CDC piilotti tietoja, jotka osoittavat koronarokotuksiin liittyviä vakavia vaaroja

"Jos CDC todella valvoi näitä tietokantoja vaaditulla tavalla, he eivät yksinkertaisesti olisi voineet jatkaa luvan antamista näille rokotteille esitettyjen tietojen perusteella"

Ulkomaat ke 26.10.2022 17:32

4. lokakuuta 2022 Fox Newsin haastattelussa rokote- ja kansalaisoikeusasianajaja Aaron Siri, Informed Consent Action Networkin (ICAN) lakimies, jakoi järkyttäviä V-Safe-tietoja, jotka on saatu Yhdysvaltain tautikeskuksesta (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) useiden lainsäädännöllisten vaatimusten jälkeen.

Yli 15 kuukauden ajan CDC pyristeli vastaan, ettei se julkaise mitään näistä tiedoista. ICANin oli nostettava kaksi oikeusjuttua ja tehtävä useita valituksia saadakseen CDC:n luovuttamaan ne.

"Kun näet tiedot, ymmärrät miksi", tohtori Joseph Mercola korostaa LifeSiteNewsin  19.10.2022 päivätyssä artikkelissaan "Raportti: CDC piilotti tietoja, jotka osoittavat Covid-rokotuksiin liittyviä vakavia vaaroja".

Tohtori Joseph Mercola sanoo, että V-Safe-tiedot vahvistavat epäilyt siitä, että Covid-rokotteet ovat äärimmäisen vaarallisia. 

Tähän mennessä monet tietävät Yhdysvaltain rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmän (Vaccine Adverse Events Reporting System, VAERS) olemassaolosta, joka on julkisesti saatavilla oleva tietokanta rokotteiden haittatapahtumaraporteista ja jota CDC ja Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (U.S. Food and Drug Administration, FDA) hallinnoivat yhdessä.

V-Safe on toinen CDC:n hallinnoima ja valvoma tietokanta. Se on vapaaehtoinen "rokotuksen jälkeinen terveystarkistin", jota käytetään keräämään tietoja Covid-rokotteen saaneista.

Kuka tahansa Yhdysvalloissa voi rekisteröityä V-Safeen älypuhelimellaan saatuaan minkä tahansa annoksen Covid-19 -rokotetta. Vanhemmat voivat myös kirjata alaikäiset lapsensa seuratakseen terveysvaikutuksia. Jokaisen annoksen jälkeisen ensimmäisen viikon aikana V-Safe lähettää sinulle päivittäin tekstiviestin, jossa kysytään tarkempia tietoja terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Sen jälkeen näitä terveystarkastusviestejä lähetetään epäsäännöllisesti.

Mitä V-Safe-tiedot, joita CDC oli niin vastahakoinen julkaisemaan, sitten todella näyttävät? Ovatko Covid-rokotteet niin vaarattomia kuin niiden väitetään olevan? 

"Kaukana siitä", alleviivaa tohtori Joseph Mercola.

Asianajaja Aaron Siri on tehnyt selkoa, että 10 miljoonasta V-Safeen ilmoittautuneesta ihmisestä 7.7 prosenttia (770 000 ihmistä) tarvitsi lääketieteellistä hoitoa rokotuksen jälkeen ja 25 prosenttia (2.5 miljoonaa ihmistä) jäi töistä tai koulusta pois tai kärsi vakavasta haittavaikutuksesta, joka vaikutti heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Nämä luvut ovat poikkeuksellisia. 

Tohtori Mercola palauttaa mieleen yhden keskeisistä meille välitetyistä viesteistä, joka oli se, että vaikka Covid ei ollut merkittävä uhka kaikille ihmisille, rokotteen ottamisen väitettiin vähentävän sairaalahoitojen, kuolemantapausten ja tartunnan vuoksi töistä poissa olevien päivien määrää.

"No, nyt voimme havaita, että 25 prosenttia rokotteen saaneista joutui jäämään pois töistä tai koulusta haittavaikutusten vuoksi ja 7.7 prosenttia tarvitsi lääkärin hoitoa", Mercola huomauttaa. 

"Tämä on hämmästyttävää ja kumoaa täysin CDC:n väitteen, että kaikkien pitäisi ottaa rokote riippumatta siitä, kuuluvatko he riskiryhmään vai eivät, ja onko heillä jo ollut COVID-19 vai ei."

V-Safe-tietojen tarkastelu osoittaa myös merkittävän signaalin koskien rokotetta, joka aiheuttaa haitallisen immuunireaktion. Neljä miljoonaa ihmistä 10 miljoonasta - 40 prosenttia - raportoi nivelkivuista. Kaksi miljoonaa eli 20 prosenttia kertoi "lievästä" nivelkivusta ja 400 000 eli 4 prosenttia luokitteli kivun "vakavaksi".

Aaron Siri totesi myös, että nivelkipu on usein merkki immuunireaktiosta ja siitä voi koitua ongelmia, kun se ilmenee rokotuksen jälkeen - varsinkin kun otetaan huomioon, että rokotusten oli tarkoitus suojata vanhuksia, joilla on jo taipumus nivelongelmiin.

V-Safe-tietokanta paljastaa niin ikään, että vaikka Moderna-annoksia rekisteröitiin vähemmän, sen mRNA-rokote muodostaa suuremman osan haitallisista vaikutuksista verrattuna Pfizerin rokotteisiin.

ICAN on nyt perustanut hakutoiminnoilla varustetun "dashboardin" näistä V-Safe-tiedoista

Rumblessa julkaistulla videolla Albert Benavides (joka käyttää nimeä Welcome the Eagle 88), RCM-asiantuntija, data-analyytikko ja tilintarkastaja, käy läpi ja esittelee V-Safe -dashboardin käyttöä, mukaan lukien joitakin sen vahvuuksia ja heikkouksia.  

Kaikkia varmasti kiinnostaa, miksi CDC hangoitteli vastaan pitääkseen V-Safe-tiedot piilossa.

"Koska on käynyt aivan selvästi ilmi, että nämä rokotteet ovat vaarallisimpia rokotteita, joita on koskaan luotu", toteaa Steve Kirsch yks'kantaan 5. lokakuuta 2022 julkaistussa Substack-artikkelissaan.

Artikkelissaan Kirsch kysyy, miksi CDC salasi V-Safe-tiedot amerikkalaisilta lähes 2 vuoden ajan, ja kommentoi:

"V-Safe on CDC:n käyttöön ottama vapaaehtoinen turvallisuuden seurantaohjelma haittavaikutusten seuraamiseksi rokotteen ottamisen jälkeen. V-Safen tiedot osoittavat, että 33,1 % rokotteen saaneista ihmisistä kärsi merkittävästä haittatapahtumasta ja 7,7 % joutui hakeutumaan lääkärin hoitoon.

Nämä ovat poikkeuksellisia lukuja. Ne osoittavat selvästi rokotteiden olevan vaarallisia ja että CDC piilotti nämä tiedot tahallaan amerikkalaisilta ja että lääkeyhtiöt vääristelivät dataa... 

Mutta nyt, asianajaja Aaron Sirin tekemän työn ansiosta, luvut ovat ensimmäistä kertaa yleisön saatavilla."

Näistä tiedoista käy Steve Kirschin mukaan selkeästi ilmi, että CDC ei suojele amerikkalaisia, vaan rokotteiden valmistajia.

"Valtamedia jättää tämän huomiotta. Samoin valtavirran lääketieteellinen yhteisö. Kukaan heistä ei halua amerikkalaisten tietävän totuutta siitä, kuinka vaarallisia nämä rokotteet ovat", Steve Kirsch painottaa.

Tohtori Joseph Mercola jatkaa:

"Sen lisäksi, että CDC käytti veronmaksajien dollareita estääkseen näiden tietojen julkaisemisen - johon meillä on täysi oikeus - CDC esti myös V-Safen käytön edistämisen toukokuun 2021 tienoilla, vain kuukausia COVID-rokotteen käyttöönoton jälkeen." 

Joseph Mercola on samaa mieltä Steve Kirschin toteamuksesta, jonka mukaan tämä johtui luultavasti siitä, että "tuli hyvin selväksi sen keräävän tietoja, jotka osoittivat rokotteiden olevan vaarallisia".

CDC ummisti silmänsä selkeältä "kuoleman" signaalilta.

Kirsch huomauttaa 4. lokakuuta 2022 julkaistussa artikkelissaan, että kaava, jota CDC käyttää turvallisuussignaalien käynnistymiseen - kuvattu VAERS:n vakiotoimintamenettelyohjeessa  - on "vakavasti puutteellinen". 

Voisiko sekin olla tahallista? tohtori Joseph Mercola pohtii.

Heinäkuussa 2021 Matthew Crawford julkaisi kolmiosaisen sarjan (osa 1, osa 2, osa 3) siitä, kuinka CDC piilotti turvallisuussignaaleja. 

Elokuussa 2021 Kirsch ilmoitti myös CDC:lle näistä ongelmista, mutta hänen varoituksistaan ei tietystikään välitetty. Silti "kuoleman olisi pitänyt antaa signaali, jopa heidän omaa virheellistä kaavaansa käytettäessä", hän kirjoitti. CDC ei kuitenkaan ilmoittanut yleisölle, mitä he olivat löytäneet.

Tässä ote Kirschin artikkelista:

"Jos haluat objektiivisen todisteen CDC:n ja lääketieteellisen yhteisön täydellisestä kyvyttömyydestä COVID-rokotteiden turvallisuuden valvonnassa, tämä on se artikkeli, jota olet odottanut. Käytämme heidän lukujaan ja omaa algoritmiaan ja osoitamme, että sen olisi pitänyt laukaista turvasignaali 'kuolemasta'.

Ei ole mitään keinoa, millä he selviävät tästä... Meidän ei tarvitse etsiä vastausta kauempaa kuin CDC:n käyttämästä rokotteen turvallisuussignaalin seurantakaavasta asian todistamiseksi."

Ongelmia ovat Steve Kirschin mukaan:

1. Kaava, jota CDC käyttää turvasignaalien tuottamiseen, on pohjimmiltaan virheellinen; "huono" rokote, jossa on paljon haittavaikutuksia, "naamioi" suuren määrän tärkeitä turvallisuussignaaleja.

2. CDC kieltäytyi korjaamasta heidän algoritmiaan, kun sille ilmoitettiin virallisesti virheestä elokuussa 2021.

3. Kuolema on niin valtava signaali COVID-rokotteissa, että jopa CDC:n virheellinen kaava näyttää silti turvasignaalin.

4. CDC ei ilmoittanut yleisölle, että signaali kuolemasta annettiin. Se on anteeksiantamatonta.

5. Valtavirran lääketieteellinen yhteisö ei huomannut olevan mitään vialla ja vaikeni samalla, kun satoja tuhansia amerikkalaisia ​​tapettiin COVID-rokotteiden takia. (Katso tämä artikkeli tai tri. Naomi Wolfin riippumaton arviointi Kirschin luvuista)

6. CDC:n johto ei vieläkään ole tietoinen mistään näistä ongelmista (tai jos he ovat tietoisia, he eivät tunnusta tai tee niille mitään).

7. On kyseenalaista, että valtamedia saa koskaan CDC:tä vastuuseen. 

Tohtori Joseph Mercola peräänkuuluttaa, että CDC on vastuussa sekä VAERSin että V-Safen seurannasta, ja näiden kahden tietokannan välillä ei ole mahdollista sanoa, etteivät he koskaan tienneet, että rokotteet vahingoittivat ja tappoivat miljoonia amerikkalaisia.

Mercola muistuttaa, että CDC:llä on pääsy myös muihin tietokantoihin, mukaan lukien Defense Medical Epidemiology Database (DMED), joka (ennen kuin sitä tarkoituksellisesti muutettiin) osoitti heikentävien ja kuolemaan johtavien tilojen valtavaa lisääntymistä, mukaan lukien syöpätapausten kolminkertaistuminen.

"Näiden tietokantojen havaintoja ei ole koskaan tuotu esiin missään CDC:n rokotuskäytäntöjen neuvoa-antavan komitean (Advisory Committee on Immunization Practices, ACIP) kokouksissa tai FDA:n rokotteiden ja niihin liittyvien biologisten tuotteiden neuvoa-antavan komitean (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, VRBPAC) palavereissa, joissa jäsenet ovat toistuvasti äänestäneet rokotteiden sallimisesta kaikenikäisille ihmisille, mukaan lukien pikkulapsille ja raskaana oleville naisille.

Jos CDC todella valvoi näitä tietokantoja vaaditulla tavalla, he eivät yksinkertaisesti olisi voineet jatkaa luvan antamista näille rokotteille esitettyjen tietojen perusteella", tohtori Joseph Mercola päättelee.

Mercola velvoittaa CDC:tä selittämään, miksi he haaskasivat verodollareita taistellakseen V-Safe-tietojen julkistamista vastaan 15 kuukauden ajan ja miksi he eivät lopettaneet rokotuksia, kun "kuolema" oli ilmeinen signaali. 

"Valtamedian, kongressin jäsenten, lääkärikunnan ja yliopistojen on myös perusteltava, miksi he kieltäytyvät tutkimasta näitä CDC-tietoja", tohtori Joseph Mercola vaatii. 

Kaikki kuitenkin jatkuu entisellään ja torstaina 20.10.2022 Yhdysvaltain tautikeskuksen (CDC) neuvoa-antava paneeli äänesti yksimielisesti kokeelliset mRNA-COVID-19 -rokotteet osaksi sen vuoden 2023 lapsuusiän rokotusohjelmaa. Vaikka päätöksessä ei automaattisesti edellytetä rokotteita, monet Yhdysvaltain osavaltiot käyttävät rokotusaikataulua koululaisten pakollisten rokotusten toimeenpanemiseksi.

Gateway Pundit -verkkosivusto on päivittänyt listan lapsiturvallisista osavaltioista, joissa republikaanikuvernöörit eivät aio noudattaa CDC:n toimeksiantoja pakottaa COVID-19 -rokotuksia lapsille.

Floridan republikaanikuvernööri Ron DeSantis säilyttää maineensa totalitaaristen Covid-19 -rokotusten vastustajana ja lupasi välittömästi, että hänen osavaltionsa koululapsilta ei edellytetä koronavirusrokotuksia.

"Niin kauan kuin olen hengissä, niin kauan kuin potkin ja huudan, lapsillenne ei tule Covid -rokotepakkoa", DeSantis vakuutti vanhemmille.

 

 

 

Tytti Salenius ke 26.10. 17:32

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot