Veren vauriot selittävät monet koronarokotusten aiheuttamat haitat

"Tällaisia ilmiöitä ei ole koskaan ennen nähty minkään aikaisempien rokotusten jälkeen"

Ulkomaat la 10.09.2022 11:43

Ruumiinavaukset paljastavat ihmisten kuolevan koronarokotuksiin.

Tämän vakavan tosiasian Oikea Media toi esille jo 1.3.2022.

Oikean Median uutinen perustui laajalti arvostetun tohtorin, lääkäri Joel S. Hirschhornin LifeSiteNewsissä julkaisemaan artikkeliin, jossa hän totesi: 

"Voidaan vain kuvitella, kuinka monia tuhansia rokotteen jälkeisiä kuolemia olisi voitu todentaa johtuneen rokotepiikeistä, jos yksityiskohtaisia ruumiinavauksia olisi tehty ja tulokset julkistettu."

Hirschhorn huomautti, että joissakin tapauksessa ei ole edes oireita, jotka toimisivat varoituksena traagisesta seurauksesta. Lisäksi hän kertoi, että sairaalat jopa taivuttelevat kuolleiden omaisten perheitä tuhkauttamaan kuolleitten rakkaittensa ruumiit, jotta ruumiinavaukset voitaisiin näin estää ja karmea totuus koronarokotteiden takana ei paljastuisi.

Tuoreimmassa LifeSiteNewsin artikkelissaan "Veren vauriot selittävät monet COVID-'rokotteiden' haittavaikutukset" 29. elokuuta 2022  tohtori Joel S. Hirschhorn katsoo, että pitkälle kehitetyillä tutkimusmenetelmillä yksityiskohtaisesti selvitetyt "veren vauriot" ovat "puuttuva palanen" selittämään monia negatiivisia terveysongelmia, kuten sydänvaivoja, syöpiä, heikentynyttä immuniteettia ja kuolemia. 

"Veren kärsimät vahingot ovat keskeinen biologinen selitys haitallisille rokotteiden vaikutuksille", Hirschhorn summaa.

Hirschhorn käyttää sanaa "rokote", mutta sanoo olevansa täysin selvillä siitä, että "COVID-rokotteet/tehosterokotteet eivät ole oikeita rokotteita". 

Hän kutsuu mieluumminkin niitä "eräänlaiseksi geneettiseksi hoidon muodoksi".

"Toisin kuin oikeat rokotteet", ne "eivät todellakaan estä sairastumasta tautiin", tohtori Hirschhorn selventää.

Hän painottaa, että kuolemantapaustiedot Euroopasta, Uudesta-Seelannista, Australiasta ja Kanadasta osoittavat maan laajuisen ylikuolleisuuden vuonna 2022 olevan suurempaa kuin vuosina 2020 ja 2021, ja parhaiten selitettävissä Covid-rokotteiden laajalla käytöllä vuonna 2022 eikä Covid-infektiokuolemilla.

The Expose uutisoi 29. elokuuta 2022, että Euroopassa on virallisesti kirjattu järkyttävä 691 prosentin kasvu lasten ylikuolleisuudessa sen jälkeen, kun Euroopan lääkevirasto (European Medicines Agency, EMA) hyväksyi ensimmäisen kerran Covid-rokotteen 12-15 -vuotiaille lapsille toukokuussa 2021.

Kauhistuttavinta tässä on se, että lääkealan sääntelyviranomaiset tiesivät tarkalleen, mitä ihmisille tapahtuisi, kun Covid-19 -injektiot otettiin käyttöön, mutta he antoivat kaiken tämän tapahtua joka tapauksessa.

Tohtori Joel S. Hirschhorn nostaa esille kaksi viimeaikaista lääketieteellistä tutkimusartikkelia, yhden Italiasta ja toisen Saksasta, joita hänen mukaansa voidaan käyttää dokumentoimaan sitä, mikä saattaa olla "tärkein tutkimustulos koko Covid-pandemian aikana".

Kolme italialaista kirurgia suoritti tutkimuksen, jossa analysoitiin verta 1 006 ihmiseltä, joille kehittyi oireita sen jälkeen, kun he olivat saaneet Pfizer/BioNTech- tai Moderna-mRNA-injektion. Heistä 94 prosentilla havaittiin "punasolujen aggregaatiota ja erimuotoisia ja -kokoisia, epäselvää alkuperää olevia hiukkasia", kuukausi rokotuksen jälkeen.

"Se mikä näyttää selkeältä, on se, että grafeenioksidia muistuttavia  metallihiukkasia ja mahdollisesti muita metalliyhdisteitä…  on sisällytetty cocktailiin, mitä tahansa valmistajat ovatkaan katsoneet sopivaksi laittaa niin sanottuihin mRNA-'rokotteisiin' ", kirjoittajat kirjoittivat tutkimusraporttinsa johtopäätöksissä.

Italialaisen tutkimuksen otsikko on "Pimeäkenttämikroskooppinen analyysi 1 006 oireisen henkilön verestä Pfizer/BioNtechin tai Modernan COVID-vastaisten mRNA-injektioiden jälkeen"

(Dark -Field MicroscopicAnalysis on the Blood of  1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVIDmRNA Injections from Pfizer/BioNtech or Moderna).

Se on julkaistu International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research  (IJVTPR)  -lehdessä 12. elokuuta 2022 ja tiivistelmä kuuluu näin:

"Pimeän kentän mikroskooppisen analyysin käyttö tuoreesta perifeerisestä verestä oli kerran laajalle levinnyttä lääketieteessä, mikä mahdollisti ensimmäisen ja välittömän arvioinnin veren hiukkaskomponenttien terveydentilasta. 

Tässä tutkimuksessa analysoimme pimeän kentän optisella mikroskoopilla perifeeristä veripisaraa 1 006 oireiselta koehenkilöltä mRNA-injektion (Pfizer/BioNTech tai Moderna) rokottamisen jälkeen maaliskuusta 2021 alkaen. 

948 tutkittavalla (94 % kaikista näytteistä) esiintyi veressä punasolujen aggregaatiota (keräymiä) ja erimuotoisia ja -kokoisia hiukkasia, joiden alkuperä oli epäselvä, kuukausi mRNA-rokotuksen jälkeen. 

12 koehenkilöllä verta tutkittiin samalla menetelmällä ennen rokotusta, mikä osoitti täysin normaalin hematologisen jakauman. MRNA-injektioiden rokottamisen jälkeen löydetyt muutokset vahvistavat entisestään epäilystä siitä, että muutokset johtuivat niin sanotuista 'rokotteista' itsestään. 

Raportoimme 4 kliinistä tapausta, jotka on valittu edustamaan koko tapaussarjaa. Lisätutkimuksia tarvitaan verestä löydettyjen partikkelien tarkan sisällön määrittämiseksi ja mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi ongelmiin, joita ne selvästi aiheuttavat." 

Seuraavassa joitakin toteamuksia johtopäätöksistä:

"Esittämiemme hematologisten kuvien perusteella on perusteltua odottaa syöpäsairauksien uudelleenaktivoitumista verenkiertohäiriöiden ohella.

Muutokset, jotka löydettiin sen jälkeen, kun potilaillemme / tapauksillemme oli injektoitu mRNA-aineksia (riippumatta siitä, mitä niissä voi olla), löysimme mielestämme vakuuttavan todisteen siitä, että havaitut muutokset, kun näiden henkilöiden normaali veriprofiili muuttui hyvin epänormaaliksi, on täytynyt johtua hiljattain annetuista mRNA-injektioista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kliinisen kokemuksemme mukaan tällaisia äkillisiä muutoksia, joita olemme dokumentoineet 948 potilaan perifeerisen veren profiilissa, ei ole koskaan aiemmin havaittu millään rokotteella rokotuksen jälkeen.

Yht'äkkinen muutos, yleensä toisen mRNA-injektion yhteydessä, täydellisestä normaalitilasta patologiseen, johon liittyy hemolyysi (punasolujen hajoaminen), punasolujen nähtävissä oleva pakkautuminen ja pinoutuminen yhdessä jättimäisten vieraiden rykelmärakenteiden muodostumisen kanssa, joista osa esiintyy grafeeniperheen superrakenteina, on ennennäkemätöntä. Tällaisia ilmiöitä ei ole koskaan ennen nähty minkään aikaisempien 'rokotusten' jälkeen. 

Yhteisen kokemuksemme ja jaetun ammatillisen mielipiteemme mukaan suuri määrä hiukkasia mRNA-injektion saajien veressä on yhteensopimaton normaalin verenkierron kanssa erityisesti kapillaaritasolla."

Keskustelu- ja johtopäätösosiossaan kirjoittajat totesivat lisäksi:

"Tietojemme mukaan tällaisia itsekasautumisilmiöitä on dokumentoitu vain sen jälkeen, kun COVID-19-mRNA -injektiot oli ensin hyväksytty, sitten määrätty joissakin maissa, ja nyt niitä levitetään edelleen laajalti yli 12,3 miljardina annoksena. 

Lisätutkimuksia tarvitaan vieraiden hiukkasten tarkan luonteen ja tarkoituksen määrittämiseksi, joita löytyi veripisaroista noin 94 %:lla tutkimistamme mRNA-saajista.

Mistä ne ovat peräisin ja miksi ne ovat näissä injektioissa?" he peräänkuuluttavat.

Edellä mainitusta italialaisesta tutkimuksesta ovat uutisoineet muun muassa The Expose ja Epoch Times.

Hautaustyöntekijät raportoivat yhä useammin oudoista verihyytymistä kehoissa koronapiikkien käyttöönoton jälkeen.

Sherri Tenpenny, joka on ollut niin sanotusti "aikaansa edellä" rokotusten vastaisessa aktivismissaan, uskoo, että nämä metalliset rakenteet voivat liittyä outoihin, pitkiin ja kumimaisiin hyytymiin, joita hautauspalvelutyöntekijät ja palsamoijat ovat löytäneet käsittelemistään ruumiista koronapandemian alusta lähtien Covid-rokotteiden käyttöönoton jälkeen.

Viime päivinä otsikoihin noussut alabamalainen, yli 20 vuotta palsamoijana toiminut Richard Hirschmann kertoi 1819-News-sivustolle alkaneensa kesällä 2021 huomata työssään "tämän epätavallisen aineen" ja sen, että "veri on todella erilaista". 

Hän on kerännyt kuvia yli sadasta tapauksesta, joissa näitä verihyytymiä esiintyy. 

Cary Watkins, joka on palsamoinut ihmisiä yli 50 vuoden ajan, vahvistaa palsamoija Richard Hirschmannin havainnot "epänormaaleista verihyytymistä".

Tästä on edelleen laaja-alaisesti raportoinut Steve Kirsch ja hän on haastatellut Cary Watkinsia. Heidän Skype-puhelunsa löytyy Rumblesta.

Richard Hirschmannin videohaastattelua Stew Peters Show'ssa, jossa hän tekee selkoa löytämistään hälyttävistä verihyytymistä, on katsottu huimat yli 1,6 miljoonaa kertaa. 

Tohtori Joel S. Hirschhornin mainitsema toinen tutkimus on saksalaisen Covid-rokoteanalyysityöryhmän laaja-alainen raportti ja se löytyy   Exposing Their Lies -sivustolta otsikolla "Saksalaiset tutkijat tutkivat Covid- 'rokotteita' ja rokotettujen ihmisten verta ja vaativat lopettamaan rokotukset". 

Tästä tutkimuksesta on uutisoinut niin ikään The Expose.

Tiivistelmä ja linkki raporttiin on saatavilla tohtori Ana Maria Mihalcean  Substack-sivulla.

"Saksan Covid-19-rokoteanalyysityöryhmä on julkistanut yhteenvetonsa alustavista havainnoista yleisön saataville. Heinäkuun 6. päivänä päivätyssä laajassa raportissa ryhmä kuvasi kaikista analysoiduista Covid-19 -rokotenäytteistä löytyneitä myrkyllisiä aineita sekä rokotetuilta ihmisiltä otetuissa verinäytteissä havaittuja merkittäviä muutoksia.

Ryhmä havaitsi myös, että mitä suurempi lipidinanohiukkasten vaipan stabiilius on, sitä yleisempiä rokotteen haittavaikutukset ovat."

"Ihmishenkiä ja yleistä turvallisuutta uhkaavan suoran ja välittömän vaaran välttämiseksi pyydämme, että Covid-19 -rokotusohjelmat lopetetaan välittömästi", ryhmän raportissa vaaditaan.

WG Vaccines Educationin mukaan tämä raportti lähetettiin kaikille Saksan liittopäivien eli parlamentin (Bundestag) jäsenille sekä viranomaisille ja tiedotusvälineille - yhteensä yli 4 000 ihmiselle.

Covid-rokoteanalyysin työryhmä on monitieteellinen työryhmä, joka on ottanut tehtäväkseen analysoida uusien COVID-19 -"rokotteiden" sisältöä ja vaikutuksia. Ryhmä on kansainvälisesti verkostoitunut työryhmä, jonka ydin koostuu yli 60 tohtorista, lääkäristä, farmaseutista, tutkijasta, matemaatikosta, vaihtoehtoisen terveydenhuollon ammattilaisesta, lakimiehestä ja toimittajasta.

Tämän yhteenvedon kerrotaan olevan "alustava, jatkuvasti kehittyvä esitys" heidän tutkimuksestaan ja havainnoistaan koskien "niin kutsuttuja COVID-19 -rokotteita" sekä heidän havaitsemiaan vaikutuksia ihmiskehoon ja erityisesti vereen. Yhteenvedon tarkoitus on palvella yleistä etua ja edistää uutta tieteellistä keskustelua.

"Rokottamattomien ja rokotettujen henkilöiden verinäytteiden vertailu pimeän kentän mikroskopian avulla osoitti huomattavia muutoksia jokaisen COVID-19 -rokotteilla rokotetun henkilön veressä. Tämä oli ilmeistä, vaikka nämä ihmiset eivät tuolloin reagoineet mitenkään näkyvästi rokotuksiin. 

Rokotettujen verinäytteistä löydettiin monimutkaisia rakenteita, jotka olivat samanlaisia kuin rokotteissa. Tekoälyn (artificial intelligence, AI) kuva-analyysin avulla vahvistettiin ero rokotettujen ja rokottamattomien ihmisten veren välillä.

Kiteisiä muodostelmia löytyi kaikista rokotetuilta ihmisiltä otetuista verinäytteistä." 

"Jatkamme näiden muodostumien analysointia", kirjoittajat totesivat. 

Ryhmä havaitsi myös punasolujen raharivimuodostumia kaikissa rokotetuissa näytteissä ja huomasi usein epätavallisen nopeaa erityyppisten solujen hajoamista rokotetussa veressä.

"Lipidinanohiukkasten vaipan stabiilisuus liittyy kiinteästi rokotteen haittavaikutuksiin ja vammojen esiintyvyyteen. Mitä vakaampi tämä vaippa on, sitä suurempi on soluihin tunkeutuvan mRNA:n määrä, joissa sitten piikkiproteiinien tuotanto tapahtuu.

Nämä tulokset vastaavat niiden patologien havaintoja, jotka ovat tehneet ruumiinavauksia rokotevamman vuoksi kuolleille ihmisille. Piikkiproteiineja havaittiin vaurioituneessa kudoksessa. Tutkijat epäilevät, että piikkiproteiini on itsessään myrkyllistä."

AstraZenecan, BioNTech/Pfizerin ja Modernan rokotteiden injektiopulloja tutkittaessa havaittiin odottamatta seuraavia pääasiassa metallisia alkuaineita:

Alkalimetallit: cesium (Cs), kalium (K)

Maa-alkalimetallit: kalsium (Ca), barium (Ba)

Siirtymämetallit: koboltti (Co), rauta (Fe), kromi (Cr), titaani (Ti)

Harvinaiset maametallit: cerium (Ce), gadolinium (Gd)

Kaivosryhmä/metalli: alumiini (Al)

Hiiliryhmä: pii (Si) 

Happiryhmä: rikki (S)

Tohtori Joel S. Hirschhorn näkee, että Covid-rokotteiden aiheuttamat verivauriot ovat kansalaisille "keskeinen puuttuva linkki", joka hänen mukaansa voi selittää sen, mistä hän ja monet muut ovat raportoineet monien kuukausien ajan. 

"Nimittäin lukuisat haitalliset terveysvaikutukset ja kuolemat, mihin terveydenhuoltolaitokset, kansanterveyslaitos, valtamedia ja valtion virastot edelleen painostavat kansalaisia.

Lopulta historia tulee osoittamaan, että kaikilla, jotka tyrkyttävät COVID-rokotteita kansalaisille, ei ole rohkeutta ja rehellisyyttä myöntää, että 'rokotteet' olivat vaarallinen ja valheellinen pandemiaratkaisu, joka viime kädessä selittää miljoonat kuolemantapaukset. 

Ne voidaan nähdä osana ihmiskunnalle pakotettua biosotaa – todellista rikosta ihmisyyttä vastaan", Hirschhorn luonnehtii.

Ja pääjehu, joka organisoi koko tämän maailmanlaajuisen feikin rokotetempauksen, oli Anthony Fauci, jonka syytteeseen asettamista rikollisena tohtori Joel S. Hirschhornin mielestä "tarvitaan kipeästi".

Kasvava määrä ruumiinavausraportteja kertoo karua tarinaa, että mRNA-injektiot voivat johtaa tappavaan sydäntulehdukseen.

LifeSiteNews uutisoi 29. elokuuta 2022, että viimeaikaiset ruumiinavaustutkimukset vahvistavat koronarokotusten ja sydäntulehduksen välisen selvän yhteyden.

LifeSiteNews viittaa Daily Sceptic -sivuston 28. elokuuta 2022 julkaisemaan  artikkeliin "Ruumiinavaustiedot vahvistavat Covid-rokotteista, eikä mistään Covid-infektiosta, aiheutuvan tappavan sydäntulehduksen".

Daily Sceptic korostaa, että yhä enemmän on saatavilla ruumiinavaustutkimuksia, jotka "toistuvasti vakuuttavat" Covid-19-mRNA -rokotteen aiheuttaneen sydänlihastulehduksen, mikä puolestaan johti kuolemaan tapauskohtaisissa tutkimuksissa.

Esimerkiksi 1. elokuuta 2022 julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että kaksi teini-ikäistä poikaa kuoli "pian" Pfizerin mRNA -piikin jälkeen "sydänlihasvamman" vuoksi, ja sama tulee esiin kahdessa muussa raportissa, joissa yksilöitiin sydänlihastulehdus kuolinsyyksi Covid -rokotuksen seurauksena.

Daily Sceptic pani merkille, että tarkasteltaessa Euroopasta ja Yhdysvalloista saatuja tietoja havaittiin, että 0,22 prosenttia 13 571 Covid-injektioon liittyvästä sydäntulehduksesta oli kuolemaan johtavia.

LifeSiteNewsin mukaan tämä havainto on vieläkin merkittävämpi, kun otetaan huomioon nuorten Covid-rokotuksen jälkeisten raportoitujen  sydänlihas- ja sydänpussintulehdusten poikkeuksellisen suuri esiintyvyys.

Toisessa hiljattain tehdyssä tutkimuksessa paljastui, että noin joka kolmas thaimaalainen nuori, joka sai Pfizerin mRNA-rokotteen - tarkalleen ottaen 29,24 prosenttia - kärsi sydänsairauksista "rokotuksen" jälkeen.

Luonnollisen immuniteetin puolestapuhuja, kliininen epidemiologi, tohtori Paul Elias Alexander  -  joka työskenteli johtavana asiantuntijana Yhdysvaltain sosiaali  ja terveysministeriössä (U.S. Department of Health and Human Services) Trumpin hallinnon alaisena Covid-19 -pandemian aikana - luetteli helmikuussa 2022 satoja  tutkimuksia, jotka osoittavat Covid-"rokotteen" aiheuttaneen haittoja: noin 200 niistä havaittiin ilmeinen yhteys Covid-piikin ja sydänlihastulehduksen välillä.

Nuorten mRNA-rokotuksen jälkeisten sydäntulehdusten ilmaantuvuus oli niin korkea, että Ruotsi ja Tanska keskeyttivät Modernan COVID-rokotteen käytön viime vuonna.

Yhdysvaltain rokotehaittatapahtumien raportointijärjestelmän (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) mukaan elokuun 26. päivään mennessä Pfizerin mRNA-pistoksen aiheuttamasta sydänlihastulehduksesta ja sydänpussintulehduksesta on 51 879 raporttia, mikä kattaa yli kolme neljäsosaa raportoiduista tapauksista.

25. kesäkuuta 2021 Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (U.S. Food and Drug Administration, FDA) lisäsi varoituslausunnon sekä Pfizer- että Moderna Covid -rokotteiden potilaiden ja "rokotteita" antavien terveydenhuollon tarjoajien tietosivuille, että on tavallista suurempi riski saada sydänlihastulehdus ja sydänpussintulehdus  – "erityisesti toisen annoksen jälkeen ja oireiden alkamisen jälkeen muutaman päivän kuluessa rokotuksesta". 

FDA:n päivitys oli seurausta 23. kesäkuuta 2021 pidetylle kokoukselle, jossa todettiin, että Covid-rokotteen hyödyt ovat edelleen riskejä suuremmat. Tämä kaikki riippumatta siitä, että lääkärit ja muut julkiset kommentoijat syyttivät Yhdysvaltain tautikeskusta (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) ja sen neuvoa-antavaa komiteaa nuorten Covid-riskin liioittelemisesta ja rokotteiden riskin vähättelemisestä.

Heidän moittimisensa kohdistui sen näkökannan hyväksymiseen, että kokeellisten Covid-rokotteiden hyödyt olisivat suuremmat kuin riskit teini-ikäisillä ja että heillä olisi erittäin pieni riski kärsiä haittavaikutuksista, kun teineillä riski kuolla itse Covidiin on lähes nolla.  

LifeSiteNews alleviivaa, että sitä vastoin todisteita itse Covid-viruksen ja sydäntulehduksen välisestä yhteydestä ei ole tuoreiden tutkimusten mukaan, ja sen näyttävät toteen lukuisat ruumiinavaustutkimukset. 
 

Tytti Salenius la 10.09. 11:43

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot