandalismin ja -väkivallan kierteessä olevan Yhdysvaltojen lisäksi ainakin Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Ruotsissa, mutta kehitys on kulkenut vain huonompaan suuntaan.

Britannia tunnetaan erittäin laajamittaisesta groomingista, jota poliisi nimenomaan pimitti useiden vuosien ajan. Groomingia ovat harjoittaneet erityisesti islamilaisesta maailmasta saapuneet maahanmuuttajat.

Britannian erikoisuutena ovat lisäksi happoiskut, joissa maahanmuuttajataustaisilla on merkittävä osuus.

Ruotsi tunnetaan seksuaalirikoksista, ampumistapauksista, kranaatti-iskuista ja autojen poltoista, joiden kaikkien suhteen maa on maailmantilastoissa aivan kärkisijoilla, joidenkin osa-alueiden kohdalla ykkösenä.

Ranskassa yhteiskunta on jatkuvassa levottomuuden tilassa, joka näkyy erityisesti kapungeissa ja alueilla, jonne on pakkautunut paljon islamilaisista maista ja Afrikasta saapunutta maahanmuuttoa.

Saksassa on puolestaan toteutunut varsin tehokkaasti intersektionaalisen feminismin tavoite, lokeroituminen erilaisiin etnisiin enklaaveihin (hallinnollinen alue), joissa kaikissa noudatetaan (epävirallisesti) voimakkaimman kulttuurin sääntöjä.

Edellä mainittujen maiden monikulttuurisuuskehityksen kohdalla ei ole syytä unohtaa sitä, että Ruotsia lukuun ottamatta ne kaikki ovat kohdanneet suuren määrän terrori-iskuja, joiden toteuttajat ovat lähes sataprosenttisesti olleet islaminuskoisia henkilöitä.

Terrori-iskujen osalta Ruotsi on selkeästi jäljessä Ranskasta, Saksasta ja Britanniasta.

Fakta on, että monikulttuurisuus ei toimi missään eurooppalaisessa valtiossa. Eikä tule koskaan toimimaan, sillä islamin edustajien valtaosalla ei ole aikomustakaan sopeutua länsimaiseen kulttuuriin vaan tuoda omansa tilalle.

Euroopan poliittiset johtajat ovat puolestaan tukeneet aktiivisesti kehitystä, joka tukee konfliktien ja väkivallan eskaloitumista.

Toimii monikulttuurinen yhteiskunta tietysti siinä tapauksessa, mikäli vandalismin, väkivallan ja terrorin tai niiden uhan kasvua pidetään monikulttuurisen yhteiskunnan normaalina ja hyväksyttävänä tunnusmerkkinä.

Sitä vain ihmettelen mistä syystä suomalaisten jättimäinen enemmistö tukee tällaista kehitystä, vaikka kaikki todisteet Euroopan alueelta viittaavat erittäin ikävään lopputulokseen.

Vaikea uskoa, että suomalaisten enemmistöstä olisi muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana kehittynyt utopisteja, jotka uskovat satuja ja tarinoita "keisarin uusista vaatteista", vaikka kaikki näkevät, että keisari kulkee alusvaatteissa ja joskus jopa alasti.

Heikki Porkka pe 31.07. 10:55

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

"Oikeusvaltio" Suomi - valehtelevien ja vastuuttomien poliitikkojen maa

pe 09.10. 13:52

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

blogit

Vieraskynä

Euroopan islamisaatio ei ole näennäistieteellinen salaliittoteoria

ma 21.09.2020 22:51

Juha Ahvio

Maailmaa pyöritetään velkariippuvuuden avulla

to 08.10.2020 22:48

Professorin Ajatuksia

Sananvapaus ja fasistinen ideologia

su 18.10.2020 22:06

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Soteen ja saveen

su 18.10.2020 22:08

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

MEP Huhtasaari: EU:n ilmastolaki pahentaa ilmastoa

pe 11.09.2020 14:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kirja Jussi Halla-ahosta ja konservatismin moninaisuus

pe 16.10.2020 01:14

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Marinin hallitus petti omat sanansa ja lopulta hallituskumppaninsa

su 27.09.2020 22:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Rudy Giulianin paljastukset vasta raapaisseet pintaa - Kaikkien aikojen poliittinen skandaali

su 18.10.2020 22:05

Heikki Porkka

"Oikeusvaltio" Suomi - valehtelevien ja vastuuttomien poliitikkojen maa

pe 09.10.2020 13:52

Tapio Puolimatka

Uusi tasa-arvoajattelu murentaa oikeusjärjestelmän perustaa

to 08.10.2020 22:52

Olli Pusa

Maskigate

su 11.10.2020 13:54

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Miljoonien eurojen polkupyörät

ke 09.09.2020 22:18

Timo Vihavainen

Tärkeimmästä

to 08.10.2020 22:47

Matti Viren

Paluu menneeseen

su 27.09.2020 22:59