Todellinen agenda tälle kaistapäiselle kiihkolle rokottaa koko ihmiskunta vauvasta vaariin

Eliitti uskoo saavuttaneensa teknologisen tietämyksen huipun, jossa automaatio, tekoäly, algoritmit ja geenien muokkaus voivat muuttaa maailman heidän onnelakseen

Ulkomaat ma 03.01.2022 22:48

Mikä on todellinen agenda tämän hullun vimman takana saada jokainen lapsi maapallolla piikitettyä virusta vastaan, joka ei edes vahingoita heitä?

Tätä selvittää kokenut tutkiva journalisti ja kirjailija Leo Hohmann 3.12.2021 julkaistussa artikkelissaan. 

Hohmann valottaa taustoja tälle kaistapäiselle kiihkolle rokottaa koko ihmiskunta vauvasta vaariin myös 26.10.2021 päivätyssä artikkelissaan "Miksi Fauci ja maailmanlaajuinen salaliitto vaativat lastenne piikittämistä 'suojaksi' tautia vastaan, josta ei ole vaaraa heidän terveydelleen".

Nähdäksemme tämän agendan taakse meidän tarvitsee vain kuunnella, mitä sanoja nämä "elitistiset globaalit saalistajat" käyttävät omiensa kesken, Leo Hohmann sanoo.

"Älkää välittäkö siitä, mitä he sanovat, kun NBC, ABC, CNN tai Washington Post haastattelevat heitä. Nämä ovat heidän propagandakätyreitään. Teidän täytyy kuunnella, mitä he puhuvat toisilleen, kun he eivät usko kenenkään ulkopuolisen olevan korvat höröllä."

Jos haluamme tietää todelliset syyt Covidiin ja aiemmin vapaana maailmana tunnettujen hallitusten mielipuolisiin reaktioihin, Leo Hohmann kehottaa tarkkaamaan vaikkapa Yhdysvaltain koronatsaari, tohtori Anthony Faucin ja hänen kollegoidensa puheenvuoroja Future of Health Summitissa Milken Institutessa vuonna 2019.

Fauci ja hänen biolääketieteen toverinsa keskustelivat avoimesti tarpeesta saada aikaan "kaoottinen tapahtuma" - "flunssan kaltainen virus" Kiinasta - oikeuttaakseen ohittamaan vuosikymmeniä kestänyt hyväksyntä uutta rokoteteknologiaa (mRNA) varten, jonka he haluavat itsepintaisesti ottaa käyttöön. 

He tiesivät, että tällainen ihmiskoe ei olisi ikinä mahdollista, ellei ihmisiä pelästytettäisi kuoliaaksi uudesta tappajaviruksesta.

Video näistä hulluista tiedemiehistä juonimassa pahoja suunnitelmiaan ​​on edelleen Twitterissä. 

Miksi sitten valtamedia ei halua sinun tietävän, mitä muissa maissa on meneillään? 

Koska Euroopassa ja Australiassa muotoutumassa olevan kahden kerroksen apartheid-yhteiskunnan hirvittävä todellisuus antaa esimakua siitä, mitä on suunniteltu: Great Resetin täytäntöönpano, sanoo Leo Hohmann 11.10.2021 päivätyssä artikkelissaan "Digitaalisia papereitasi vaativa petojärjestelmä pyyhkäisee yli länsimaiden: Media sensuroi Great Reset -painajaisessa elävien varoitukset yhä useammassa maassa".

USA:n marraskuussa 2020 käydyissä presidentinvaaleissa vaalivilpin avulla Yhdysvaltojen presidentiksi kammettu Joe Biden varoittaa tulevasta "synkästä talvesta" ja jatkaa rokottamattomien demonisointia. 

Leo Hohmann arvelee, että tämä demonisointi tulee voimistumaan, jotta tulevasta kurjuudesta voidaan syyttää rokottamattomia, kun yhä useammat ihmiset kuolevat ja sairastuvat koronapiikkeihin.

"Odotettavissa on sähkökatkoksia ja toimitusketjujen häiriöitä, joka on laajuudessaan ennennäkemätöntä, koska hallitukset yrittävät tehdä elämästä mahdollisimman surkeaa mahdollisimman monille", Hohmann ennakoi.

Leo Hohmann alleviivaa, että tämä ei ole rokottamattomien pandemia

"Tämä on globalistien totalitaarinen infektio, joka on tunkeutunut kaikkiin entisten vapaiden länsimaiden kansakuntiin."

Miksi juuri nyt?

"Koska on korkea aika. Eliitti uskoo saavuttaneensa teknologisen tietämyksen huipun, jossa automaatio, tekoäly, algoritmit ja geenien muokkaus voivat muuttaa maailman heidän onnelakseen. 

He eivät enää tarvitse miljardeja työläisiä täyttämään tehtaita ja tekemään muita vähän koulutusta vaativia töitä. Heillä on tekoälyllä toimivia robotteja, joten on aika korvata 'hyödyttömät syöjät', joita he eivät voi täysin hallita ja joiden he uskovat kuluttavan loppuun maapallon niukat luonnonvarat. Tämä on syy pakkopiikityksiin.

Maskipakko ja pakkorokotukset toimivat tyrannian koeajossa", Hohmann summaa.

Bill Gates, Klaus Schwab, Anthony Fauci ja kumppanit haluavat käyttää viruksen loihtimaa pelkoa patistaakseen ihmisiä suostumaan uuteen digitaaliseen tunnistusjärjestelmään.

He haluavat varastaa fyysisen identiteettimme ja yhdistää sen digitaaliseen identiteettiin, jotta meitä on helpompi seurata, valvoa ja arvioida arvomme yhteiskunnalle. 

Patrick Wood, yksi arvostetuimmista modernin teknokratian ja transhumanismiliikkeiden tutkijoista, sanoo, että vaikka Facebookin nimen vaihtuminen "Metaksi" saattaa vaikuttaa vain yhdeltä tylsältä yrityksen uudelleen brändäykseltä, "se on kaikkea muuta".

Wood näkee, että nimenmuutos on keskeinen osa Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerburgin suunnitelmia edistää agendaa, joka houkuttelee Facebookin miljardi käyttäjää uuteen transhumanistiseen todellisuuteen.

Technocracy News and Trends -lehden päätoimittaja ja useiden aiheeseen liittyvien kirjojen kirjoittaja Patrick Wood esiintyi 28. lokakuuta 2021 Brannon Howsen haastattelussa ja raotti verhoa salaperäiseen uuteen maailmaan nimeltä "Metaverse", joka valtaa pian Internetin. 

"Se on nyt jotenkin avautumassa", hän luonnehti. "Siitä ei ole tähän mennessä juurikaan keskusteltu peliyhteisön ulkopuolella."

Teknojätit ja Zuckerburgin kaltaiset miljardööri-globaalieliitit uskovat voivansa tehdä todellisuudestasi paremman kuin se, missä tämä nykytodellisuus elää alakuloisessa "uudessa normaalissa", jonka samat eliitit ovat luoneet Great Resetin muodossa.

”Mark Zuckerburg johtaa tällä hetkellä laumaa. Hän ei ole ainoa; on muitakin yrityksiä, jotka ovat jo panostaneet tähän vahvasti, mutta Zuckerburg tuplaa, kolminkertaistaa ja nelinkertaistaa panokset luodakseen metaversumista (rinnakkaisuniversumeista) oman juttunsa tulevaisuudessa", Patrick Wood tietää.

Tämä on mielikuvitusmaailma, jossa käyttäjät voivat "lähteä" vallitsevasta todellisuudestaan ​​tai sekoittaa ja yhdistää osia varsinaisesta todellisuudestaan ​​uuteen todellisuuteensa, jonka he ovat itse luoneet.

"Tämä on ponnahduslauta suoraan transhumanistiseen meemiin, jossa ihmiset voivat elää keinotekoisessa maailmassa vuorovaikutuksessa yhtä helposti kuin todellisessa maailmassa", Wood havainnollistaa. 

"Tiedän, että se kuulostaa poskettomalta, mutta siinä on kyse avatarin luomisesta itsellesi, josta tulee verkkoroolihahmosi. Se näyttää sinulta, puhuu kuin sinä, ja voit siirtyä virtuaalitodellisuudesta toiseen. Ja tulette tunnistamaan toisenne näissä erilaisissa todellisuuksissa."

Se on fyysisen ja netti-identiteetin välisten rajojen hämärtämistä.

Klaus Schwab on haaveillut tästä kuvaillessaan tammikuussa 2017 ilmestyneessä kirjassaan The Fourth Industrial Revolution uutta digitaalista taloutta, joka kiihdyttäisi sitä, mitä hän kutsuu neljänneksi teolliseksi vallankumoukseksi ja globaaliksi nollaukseksi.

Schwab sanoi: "Neljäs teollinen vallankumous johtaa fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme sulautumiseen", mitä hän kirjassaan selventää suunnaksi kohti "istutettavia mikrosiruja, jotka voivat lukea ajatuksesi". Nämä teknologian edistysaskeleet, Schwab kirjoittaa, ovat "jopa haastavia ajatuksia siitä, mitä tarkoittaa olla ihminen".

Maailman talousfoorumin kapellimestari, perustajajohtaja Klaus Schwab on kertonut meille kaiken tämän avoimesti.

Tätä ei voida leimata "salaliittoteoriaksi", sillä he sanovat julkisesti, mitä haluavat tehdä.

Niin ikään vuonna 2017 Bill Gatesin GAVI-allianssin toimitusjohtaja ja rokotteiden voiman maailmanlaajuinen puolestapuhuja, tohtori Seth Berkley puolestaan kirjoitti Nature -lehteen artikkelin "Rokotus kaipaa teknologista tehostetta", jossa korostettiin tarvetta siirtää suuret ihmisjoukot digitaalisiin tunnistusjärjestelmiin.

Gatesin säätiön perustama ja rahoittama globaali rokoteliittouma GAVI (Vaccine Alliance, aiemmin the Global Alliance for Vaccines and Immunisation)  edistää julkisen sektorin ja yksityissektorin yhteistyötä ”rokotemarkkinoiden muovailussa”.

Vuonna 2018 GAVI ilmoitti, että digitaalinen identiteetti oli sen INFUSE-ohjelman painopisteenä YK:n Agenda 2030:n tavoitteen 16.9 mukaisesti, jonka syyskuussa 2015 yli 100 maata hyväksyi Agenda 21:n päivitykseksi.

Bill Gatesin GAVI:n, Vaccine Alliancen, vuonna 2018 julkaisema asiakirja INFUSE-ohjelmasta pitäisi olla Leo Hohmannin mukaan "pakollista luettavaa joka ainoalle pienten lasten vanhemmalle".

Tässä "taatusti ajattelemisen aihetta jokaiselle vanhemmalle antavassa asiakirjassa" -- joka on julkaistu yli vuosi ennen kuin kukaan oli kuullut edes Covid-19:stä -- selitetään, miksi Fauci, Gates ja korruptoitunut Yhdysvaltain hallinto ovat niin määrätietoisen vakaasti päättäneet saada ujutettua nämä "rokotteet" yhä nuorempien ihmisten kehoon.

Gatesin pitkäaikainen liittolainen Anthony Fauci kuuluu Bill ja Melinda Gatesin tammikuussa 2010 käynnistämän Decade of Vaccines Collaboration -hankkeen johtoportaaseen.

Fauci keskittyi aluksi vuosi sitten saamaan rokotettua 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat uusilla ja kokeellisilla geenipohjaisilla Covid-rokotteilla. Nyt hän vauhdittaa piikityksiä 5-vuotiaille ja tahtoo nähdä niitä tökittävän pikkulapsille ja taaperoille kevääseen 2022 mennessä.

Gavi-liittouma, joka sai 1,16 miljardia dollaria veronmaksajien dollareita presidentti Donald Trumpin hallinnon aikana, tekee yhteistyötä Maailman talousfoorumin, Yhdistyneiden Kansakuntien (YK), Gates-säätiön ja muiden globalististen järjestöjen kanssa edistääkseen rekisteröidyn, todennettavissa olevan, digitaalisen identiteetin luomista jokaiselle lapselle.

Tämä "henkilöllisyystodistus" on jatkossa kytketty kunkin lapsen rokotustilanteeseen.

Gavin 5-sivuinen INFUSE-asiakirja kertoo muun muassa seuraavaa: 

"Kuvittele tulevaisuus, jossa kaikilla lapsilla on mahdollisuus saada elintärkeitä rokotteita asuinpaikastaan ​​riippumatta – tulevaisuus, jossa vanhemmat ja terveydenhuollon työntekijät varmistavat heidän oikea-aikaisen rokotuksensa; tulevaisuus, jossa heillä on oma digitaalisesti tallennettu terveystietorekisteri, jota ei voi kadottaa tai varastaa; tulevaisuus, jossa sukupuolesta, taloudellisesta tai yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta tämä tietue mahdollistaa jokaisen lapsen (ja vanhempien) pääsyn pankkitilille, käydä koulua, käyttää palveluja ja lopulta rakentaa vauras elämä. 

Tämä tulevaisuus on mahdollista tänään. Digitaalisten teknologioiden viimeisimmät edistysaskeleet, jotka mahdollistavat tehokkaammat tavat rekisteröidä, yksilöidä syntymät ja myöntää todistus henkilöllisyydestä ja tunniste palveluihin pääsyä varten – olemme askeleen päässä terveemmän ja kukoistavamman tulevaisuuden rakentamisesta maailman haavoittuvimmille lapsille.”

Leo Hohmann neuvoo olemaan hämmentymättä ilmaisusta "terveemmän ja kukoistavamman tulevaisuuden rakentaminen". 

"Se on vain silmänlumetta. Tämä koskee tiedonkeruuta, eikä sillä ole mitään tekemistä terveyden kanssa.

Todellinen tarkoitus historiallisesti merkittävien ja ennennäkemättömien ponnistelujen takana rokottaa hyvin nuoria jopa niitä sairauksia, kuten Covidia vastaan, jotka eivät uhkaa heitä, on kietoa nykyinen sukupolvi lapsia globaaliin digitaaliseen identiteettijärjestelmään. Kasvaessaan aikuisiksi, he ovat niin tottuneet olemaan seurattuina ja valvottuina, että useimmat eivät edes pysty ymmärtämään menneisyyden varoituksia yksityisyyden menettämisestä", Hohmann alleviivaa.

GAVI myöntää itse kuvaillessaan globaalia tunnistusjärjestelmää, että se tulee sisältämään henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot jokaisen koulutuksesta, terveyshistoriasta, talousasioista ja ostotoiminnasta.

"Vuonna 2018 INFUSE:n avulla Gavi vaatii innovaatioita, jotka hyödyntävät uutta teknologiaa nykyaikaistaakseen prosessia sellaisten lasten tunnistamiseksi ja rekisteröimiseksi, jotka tarvitsevat eniten elintärkeitä rokotteita."

Edellä mainittu lausunto on täysin linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteen 16.9 kanssa, jossa vaaditaan digitalisoitua juridista henkilöllisyyttä kaikille ihmisille maailmanlaajuisesti, mukaan lukien vastasyntyneiden rekisteröinti, vuoteen 2030 mennessä. Tämä edellyttää     biometristen tietojen keräämistä jokaisesta yksilöstä ja tallentamisesta ne ikuisesti pilvipalveluun.

GAVI viittaa uusien teknologioiden hyödyntämiseen.

Jossakin vaiheessa niihin kuuluu todennäköisesti ihonalaiset kvanttipisterokotteet, Leo Hohmann uskoo.

Niitä maailmalle saadaan Gatesin rahoittaman teknologian avulla, jota on kehitetty Massachusetts Institute of Technologyssa (MIT). Tämä teknologia mahdollistaa lääketieteellisen tiedon tallentamisen ihon alle mikroneulojen avulla.

Free West Median mukaan joulukuussa 2019 Robert S. Langer ja hänen tiiminsä MIT:ssä kehittivät ja patentoivat tekniikan, jonka avulla ihon läpi vaikuttavia laastareita voidaan käyttää merkitsemään ihmisiä näkymättömällä musteella lääketieteellisten ja muiden tietojen tallentamiseksi ihon alle. Tutkimusta rahoittivat Bill and Melinda Gates Foundation ja Koch Institute for Integrative Cancer Research. 

Tässä teknologiassa on kyse paljon muustakin kuin rokotuksista, Leo Hohmann painottaa. 

"Tämän tarkoitus on merkitä jokainen ihminen digitaalisesti ja kehittää kattava henkilötietoaineisto, joka seuraa jokaista henkilöä kehdosta hautaan." 

GAVI paljastaa digitaalisen henkilöllisyyden terveyspassijärjestelmän viimeisessä vaiheessa, kohdassa "PÄÄSY MUIHIN PALVELUIHIN" (joka sittemmin on poistettu GAVI:n verkkosivuilta), todellisen syyn, miksi se haluaa niin päättäväisesti saada piikitettyä rokotteet lasten, teini-ikäisten ja nuorten aikuisten käsivarsiin.

Leo Hohmann muistuttaa, että uudessa teknokraattisessa järjestelmässä tieto edustaa valtaa - aivan kuten aseet ja panssarivaunut ennen digitaalitekniikan aikaa.

Yksinkertaisesti sanottuna, Hohmannin mukaan Gatesin suunnitelmat "rekisteröidä" digitaalisesti vauvamme, taapero- ja teini-ikäisemme merkitsee "porttia globalisteille pystyä käyttämään täyttä hallintovaltaa heidän tulevan aikuiselämänsä kaikilla osa-alueilla". 

Kun tähän lisätään geneettisesti muuntavat mRNA-injektiot, lopullisena päämääränä on paitsi käyttää suurempaa valtaa seuraavaan sukupolveen, mutta myös tehdä niistä vähemmän ihmisiä.

GAVI luonnehtii huolettomasti uuden maailmanlaajuisen ID-järjestelmän kauaskantoisia lonkeroita, joita se rakentaa yhteistyössä Gatesin, Maailman talousfoorumin, Rockefeller-säätiön ja monien muiden globalististen maailmanmahtien kanssa:

"Lapsen kasvaessa digitaalisella lapsen terveyskortilla pääsee liitännäispalveluihin, kuten peruskouluun tai rahoituspalveluihin, mikä toimii perustana laajasti tunnustetulle digitaaliselle identiteetille."

Hohmann huomauttaa, että tätä järjestelmää tarvitaan lopulta osallistumiseen kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla – terveyteen, koulutukseen, pankkitoimintaan, ajokorttioikeuksiin, ostamiseen ja myymiseen – kaikki keskitettynä yhteen ja samaan yhtenäiseen, maailmanlaajuiseen digitaaliseen henkilökorttiin, jonka avulla voidaan nuuskia mitä tahansa heidän haluamiaan tietoja elämämme ajalta.

"Jos he eivät pidä näkemästään – sosiaalisten luottoluokituspisteidemme pudotessa liian alhaiseksi – he voivat 'ohjelmoida' pankkitilisi estämään pääsysi uuteen digitaaliseen rahaan tai rajoittaa rahojesi saatavuutta tiettyihin paikkoihin ja aikoihin", Hohmann summaa.

Siksi Leo Hohmann ei pidä yllättävänä, että GAVI on myös sidoksissa   toiseen Gatesin rahoittamaan globalistiseen hankkeeseen – ID2020 Allianceen – jonka "globaalien kumppaneiden" joukkoon luetaan Rockefeller Foundation, Microsoft ja Accenture.

GAVI sanoo 5-sivuisen paperinsa "MAHDOLLISUUS" -alaosiossa:

"ID2020 Alliancen – julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus, johon kuuluu Gavi - mukaan lasten digitaalisten terveyskorttien käyttö voisi suoraan parantaa rokotuskattavuutta varmistamalla todennettavissa olevat tarkat tiedot ja kehottamalla vanhempia tuomaan lapsensa seuraavaa annosta varten. Vanhempien näkökulmasta digitaaliset tiedot voivat helpottaa lapsen rokotteiden seurantaa ja poistaa turhat paperityöt. 

Ja kun lapset kasvavat, heidän digitaalista terveyskorttiaan voidaan käyttää toisen asteen palveluihin, kuten peruskouluun, tai helpottaa vaihtoehtoisten todistusten hankkimista. Käytännössä digitaalisesta terveyskortista voisi maan tarpeista ja valmiuksista riippuen tulla ensimmäinen askel laillisen, laajasti tunnustetun identiteetin luomisessa."

GAVIN teknokraattien kaavailuissa ei ole se, että yksikään lapsi voisi valita toisin.

Yksikään lapsi ei pääse pakoon teknokraattista tyranniaa, kun he toteavat:

"Innovatiivisia digitaalisia teknologioita tarvitaan immunisaation arvoketjun kaikissa vaiheissa, jotta varmistetaan, että jokainen lapsi saa kaikki suositellut rokotteet."

GAVI kehuskelee, että se "esti yli 13 miljoonaa kuolemaa" ympäri maailmaa antamalla rokotuksia lapsille köyhissä maissa. Et löydä mistään sen asiakirjoista, kuinka sen suurin yksityinen rahoittaja Bill Gates myös tappoi, steriloi ja vahingoitti pysyvästi kymmeniä tuhansia lapsia Intiassa ja muissa maissa kokeellisilla injektioillaan.

"Välittikö Bill Gates siitä, että hänen poliorokotteensa tappoivat ja halvaannuttivat tuhansia intialaisia ​​lapsia, ennen kuin Intian hallitus lopulta lopetti kokeen? 

Ei vähimmässäkään määrin", Leo Hohmann kiteyttää.

Leo Hohmann muistuttaa, että tämä vaikutusvaltainen valtaeliittijoukko näkee ihmiskunnan heidän omana leikkikenttänään kokeiluilleen.

Esimerkkinä siitä voidaan nähdä tohtori Anthony Faucin Yhdysvaltain terveysviraston (National Institutes of Health, NIH) divisioona, joka rahoitti Pittsburghin yliopistossa raakamaista koetta, jossa 5 kuukauden ikäisten abortoitujen vauvojen päänahkoja siirrettiin "inhimillistetyille" hiirille ja rotille "tutkittaessa ihmisen immuunijärjestelmää". 

Tämä sama tohtori Anthony Fauci rahoitti toista julmaa eläinrääkkäystutkimusta pohjoisafrikkalaisessa laboratoriossa Tunisiassa, jossa 44 beaglen pentua infektoitiin sairauksia aiheuttavilla loisilla, minkä jälkeen koiranpentujen äänihuulet poistettiin, jotta tiedemiehet voisivat työskennellä niiden parissa, ettei heidän tarvitsisi kestää koiraparkojen alituista haukkumista niiden kuollessa hitaasti ja tuskallisesti.

Ja tähän sadistiseen hirviö-Fauciin amerikkalaisvanhempia pyydetään luottamaan lastensa rokottamiseen liittyvissä neuvoissa! Hän esiintyy päivittäin suurissa valtamedioissa ja hänen ensisijaisena tehtävänään on huijata vanhemmat antamaan lapsensa auliisti Covid-rokotekokeiluun. Fauci haluaa, että jokaiselle lapselle pistetään vuoden loppuun mennessä hänen geenejä muuttava "rokotteensa", vaikka tiedot osoittavat, että alle 18-vuotiailla on 99,998 prosentin tilastollinen mahdollisuus selviytyä Covidista. 

"Hän levittää valheita kaikissa suurissa valtamedioissa Covidin vaaroista lapsille ja siitä, kuinka turvallinen ja tehokas kokeellinen mRNA-rokote on 5–11 -vuotiaille lapsille.

Onko tämä sellainen mies, johon haluatte luottaa lapsesi terveyttä koskevissa päätöksissä?" Leo Hohmann peräänkuuluttaa ja lisää, että Fauci ei ole tässä ainoa, joka "munaskuitaan myöten pyrkii pakolla alistamaan" lapset näihin uusiin geeninmuokkauskokeisiin käyttämällä verukkeena "rokotetta".

Lastenlääkäri ja CDC:n entinen virkaatekevä johtaja, tohtori Richard Besser ylpeili CNN:lle 22. lokakuuta 2021, että yhdysvaltalaiset lastenlääkärit "ajavat paljon ponnekkaammin" lasten Covid-rokotteita kuin useimmissa muissa maissa. 

Mutta kyllä Suomessakin kampanjaa pienten lasten rokottamiseksi on viety täyttä höyryä eteenpäin: pelottelemalla esimerkiksi juuri joulun alla, että 11-vuotiailla on jopa kaksinkertainen määrä tartuntoja 12-vuotiaisiin verrattuna, joten koronarokotus kannattaisi antaa myös 5-11 -vuotiaille lapsille. Tähän mennessä kun 12-vuotiaat ovat olleet nuorimpia, jotka ovat rokotuksia saaneet.

Yle hehkutti kaiken lisäksi 17.12.2021, että lääkärit olisivat valmiita piikittämään "jopa talkoohengessä" koronarokotusten nopeuttamiseksi.

Yhdysvalloissa koronarokotteen ensimmäisen annoksen on saanut yli 11 miljoonaa alle 18 vuotiasta ja täysi rokotesuoja on yli 8 miljoonalla lapsella ja nuorella.

Sosiaali- ja terveysministeriön alaisen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean mukaan 14.12.2021 mennessä Suomessa 12-17 -vuotiaista ensimmäisen koronarokoteannoksen on saanut 290 804 ja toisen annoksen 257 716 nuorta.

Fimeaan on 14.12.2021 mennessä tullut 489 haittavaikutusilmoitusta 12-17 -vuotiaista, joista 47 % on koskenut Comirnatya (Pfizer-BionTech) ja 53 % Spikevaxia (Moderna). 73 % 356 näistä ilmoituksista koskee 12-15 -vuotiaita, ja 27 % 16-17 -vuotiaita.

Haittavaikutuksista piittaamatta myös Suomessa 5–11 -vuotiaita saa nyt luvan kanssa alkaa piikittää geeniterapiapistoksilla.

Uusi koronarokotuksia koskeva asetus astui voimaan 23. joulukuuta 2021, kun valtioneuvosto muutti koronarokotuksia koskevaa asetusta 22.12.2021 siten, että koronarokotuksen voivat Suomessa vastedes saada kaikki 5 vuotta täyttäneet.

Lisäksi Suomen eduskunta hyväksyi täysistunnossa tiistaina 28. joulukuuta 2021 tartuntalain "väliaikaisen muuttamisen", joka tarkoittaa käytännössä SOTE-alan henkilöstön painostamista pakkorokotuksiin.

Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen on ainoa, joka eduskunnassa vielä uskaltaa sanoa totuuden ääneen ja puolustaa henkeen ja vereen Suomen kansalaisia.

SOTE-alan henkilöstön painostaminen pakkorokotuksiin ei ole Valta kuuluu kansalle -puolueen mielestä lääketieteellisesti eikä oikeudellisesti mitenkään perusteltavissa.

"Törkeällä tavalla se rikkoo perustuslain, yhdenvertaisuuslain, Suomen solmimien kansainvälisten sopimusten ja Euroopan neuvoston päätöksen takaamia perusoikeuksia. VKK:n eduskuntaryhmä ja puoluehallitus vaatii tartuntatautilain muutosten välitöntä perumista kehittymässä olevan maanlaajuisen terveydenhuollon kriisin välttämiseksi", Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen twiittasi   hätätiedotteessaan 30.12.2021. 

Kun hyväksyt lähtökohdan, että työnantajasi tai hallitus hallitsevat elämääsi tällä tasolla, asiat voivat Leo Hohmannin mukaan "vain pahentua".

Jos näet vapaassa yhteiskunnassa olevia ystäviä ja sukulaisia ​​irtisanottavan työstään – äärimmäisen tärkeistä tehtävistään sairaanhoitajina, lääkäreinä, palomiehinä, poliiseina, sotilaina ja kuorma-autonkuljettajina – koska he eivät anna piikittää tuntematonta kokeellista ainetta heidän kehoonsa, Leo Hohmann kehottaa käyttämään tästä tyranniasta sen oikeaa nimeä: 

"Autoritaarisuus. Totalitarismi. Fasismi. Kommunismi. Diktatuuri. Siihen ei ehkä ole täydellistä adjektiivia, mutta tiedät, kun jokin on vialla. Se vaikuttaa oudolta. Se ei tunnu oikealta."  

Leo Hohmann näkee, että eliitti yhdessä korruptoituneiden valtamedian ystäviensä kanssa käyttävät pelkoon perustuvaa propagandaa lietsoakseen vihaa niitä kohtaan, jotka eivät noudata käskyjä, samalla pakottaen kaikkia – miehiä, naisia ​​ja lapsia – alistumaan "uuteen normaaliin".

Sinun on otettava tämä piikki tai kohtaat mahdottoman tulevaisuuden yhteiskunnan laitamilla. Sinut sysätään pysyvästi jäämään kaiken ulkopuolelle, kelpaamattomaksi työhön, matkustamaan tai jopa ostamaan tai myymään siellä, missä "kunnolliset ihmiset" kokoontuvat.

Lähes kaikki länsimaiset poliittiset johtajat ylistävät koronarokotteita, vaikka he sanovat olevansa pakkorokotuksia vastaan. Jokainen johtaja, joka kaupittelee propagandanarratiivia maailmanlaajuisista geenipohjaisista rokotuksista hyvänä asiana, auttaa jouduttamaan ihmiskunnan globalistista nollausta kohti transhumanismia, ymmärtävät he sen tai eivät, Leo Hohmann sanoo ja toistaa:

"JOKAINEN JOHTAJA, joka pitää koronarokotuksia 'turvallisina ja tehokkaina', ei tule olemaan puolellasi tärkeimmällä hetkellä." 

Hohmann on tätä mieltä, koska hän on vakuuttunut näillä injektioilla olevan "valttikortit ihmiskunnan muuttamiseen, ihmisyyden rakentamiseksi uudelleen geneettisesti sellaiseksi, jota transhumanistit kutsuvat Ihmiskunta 2.0".

Leo Hohmann ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Pfizerin, Modernan ja Johnson&Johnsonin kolmen geenipohjaisen injektion ensimmäiset piikit tekisivät meistä "epäinhimillisen kyborgin", mutta vähintäänkin painostus ottaa säännöllisesti Covid-rokotteita työpaikan ja liikkumisvapauden menettämisen uhalla, on "valtava sosioekonominen läpimurto niille, jotka käyttäisivät väärin uutta geeninmuokkausteknologiaa ilkeisiin päämääriin".

Ja jos tarkastellaan niiden saavutuksia, jotka ovat eniten vaahdonneet koronarokotteiden puolesta, on hänen mukaansa selvää, että puhumme ihmisistä, jotka eivät ole ansainneet luottamustamme. He eivät toimi samojen eettisten standardien mukaisesti kuin me muut.

Hohmann katsoo, että siksi onkin välttämätöntä luoda silmäys biolääketieteen alan teollisuuden tavoitteisiin - niin kuin he ne omin sanoin esittävät.

Yhdysvaltain hallinto käynnisti ihmisen geeniperimää kartoittavan Human Genome Projectin eli HGP-hankkeen vuonna 1990, ja se valmistui 13 vuotta myöhemmin 14. huhtikuuta 2003 – tässä vaiheessa tutkijat olivat kartoittaneet kaikkien 3,2 miljardin nukleotidiemäsparin järjestyksen (sekvenssi).

Ihmisgenomiprojektin valmistuttua vuonna 2003 painopiste siirtyi DNA-sekvenssien löytämisestä niiden analysointiin ja keinojen muotoiluun kaikkien elävien olentojen geneettisen koostumuksen muokkaamiseksi ja parantamiseksi.

Mutta modernin tieteen röyhkeys ei suinkaan lopu tähän, Leo Hohmann ymmärtää.

Tiedemiehet ovat viime vuosikymmenen ajan suorittaneet kokeita, joiden tarkoituksena on paitsi geeniteknisesti muuttaa, mitä ihmisyys tarkoittaa, myös digitoida ja tallentaa DNA-tietoa, jonka he keräävät eläimistä ja ihmisistä.

Covid-pelottelun aikana liikkeelle polkaistu laaja PCR-testaus palvelee mainiosti DNA-tiedonkeruun tarkoitusperiä.

Edellä esitelty modernin teknokratian ja transhumanismiliikkeiden tutkija Patrick Wood on kirjoittanut 24.10.2021 artikkelin "Global Blueprint Exposed: The Takeover of all Genetic Material on Earth" ("Globaali toimintasuunnitelma paljastettu: maan kaiken geneettisen materiaalin haltuunotto"), joka nivoo yhteen hirviömäisen maailmanlaajuisen vallankaappauksen säikeet, joita toteutetaan terveydellisen hätätilan varjolla.

Patrick Wood jäljittää alkupisteitä nykypäivän globalistisesta pyrkimyksestä ihmiskunnan sivilisaation suureen nollaukseen (Great Reset)  kansainvälisen luonnon monimuotoisuusliikkeen ensivaiheisiin vuoteen 1987, jolloin julkaistiin Our Common Future, joka tunnetaan myös nimellä Brundtland Report --- YK:n tilaama tutkimus, joka oli nimetty puheenjohtajansa Gro Harlem Brundtlandin mukaan. Trilateraalisen komission jäsen Gro Harlem Brundtland oli Norjan pääministeri vuosina 1981, 1986–1989 ja 1990–1996 sekä aiemmin ympäristöministerinä 1974–1979.

Tämän tutkimuksen sisältämät ajatukset heijastuivat vuoden 1992 YK:n luonnon monimuotoisuutta koskevaan yleissopimukseen, joka pidettiin Rio de Janeirossa, Brasiliassa, suunnilleen samaan aikaan, kun YK työskenteli massiivisen hankkeensa, Agenda 21:n, parissa.

Wood kertoo, että kun hän "oppi, mitä etsiä", se alkoi putkahtaa esiin kaikkialla, alkaen Our Common Futuresta (Brundtland, 1987), jossa sanotaan:

”Lajien monimuotoisuus on välttämätöntä ekosysteemien ja koko biosfäärin normaalille toiminnalle. Luonnonvaraisten lajien geneettinen materiaali tuo vuosittain miljardeja dollareita maailmantalouteen kehittyneiden viljelykasvien, uusien lääkkeiden sekä teollisuuden raaka-aineiden muodossa."

Biologisen monimuotoisuuden erityinen kehitys nähdään luvussa 6,  Lajit ja ekosysteemit: Kehittämisen resurssit:

"Lajit ja niiden geneettiset materiaalit (perintöaines) pitävät lupauksensa olla kasvavassa roolissa kehityksessä, ja vahvat taloudelliset perussyyt ovat nousemassa vahvistamaan eettistä, esteettistä ja tieteellistä perustetta niiden säilyttämiselle. Lajien geneettinen vaihtelevuus ja ituplasmamateriaali antavat maataloudelle, lääketieteelle ja teollisuudelle miljardeja dollareita vuodessa ... Jos valtiot voivat varmistaa lajien selviytymisen, maailma voi odottaa uusia ja parempia elintarvikkeita, uusia lääkkeitä sekä uusia raaka-aineita teollisuudelle.”

Myöhemmin Brundtland toteaa:

”Valtavat biodiversiteetin kannat ovat vaarassa kadota, aivan kuten tiede pyrkii hyödyntämään geneettistä vaihtelua geenitekniikan edistysaskelten avulla … Olisi todella karua ironiaa, jos juuri kun uusien geeniteknologioiden avulla pääsemme kurkistamaan elämän monimuotoisuuteen ja käyttämään geenejä tehokkaammin ihmisten olosuhteiden parantamiseksi, havaitsisimme tämän aarteen valitettavasti kuluneen loppuun."

Patrick Wood on murtanut biolääketieteen sanakoodin. Wood havaitsi, että kun he käyttävät sanaa "luonnon monimuotoisuus", he tarkoittavat "geneettisiä resursseja".

"Geenejä on hyödynnettävä ja käytettävä tehokkaammin kuin mitä niitä käytetään luonnollisessa tilassaan", kestävän kehityksen, vihreän talouden, Agenda 21- ja Agenda 2030 -ohjelmien ja historiallisen teknokratian johtava ja kriittinen asiantuntija Patrick Wood selostaa.

Avain ymmärrykseen, mihin meitä viedään, on Woodin mukaan ollut "piilossa kaikki nämä vuodet kaikkien nähtävillä ja selkokielellä". 

”Käsittämätöntä, ettei tätä ole paljastettu aikaisemmin, ettei tätä yhteyttä luonnon monimuotoisuutta koskevaan sopimukseen ole raportoitu. Tämä varmasti selittää, miksi biotekniikka ja lääketeollisuus pitävät koko maailmaa pandemian panttivankina, koska sekä virus että injektio ovat geenimanipuloituja", modernin teknokratian tutkija Patrick Wood käsittää.

Jo 1990-luvulla oli kuitenkin merkkejä siitä, mitä todella suunniteltiin tulevaisuutta varten.

Wood mainitsee yhden kiinnostavan tiedon, jonka hän kaivoi vuoden 1994 kirjasta The Earth Brokers, joka toi esiin YK:sta ja Agenda 21:stä lähteneen luonnon monimuotoisuutta ajavan liikkeen todellisen agendan. Kirjoittajat kirjoittavat sivulla 171:

”Eivät Brundtland, sihteeristö tai hallitukset laatineet suunnitelmaa tutkiakseen vapaakaupan ja teollisen kehityksen sudenkuoppia. Sen sijaan he laativat yleissopimuksen siitä, kuinka luonnon monimuotoisuuden käyttöä voidaan 'kehittää' patenttien ja biotekniikan avulla."

Samaan aikaan geenien muokkaamisen ja ihmisen DNA:n digitalisoinnin kehitys on lähtenyt lentoon raketin nopeudella, koska nämä ajatukset biogeneettisen materiaalin "hyödyntämisestä" esitettiin ensimmäisen kerran kuivissa akateemisissa papereissa 1980-luvulla, Leo Hohmann jatkaa.

"Mielestäni nämä tieteelliset edistysaskeleet ovat nyt ylittäneet kriittisen rajan hengellisessä maailmassa, Jumalan valtakunnassa, jonne kenelläkään ei ole oikeutta astua", Hohmann ajattelee.

Hän pitää tällä hetkellä selvänä, että virus johti "rokotteen" tarpeeseen ja "rokote" johti ajatukseen digitaalisista terveyspasseista, jotka sisältävät skannattavan QR-koodin kännykkäsovelluksessa.

"Ihmisten saaminen hyväksymään digitaaliset passit on keskeistä globalistien suunnitelmassa digitalisoida koko ihmiselämä lisäämällä sovellukseen vähitellen lisää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja pankki- ja rahoitustapahtumatietojen ohella.

Heidän on saatava tämä valmiiksi, jotta ihmiset voivat hyväksyä uuden lohkoketjuteknologiaan perustuvan digitaalisen rahajärjestelmän. Yli 65 keskuspankkia eri puolilla maailmaa valmistautuu eri vaiheissa lanseeraamaan uusia digitaalisia valuuttoja käteisen korvaamiseksi", Hohmann kirjoittaa.

Injektioita on markkinoitu vain tavallisena "rokotteena", joka ainoastaan vaatii jatkuvaa "tehosterokotusta" pysyäkseen tehokkaana. 

"Se on harhauttamista. Itse asiassa rokotteet edustavat ihmiskunnan ensimmäistä ryöstöretkeä maailmanlaajuiseen geenimuokkaukseen, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia myöhempään muokkaukseen jatkuvien tehosteiden avulla", Hohmann päättelee.

Siksi hänen mukaansa korruptoitunut valtamedia ja sen miljardöörien tukemat "faktantarkistajat" sekosivat täysin heti alusta lähtien, vuonna 2020, kun kuka tahansa huomautti itsestäänselvyydestä, että nämä piikit eivät ole samanlaisia ​​kuin aiemmat rokotteet, että ne todella muokkaavat geneettistä koodiasi ohjeistaen kehoasi luomaan keinotekoisesti myrkyllisen piikkiproteiinin ja toimittamaan tuon myrkyn sitten soluihin kaikkialle kehossasi.

Tohtori Tal Zaks, Modernan johtajalääkäri, myönsi tämän vuoden 2017 TED Talkissa ennen Covidia ja ennen kuin kiellettiin kertomasta totuutta mRNA-teknologiasta, joka kehitettiin täysin jo vuonna 2017 mahdolliseksi syövän hoidoksi, mutta siltä puuttui FDA:n hyväksyntä. 

"Olemme hakkeroineet elämän ohjelmiston", Zaks mahtaili.

Moderna selitti mRNA-tekniikan perusrakennetta verkkosivuillaan vertaamalla sitä "tietokoneen käyttöjärjestelmään". Kehosi on laitteisto ja mRNA-injektio on ohjelmisto. Asennettuna biolääketiedeteollisuus voi "kytkeä ja käyttää" ("plug and play") mitä tahansa päivitystä, jonka se katsoo sinun tarvitsevan. 

Kanadalainen lääkäri, tohtori Daniel Nagase on varoittanut,  että geenimanipuloidut mRNA-piikit voivat muuttaa DNA:ta pysyvästi ja saada solut tehtailemaan "myrkyllisiä" piikkiproteiineja "loputtomasti", erityisesti lapsilla.

"Tämä rokote on suunniteltu aiheuttamaan pysyviä muutoksia soluun. Huijata solu tuottamaan ei-ihmisproteiinia, joka ei hyödytä solun terveyttä. Piikkiproteiini itsessään on myrkyllistä ja aiheuttaa mutaation estämällä DNA:n korjaantumisen."

"Joten, jos piikität ihmisiin jotakin, joka saa heidän kehonsa tuottamaan mutageenia - toksiinia, joka estää DNA:n korjaantumisen, se on määritelmänsä mukaisesti vahingon aiheuttamista ihmisille. Ja injektoimalla ihmisiin jotakin, joka aiheuttaa heille haittaa biologisen mekanismin avulla: se on pitkälti bioaseen määritelmä", tohtori Daniel Nagase totesi yks'kantaan selostaessaan 13.12.2021 Iron Will Show'ssa Covid-pistosten vaarojen taustalla olevia mekanismeja.

Nagase korosti, ettei tälle injektiolle ole olemassakaan "turvallista annosta".

Nagase kommentoi Pfizerin julkaisemia omia rokotetutkimustilastoja, jotka osoittivat vakavien pitkä-aikaisten haittavaikutusten määräksi 31 %  "ilman toivoa toipumisesta" ja kuolemien osuuden olevan jopa 3 % rokotekokeeseen osallistujista: 40 000 koehenkilöstä kuoli yli 1 200! 

Tohtori Daniel Nagase huomautti, että tätä suuruusluokkaa olevia haittavaikutuksia ei olisi hyväksytty millekään muulle markkinoille tuodulle lääkkeelle.

"On järjetöntä, että viranomaisille tehdyn ilmoituksen yhteydessä 30. huhtikuuta 2021 tätä injektiota ei vedetty pois markkinoilta heti."

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (U.S. Food and Drug Administration, FDA) oli täysin tietoinen näistä karmeuksista myöntäessään täydellisen hyväksynnän Pfizer-BioNTech COVID-19 (BNT162b2) -rokotuksille kesällä, mutta ne julkaistiin yleisölle vasta marraskuussa.

FDA:n luovuttama ensimmäinen erä asiakirjoja sisälsi yli 150 000 vakavaa haittatapahtumaa ja siis yli 1 200 koronapiikkeihin liittyvää kuolemaa pelkästään kolmen ensimmäisen kuukauden aikana; sen jälkeen, kun Pfizerin Covid-19 -rokote oli hyväksytty hätäkäyttöluvalla.

On huomattava, että FDA:n julkistamat ensimmäiset asiakirjat, noin 91 sivua, joita se käytti Pfizerin Covid-rokotteen hyväksymiseen, ovat murto-osa sen hallussa olevasta noin 329 000 sivusta, joiden julkistamista kokonaan yli 30 tutkijan, lääketieteen ammattilaisen, kansainvälisen kansanterveysalan ammattilaisen ja toimittajan ryhmä Kansanterveyden ja lääketieteen ammattilaiset avoimuuden puolesta -järjestö (Public Health and Medical Professionals for Transparency, PHMPT) vaatii nyt nopealla aikataululla.

Vaikka toimitetut asiakirjat ovat vain hyvin pieni osa vielä salassa pidetystä valtavasta datamäärästä, asiakirjoissa paljastuneet tiedot antavat totisesti aihetta vakavaan huoleen kasvavassa määrin pakotetuiksi julistettujen rokotteiden todellisesta turvallisuudesta.

Our World Data (OWD) mukaan Yhdysvalloissa yhteensä 824 301 Covidiksi luokitellusta kuolemantapauksesta 522 495, eli 63,4 %, on tapahtunut sen jälkeen kun massarokotukset aloitettiin runsas vuosi sitten. 

Tiedot viittaavat siihen, että rokotteet eivät auta - pikemminkin päinvastoin.

Omaa karua kieltä kertoo myös Yhdysvaltain rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmän (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) vastaanottama raporttien määrä, joka oli 17.12.2021 mennessä 983 758 Covid-rokotteiden jälkeistä haittatapahtumaa.

Louisianalainen sairaanhoitaja Collette Martin kertoo, että sairaaloiden sairaanhoitajat näkevät omin silmin koronarokotteista aiheutuneita "kauhistuttavia" reaktioita, mutta heidän esille ottamansa huolenaiheet sivuutetaan ja tyrmätään toistuvasti.

"Olen erittäin huolissani ajatuksesta, että tämä rokote pakotetaan lapsillemme. Sairaalassa näkemämme haittavaikutukset aikuisilla ovat kauhistuttavia, ja niiltä ummistetaan silmät.

Uhraamme lapsemme peläten, että ehkä kuolemme tai sairastumme virukseen. Virukseen, josta on 99 % mahdollisuus jäädä henkiin. Lapsillemme tästä ei ole edes vaaraa. Jo tällä hetkellä meillä on enemmän Covid-rokotteeseen kuolleita lapsia kuin itse Covidiin", 17 vuotta sairaanhoitajana toiminut Collette Martin sanoo järkyttyneenä.

Jopa CDC:n omat tiedot viittaavat siihen, että Covid-rokotteet vahingoittavat lapsia ennemminkin kuin itse virus.

"Nämä rokotteet edustavat ihmisen viimeistä rajaa leikkiä Jumalaa, ja se johtaa johonkin niin pahaan, ettei Jumalalla ole muuta vaihtoehtoa kuin tuhota näistä julmuuksista vastuussa olevat henkilöt. Kukaan ei tiedä, kuinka tai milloin tuo hävitys tapahtuu, mutta voitte olla varmoja, että se suuri tilinteon päivä tulee", Leo Hohmann lupaa.

 

 

Tytti Salenius ma 03.01. 22:48

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot