Miksi yksikään enää piikittää itseään, kun tehosterokotuksista ei ole hyötyä, vaan haittaa?

Covid-rokotteiden turvallisuudesta ja pitkäaikaisista haitoista ei tiedä kukaan - jokainen rokotteen ottaja osallistuu siten vain sen testaukseen

Kotimaa la 29.01.2022 00:24

"Suuri osa koronarokotteiden haitoista ei ehkä johdukaan rokotteesta. Jopa merkittävä osa koronarokotteiden haitoista onkin mahdollisesti lumehaittaa", uutisoi Iltalehti 21. tammikuuta 2022.

Näin seinähulluja uutisia voimme lukea päivittäin vain valtamediasta.

Lukemattomista koronarokotteiden haittavaikutusten uhreista voitaneen mainita neljä viimettäin laajaa huomiota herättänyttä tapausta eli Juventuksen tähtihyökkääjä Marco De Graca, sveitsiläinen pikajuoksija ja olympiaurheilija Sarah Atcho, telinevoimistelun unkarilainen olympiavoittaja Szilveszter Csollany sekä brittiläinen punk-ikoni Hazel O'Connor.

Viime kuussa jalkapallon Mestarien liigan debyyttinsä tehnyt De Graca joutuu sydänleikkaukseen sen jälkeen, kun hänellä oli diagnosoitu sydämen rytmihäiriöitä. Kaikki Juventus-joukkueen pelaajat ovat rokotettuja paitsi maalivahti Wojciech Szczęsny.

Tieto De Gracan sydänongelmista kokeellisen koronarokotteen seurauksena tuli pian sen jälkeen, kun Bayern Münchenin tähti Alphonso Daviesilla todettiin sydänlihastulehdus, rokotteen aiheuttama sydänlihaksen tulehdus.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ilmoitti 11. tammikuuta 2022 lehdistötilaisuudessa, että "kaikki pelaajat ovat rokotettuja, mutta Szczesny on viimeinen rokottamaton, joten hänellä ei ole vihreää passia". Szczesny lienee erityisen helpottunut siitä, ettei hän ole antanut piikittää itseään geeniterapiainjektiolla.

Sveitsiläinen pikajuoksija ja olympiaurheilija Sarah Atcholla diagnosoitiin   puolestaan sydänpussintulehdus (perikardiitti) pian Pfizer-tehosterokotteen saamisen jälkeen, ja hän on näin ollen toinen sveitsiläinen olympiaurheilija tässä kuussa, jolla on todettu sydänsairaus geenimanipuloidun koronapiikin jälkeen. Sveitsiläinen maratonjuoksun ennätyksen haltija ja olympiaurheilija Fabienne Schlumpf ilmoitti     vast'ikään 6. tammikuuta 2022 uransa päättymisestä sen jälkeen, kun hänellä diagnosoitiin tehosterokotuksesta johtuva sydänlihastulehdus.

Schlumpf oli joutunut alistumaan kolme kertaa koronarokotteeseen!

Vaikka valtamediat rummuttavat unkarilaisen olympiavoittajan, Szilveszter Csollanyn kuolleen koronaviruksen aiheuttamaan tautiin; totuus on, että 51-vuotias telinevoimistelijatähti sairastui viime vuoden marraskussa, kaksi viikkoa  J&J -Covid-19 -rokotteen saamisen jälkeen, ja joutui sairaalaan. Kultamitalisti laitettiin hengityskoneeseen, jossa hän oli kuukausia kuolemaansa asti, maanantaihin 24. tammikuuta 2022.

Csollany, joka vastusti Covid-19 -rokotteita, päätti rokottautua vain voidakseen työskennellä voimisteluvalmentajana.

Brittiläinen punk-ikoni,  1980-luvun poplaulaja ja näyttelijä Hazel O'Connor kiidätettiin sairaalaan parisen viikkoa sitten saatuaan hänen veljensä mukaan "aivoverenvuodon". Tammikuun 9. päivänä 2022 punk-laulaja kaatui kotonaan Lounais-Ranskassa ja hänet vietiin nopeasti sairaalaan. Hän on sen jälkeen ollut koomassa.

O'Connor oli kehuskellut tehosterokotuksellaan ​​8. joulukuuta 2021 Facebookissa.

Satoja Covid-19 -potilaita hoitanut lastentauteihin erikoistunut sydänlääkäri varoittaa rokotuspakoista, joilla hänen mukaansa voi olla tappava vaikutus lapsiin ja johtaa "sydänperäisten äkkikuolemien" nousuun nuorilla urheilijoilla.

Lasten kardiologi, tohtori Kirk Milhoan johtaa lääketieteellistä klinikkaa Havaijilla, jossa hän kertoo hoitaneensa noin 300 Covid-potilasta. Sydänspesialisti on tavannut vastaanotollaan myös lapsia, jotka ovat saaneet sydäntulehduksen rokotuksen jälkeen, ja äskettäin 16-vuotias jalkapalloilija vietiin sairaalaan, kun hän sai taudin kaksi päivää Pfizer-rokotuksen jälkeen.

Tohtori Kirk Milhoan nostaa esiin äskettäin tehdyn tutkimuksen huippu-urheilijoista, joka osoitti, että kun tarkasteltiin sydäntä magneettikuvauksella, noin 50 prosentilla heistä oli sydänlihastulehdus, jota ei tiedetty oireiden perusteella, mutta jotka nähtiin sydämen magneettikuvauksessa.

"Tämä asettaa heidät äkillisen kuoleman vaaraan", sydäntautilääkäri Kirk Milhoan huokaa.

Voit itse tarkastella tästä listaa aikajärjestyksessä urheilijoista: sydänsairauksien epidemiaa urheilijoilla vuosina 2021-2022.

Sydäntulehdus, joka tunnetaan myös nimellä sydänlihastulehdus tai sydänpussintulehdus, voi olla vakava ja hengenvaarallinen, ja se on toistuvasti yhdistetty Covid-rokotteiden piikittämiseen nuorille miehille. 

Brittitutkijat havaitsivat viime kuussa, että alle 40-vuotiaiden miesten sydänlihastulehduksen riski lähes kaksinkertaistui ensimmäisen Pfizer-rokotteen jälkeen. Sitten se kaksinkertaistui jälleen toisen piikin jälkeen ja kaksinkertaistui taasen kolmannen jälkeen - lähes kahdeksankertaiseksi lähtötason sairausriskiin verrattuna. 

Entinen New York Timesin toimittaja Alex Berenson kommentoi, että sydänsairauksien riskit ovat todennäköisesti annoksesta riippuvaisia, sillä Moderna-injektio sisältää 100 mikrogrammaa mRNA:ta verrattuna Pfizerin 30 mikrogrammaan.

Moderna-rokotteen osalta riskit olivatkin Pfizeriä suuremmat, ja ne olivat 16-kertaiset toisen rokotteen jälkeen. Kolmannen Moderna-injektoinnin riskiä ei voitu laskea, koska tarpeeksi moni ei ottanut sitä.

Tutkimus sisälsi myös todisteita siitä, että rokotuksen jälkeinen sydänlihastulehdus saattaa olla vaarallisempi kuin muut sydänlihastulehduksen muodot. Se osoitti, että rokotuksen jälkeen sydänlihastulehduksen vuoksi sairaalahoitoon joutuneiden ihmisten kuolleisuus oli korkeampi verrattuna muihin sydänlihastulehdustapauksiin.

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan nuoret ovat siis eittämättä erityisen suuressa vaarassa. 

Marraskuussa 2021 Hongkongissa tehdyssä tutkimuksessa arvioitiin, että yksi 2 680:stä 12–17 -vuotiaasta pojasta saa sydäntulehduksen kahden viikon kuluessa toisesta Pfizer-pistoksesta. Israelilaisten tutkijoiden joulukuun 2021 artikkelissa riski on yhdellä 6 600:sta 16–19 -vuotiaasta nuoresta miehestä, joka on rokotettu Pfizerillä.

Israelilainen tutkimus raportoi 81 prosentin joutuneen sairaalahoitoon sydäntulehdustapauksista ja lähes yhden prosentin kuolleisuuden. Asiantuntijat ovat painottaneet, että jopa ilmeisen lievistä tapauksista kärsiville potilaille voi koitua pitkäaikaisia ​​ongelmia, kuten suurempi sydänkohtauksen riski myöhemmässä elämässä.

Kanadalainen lääketieteen professori, tohtori Steven Pelech on huomauttanut, että "toisin kuin monet väittävät, sellaista kuin 'lievä sydänlihastulehdus' ei ole olemassakaan".

"Se on myosyyttien, supistuvien sydänsolujen, tuhoamista. Kun nämä solut kuolevat, niitä ei tule uusia tilalle kehossasi, vaan ne korvautuu arpikudoksella, joka on peräisin fibroblasteista – ihosoluista, joilla ei ole supistumisaktiivisuutta, joten jäljellä olevien lihassolujen on kasvettava hieman tätä menetystä paikatakseen", tohtori Steven Pelech selvittää.

"Joka kerta kun tulehdusreaktion saa, menettää enemmän supistumiskykyä ja on suurempi mahdollisuus saada sydänkohtaus ja muita ongelmia myöhemmällä iällä."

Lasten kardiologi, tohtori Kirk Milhoan ihmettelee suuresti tällä hetkellä käytävää keskustelua, jossa yritetään sanoa, että "no, kyllä, me tiedämme sydänlihastulehduksen olevan rokotteeseen liittyvä ongelma, mutta uskomme, että rokote on silti parempi kuin itse Covidin saaminen".

Milhoan sanoo itse huomanneensa lapsilla asian olevan itse asiassa "aivan päinvastoin".

"Kun hoidan terveitä lapsia, jotka saavat Covidin, näen heidän läpikäyvän sen hyvin nopeasti", hän alleviivaa ja lisää, että ne, joilla ei ole merkittäviä samaan aikaan esiintyviä sairauksia, paranevat yleensä parissa päivässä. Havaijilla on kirjattu vain yksi Covid-tautiin liittyvä lapsen kuolema.

Huolimatta äärimmäisen alhaisesta koronaviruksen lapsille aiheuttamasta riskistä piikityksiä ei ole keskeytetty, vaikka rokotevammaraporttien vyöry   on valtava.

Lasten kardiologi muistuttaa, kuinka rotavirusrokote Rotashield poistui nopeasti markkinoilta vuonna 1999, kun CDC liitti sen harvinaiseen, mutta mahdollisesti kuolemaan johtavaan suolistosairauteen. Toista rotavirusrokotetta ei otettu käyttöön kahdeksaan vuoteen.

"Joten se, mitä nyt on tekeillä, on todella erilaista, sekä sensuuri ja se, ettei ole mahdollista tuoda julki oikeita tietoja, huolestuttaa minua todella", Kirk Milhoan toteaa.

Suomessa koronarokotteista vakavia haittailmoituksia on tehty miltei 18‐kertainen määrä Pandemrixin eli sikainfluenssarokotteen vakaviin haittavaikutusilmoituksiin verrattuna. Pandemrix‐rokotukset keskeytettiin   11 vuotta sitten, koska niistä aiheutui narkolepsiaa, jonka keskeisiä oireita ovat väsymys ja nukahtelutaipumus.

Covid-19 -rokotteet eivät ole pystyneet pysäyttämään viruksen leviämistä, eikä lasten ole osoitettu olevan merkittävä tartunnanlähde.

Lapsille aiheutuvat riskit geenimanipuloiduista piikeistä ovat kuitenkin joka tapauksessa käsittämättömän suuret ja voimme nähdä tämän laajan massarokottamisen johtavan lamauttavien sairauksien äkilliseen nousuun, vähintäänkin edistävän invalidisoivien tautien kehittymistä joskus myöhemmin. 

"Ei voi olla totta, että tilanne on ryöstäytynyt näin pitkälle, että käytämme koekaniinina pienimmän riskin väestöämme, jolla on suurin riski saada elinikäinen haittavaikutus. Tämä on ennenkuulumatonta, että edellytämme lasten kantavan taakan ja teemme kokeita heillä", tohtori Kirk Milhoan peräänkuuluttaa.

Huippuvirologi, tohtori Geert Vanden Bossche pitää koronarokotteen piikittämistä lapsille  "anteeksiantamattomana syntinä".

Hänen mukaansa se voi johtaa lapsuusiän sairauksien äkilliseen lisääntymiseen ja kansanterveyden uusiin uhkiin.

Tohtori Vanden Bossche on aiemmin varoittanut  "terveydenhuoltojärjestelmämme romahtamisesta " Covid-rokotteista aiheutuneiden haittavaikutusten, terveysongelmien vuoksi.

Geert Vanden Bossche sanoo, että kokeelliset koronapiikit tukahduttavat luontaisia vasta-aineita, joita lapset tarvitsevat taistelussa monia sairauksia vastaan.

"Rokotteen vasta-aineiden jatkuvan torjunnan vuoksi lapsilla ei ehkä enää ole luonnollista suojaa useita lapsuusiän infektioita vastaan, jotka eivät yleensä johda sairauksiin", hän selventää ja korostaa, että virukset, kuten influenssa ja koronavirus eivät tyypillisesti aiheuta lasten sairastumista.

"Nämä synnynnäiset vasta-aineet, jotka tunnistavat esimerkiksi SARS-CoV-2:n, ovat myös sellaisia ​​luonnollisia vasta-aineita, jotka tunnistavat esimerkiksi influenssan...

Mutta nyt yht'äkkiä tämän tyyppiset synnynnäiset vasta-aineet tukahdutetaankin rokotteen vasta-aineilla. Varmasti tulemme näkemään useita lapsuusiän infektioita, jotka ovat nyt tämän tukahduttamisen takia muuttuneet lastentaudeiksi”, Vanden Bossche varoittaa.

Rokotteet voivat myös johtaa hänen mukaansa autoimmuunisairauksiin estämällä synnynnäisten vasta-aineiden "suojelevaa roolia".

"Näillä synnynnäisillä vasta-aineilla on myös oma tehtävänsä autoimmuniteetin estämisessä - siinä mielessä, että ne estävät immuunijärjestelmää tunnistamasta omia komponentteja. Mutta tietysti, jos nämä luontaiset vasta-aineet tukahdutetaan, tätä suojatoimintoa ei siis enää ole."

Siksi Vanden Bossche pitää varmana – ja jossain määrin se on jo dokumentoitukin – että tämä "suurella todennäköisyydellä lisää täysin uusien sairauksien ilmaantuvuutta myös lapsilla ja erityisesti varttuneemmilla lapsilla":

"Sanoisin, että jo kahdeksan vuoden iästä alkaen. 8-14 -ikävuoden välillä."

Jos joukkopiikityksiä jatketaan, Vanden Bossche uskoo, että tulemme näkemään nuoremmilla lapsilla "lisääntyneen esiintyvyyden useisiin lapsuusajan sairauksiin, jotka eivät normaalisti ole lasten sairauksia":

"Joten lasten rokottaminen SARS-CoV-2:ta vastaan ​​vie heiltä kyvyn steriloida tämä virus, samoin kuin monet muut virukset, jotka eivät yleensä aiheuta haittaa lapsille."

Puolustautuminen virusta vastaan antaa heille "jatkuvan, suojaavan luontaisen tai hankitun immuniteetin", joka suojaa huomattavasti paremmin kuin rokotuksesta peräisin olevat vasta-aineet.

Ja tämä ei ole huippuvirologi Geert Vanden Bosschen mukaan paitsi "erittäin tärkeää heidän henkilökohtaisen terveytensä kannalta, vaan se on myös osa laumaimmuniteetin kulmakiveä".

"Tämänkaltainen immuniteetti, luontainen immuniteetti ja luonnollisen sairauden seurauksena hankittu immuniteetti [on] niin paljon parempi kuin toiminnalliset vasta-aineet.

Nämä ovat immuniteettityyppejä, jotka poistavat viruksen, vähentävät tartuntaa ja viime kädessä edistävät laumaimmuniteettia, ja me yksinkertaisesti tuhoamme sen rokottamalla ihmisiä."

Onkin mielenkiintoista, että Yhdysvaltain tautikeskuksen (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) viime keskiviikkona julkaisema uusi tutkimus tunnustaa vihdoin sen, minkä useat riippumattomat tutkimukset ovat havainneet jo kuluneen vuoden aikana: Luonnollinen immuniteetti aiempaa Covid-19-infektiota vastaan ​​tarjoaa vahvemman suojan virukselta kuin kokeelliset koronarokotteet.

Vaihtoehtoisia medioita seuraaville luonnollinen immuniteetti ei ole mikään uusi asia. Konservatiivinen Brownstone Institute on koonnut yli 140 tutkimusta, joiden mukaan Covid-immuniteetti aikaisemmasta infektiosta "on yhtä suuri tai vahvempi ja parempi kuin olemassa oleva rokote", mutta hallitukset ympäri maailmaa jääräpäisesti runnovat läpi narratiivia, että luonnolliseen immuniteettiin ei voi luottaa ja rokotteet ovat ainoa todellinen suoja Covidia vastaan.

Lapsilla ja nuorilla ei käytännössä ole mitään riskiä kuolla tai vakavasti sairastua Covid-19 -tautiin. American Pediatric Associationin mukaan 0 – 0,02 prosenttia Covid-tapauksista Yhdysvalloissa on johtanut kuolemaan alle 18-vuotiailla. Covid-19 on hoidettavissa oleva virus lähes kaikille sen saaneille ihmisille, ja mahdollisuus selviytyä siitä on arvioitu olevan vähintään 99,7 prosenttia alle 60-vuotiailla.

Koronarokotusten yhä jatkuessa lukuisia lasten ja nuorten kuolemantapauksia on raportoitu heti pian tai hetken päästä injektioiden antamisen jälkeen.

Kanadan Torontossa 17-vuotias poika menehtyi ensimmäisen Pfizer- rokotteen jälkeen hieman yli kuukautta myöhemmin.

Poika oli pelannut jääkiekkoa kahdeksanvuotiaasta asti ja päästäkseen pelaamaan hänen täytyi ottaa geenimanipuloitu rokote, joka koitui kohtalokkaaksi.

Viime kuussa, vain päiviä ennen joulua, kolmivuotias tyttö Argentiinassa kuoli sydänkohtaukseen seuraavana päivänä sen jälkeen, kun hän oli saanut Covid-rokotteen, joka vaadittiin tytön pääsemiseksi päiväkotiin.

Kaliforniassa terve 15-vuotias poika kuoli stressikardiomyopatiaan viime vuonna, kaksi päivää toisen Pfizer-injektionsa jälkeen. Michiganissa kävi    samalla tavalla 13-vuotiaalle pojalle toisen piikin saatuaan, hän kuoli vain muutama päivä sen jälkeen. Ja Texasissa 16-vuotias kuoli viisi päivää ensimmäisen Pfizer-annoksensa jälkeen huhtikuussa, kärsien sydämen laajentumisesta, joka oli kaksinkertainen normaalikokoonsa nähden.

Turvallisuuteen liittyvien tietojen puuttumisesta huolimatta poliittiset johtajat ympäri maailmaa edelleen vaativat, että jokainen yli viisivuotias lapsi on rokotettava.

Poliitikot ja valtamediat painostavat pieniä lapsia kokeelliselle koronapiikille, vaikka lapsilla on äärimmäisen matala Covid-19 -taudin riski ja tämä yhdessä näiden geenimanipuloitujen injektioiden aiheuttamien miljoonien raportoitujen vammojen ja tuhansien kuolemien kanssa on saanut monet asiantuntijat kritisoimaan tätä fanaattista pyrkimystä piikittää lapsia näillä uudenlaisilla injektioilla.

Brownstone Institutessa 20. lokakuuta 2021 julkaisemassaan artikkelissa luonnollisen immuniteetin puolestapuhuja, tohtori Paul Elias Alexander  -  joka työskenteli johtavana asiantuntijana Yhdysvaltain sosiaali  ja terveysministeriössä (U.S. Department of Health and Human Services) Trumpin hallinnon alaisena Covid-19 -pandemian aikana - kutsui pienten lasten rokottamista "vaaralliseksi" ja "täysin vastuuttomaksi".

"Näiden Covid-19 -injektioiden saaneiden lasten hyötyjä ja haittoja koskeva keskustelu eroaa hyvin paljon aikuisten vastaavasta. Tosiasia on, että tämä on täysin uusi ja kokeellinen injektiohoito,  josta ei ole keskipitkän tai pitkän aikavälin turvallisuustietoja (tai edes lopullisia tehokkuustietoja). Jos etenemme lastemme rokottamisessa ilman asianmukaista turvallisuustestausta, asetamme heidät katastrofaaliseen riskiin, sekä joissakin tapauksissa kuolemaan."

Todellakin, Covid-rokotteiden turvallisuudesta ja pitkäaikaisista haitoista ei tiedä kukaan. Jokainen rokotteen ottaja osallistuu siten sen testaukseen.

On huomattava, mitä erittäin maineikas lääketieteen professori, epidemiologi, sisätautilääkäri, kardiologi Peter McCullough jo taannoin vahvisti:

"[Alle 50-vuotiaita], joilla ei ole oleellisia terveysriskejä, ei ole tieteellistä perustelua rokottaa koskaan" Covid-19:ää vastaan.

Tätä kaistapäistä kiihkoa piikittää koko ihmiskunta vauvasta vaariin kuvaa    hyvin omikronin ensimmäisenä havainneen Etelä-Afrikan lääkäriliiton puheenjohtaja, yleislääkäri Angelique Coetzeen viimeisin ulostulo koskien häneen kohdistuvaa uhkailua.

Coetzee kertoo, että häntä käskettiin luokittelemaan tämä variantti vakavaksi, vaikka hän tiesi sen olevan "hyvin lievä".

Coetzeen mukaan 99 prosentille tartunnan saaneista ihmisistä oli kehittynyt vain vähäisiä oireita. "Sitä voisi verrata vilustumiseen tai flunssaan."

Hän on nyt tuonut julki sen, että häntä uhkailivat muun muassa "tutkijat", jotka olivat kieltäneet häntä paljastamasta, että uusi variantti aiheutti vain vähäisiä vaivoja. He käskivät häntä muokkaamaan narratiivia: 

"Sanoin sitten vain, että omikron on vaaraton sairaus Etelä-Afrikassa ja erittäin vakava sairaus Euroopassa, koska minun oli kerrottava eurooppalaisille poliitikoille niin", Coetzee taustoittaa.

Eurooppalaiset "tutkijat" ottivat yhteyttä Coetzee'hen sen jälkeen, kun hän oli selittänyt, että paniikki omikronin ympärillä oli "myrsky vesilasissa". Pian hänen lausuntonsa jälkeen OMT:n (Hollannin pandemiaa käsittelevän terveysviraston) hollantilainen puheenjohtaja Jaap van Dissel kiisti hänen esittämät havaintonsa sanomalla, että oli "todella liian aikaista" kertoa.

"Emme vielä tiedä, mitä uusia variantteja syntyy omikronin jälkeen", Van Dissel väitti.

Jopa silloin, kun Coetzee oli yrittänyt selostaa, että hän oli yksinkertaisesti noudattanut WHO:n ohjeita lievän taudin määritelmästä, poliitikot painostivat häntä edelleen muuttamaan lausuntojaan. 

Valtamedioiden ristiriitaisesta uutisviidakosta löytyy toinen toisilleen vastakkaisia artikkeleja vaikkapa koronarajoitusten purkamisesta, taudin yleisvaarallisuuden poistamisesta toisaalta taas rajoitusten kiristämisestä ja rokotepassin laajentamisesta työpaikoille.

Samaan aikaan kun Tanskan hallitus poistaa kaikki Covid-19 -rajoitukset 1. helmikuuta 2022 alkaen ja haluaa lopettaa Covidin luokittelun vaaralliseksi taudiksi, ja Iso-Britanniassa siirrytään lievennettyihin koronarajoituksiin tammikuun 27. päivästä alkaen,  Itävallassa parlamentti äänesti rokotepakon täytäntöönpanosta kaikille aikuisille.

Yhtäältä on merkille pantavaa, että Israel johtaa nyt koko maailmaa uusissa päivittäin raportoiduissa Covid-19 -tapauksissa asukasta kohden, vaikka se on yksi aggressiivisimmista väestönsä rokottamisessa.

Tutkimuksethan kiistatta osoittavatkin, että rokotetut ihmiset saavat todennäköisemmin Covidin kuin rokottamattomat.

Koronapiikit tehosterokotuksineen on mynkään mennyt, ääretön määrä ihmishengen menetyksiä ja vammautumisia aikaansaanut lääketieteellinen kokeilu.

Siitä kertoo sekin, että useissa Euroopan maissa sairaalahoitoa tarvitsevat   kipeästi tällä hetkellä ensisijaisesti rokotetut. 

Jopa Tekniikan Maailma -lehti Suomessa jo kertoo rehellisesti, että tehosterokotuksista ei ole hyötyä, vaan haittaa. 

Euroopan unionin lääkeviranomaiset varoittavat nyt, että toistuvat koronatehosterokotteet saattavat vaikuttaa haitallisesti ihmisen immuunivasteeseen. Tämä on juuri se, mitä kaikki yrittivät sanoa, mutta heitä haukuttiin salaliittoteoreetikoiksi.

Miksi yksikään siis enää piikittää itseään?

Viisi vuotta sydän- ja verisuoniosastolla ja Covid-hoidon eturintamassa työskennellyt sairaanhoitaja Morgan Wallace sanoo, että "jokaista Covidiin kuollutta tulisi pitää murhattuna".

Wallace ajattelee, että hallitusten virkamiehet, jotka ovat kieltäneet vaihtoehtoiset hoidot Covidiin, ovat syyllisiä näihin kuolemiin.

"Varhain aloitetulla hoidolla on aina ollut vaikutusta", hän summaa.

"Olet nyt ladannut kehoosi miljoonia piikkiproteiineja ja olet tikittävä aikapommi syöville, verihyytymille ja mille tahansa kehossasi mahdollisesti ilmeneville sairauksille. Olen väsynyt kuulemaan ihmisten pyyntöjä lääkäreiltä saadakseen hoitoa Covid-tautiin, ja heidän ainoa vaihtoehtonsa on rokote, mennä kotiin tai sairaalaan", työnsä sairaalassa jättänyt sairaanhoitaja Morgan Wallace sanoo.

Latinalaisen Amerikan kansakunta, El Salvador, jota johtaa elämälle myönteistä politiikkaa kannattava presidentti, huolehtii Covid-potilaista ja heidän perheistään.

El Salvadorissa jaetaan Covid-lääkepaketteja, jotka sisältävät kiistanalaista mutta tehokasta hoitoa: ivermektiiniä sekä sinkkiä ja muita lääkkeitä.

Paketit jaetaan Covid-potilaille, heidän perheilleen ja ihmisille alueilla, joilla infektion esiintyvyys on korkea.

Välittämättä kansainvälisten lääketieteellisten organisaatioiden painostuksesta, jotka ovat pyrkineet estämään ivermektiinin käyttöä, Salvadorin terveysministeriö on jatkanut esimerkillisesti lääkkeen sisällyttämistä mukaan, mikä on osoittautunut tehokkaaksi  Covid-taudin varhaisessa hoidossa monissa maissa.

Suomessa sen sijaan loislääke ivermektiini synnyttää edelleen raivokkaita kiukunpuuskahduksia.

Malliesimerkkinä tästä voidaan pitää Iltalehden kolumnisti Sanna Ukkolan hyökkäystä ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan, perussuomalaisten kansanedustajan Mika Niikon kimppuun, kun tämä sairastuttuaan koronaan oli saanut lääkäriltä reseptin ivermektiiniin.

Iltalehden koko korona-asiantuntijuudella ja auktoriteetilla kolumnisti Sanna Ukkola julisti äänekkäästi 13. tammikuuta 2022 kolumnissaan "Mika Niikko suosittelee loislääkettä koronaan – järkyttävän vastuutonta":

"Poliitikot, pitäkää näppinne erossa meidän terveydestämme, lopettakaa vaarallisen humpuukin suositteleminen ja keskittykää omaan duuniinne", Sanna Ukkola häröili Iltalehdessä.

Ukkola luonnehti hyvin nenäkkäästi, epäasiallisesti ja erittäin alatyylisesti Mika Niikon esiintuloa ja kansanedustajan aitoa iloa hänen hoitovaihtoehdostaan "koronanparannushoureiksi".

"Yllätyin suuresti kuurin aloitettuani siitä, että vaikeimmat koronaoireet katosivat hyvin nopeasti", Niikko iloitsi.

On vaikea käsittää, miksi Ukkola noin pillastuu ja "on vetäistä aamukahvinsa väärään kurkkuun", kun Mika Niikko -- jota hän solvaa vielä sanoilla "täysi maallikko", joka "levittelee hämäriä salaliittoteorioita" -- kertoo avoimesti saaneensa avun ivermektiinistä. 

Tai ehkä ei olekaan vaikeaa käsittää, kun lukee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) 21. tammikuuta 2022 päivättyä tiedotetta. 

Siinä THL kannustaa "vahvasti kaikkia 18 vuotta täyttäneitä ottamaan myös kolmannen koronarokotuksen".  

Pari päivää myöhemmin, 24. tammikuuta 2022, THL tyynnyttelee kansalaisten koronarokotehaittapelkoja tiedottamalla, että kuolleisuus ei ole lisääntynyt koronarokotteiden saamisen jälkeen Suomessa. Väitteensä THL perustaa "tekemäänsä" seurantatutkimukseen aikavälillä 1.10.2020 - 10.1.2022.

Rokoteagenda on numero yksi.  


 

Tytti Salenius la 29.01. 00:24

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot