Julkaiseeko valtamedia mitä tahansa höpinää, kunhan sen ideologinen arvopohja vastaa niiden omaa linjaa?

"Keijo Kaarisade" testasi ja todisti että näin todellakin on. Lehtien toimitukset eivät enää pysty erottamaan selvää parodiaa, joka muistuttaa heidän omaa ajatteluaan.

Kotimaa ke 19.06.2019 00:11

Julkaisevatko valtakunnan suurimmat lehdet mitä tahansa älyvapaata höpinää, kunhan sen ideologinen arvopohja vastaa niiden omaa linjaa? Twitterin suosikkikirjoittaja, nimimerkki Keijo Kaarisade on todistanut, että näin todellakin on. Jouduttuaan Twitterin bannaamaksi Kaarisade siirtyi kirjoittamaan lehtien yleisönosastoille, ja jälki on ollut aivan hulvatonta.

Lähes kaksi vuotta vallanpitäjille ja erityisesti politisoituneelle poliisille irvaillut parodiahahmo ”Vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade” suljettiin ulos Twitteristä juuri eduskuntavaalien alla vuosi sitten.

Kaarisateen jouduttua pois Twitteristä alkoi lehtien yleisönosastoille ilmestyä mielipidekirjoituksia, jotka eivät linjaltaan poikenneet näiden lehtien normaalistikin julkaisemista kirjoituksista, mutta joissa oli kuitenkin jotain epäilyttävää. Monet arvelivat, että Keijo on tehnyt paluun.

Nyt Keijo Kaarisade myöntää blogikirjoituksessaan olleensa näiden yleisönosastokirjoitusten takana.

Kaarisade tunnustaa tehneensä tekstit ja piilottaneensa niihin vihjeitä tarkoituksella.

Vihjeillä Kaarisade tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tekstin viiden viimeisen sanan alkukirjaimet ovat muodostaneet sanan Keijo, kuten tekstissä “käytäntöjä eri ilmansuunnista ja oikeusmalleista”.

Kaarisade kertoo yrittäneensä saada tekstejä hylätyksi kirjoittamalla niistä mahdollisimman sekavia ja älyttömiä.

"Julkaisuprosentti on silti ollut 100,0 prosenttia. Mitä hullunkurisempaa sisältö on, sitä nimekkäämpään ja laajalevikkisempään lehteen sillä näyttää pääsevän. Olisiko lukijoilla vinkkejä, miten saada teksti hylättyä ja löytää raja lehdistön parodiahorisontille?", Kaarisade kysyy.

 

Marko Hamilo ke 19.06. 00:11

Pääuutiset

blogit

Matti Viren

Me elvytetään

su 15.09. 22:55

Juha Ahvio

Miksi toisten sana on vapaampi kuin toisten?

su 15.09. 22:34

Timo Vihavainen

Ikuinen Putin

su 15.09. 22:31

Professorin Ajatuksia

Budjetti heijastaa hallituksen uskoa keskusjohtoisuuteen

su 15.09. 22:30

Tapio Puolimatka

Yhteiskunnan perusteita murennetaan

to 12.09. 23:16

videot